leuteris23 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Κυρίλλε S.O.S !!!!! Η 9.3 με kernel g3mod 2.2.2 OC κάνει από ένα έως δύο την ημέρα επανεκκινήσεις.Επειγόντως update zip :p Οχι odin γιατί είναι ψιλόταλαιπωρία τα wipe κ φτου ξανά απ'την αρχή :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Αστροναύτη σωστό αυτό που λες, νομίζω όλοι ξεκινάνε με ερωτήσεις και μετά έρχονται να απαντήσουν στους επόμενους! Να ρωτήσω λοιπόν κάτι μιας και δεν τα χω μάθει όλα ακόμα.. : Ρ Έβαλα 9.3 OC με fugumod a21, κανονικά τρέχει προς το παρόν.. Έβαλα και το Link 2 SD αλλά όσες εφαρμογές και να κάνω "move to sd" δεν ελευθερώνεται μνήμη. Στην αρχή έκανα απλά "create link" αλλά πάλι δε γινόταν τίποτα και πλέον φαίνεται σαν καμία εφαρμογή να μην έχει link. Τί πρέπει να κάνω ώστε να λειτουργήσει σωστά? Έβαλα το Link 2 SD γιατί το hyrbid a2sd που έχει ο Κύριλλος στη rom δεν ξέρω αν λειτουργεί με fugumod (βέβαια διάβασα πως γίνεται από 2-3 αλλά δεν ξέρω αν ισχύει..) Εγκατεστησε το titanium backup.Οταν ανοιξει πηγαινοντας στην μεσαια καρτελα θα δεις ολες τις εφαρμογες σου.Κρατα με το δαχτυλο σου πατημενο πανω στην εφαρμογη που θες να μεταφερεις και απο το αναδυομενο μενου επελεξε μεταφορα στην sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19580948&postcount=1 Λοιπόν, καινούρια έκδοση αυτού του θέματος την οποία έχω φορέσει και είναι ΦΟΒΕΡΗ!!! Βασικά αυτό που μου αρέσει περισσότερο απ' όλα, είναι το phone.apk και το dialeractivitytab.apk...Είναι μονταρισμένα και έχει φύγει αυτό το lag και το κόλλημα όταν πάταγες για να εμφανιστούν τα κουμπιά για να πάρεις τηλέφωνο...Το συστήνω όποιος θέλει να το δοκιμάσει! Λιγο help τι περναμε απο αυτα για να εχουμε το θεματακι μου αρεσουν τα εικονιδια κατω :) εσεις παιδια τι περασατε απο αυτα? :P Thanks προκαταβολικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Λιγο help τι περναμε απο αυτα για να εχουμε το θεματακι μου αρεσουν τα εικονιδια κατω :) εσεις παιδια τι περασατε απο αυτα? :P Thanks προκαταβολικα :) Ολα, εκτος απο το mms.app, για να μπορεις να στελνεις ακομα μηνυματα με 160 χαρακτηρες... Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Ολα, εκτος απο το mms.app, για να μπορεις να στελνεις ακομα μηνυματα με 160 χαρακτηρες... +1 και απο εμενα! Sent from my GT-I5801 Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 καλησπερα ξερουμε τι γινεται με τιν v9.5?? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση. Πώς μπορώ να έχω διαθέσιμες στο κινητό μου τις διευθύνσεις αλληλογραφίας μου χωρίς να ενσωματώνονται στις επαφές του κινητού; Στον υπολογιστή μου χρησιμοποιώ το Windows Live Mail και κάνω συγχρονισμό των επαφών μου με το λογαριασμό μου hotmail. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω πρόσβαση στις διευθύνσεις αλληλογραφίας, χωρίς όμως να πάνε όλες και να ανακατευτούν με τις υπόλοιπες επαφές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 ξερεις κανεις πως να ρυθμισω το tapatalk? ειμαι σε λαθος section αλλα εδω ξερω οτι θα ξερετε τα settings :) Ευχαριστω Προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasil80 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Καλημερα.Εχω vodafone με καρτα.Καποτε ειχα ενεργοποιησει το ιντερνετ με 1 ευρω την ημερα που ελεγε.Μετα πηρα το galaxy.Αφου ειχα πακετα δωρεαν χρονου,παραλληλα επεφταν και οι μοναδες χωρις λογο.Πηρα αναλυτικο λογαριασμο να δω τι γινεται και ειδα οτι σχεδον καθε μερα με χρεωνε το vodafone live!! Οταν περναμε νεα rom,μηπως μεχρι να απενεργοποιησουμε την αποστολη δεδομενων,αυτοματα προσπαθει το κινητο να συνδεθει στο ιντερνετ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Καλημερα.Εχω vodafone με καρτα.Καποτε ειχα ενεργοποιησει το ιντερνετ με 1 ευρω την ημερα που ελεγε.Μετα πηρα το galaxy.Αφου ειχα πακετα δωρεαν χρονου,παραλληλα επεφταν και οι μοναδες χωρις λογο.Πηρα αναλυτικο λογαριασμο να δω τι γινεται και ειδα οτι σχεδον καθε μερα με χρεωνε το vodafone live!! Οταν περναμε νεα rom,μηπως μεχρι να απενεργοποιησουμε την αποστολη δεδομενων,αυτοματα προσπαθει το κινητο να συνδεθει στο ιντερνετ?? Κάθε φορά που αλλάζεις ολοκληρωτικά ρομ αν την στιγμή που κάνει επανεκκίνηση αν δεν απενεργοποιήσεις τα data θα μπει για λίγο στο internet και θα σε χρεώσει. Αν το προλάβεις πριν να μπει είσαι εντάξει αλλιώς σε χρεώνει ένα ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Μιας και ο αστροναύτης με συγκίνησε λίγο με τα λόγια του θα πω και εγώ κάτι. Είμαι και εγώ από αυτούς που έφαγε αρκετά ξενύχτια για να μάθει τα μυστικά του android. Με βοηθήσατε πολύ σε όσα προβλήματα μου προέκυψαν και σας ευχαριστώ όλους. Αγόρασα πριν 2 εβδομάδες ένα galaxy plus και τώρα είμαι με αυτό αλλά το galaxy 3 το έχω και αυτό με τις καινούριες ρομ του κυρίλλου. Κάθε μέρα μπαίνω στο forum για να δω τι άλλο έχει φτιάξει ο κυρίλλος και γενικά για να δω τις εξελίξεις στο παλιό μου πλέον κινητό. Η αλήθεια είναι πως στο καινούριο, αν και είναι αρκετά μπροστά από το 3 λόγω hardware, μου λείπει το να μπαίνω στο forum για το plus και να μιλάω και να αγωνιώ όπως έκανα εδώ. :( Θα συνεχίσω σας παρακολουθώ και σας ευχαριστώ για ακόμα μια φορά για όλη τη βοήθειά σας. :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Μιας και ο αστροναύτης με συγκίνησε λίγο με τα λόγια του θα πω και εγώ κάτι. Είμαι και εγώ από αυτούς που έφαγε αρκετά ξενύχτια για να μάθει τα μυστικά του android. Με βοηθήσατε πολύ σε όσα προβλήματα μου προέκυψαν και σας ευχαριστώ όλους. Αγόρασα πριν 2 εβδομάδες ένα galaxy plus και τώρα είμαι με αυτό αλλά το galaxy 3 το έχω και αυτό με τις καινούριες ρομ του κυρίλλου. Κάθε μέρα μπαίνω στο forum για να δω τι άλλο έχει φτιάξει ο κυρίλλος και γενικά για να δω τις εξελίξεις στο παλιό μου πλέον κινητό. Η αλήθεια είναι πως στο καινούριο, αν και είναι αρκετά μπροστά από το 3 λόγω hardware, μου λείπει το να μπαίνω στο forum για το plus και να μιλάω και να αγωνιώ όπως έκανα εδώ. :( Θα συνεχίσω σας παρακολουθώ και σας ευχαριστώ για ακόμα μια φορά για όλη τη βοήθειά σας. :(:( :thanks::thanks: Νομίζω πως όλοι ωφείλουμε πρωτα απόλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κύριλλο και μετά στα υπόλοιπα παιδιά (αστροναύτης, pkatsaras κλπ κλπ) που μας έβαλαν στον κόσμο του android... Ειναι περίεργος να δω ποιό θα είναι το νέο κινητό του bigK... :lol::lol: Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 :thanks::thanks: Ειναι περίεργος να δω ποιό θα είναι το νέο κινητό του bigK... :lol::lol: Ελπίζω να εννοείς update από τον Κυρίλλο και να μην έχεις πληροφορίες ότι αλλάζει κινητό γιατί θα πέσουμε όλοι από τα μπαλκόνια να φουντάρουμε!!! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Ελπίζω να εννοείς update από τον Κυρίλλο και να μην έχεις πληροφορίες ότι αλλάζει κινητό γιατί θα πέσουμε όλοι από τα μπαλκόνια να φουντάρουμε!!! :cry: λέω οτι κάποια στιγμή φυσιολογικά θα πάρει νέο κινητό για να "παιζει" και να σκαλίζει. Θα ηθελα να ξέρω τι θα είναι για να... πάρω και εγώ το ίδιο...:p Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 (edited) Εγκατεστησε το titanium backup.Οταν ανοιξει πηγαινοντας στην μεσαια καρτελα θα δεις ολες τις εφαρμογες σου.Κρατα με το δαχτυλο σου πατημενο πανω στην εφαρμογη που θες να μεταφερεις και απο το αναδυομενο μενου επελεξε μεταφορα στην sd Εγκατεστημένο είναι το Titanium Backup! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως και αν λειτουργεί το Link 2 SD.. Δλδ ναι μεν μεταφέρεις εφαρμογές, κάνεις link αλλά πάλι γεμάτη είναι η μνήμη.. Άσε που όταν το απεγκατέστησα έμεινε το script και όλες οι εφαρμογές στο Ext partition της SD και μετά από Wipe Data/Factory Reset πάλι είχα φουλ μνήμη! Επίσης, πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαριστεί αν με fugumod a21 εξακολουθείς να έχεις το hybrid 2 sd που είχες ενεργοποιήσει με προηγούμενο g3mod kernel (πχ stock της ROM, 2.2.2 ή του hillbeast που πρότεινε ο Κύριλλος).. Δοκιμάζω και γω διάφορους συνδυασμούς γιατί κολλήματα υπάρχουν πολλά, φλασαρίσματα απ' την αρχή κλπ κλπ Edited December 12, 2011 by lykourgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Εγκατεστημένο είναι το Titanium Backup! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως και αν λειτουργεί το Link 2 SD.. Δλδ ναι μεν μεταφέρεις εφαρμογές, κάνεις link αλλά πάλι γεμάτη είναι η μνήμη.. Άσε που όταν το απεγκατέστησα έμεινε το script και όλες οι εφαρμογές στο Ext partition της SD και μετά από Wipe Data/Factory Reset πάλι είχα φουλ μνήμη! Επίσης, πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαριστεί αν με fugumod a21 εξακολουθείς να έχεις το hybrid 2 sd που είχες ενεργοποιήσει με προηγούμενο g3mod kernel (πχ stock της ROM, 2.2.2 ή του hillbeast που πρότεινε ο Κύριλλος).. Δοκιμάζω και γω διάφορους συνδυασμούς γιατί κολλήματα υπάρχουν πολλά, φλασαρίσματα απ' την αρχή κλπ κλπ fugumod και hybrid data2sd δυστυχως δεν... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Ειναι περίεργος να δω ποιό θα είναι το νέο κινητό του bigK... :lol::lol: πλάκα πλάκα έχει να "φανεί" 8 μερες ο αρχοντας! ελπίζω να είναι ολα καλα.:) Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 πλάκα πλάκα έχει να "φανεί" 8 μερες ο αρχοντας! ελπίζω να είναι ολα καλα.:) Έλειπε στην Βουλγαρία εκδρομή, το είχε αναφέρει... ICS NEWS UPDATE! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20251403&postcount=161 Βγαίνει το πρώτο test build σε μόλις 3-4 βδομάδες από τότε που ξεκίνησε το project!!! Από ότι βλέπω πάει σφαίρα και το έχουν πάρει πάρα πολύ ζεστά!!! Μακάρι να έχουμε final release μετά τις γιορτές που θα έχουν χρόνο ακόμα περισσότερο να ασχοληθούν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
europont Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) Παιδιά πάντως παρότι δεν το δείχνει το Titanium, νομίζω ότι είναι ενεργοποιημένο γιατί ότι και να κάνω η εσωτερική μνήμη δεν πέφτει, και φανταστείτε ότι έχω και τα 3 angry birds μέσα στο κινητό...Ο Κύριλλος μου είχε πει ότι αν η μνήμη είναι ίδια με πριν από τον fugumod ακόμα και αν δεν το λέει το titanium είναι ΟΚ...Λογικά επειδή πρέπει να είναι tweak μέσα στο build.prop ενδεχομένως να μην φαίνεται το partition...Πάντως σας λέω ότι έχω ό,τι είχα και έχω και χώρο... Edit: http://cjoint.com/11dc/ALgsAcIP41D.htm Όχι δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια σας...Είναι η πρόοδος στο ICS για το γαλαξία μας!!!!!!!!! καλησπέρα να σε ρωτήσω κατι, πάλι :) τα 3 angry bird που λες οτι έχεις βάλει στο κινητό σου, παιζουν κανονικά? σε μένα αργούν πολύ αν βγάλω το baground τότε παίζει κανονικά λες να έκανα κανένα λάθος όταν περνούσα τα ρόμς και kernel? edit: τώρα εφτασα στην τελευταία σελίδα και επειδη είμαι και εγώ ευαισθητο άτομα και με συγκενίσατε με τα πιο πάνω λεγόμενα :cry: θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! :thanks::thanks::thanks: Edited December 13, 2011 by europont Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Παιδιά πάντως παρότι δεν το δείχνει το Titanium, νομίζω ότι είναι ενεργοποιημένο γιατί ότι και να κάνω η εσωτερική μνήμη δεν πέφτει, και φανταστείτε ότι έχω και τα 3 angry birds μέσα στο κινητό...Ο Κύριλλος μου είχε πει ότι αν η μνήμη είναι ίδια με πριν από τον fugumod ακόμα και αν δεν το λέει το titanium είναι ΟΚ...Λογικά επειδή πρέπει να είναι tweak μέσα στο build.prop ενδεχομένως να μην φαίνεται το partition...Πάντως σας λέω ότι έχω ό,τι είχα και έχω και χώρο... Τώρα το διάβασα αυτό.. Εγώ μετά από πολλές δοκιμές ξαναφλάσαρα 9.0->9.2->9.3, ενεργοποιήσα hybrid a2sd, επανέφερα ρυθμίσεις-εφαρμογές, έβαλα το θέμα που θέλω, ΟΛΑ με stock kernel. Τώρα έβαλα για άλλη μια φορά fugumod a21. Στο Titanium Backup δε φαίνεται το extra partition όπως αναφέρεις και συ αλλά το market δε με αφήνει να εγκαταστήσω άλλη εφαρμογή (μου λέει package not valid). Έβαλα και το "pm setInstallLocation 1" στο Terminal Emulator αλλά πάλι τίποτα.. Σε σένα κάνει κανονικά εγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Έλειπε στην Βουλγαρία εκδρομή, το είχε αναφέρει... ICS NEWS UPDATE! http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=161 Βγαίνει το πρώτο test build σε μόλις 3-4 βδομάδες από τότε που ξεκίνησε το project!!! Από ότι βλέπω πάει σφαίρα και το έχουν πάρει πάρα πολύ ζεστά!!! Μακάρι να έχουμε final release μετά τις γιορτές που θα έχουν χρόνο ακόμα περισσότερο να ασχοληθούν!!! ανυπομονω και εγω να το δω αυτο φιλε μου.... φυσικα να αναφερθω και εγω στα πιο πανω Pots σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας διοτη αυτι τη στιγμη εχω εναν γαλαξια που δεν το φανταζομουν αλλα θα μου επιτρεψεται να ευχαριστισω ιδιετερος λιγο περισσοτερο τον καλο φιλε Πανο (pkatsaras) διοτι χορεις την βοηθεια του δεν θα εκανα τιποτα απολυτος Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 καλησπέρα να σε ρωτήσω κατι, πάλι :) τα 3 angry bird που λες οτι έχεις βάλει στο κινητό σου, παιζουν κανονικά? σε μένα αργούν πολύ αν βγάλω το baground τότε παίζει κανονικά λες να έκανα κανένα λάθος όταν περνούσα τα ρόμς και kernel? Παίζουν κανονικά...Μόνο το seasons δεν μου δείχνει το background και φαίνεται λευκό από πίσω αλλά παίζει και αυτό... Τώρα το διάβασα αυτό.. Εγώ μετά από πολλές δοκιμές ξαναφλάσαρα 9.0->9.2->9.3, ενεργοποιήσα hybrid a2sd, επανέφερα ρυθμίσεις-εφαρμογές, έβαλα το θέμα που θέλω, ΟΛΑ με stock kernel. Τώρα έβαλα για άλλη μια φορά fugumod a21. Στο Titanium Backup δε φαίνεται το extra partition όπως αναφέρεις και συ αλλά το market δε με αφήνει να εγκαταστήσω άλλη εφαρμογή (μου λέει package not valid). Έβαλα και το "pm setInstallLocation 1" στο Terminal Emulator αλλά πάλι τίποτα.. Σε σένα κάνει κανονικά εγκατάσταση? Κανονικότατα! ανυπομονω και εγω να το δω αυτο φιλε μου.... φυσικα να αναφερθω και εγω στα πιο πανω Pots σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας διοτη αυτι τη στιγμη εχω εναν γαλαξια που δεν το φανταζομουν αλλα θα μου επιτρεψεται να ευχαριστισω ιδιετερος λιγο περισσοτερο τον καλο φιλε Πανο (pkatsaras) διοτι χορεις την βοηθεια του δεν θα εκανα τιποτα απολυτος Όλοι από κάπου ξεκινήσαμε και όλους κάποιοι μας βοήθησαν στην αρχή! Ο δικός μου μέντορας ήταν ο αστροναύτης και έκανε ακριβώς ότι έκανα εγώ σε σένα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) @pkatsaras Σε μένα εξακολουθεί να λέει "package not valid" από το market.. Τί μπορεί να παίζει τώρα ξαφνικά? Πριν βάλω το a21 ήταν οκ, κατέβασα όλες τις παλιές μου εφαρμογές κλπ edit : Εγώ μετά από πολλές δοκιμές ξαναφλάσαρα 9.0->9.2->9.3, ενεργοποιήσα hybrid a2sd, επανέφερα ρυθμίσεις-εφαρμογές, έβαλα το θέμα που θέλω, ΟΛΑ με stock kernel. Τώρα έβαλα για άλλη μια φορά fugumod a21 Μετά από το φλασάρισμα του a21 δεν έκανα τίποτα από wipe (data/cache/dalvik)! Χρειάζεται κάτι απ' αυτά? Edited December 13, 2011 by lykourgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) Παίζουν κανονικά...Μόνο το seasons δεν μου δείχνει το background και φαίνεται λευκό από πίσω αλλά παίζει και αυτό... Κανονικότατα! Όλοι από κάπου ξεκινήσαμε και όλους κάποιοι μας βοήθησαν στην αρχή! Ο δικός μου μέντορας ήταν ο αστροναύτης και έκανε ακριβώς ότι έκανα εγώ σε σένα!!! Χα χα δεν θα ξεχάσω ποτέ που στην απόπειρα να περάσουμε ρομ στο κινητό σου "πριν. ...πολλά χρόνια" δεν άνοιγε και προσπαθούσαμε να το συνεφερουμε! Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Edited December 13, 2011 by astronaytis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) Χα χα δεν θα ξεχάσω ποτέ που στην απόπειρα να περάσουμε ρομ στο κινητό σου "πριν. ...πολλά χρόνια" δεν άνοιγε και προσπαθούσαμε να το συνεφερουμε! Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Καλά! Είχα πάθει πλάκα! Αξέχαστη στιγμή!!! Είχε κολλήσει στο bootanimation και έκανε συνεχώς τον ήχο της έναρξης!!! Sent from my Kyrillos13 Galaxy via Tapatalk EDIT: HTC Wildfire S επίσημη 2.3.5, Ericsson Xperia X8 επίσημη CyanogenMod το δικό μας το Galaxy 3...στο πηγάδι!!! Έλεος!!! Edited December 14, 2011 by pkatsaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts