leuteris23 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Φλασαρα την JPI....εκανα root με SOneClick...εχω προβλημα με το titanium backup....μου βγαζει fail στο root.....και αργει στο asking for root rights. Με πια version του superoneclick έκανες ροοτ?Γιατί εμένα κολλάει στο "waiting phone" το usb debugging είναι τικαρισμένο.Αν φαντάζεσαι τι μπορεί να κάνω λάθος διόρθωσε με....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 (edited) Με πια version του superoneclick έκανες ροοτ?Γιατί εμένα κολλάει στο "waiting phone" το usb debugging είναι τικαρισμένο.Αν φαντάζεσαι τι μπορεί να κάνω λάθος διόρθωσε με....:( Κάνε επανεκκίνηση το τηλ και ρουτάρισε την ώρα που κάνει εκκίνηση. Χρησιμοποίησε την τελευταία, νομίζω 1.9. Φλασαρα την JPI....εκανα root με SOneClick...εχω προβλημα με το titanium backup....μου βγαζει fail στο root.....και αργει στο asking for root rights. Καταρχήν κάνε επανεκκίνηση, είναι απαραίτητο. Αν δεν δουλέψει και πάλι, κατέβασε την τελευταία έκδοση titanium, άνοιξέ το και πάτα στο κουμπί που λέει "Προβλήματα". Κατεβάζει shoutbox και superuser εκεί που πρέπει. Edited June 24, 2011 by Larrythe Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Κάνε επανεκκίνηση το τηλ και ρουτάρισε την ώρα που κάνει εκκίνηση. Χρησιμοποίησε την τελευταία, νομίζω 1.9. Οκ!Θα το κάνω έτσι όπως λες κ θα σου πω σε λίγο.Να ρωτήσω κ κάτι άλλο γνωρίζει κανείς πια η διαφορά ανάμεσα στο "ΧΧ" κ "XW" όταν μια στοκ ρομ πχ XXJPQ και XWJPQ.Εκτός από την ημερομηνία τι άλλο να είναι η διαφορά των γραμμάτων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Οκ!Θα το κάνω έτσι όπως λες κ θα σου πω σε λίγο.Να ρωτήσω κ κάτι άλλο γνωρίζει κανείς πια η διαφορά ανάμεσα στο "ΧΧ" κ "XW" όταν μια στοκ ρομ πχ XXJPQ και XWJPQ.Εκτός από την ημερομηνία τι άλλο να είναι η διαφορά των γραμμάτων? Και καλά είναι ΧΧ=ανατολική Ευρώπη XW=Δυτική Ευρώπη. Έχουν διαφορετικές τοπικές ρυθμίσεις, υποστηρίζουν άλλες γλώσσες και τέτοια. Κατά τα άλλα τίποτα. Αν έχει ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο(εννοείται με ορθογραφία) και δεν κολλάει μη σε απασχολούν αυτά. Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Και καλά είναι ΧΧ=ανατολική Ευρώπη XW=Δυτική Ευρώπη. Έχουν διαφορετικές τοπικές ρυθμίσεις, υποστηρίζουν άλλες γλώσσες και τέτοια. Κατά τα άλλα τίποτα. Αν έχει ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο(εννοείται με ορθογραφία) και δεν κολλάει μη σε απασχολούν αυτά. Σ'ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 JPI με superoneclick 1.9.5 δεν μου την ρουτάρει.Εκανα ότι μου είπε ο larrythe αλλά κ πάλι τίποτα.Τι φταίει?usb debug είναι τικαρισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 JPI με superoneclick 1.9.5 δεν μου την ρουτάρει.Εκανα ότι μου είπε ο larrythe αλλά κ πάλι τίποτα.Τι φταίει?usb debug είναι τικαρισμένο. Βεβαιώσου ότι δεν τρέχει το ΚΙΕΣ. Κλείσε και ξανάνοιξε το κιν και το debug mode. Στις ρυθμίσεις usb να έχεις την επιλογή ερώτηση κατα τη σύνδεση. Από το superoneclick πάτα check drivers. Αν πάλι δεν, άσε το superoneclick να τρέχει και κάνε restart το τηλ. Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Βεβαιώσου ότι δεν τρέχει το ΚΙΕΣ. Κλείσε και ξανάνοιξε το κιν και το debug mode. Στις ρυθμίσεις usb να έχεις την επιλογή ερώτηση κατα τη σύνδεση. Από το superoneclick πάτα check drivers. Αν πάλι δεν, άσε το superoneclick να τρέχει και κάνε restart το τηλ. Πάτησα check drivers κ μου έγραφε "No issue found" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Πάτησα check drivers κ μου έγραφε "No issue found" Τα υπόλοιπα τα έκανες; Πάντως αυτή η ρομ ρουτάρεται, απλά κάπου κολλήσαμε! Θα τη βρούμε την άκρη;) Μπες στο chat του site, να τα πούμε πιο άμεσα. Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Παιδια υπαρχουν mod apps or themes μεσω cmw; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Είναι Bug του fugumod alpha 21... :) Φόρτιζε το κινητό κλειστό! γνωριζεις αν υπαρχει αναβαθμισει για το mls dastinator? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 γνωριζεις αν υπαρχει αναβαθμισει για το mls dastinator? Δεν τα κατάφερες με το άλλο; :( Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Δεν τα κατάφερες με το άλλο; :( μπες στο chat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Καλησπέρα στην παρέα. Είχα χρόνο σήμερα και αφού έσπασα το κεφάλι μου, κατάφερα να προσθέσω 2 πραματάκια στην εφαρμογή για φωτογραφίες του κινητού. Πρώτον, μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες ακόμα κι αν έχετε 2% μπαταρία και δεύτερον, πλέον μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες με το κουμπί που ανοιγοκλείνει το κινητό :) Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει ένα bug στο home button και πρέπει αναγκαστικά να βγεις με το back button αλλά δεν είναι τίποτα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1139547 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Την xwjpi από samfirmware την έχει ρουτάρει κανείς?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Καλησπέρα στην παρέα. Είχα χρόνο σήμερα και αφού έσπασα το κεφάλι μου, κατάφερα να προσθέσω 2 πραματάκια στην εφαρμογή για φωτογραφίες του κινητού. Πρώτον, μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες ακόμα κι αν έχετε 2% μπαταρία και δεύτερον, πλέον μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες με το κουμπί που ανοιγοκλείνει το κινητό :) Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει ένα bug στο home button και πρέπει αναγκαστικά να βγεις με το back button αλλά δεν είναι τίποτα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1139547 Καλημέρα. Κύριλλε κοίτα μήπως διορθώσεις και το θέμα με τις επαφές και τις κλήσεις που φτιάχνεις καφέ μέχρι να ανοίξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Καλησπέρα στην παρέα. Είχα χρόνο σήμερα και αφού έσπασα το κεφάλι μου, κατάφερα να προσθέσω 2 πραματάκια στην εφαρμογή για φωτογραφίες του κινητού. Πρώτον, μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες ακόμα κι αν έχετε 2% μπαταρία και δεύτερον, πλέον μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες με το κουμπί που ανοιγοκλείνει το κινητό :) Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει ένα bug στο home button και πρέπει αναγκαστικά να βγεις με το back button αλλά δεν είναι τίποτα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1139547 Κύριλλε SOS! Έβαλα τα update και χάθηκε η εφαρμογή της κάμερας από το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Κύριλλε SOS! Έβαλα τα update και χάθηκε η εφαρμογή της κάμερας από το κινητό! Δεν θα έπρεπε. Τι να πω. Βάλε πάλι την παλιά, κάνε wipe data από titanium στην κάμερα και ξαναδοκίμασε. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisfiat100 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 γεια.ειμαι καινουργιοs.εχω το samsung galaxy 3.πωs μπορω να κατεβαζω απο το market live wallpaper.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Δεν θα έπρεπε. Τι να πω. Βάλε πάλι την παλιά, κάνε wipe data από titanium στην κάμερα και ξαναδοκίμασε. Αν μου έλεγες και πως να το κάνω; Που θα την βρω την camera.apk? Και πως κάνω wipe data από titanium? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Παιδες αντιμετοπιζω προβλημα........Εβαλα τον κερνελ που ειπε ο φιλος 2-3 σελιδες πιο πριν αλλα οταν ανοιγω το κινιτο δεν μου αναγωριζει την καρτα μνημης και κολλαει το κιν.....Οταν την βγαζω και το ανοιγω το κινιτο ανοιγει κανονικα.......Μηπως εχει καποιος καποια λυση η να μου δειξει ενα αλλον κερνελ και ας μην ειναι oc.......Βοηθεια παιδεια δεν εχω κινιτο να το δουλεψω.......!!!!!:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisfiat100 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 μπορει να μου απαντησει καποιοs.ευχριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 μπορει να μου απαντησει καποιοs.ευχριστω Το κινητό δεν υποστηρίζει live wallpaper. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Εχω την κυριλλος 5.7ν. Παρατηρησα οτι στο market μου βγαζει μονο το youtube στις εφαρμογες μου. Το εχει αντιμετοπισει αλλος; Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 (edited) Το κινητό δεν υποστηρίζει live wallpaper. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk To κιν υποστηρίζει μια χαρά live wallpapers. Στην πρώτη σελίδα έχει τον τρόπο να τα ενεργοποιήσεις. Μπορείς αντί να χρησιμοποιήσεις τηv virtual console να αντιγράψεις τα αρχεία με το root explorer ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα. Edited June 25, 2011 by Larrythe Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts