Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φλασαρα την JPI....εκανα root με SOneClick...εχω προβλημα με το titanium backup....μου βγαζει fail στο root.....και αργει στο asking for root rights.

Με πια version του superoneclick έκανες ροοτ?Γιατί εμένα κολλάει στο "waiting phone" το usb debugging είναι τικαρισμένο.Αν φαντάζεσαι τι μπορεί να κάνω λάθος διόρθωσε με....:(

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με πια version του superoneclick έκανες ροοτ?Γιατί εμένα κολλάει στο "waiting phone" το usb debugging είναι τικαρισμένο.Αν φαντάζεσαι τι μπορεί να κάνω λάθος διόρθωσε με....:(

Κάνε επανεκκίνηση το τηλ και ρουτάρισε την ώρα που κάνει εκκίνηση. Χρησιμοποίησε την τελευταία, νομίζω 1.9.

Φλασαρα την JPI....εκανα root με SOneClick...εχω προβλημα με το titanium backup....μου βγαζει fail στο root.....και αργει στο asking for root rights.

Καταρχήν κάνε επανεκκίνηση, είναι απαραίτητο. Αν δεν δουλέψει και πάλι, κατέβασε την τελευταία έκδοση titanium, άνοιξέ το και πάτα στο κουμπί που λέει "Προβλήματα". Κατεβάζει shoutbox και superuser εκεί που πρέπει.

Edited by Larrythe

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Κάνε επανεκκίνηση το τηλ και ρουτάρισε την ώρα που κάνει εκκίνηση. Χρησιμοποίησε την τελευταία, νομίζω 1.9.

Οκ!Θα το κάνω έτσι όπως λες κ θα σου πω σε λίγο.Να ρωτήσω κ κάτι άλλο γνωρίζει κανείς πια η διαφορά ανάμεσα στο "ΧΧ" κ "XW" όταν μια στοκ ρομ πχ XXJPQ και XWJPQ.Εκτός από την ημερομηνία τι άλλο να είναι η διαφορά των γραμμάτων?

Οκ!Θα το κάνω έτσι όπως λες κ θα σου πω σε λίγο.Να ρωτήσω κ κάτι άλλο γνωρίζει κανείς πια η διαφορά ανάμεσα στο "ΧΧ" κ "XW" όταν μια στοκ ρομ πχ XXJPQ και XWJPQ.Εκτός από την ημερομηνία τι άλλο να είναι η διαφορά των γραμμάτων?

Και καλά είναι ΧΧ=ανατολική Ευρώπη XW=Δυτική Ευρώπη. Έχουν διαφορετικές τοπικές ρυθμίσεις, υποστηρίζουν άλλες γλώσσες και τέτοια. Κατά τα άλλα τίποτα. Αν έχει ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο(εννοείται με ορθογραφία) και δεν κολλάει μη σε απασχολούν αυτά.

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Και καλά είναι ΧΧ=ανατολική Ευρώπη XW=Δυτική Ευρώπη. Έχουν διαφορετικές τοπικές ρυθμίσεις, υποστηρίζουν άλλες γλώσσες και τέτοια. Κατά τα άλλα τίποτα. Αν έχει ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο(εννοείται με ορθογραφία) και δεν κολλάει μη σε απασχολούν αυτά.

Σ'ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση!!!:)

JPI με superoneclick 1.9.5 δεν μου την ρουτάρει.Εκανα ότι μου είπε ο larrythe αλλά κ πάλι τίποτα.Τι φταίει?usb debug είναι τικαρισμένο.

JPI με superoneclick 1.9.5 δεν μου την ρουτάρει.Εκανα ότι μου είπε ο larrythe αλλά κ πάλι τίποτα.Τι φταίει?usb debug είναι τικαρισμένο.

Βεβαιώσου ότι δεν τρέχει το ΚΙΕΣ. Κλείσε και ξανάνοιξε το κιν και το debug mode. Στις ρυθμίσεις usb να έχεις την επιλογή ερώτηση κατα τη σύνδεση. Από το superoneclick πάτα check drivers. Αν πάλι δεν, άσε το superoneclick να τρέχει και κάνε restart το τηλ.

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Βεβαιώσου ότι δεν τρέχει το ΚΙΕΣ. Κλείσε και ξανάνοιξε το κιν και το debug mode. Στις ρυθμίσεις usb να έχεις την επιλογή ερώτηση κατα τη σύνδεση. Από το superoneclick πάτα check drivers. Αν πάλι δεν, άσε το superoneclick να τρέχει και κάνε restart το τηλ.

Πάτησα check drivers κ μου έγραφε "No issue found"

Πάτησα check drivers κ μου έγραφε "No issue found"

Τα υπόλοιπα τα έκανες; Πάντως αυτή η ρομ ρουτάρεται, απλά κάπου κολλήσαμε! Θα τη βρούμε την άκρη;)

Μπες στο chat του site, να τα πούμε πιο άμεσα.

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Είναι Bug του fugumod alpha 21... :) Φόρτιζε το κινητό κλειστό!

γνωριζεις αν υπαρχει αναβαθμισει για το mls dastinator?

γνωριζεις αν υπαρχει αναβαθμισει για το mls dastinator?

Δεν τα κατάφερες με το άλλο; :(

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Καλησπέρα στην παρέα.

Είχα χρόνο σήμερα και αφού έσπασα το κεφάλι μου, κατάφερα να προσθέσω 2 πραματάκια στην εφαρμογή για φωτογραφίες του κινητού.

Πρώτον, μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες ακόμα κι αν έχετε 2% μπαταρία και δεύτερον, πλέον μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες με το κουμπί που ανοιγοκλείνει το κινητό :) Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει ένα bug στο home button και πρέπει αναγκαστικά να βγεις με το back button αλλά δεν είναι τίποτα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1139547

Καλησπέρα στην παρέα.

Είχα χρόνο σήμερα και αφού έσπασα το κεφάλι μου, κατάφερα να προσθέσω 2 πραματάκια στην εφαρμογή για φωτογραφίες του κινητού.

Πρώτον, μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες ακόμα κι αν έχετε 2% μπαταρία και δεύτερον, πλέον μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες με το κουμπί που ανοιγοκλείνει το κινητό :) Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει ένα bug στο home button και πρέπει αναγκαστικά να βγεις με το back button αλλά δεν είναι τίποτα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1139547

Καλημέρα.

Κύριλλε κοίτα μήπως διορθώσεις και το θέμα με τις επαφές και τις κλήσεις που φτιάχνεις καφέ μέχρι να ανοίξουν.

Καλησπέρα στην παρέα.

Κύριλλε SOS! Έβαλα τα update και χάθηκε η εφαρμογή της κάμερας από το κινητό!

Κύριλλε SOS! Έβαλα τα update και χάθηκε η εφαρμογή της κάμερας από το κινητό!

Δεν θα έπρεπε. Τι να πω. Βάλε πάλι την παλιά, κάνε wipe data από titanium στην κάμερα και ξαναδοκίμασε.

Δεν θα έπρεπε. Τι να πω. Βάλε πάλι την παλιά, κάνε wipe data από titanium στην κάμερα και ξαναδοκίμασε.

Αν μου έλεγες και πως να το κάνω; Που θα την βρω την camera.apk? Και πως κάνω wipe data από titanium?

Παιδες αντιμετοπιζω προβλημα........Εβαλα τον κερνελ που ειπε ο φιλος 2-3 σελιδες πιο πριν αλλα οταν ανοιγω το κινιτο δεν μου αναγωριζει την καρτα μνημης και κολλαει το κιν.....Οταν την βγαζω και το ανοιγω το κινιτο ανοιγει κανονικα.......Μηπως εχει καποιος καποια λυση η να μου δειξει ενα αλλον κερνελ και ας μην ειναι oc.......Βοηθεια παιδεια δεν εχω κινιτο να το δουλεψω.......!!!!!:D:D:D

μπορει να μου απαντησει καποιοs.ευχριστω

Το κινητό δεν υποστηρίζει live wallpaper.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Εχω την κυριλλος 5.7ν. Παρατηρησα οτι στο market μου βγαζει μονο το youtube στις εφαρμογες μου. Το εχει αντιμετοπισει αλλος;

Το κινητό δεν υποστηρίζει live wallpaper.

To κιν υποστηρίζει μια χαρά live wallpapers.

Στην πρώτη σελίδα έχει τον τρόπο να τα ενεργοποιήσεις. Μπορείς αντί να χρησιμοποιήσεις τηv virtual console να αντιγράψεις τα αρχεία με το root explorer ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα.

Edited by Larrythe

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!