kyrillos13 Δημ. January 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Αυτό είναι το SuperOneClick! Πλάκα έχουν τα ονόματα! Και το oneclickroot διαβάζω ότι δουλεύει, αλλά βγάζει αυτό το ηλίθιο error, που δεν οφείλεται στα Windows 7, το δοκίμασα και σε XP... όχι σε froyo το oneclickroot δεν δουλεύει, όχι γιατί βγάζει error (μπορείς να πατήσεις το rootme2.2.bat και αρχίζει το root χωρίς να τρέξεις το πρόγραμμα), αλλά γιατί το froyo έχει διαφορετικό recovery menu από το eclair και δεν μπορείς να τρέχεις το update.zip.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 όχι σε froyo το oneclickroot δεν δουλεύει, όχι γιατί βγάζει error (μπορείς να πατήσεις το rootme2.2.bat και αρχίζει το root χωρίς να τρέξεις το πρόγραμμα), αλλά γιατί το froyo έχει διαφορετικό recovery menu από το eclair και δεν μπορείς να τρέχεις το update.zip.. Μα αφού έχει επιλογή Froyo! :blink: Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Μα αφού έχει επιλογή Froyo! :blink: ναι αλλά δεν λειτουργεί... (δοκιμασμένο..) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 ναι αλλά δεν λειτουργεί... (δοκιμασμένο..) Για να το λες έτσι θα είναι! Εγώ ακόμα με Eclair είμαι γιατί μου αρέσει πιο πολύ από το γιαούρτι :lol: Έκανα root με το z4root όμως κάτι παίζει με το busybox και κάποιες εφαρμογές μου βγάζουν σφάλματα... Κατέβασα το Busybox installer και μου λεέι ότι μάλλον είναι κλειδωμένη η rom! Βέβαια και LiveWallpapers έβαλα και το titanium έτρεξε.:worry: Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Καλησπέρα σε όλους.Μια ερωτηση.Καμια φορα οταν ειμαι συνδεδεμενος μεσω 3G χανεται εντελως η ενδειξη 3G/H η οτι αλλο δειχνει(δεν εχω καταλαβει τι ειναι το H που δειχνει πολλες φορες)και ετσι κοβεται το ιντερνετ ενω στην ενδειξη σηματος μου δειχνει οτι εχω σημα.Να ειναι προβλημα της Wind η της συσκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Καλησπέρα σε όλους.Μια ερωτηση.Καμια φορα οταν ειμαι συνδεδεμενος μεσω 3G χανεται εντελως η ενδειξη 3G/H η οτι αλλο δειχνει(δεν εχω καταλαβει τι ειναι το H που δειχνει πολλες φορες)και ετσι κοβεται το ιντερνετ ενω στην ενδειξη σηματος μου δειχνει οτι εχω σημα.Να ειναι προβλημα της Wind η της συσκευης? μάλλον της wind.. μπορεί να μην έχει καλή κάλυψη 3g σεκείνη την περιοχή... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Μα αφού έχει επιλογή Froyo! :blink: Έχει δίκιο ο kyrillos13, απλά στις 2-3 πρώτες εκδόσεις φρόγιο που διαρρεύσανε για το Galaxy S είχαν ακόμα το recovery mode του εκλαιρ, το 2e, και εκεί δούλευε. Γι'αυτό υπάρχει η επιλογή. Αλλά δε δουλεύει πια. Καλησπέρα σε όλους.Μια ερωτηση.Καμια φορα οταν ειμαι συνδεδεμενος μεσω 3G χανεται εντελως η ενδειξη 3G/H η οτι αλλο δειχνει(δεν εχω καταλαβει τι ειναι το H που δειχνει πολλες φορες)και ετσι κοβεται το ιντερνετ ενω στην ενδειξη σηματος μου δειχνει οτι εχω σημα.Να ειναι προβλημα της Wind η της συσκευης? Το Η είναι HSDPA (καλύτερο 3G). Aν χάνεται σημαίνει ότι είσαι σε περιοχή που δεν έχει 3g, και μάλλον εσύ έχεις βάλει ΜΟΝΟ 3g (ή WCDMA, δε θυμάμαι το μενού του galaxy 3), βάλε αυτόματο και θα αλλάζει σε 2g. Για να το λες έτσι θα είναι! Εγώ ακόμα με Eclair είμαι γιατί μου αρέσει πιο πολύ από το γιαούρτι :lol: Έκανα root με το z4root όμως κάτι παίζει με το busybox και κάποιες εφαρμογές μου βγάζουν σφάλματα... Κατέβασα το Busybox installer και μου λεέι ότι μάλλον είναι κλειδωμένη η rom! Βέβαια και LiveWallpapers έβαλα και το titanium έτρεξε.:worry: To busybox είναι στο /system/bin ή στο /system/xbin? Edited January 15, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 μάλλον της wind.. μπορεί να μην έχει καλή κάλυψη 3g σεκείνη την περιοχή... Μάλλον αυτο που λες ειναι.μου το κανει αρκετα συχνα και αναγκαζομαι κ μπαινω με 2g το οποιο σερνεται.ξερει κανεις να μου ποια ειναι η διαφορα οταν γραφει H με οταν γραφει E? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Μάλλον αυτο που λες ειναι.μου το κανει αρκετα συχνα και αναγκαζομαι κ μπαινω με 2g το οποιο σερνεται.ξερει κανεις να μου ποια ειναι η διαφορα οταν γραφει H με οταν γραφει E? 2G (GPRS) < EDGE (E) < 3G < H (HSDPA/HSUPA) < 4G . Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Το εχω στο Gsm/Wcdma(αυτοματη λειτουργια)απλα καμια φορα μου κανει αυτο που περιεγραψα.απλα ελπιζω οταν το κανει αυτο να ειναι προβλημα της wind κ οχι της συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaiskos Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) ρε παιδια live wallpapers δεν δειχνει το galaxy 3? αφηστε το παιδια τωρα ειδα οτι πρεπει να ειναι root για να παιξει και εχει μεγαλη διαδικασια οποτε το αφηνω μια ερωτηση περιπου ποση ωρα διαρκει η διαδικασια root μεχρι να κανει επανεκινηση το τηλεγωνο γιατι περιμενω κανα 5 λεπτο και ακομα να κανει επανεκινηση Edited January 15, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Πατάμε "Τροποποίηση" αν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Το εχω στο Gsm/Wcdma(αυτοματη λειτουργια)απλα καμια φορα μου κανει αυτο που περιεγραψα.απλα ελπιζω οταν το κανει αυτο να ειναι προβλημα της wind κ οχι της συσκευης. Κατά 95% ναι, είναι πρόβλημα του παρόχου. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 μια ερωτηση περιπου ποση ωρα διαρκει η διαδικασια root μεχρι να κανει επανεκινηση το τηλεγωνο γιατι περιμενω κανα 5 λεπτο και ακομα να κανει επανεκινηση Ποιά διαδικασία; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaiskos Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Ποιά διαδικασία; απο τη στιγμη που παταω το home button για να φορτωσει το αρχειο zip περιμενω για να κανει επανεκινηση και να γινω root αλλα περιμενω κανα 5 λεπτο μηπως κολησε η να περιμενω τυχερακιας το τηλεφωνο δειχνει ενα τριγςνο με ενα θαυμαστικο στη μεση και το ανθρωπακι του αντροιντ Edited January 15, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 τυχερακιας το τηλεφωνο δειχνει ενα τριγςνο με ενα θαυμαστικο στη μεση και το ανθρωπακι του αντροιντ Είσαι σε download mode, ενώ πρέπει να είσαι σε recovery mode. Kλείσε το τηλέφωνο και ξαναδοκίμασε, πάτησες το λάθος συνδυασμό κουμπιών. Δεν είμαι σίγουρος αν στο galaxy 3 είναι ο ίδιος με του galaxy s, ψάξτο... αλλά αν είναι, πάτησες το λάθος κουμπί έντασης, κάτω αντί για πάνω. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaiskos Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Είσαι σε download mode, ενώ πρέπει να είσαι σε recovery mode. Kλείσε το τηλέφωνο και ξαναδοκίμασε, πάτησες το λάθος συνδυασμό κουμπιών. Δεν είμαι σίγουρος αν στο galaxy 3 είναι ο ίδιος με του galaxy s, ψάξτο... αλλά αν είναι, πάτησες το λάθος κουμπί έντασης, κάτω αντί για πάνω. οχι το σωστο ειχα πατησει το apply sdcard update zip τωρα το ξαναπατησα και περιμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 οχι το σωστο ειχα πατησει το apply sdcard update zip τωρα το ξαναπατησα και περιμενω Έχεις update.zip στην κάρτα σου; Επίσης, υποθέτω έχεις 2.1 eclair, γιατί σε froyo δεν πιάνει αυτό Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaiskos Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) ναι 2,1 εχω κολησε τιπτα δεν κανει ουτε reboot λες να βγαλω τη μπαταρια και να τη ξαναβαλω Edited January 15, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Nαι βγάλε μπαταρία δε θα πάθει κάτι. Δε μου είπες όμως ποιά διαδικασία χρησιμοποιείς. (link) Eπίσης, σε παρακαλώ αν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμά σου μη γράφεις καινούριο, αλλά πάτα το πλήκτρο τροποποίηση. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaiskos Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Nαι βγάλε μπαταρία δε θα πάθει κάτι. Δε μου είπες όμως ποιά διαδικασία χρησιμοποιείς. (link) Eπίσης, σε παρακαλώ αν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμά σου μη γράφεις καινούριο, αλλά πάτα το πλήκτρο τροποποίηση. αυτη τη διαδικασια χρησιμοποισα που λεει για eclair, εγινε θα κανω τροποοθιηση δεν το ξερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 εβγαλα τη μπαταρια την ξαναβαλα και παλι ειναι σε recovery mode και δεν κανει reboot τι να κανω τωρα καμια ιδεα? να πατησω εκει που λεει wipe data factory reset? ακομα δεν το πηρα το χαλασα αλλα δε μπορει καπως θα ξεκλειδωνει ενταξει εκανε reboot αλλα δεν εγινε root να το ξαναπροσπαθησω αυτη δεν ειναι η σωστη διαδικασια? Edited January 15, 2011 by karaiskos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 αυτη τη διαδικασια χρησιμοποισα που λεει για eclair, εγινε θα κανω τροποοθιηση δεν το ξερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 εβγαλα τη μπαταρια την ξαναβαλα και παλι ειναι σε recovery mode και δεν κανει reboot τι να κανω τωρα καμια ιδεα? να πατησω εκει που λεει wipe data factory reset? ακομα δεν το πηρα το χαλασα αλλα δε μπορει καπως θα ξεκλειδωνει ενταξει εκανε reboot αλλα δεν εγινε root να το ξαναπροσπαθησω αυτη δεν ειναι η σωστη διαδικασια? Ναι αυτή είναι η διαδικασία, αλλά κάτι δεν κάνεις καλά και δεν ξέρω τί. Κοίτα αν υπάρχει το update.zip στην κάρτα σου, και αν υπάρχει απλά κάνε πάλι αυτό από recovery mode. Μην κάνεις wipe data θα χάσεις όλες σου τις εφαρμογές χωρίς λόγο. Όταν κάνεις reboot θα δεις το superuser permissions (Δικαιώματα) στις εφαρμογές σου, αν έχει πετύχει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaiskos Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Ναι αυτή είναι η διαδικασία, αλλά κάτι δεν κάνεις καλά και δεν ξέρω τί. Κοίτα αν υπάρχει το update.zip στην κάρτα σου, και αν υπάρχει απλά κάνε πάλι αυτό από recovery mode. Μην κάνεις wipe data θα χάσεις όλες σου τις εφαρμογές χωρίς λόγο. Όταν κάνεις reboot θα δεις το superuser permissions (Δικαιώματα) στις εφαρμογές σου, αν έχει πετύχει. και κατι που παρατηρησα ειναι οτι ενω συνδεω το usb στην αρχη μου λεει οτι συνδεθηκα μετα ομως οταν τρεχω το προγραματακι εξαφανιζεται απο τον pc μου το εικονιδιο οτι συνδεθηκε το τηλεφωνο επισης πως κοιτας στην καρτα σου αν εχει το αρχειο? ενταξει το βρηκα υπαρχει τωρα το αρχειο στη καρτα μου πως παω σε recovery mode για να το ξανακανω? Edited January 15, 2011 by karaiskos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 και κατι που παρατηρησα ειναι οτι ενω συνδεω το usb στην αρχη μου λεει οτι συνδεθηκα μετα ομως οταν τρεχω το προγραματακι εξαφανιζεται απο τον pc μου το εικονιδιο οτι συνδεθηκε το τηλεφωνο επισης πως κοιτας στην καρτα σου αν εχει το αρχειο? Έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων; Κοιτάς όπως κοιτάς για οποιοδήποτε άλλο αρχείο, τί εννοείς; Ή από το my files, ή με τον υπολογιστή. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaiskos Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων; Κοιτάς όπως κοιτάς για οποιοδήποτε άλλο αρχείο, τί εννοείς; Ή από το my files, ή με τον υπολογιστή. ναι τον εχω ενεργοποιησει βασικα ξερειςτι γινεται ενω λεει οτι θα επανεκινηθει μονο του το τηλεφωνο μετα τη διαδικιασια δεν το κανει και βρισκεται μονιμα σε κατασταση download ενταξει πετυχε εμφανιστηκε το παραθυρο με τη λεξη δικαιωματα αλλα ειναι ασπρομαυρο Edited January 15, 2011 by karaiskos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 ενταξει πετυχε εμφανιστηκε το παραθυρο με τη λεξη δικαιωματα αλλα ειναι ασπρομαυρο έτσι πρέπει να είναι.. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts