Jump to content

karaiskos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About karaiskos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

karaiskos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πετυχε astronaytis καιadelain σας ευχαριστω για τη βοηθεια
  2. Αυτο πως το ελεγχω γιατι ειμαιπαμασχετος
  3. Ευχαριστω αλλα μπαινω εκει και η επιλογη ειναι γκριζαρισμενη παταω στο αλλαγη πιν και δεν κανει τπτ
  4. Συγνωμη μια ερωτηση ξερετε πως μπορω να αλλαξω pin σε αυτη τη συσκευη
  5. παντα ενημερωμενος κυριλος ,μαλον θα χρειαστει να σβηνω και να ανοιγω το κινητο μου ,με την αναβαθμιση οι εφαρμογες χανοντε?
  6. αν βγει η επισημη εκδοση froyo μας στειλουν μυνημα απο τη samsung ?οπως εχει ειπωθει απο καποια παιδια εδω μεσα η με αλλο τροπο?επισης οσοι ειναι root πρεπει να γινουν unroot για να αναβαθμιστουν?
  7. παιδια εχω ενα προβληματακι οταν συνδεω το καλωδιο usb στο pc δεν ανοιγει παραθυρο για ανταλαγη αρχειων ενω εχθες ανοιγε και εχω ενεργοποιησει τον εντοπισμο σφαλματων κανενα link για το ndrive με χαρτεσ εληνικουσ εχουμε να το κατεβασω
  8. με αυτο τον τροπο εξοικονομω και μνημη? το titanium backup τα συμπιεζει τα αρχεια? αν τις κανω backup μετα μπορω να τις σβησω απο τη μνημη τηλεφωνου και να τις τρεχω απο μεσω του titanium ?
  9. το titanium backup απ ο,τι καταλαβα το χρησιμοποιουν οσοι εχουν κανει την αναβαθμιση λογισμικου ετσι ωστε αν παρουσιαστει καποιο προβλημα να εχουν backup τισ εφαρμογες, εγω που εκανα σκετο root χωρις αναβαθμιση θα με χρησιμευσει καπου να το κατεβασω?
  10. παιδια εχω ενα προβλημα ενω ηθελα να περασω κατι αρχεια για τα wallpapers στο τηλεφωνο ξαφνικα δε μου διαβαζει την sdcard ενω ειναι μεσα μου λεει οτι δεν υπαρχει καρτα την βγαζω την ξαναβαζω και παλι τα ιδια ερωτηση τελευταια οταν συνεδεα το τηλεφωνο με το λαπτοπ με το καλωδιο usb το τηλεφωνο εδειxne οτι φορτιζε και οντως ενω πριν ηταν στο 70% οταν τελειωσα με τη μεταφορα αρχειων και το ξεσυνδεσα η μπαταρια ηταν στο 90% αυτο ειναι φυσιολογικο?
  11. επειδη θελω να βαλω live wallpaper εχω συνδεσει το κινητο με το pc και θελω να αντιγραψω καποια αρχεια μεσω ποιου προγραματος τα αντιγραφω επισης ποια ειναι τα θετικα εν συντομια που εχω τωρα που το εκανα root συγνωμη που ρωταω τοσα πολλα αλλα τωρα σιγα σιγα μαθαινω
  12. ωραια τα καταφερα τωρα δηλαδη μπορω να κατεβαζω εφαρμογες και να τις αποθηκευω στην sdcard αντι για τη μνημη του τηλεφωνου θα μου βγαζει να επιλεγω?
  13. ναι τον εχω ενεργοποιησει βασικα ξερειςτι γινεται ενω λεει οτι θα επανεκινηθει μονο του το τηλεφωνο μετα τη διαδικιασια δεν το κανει και βρισκεται μονιμα σε κατασταση download ενταξει πετυχε εμφανιστηκε το παραθυρο με τη λεξη δικαιωματα αλλα ειναι ασπρομαυρο
×
×
  • Create New...