tsoukis Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Εδώ μέσα με λίγο ψάξιμο --> http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=869 όπως π.χ. κάτι φρέσκο --> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1295261 : Ρ Από το Root Explorer πας στο φάκελο system/app, βρίσκεις αυτό που θες να διαγράψεις, πατάς το mount as πάνω και διαγράφεις ότι θες! Δεν ξερω ακριβως πιο ειναι για να το κανω delete :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Εφτιαξα εναν μικρο οδηγο για το πως μπορει καποιος να σβησει το partition απο την καρτα μνημης. Ελπιζω να βοηθησει αρκετους :) Οδηγός διαγραφής partition ο οδηγος δεν υπαρχει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 ο οδηγος δεν υπαρχει :( Δουλευει μια χαρα ξαναδοκιμασε :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Δε νομίζω πως γίνεται. Μάλλον η μόνη λύση είναι να περάσεις πάλι την 9 και από πάνω την 9.2 το οποίο, θεωρητικά βέβαια, δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο δεδομένου ότι χρησιμοποιείς το hybrid a2sd. Λογικά δε θα χρειαστεί format της sd card και απλά θα πρέπει να κρατήσεις με το Titanium τα δεδομένα της συσκευής. Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσουν οι πιο έμπειροι :) αψογος σωστός. Ετσι ακριβως είναι. Μια πιο πονηρή λύση: όταν περνάτε καινούργια έκδοση, τραβάτε πριν ένα backup από το cwm. Το restore είναι παιχνιδάκι όταν το χρειαστείτε!;) Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 αψογος σωστός. Ετσι ακριβως είναι. Μια πιο πονηρή λύση: όταν περνάτε καινούργια έκδοση, τραβάτε πριν ένα backup από το cwm. Το restore είναι παιχνιδάκι όταν το χρειαστείτε!;) Δουλεύει δηλαδή το restore κανονικά; Γιατί είχα διαβάσει παλαιότερα για κάτι προβλήματα. Κρατάει "εικόνα" των δεδομένων του κινητού, έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonsgr Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 αψογος σωστός. Ετσι ακριβως είναι. Μια πιο πονηρή λύση: όταν περνάτε καινούργια έκδοση, τραβάτε πριν ένα backup από το cwm. Το restore είναι παιχνιδάκι όταν το χρειαστείτε!;) Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας! Θα έχω το restore σαν εναλλακτική από δω και πέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Εφτιαξα εναν μικρο οδηγο για το πως μπορει καποιος να σβησει το partition απο την καρτα μνημης. Ελπιζω να βοηθησει αρκετους Οδηγός διαγραφής partition This file is either removed due to copyright claim or is deleted by the uploader. αυτο μου βγαζει εμενα οταν βαζω εναν κωδικο που εμφανιζει... κατι ακομα μπορει καποιος να μου πει πως κανουμε back up τις εφαργμογες μας με titanium γιατι δεν ξερω? ευχαριστω Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Εφτιαξα εναν μικρο οδηγο για το πως μπορει καποιος να σβησει το partition απο την καρτα μνημης. Ελπιζω να βοηθησει αρκετους :) Οδηγός διαγραφής partition διορθωθηκε το link :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19580948&postcount=1 Λοιπόν, καινούρια έκδοση αυτού του θέματος την οποία έχω φορέσει και είναι ΦΟΒΕΡΗ!!! Βασικά αυτό που μου αρέσει περισσότερο απ' όλα, είναι το phone.apk και το dialeractivitytab.apk...Είναι μονταρισμένα και έχει φύγει αυτό το lag και το κόλλημα όταν πάταγες για να εμφανιστούν τα κουμπιά για να πάρεις τηλέφωνο...Το συστήνω όποιος θέλει να το δοκιμάσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Complete (Contains everything you see below except the Battery Percentage Mod αυτο να κατεβασω?? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19580948&postcount=1 Λοιπόν, καινούρια έκδοση αυτού του θέματος την οποία έχω φορέσει και είναι ΦΟΒΕΡΗ!!! Βασικά αυτό που μου αρέσει περισσότερο απ' όλα, είναι το phone.apk και το dialeractivitytab.apk...Είναι μονταρισμένα και έχει φύγει αυτό το lag και το κόλλημα όταν πάταγες για να εμφανιστούν τα κουμπιά για να πάρεις τηλέφωνο...Το συστήνω όποιος θέλει να το δοκιμάσει! Χχαχαχαχα μόλις χθες το βράδυ έβαλα την v1.1!! Χωρίς το άσχημο bootanimation βέβαια.. Θα κάνω σε λίγο την αλλαγή πάλι.. Φαίνεται πολύ καλό!! Να ρωτήσω κάτι, όσοι έχετε fugumod a21, έχετε hyrbid 2 sd με κάποιον τρόπο??? Εγώ έβαλα το Link 2 SD (διάβασα πολλά θετικά) αλλά για κάποιο λόγο μου χει κολλήσει 2 φορές που μπήκα στην εφαρμογή! edit : Χρειάζεται να αφαιρέσουμε κάτι από το αρχείο zip ή το περνάμε όπως είναι?? Edited December 10, 2011 by lykourgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19580948&postcount=1 Λοιπόν, καινούρια έκδοση αυτού του θέματος την οποία έχω φορέσει και είναι ΦΟΒΕΡΗ!!! Βασικά αυτό που μου αρέσει περισσότερο απ' όλα, είναι το phone.apk και το dialeractivitytab.apk...Είναι μονταρισμένα και έχει φύγει αυτό το lag και το κόλλημα όταν πάταγες για να εμφανιστούν τα κουμπιά για να πάρεις τηλέφωνο...Το συστήνω όποιος θέλει να το δοκιμάσει! ΔΕν περασα ολο το updare.zip γιατι δεν ηθελα να αντικαταστησω τα μηνυματα..περασα ομως μερικα apps και ειναι ωραια!το μονο που θελω να σε ρωτησω ειναι τι παιζει με τα μηνυματα και αν υποστηριζει τους 160 χαρ.? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Για να μην χαθω μέσα σε 463 σελίδες, επειδη είναι σίγουρο οτι δεν θα βγάλω άκρη...:p Εχω το i5800 κανα 6μηνο. Ειχα διαβασει το θέμα απο τότε, αλλά επειδή ήταν το πρώτο μου touchphone και το πρώτο μου android δεν ήθελα να το πειράξω πριν μάθω κάποια βασικά πράγματα για την λειτουργία του, αλλά και πριν αποκτήσω κάποιο μέτρο σύγκρισης για τις μετέπειτα αναβαθμίσεις. Τώρα όμως νιώθω έτοιμος να του δώσω το κάτι παραπάνω που χρειάζεται και πιθανώς να χρειαστώ κι εγώ στο μέλλον. Το θέμα μου ειναι, απο που να ξεκινήσω; Απο το πρώτο ποστ σε αυτό το νημα; Είναι ολοκληρωμένος ο οδηγός ή έχουν βγει καινούρια δεδομένα που έχουν χαθει μέσα στα ποστ και δεν ενημερώθηκε το πρώτο ποστ; Είναι ευκολο για κάποιον αρχάριο σε τέτοια θέματα ή παίζει να μπλοκάρω το κινητο; Γενικώς το έχω το θέμα να ψαχνω διαφορες τέτοιες λύσεις σε θέματα pc και gps αλλά σε κινητό δεν έχω δοκιμάσει κάτι παρόμοιο και ανησυχώ. Πάντως αν οι οδηγιες είναι πλήρεις τις ακολουθώ χωρίς λάθη!:lol: Επίσημη αναβάθμιση απο την samsung έχει βγει; Αν όχι, υπάρχει περίπτωση να βγει ή επαναπαύτηκαν με την αναβαθμιση που κυκλοφορεί ήδη απο τρίτους; Το λέω για να μην πάει το κινητό στα σκουπίδια σε περίπτωση στραβής. Υ.Γ Απαντήστε σαν να μιλάτε σε κάποιον εντελώς άσχετο γιατί με ειδικές ορολογίες, ψιψιψινια και κοκοκοψαρα δεν θα βγάλω άκρη!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Για να μην χαθω μέσα σε 463 σελίδες, επειδη είναι σίγουρο οτι δεν θα βγάλω άκρη...:p Εχω το i5800 κανα 6μηνο. Ειχα διαβασει το θέμα απο τότε, αλλά επειδή ήταν το πρώτο μου touchphone και το πρώτο μου android δεν ήθελα να το πειράξω πριν μάθω κάποια βασικά πράγματα για την λειτουργία του, αλλά και πριν αποκτήσω κάποιο μέτρο σύγκρισης για τις μετέπειτα αναβαθμίσεις. Τώρα όμως νιώθω έτοιμος να του δώσω το κάτι παραπάνω που χρειάζεται και πιθανώς να χρειαστώ κι εγώ στο μέλλον. Το θέμα μου ειναι, απο που να ξεκινήσω; Απο το πρώτο ποστ σε αυτό το νημα; Είναι ολοκληρωμένος ο οδηγός ή έχουν βγει καινούρια δεδομένα που έχουν χαθει μέσα στα ποστ και δεν ενημερώθηκε το πρώτο ποστ; Είναι ευκολο για κάποιον αρχάριο σε τέτοια θέματα ή παίζει να μπλοκάρω το κινητο; Γενικώς το έχω το θέμα να ψαχνω διαφορες τέτοιες λύσεις σε θέματα pc και gps αλλά σε κινητό δεν έχω δοκιμάσει κάτι παρόμοιο και ανησυχώ. Πάντως αν οι οδηγιες είναι πλήρεις τις ακολουθώ χωρίς λάθη!:lol: Επίσημη αναβάθμιση απο την samsung έχει βγει; Αν όχι, υπάρχει περίπτωση να βγει ή επαναπαύτηκαν με την αναβαθμιση που κυκλοφορεί ήδη απο τρίτους; Το λέω για να μην πάει το κινητό στα σκουπίδια σε περίπτωση στραβής. Υ.Γ Απαντήστε σαν να μιλάτε σε κάποιον εντελώς άσχετο γιατί με ειδικές ορολογίες, ψιψιψινια και κοκοκοψαρα δεν θα βγάλω άκρη!:D Καλως ήρθες φίλε στην παρέα μας. Και εμείς έτσι ξεκινήσαμε, όπως ακριβως εσύ... Ξεκινάς από τους ΣΟΥΠΕΡ οδηγούς του φίλου αστρονάυτη, εδώ http://www.megaupload.com/?d=TCAUH3LE και εδώ: https://sites.google.com/site/astronaytiscom/home Μετά, κατεβάζεις την τελευταία ρομ 9.0 από τον Κύριλλο, εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 και τέλος, βάζεις την τελευταία αναβάθμιση 9.3, πάλι από το ίδιο μέρος. Οι οδηγίες είναι αναλυτικές, απλώς θέλει λίγη προσοχή στο να τις ακολουθήσεις ΑΚΡΙΒΩΣ ο,τι λέει. Ολα είναι πλήρως αναστρέψιμα (μπορείς πάντα να γυρίσεις στην επίσημη της samsung) Η τελευταία της Samsung είναι η 2.2. Μην ξεχνάς να παίρνεις backup για να μην χάσεις κανένα αρχείο σου! Ο,τι χρειαστείς, πάντα κάποιος θα είναι Online εδώ! Καλά φλασαρίσματα!!! Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 αυτο να κατεβασω?? Χχαχαχαχα μόλις χθες το βράδυ έβαλα την v1.1!! Χωρίς το άσχημο bootanimation βέβαια.. Θα κάνω σε λίγο την αλλαγή πάλι.. Φαίνεται πολύ καλό!! edit : Χρειάζεται να αφαιρέσουμε κάτι από το αρχείο zip ή το περνάμε όπως είναι?? ΔΕν περασα ολο το updare.zip γιατι δεν ηθελα να αντικαταστησω τα μηνυματα..περασα ομως μερικα apps και ειναι ωραια!το μονο που θελω να σε ρωτησω ειναι τι παιζει με τα μηνυματα και αν υποστηριζει τους 160 χαρ.? Εγώ έβαλα το complete αφαιρώντας το boot animation και βάζοντας από κάπου εκεί που βρήκα το ics boot animation. Όποιος θέλει βάζει και το mod για να φαίνεται το ποσοστό στην μπαταρία. Επίσης με τα μηνύματα δεν νομίζω ότι υποστηρίζει 160 χαρακτήρες. Γενικά για τα μηνύματα κάπου είχα διαβάσει σε ένα thread του iphone ότι έχει να κάνει με το δίκτυο( ; ) Ένας έλεγε μέσα ότι με vodafone έστελνε ελληνικά 160 χαρακτήρες ενώ ένας τις wind με 70...Έχει κανείς vodafone να το έχει παρατηρήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Εγώ έβαλα το complete αφαιρώντας το boot animation και βάζοντας από κάπου εκεί που βρήκα το ics boot animation. Όποιος θέλει βάζει και το mod για να φαίνεται το ποσοστό στην μπαταρία. Επίσης με τα μηνύματα δεν νομίζω ότι υποστηρίζει 160 χαρακτήρες. Γενικά για τα μηνύματα κάπου είχα διαβάσει σε ένα thread του iphone ότι έχει να κάνει με το δίκτυο( ; ) Ένας έλεγε μέσα ότι με vodafone έστελνε ελληνικά 160 χαρακτήρες ενώ ένας τις wind με 70...Έχει κανείς vodafone να το έχει παρατηρήσει; Οχι δεν υποστηριζει 160 χαρακτηρες στα μηνυματα... :( Ειμαι με vodafone. Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη ζώνη ώρας μιας εφαρμογής, της 3d flip clock & world weather. Εγκατέστησα την εφαρμογή για να έχω το widget που συνδυάζει ώρα και καιρό αλλά για κάποιο περίεργο λόγο, ενώ η ώρα εμφανίζεται κανονική η ζώνη ώρας της εφαρμογής με αποτέλεσμα να μου εμφανίζει καιρό για τη ζώνη ώρας GMT-5. Έχω ρυθμίσει όμως σωστά τη ζώνη ώρας του κινητού. Σας στέλνω και ένα screenshot. http://i39.tinypic.com/24et93n.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Εγώ έβαλα το complete αφαιρώντας το boot animation και βάζοντας από κάπου εκεί που βρήκα το ics boot animation. Όποιος θέλει βάζει και το mod για να φαίνεται το ποσοστό στην μπαταρία. Επίσης με τα μηνύματα δεν νομίζω ότι υποστηρίζει 160 χαρακτήρες. Γενικά για τα μηνύματα κάπου είχα διαβάσει σε ένα thread του iphone ότι έχει να κάνει με το δίκτυο( ; ) Ένας έλεγε μέσα ότι με vodafone έστελνε ελληνικά 160 χαρακτήρες ενώ ένας τις wind με 70...Έχει κανείς vodafone να το έχει παρατηρήσει; ημουν σιγουρος οτι θα το εκανε αυτο με τους χαρακτηρες γι αυτο και δεν αντικατεστησα το mms.app ομως τα εικονιδια κατω στην οθονη φαινονται λιγο καπως.Το εικονιδιο των μηνυματων ειναι λιγο πιο μικρο οπως φαινεται στην εικονα αλλα δεν πειραζει θα το αντεξουμε :D Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 ημουν σιγουρος οτι θα το εκανε αυτο με τους χαρακτηρες γι αυτο και δεν αντικατεστησα το mms.app ομως τα εικονιδια κατω στην οθονη φαινονται λιγο καπως.Το εικονιδιο των μηνυματων ειναι λιγο πιο μικρο οπως φαινεται στην εικονα αλλα δεν πειραζει θα το αντεξουμε :D Μπορεις να μου στειλεις το mms.app απο την rom του κυριλλου ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Μπορεις να μου στειλεις το mms.app απο την rom του κυριλλου ? Εδω ειναι :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη ζώνη ώρας μιας εφαρμογής, της 3d flip clock & world weather. Μιας και δεν είναι θέμα της συσκευής, απευθύνσου καλύτερα εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Εδω ειναι :) Ευχαριστω!!! Το περναω μεσω update.zip απο CWM ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Ευχαριστω!!! Το περναω μεσω update.zip απο CWM ? ναι απο CWM :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Πριν περιπου ενα χρονο αρχισα να πειραζω τον γαλαξια μου. Ο Κυριλλος τοτε ηταν απο τους ελαχιστους που με βοηθησε να μαθω το android και το γαλαξια μας. Οπως θυμαστε αυτος ελυνε ολες τις αποριες μας. Αργοτερα εμαθα και εγω καποια πρααγματα και απαντουσα και εγω. Θελω να πιστευω πως δεν εχετε κανενα παραπονο και πως οποιος με χρειαστηκε ημουν παρων(ειδικα με τις πρωτες αποπειρες αρκετων για αναβαθμιση του γαλαξια μας). Για εκεινο που χαιρομαι περισσοτερο ομως ειναι που τωρα πλεον ειμαστε πολλοι περισσοτεροι αυτοι που απανταμε σε ερωτησεις. Ας συνεχισουμε ετσι και ας βοηθησουμε και αλλους να μαθουν οτι μαθαμε και εμεις για το κινητο μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Αστροναύτη σωστό αυτό που λες, νομίζω όλοι ξεκινάνε με ερωτήσεις και μετά έρχονται να απαντήσουν στους επόμενους! Να ρωτήσω λοιπόν κάτι μιας και δεν τα χω μάθει όλα ακόμα.. : Ρ Έβαλα 9.3 OC με fugumod a21, κανονικά τρέχει προς το παρόν.. Έβαλα και το Link 2 SD αλλά όσες εφαρμογές και να κάνω "move to sd" δεν ελευθερώνεται μνήμη. Στην αρχή έκανα απλά "create link" αλλά πάλι δε γινόταν τίποτα και πλέον φαίνεται σαν καμία εφαρμογή να μην έχει link. Τί πρέπει να κάνω ώστε να λειτουργήσει σωστά? Έβαλα το Link 2 SD γιατί το hyrbid a2sd που έχει ο Κύριλλος στη rom δεν ξέρω αν λειτουργεί με fugumod (βέβαια διάβασα πως γίνεται από 2-3 αλλά δεν ξέρω αν ισχύει..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts