takpanos Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 παιδια απο eclair σε froyo θα χασω επαφες?εχω την αρχικη μπορω να παω κατεθειαν στην τελευταια 5,7 του κυριλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 δεν χανεις επαφες....και την 5.7 μπορεις να την περασεις μονο απο την 5.5 και μετα...η 5.7 ειναι zip και την περνας μεσο recovery Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 δεν χανεις επαφες....και την 5.7 μπορεις να την περασεις μονο απο την 5.5 και μετα...η 5.7 ειναι zip και την περνας μεσο recovery κατευθειαν την 5.5 μπορω να την βαλω ή πρεπει πρωτα την 2.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 κατευθειαν την 5.5 μπορω να την βαλω ή πρεπει πρωτα την 2.2? πρεπει πρωτα 2.2 μετα 5.5 και μετα 5.7 μεσω recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 δεν χανεις επαφες....και την 5.7 μπορεις να την περασεις μονο απο την 5.5 και μετα...η 5.7 ειναι zip και την περνας μεσο recoveryτελικα χαθηκαν οι επαφες και δε ξερω πως αφου την ειχα βγαλει την σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 πήγαινε στις επαφές,πατα το πλήκτρο με το εργαλέιο πάνω(το αριστερο πλήκτρο δηλαδη),μετα πατα περισσοτερα,επιλογες οθόνης και εκει που λεει SIM με κεφαλαία με ένα βελακι πάτα το και τίκαρε "ολες οι επαφες" και λογικα θα είσαι οκ! Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Το δοκιμασα δυστυχως δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasil80 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 μηπως τις ειχες αποθηκευσει στην καρτα μνημης μονο?αντιγραφο ασφαλειας,ειχες κανει?αν ηταν στην sim σιγουρα,στην κεντρικη οθονη (μολις την ξεκλειδωνεις) πατα στην οθονη κατω αριστερα το ανθρωπακι (να μπεις στις επαφες) και μετα πατα το αριστερο κατω πληκτρα.πατα την επιλογη εισαγωγη/εξαγωγη.αν εχεις αντιγραφο ασφαλειας στην καρτα,κανε εισαγωγη ή εισαγωγη απο sim. δοκιμασε και πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Το ιδιο ακριβως ειχα παθει κι εγω στο galaxy3 της κοπελας μου, οταν της εβαλα την JPN και ενω ειχα βγαλει την sim χαθηκαν οι επαφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 (edited) Δεν ειχα αντιγραφο γιατι την ειχα βγαλει την σιμ και απ οτι ακουγα δεν διαγραφοταν οι επαφες.Την κατσαμε!(τωρα εχω την I5800XXJP4 αυτη ειναι η 5.5 του κυριλου?) Edited June 16, 2011 by takpanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasil80 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 δεν διεγραφοντουσαν οι επαφες αν τις ειχες στην σιμ.επισης επρεπε να κανεις αντιγραφο ασφαλειας στην καρτα μνημης και απο κει στον υπολογιστη (αν εκανες ποτε και εχει φυλαξει τον φακελο,ψαξε για αρχειο με καταληξη .vcf,θα ειναι καπως ετσι 0001.vcf) ή να εκανες που και που συγχρονισμο.τωρα,ξαναπερνα τες απο την αρχη δυστυχως.νομιζω στις οδηγιες του αστροναυτη εγραφε να κανεις μπακ απ με ενα προγραμμα απο μαρκετ..δεν νομιζω οτι γινεται να αναστρεψεις την διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν με βγαλμένη την κάρτα να διαγράφονται οι επαφές. Με τηλεπάθεια; Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Παιδια τι να πω.Τις ειχα στη σιμ μονο και πουθενα αλλου.Επρεπε να ειχα καπου και ενα αντιγραφο.Εχει τυχει και σε αλλους απο οτι βλεπω.Τελος παντων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Παιδια τι να πω.Τις ειχα στη σιμ μονο και πουθενα αλλου.Επρεπε να ειχα καπου και ενα αντιγραφο.Εχει τυχει και σε αλλους απο οτι βλεπω.Τελος παντων Δοκίμασες να βάλεις τη σιμ σε άλλο τηλ να δεις αν όντως σβήστηκαν; Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Εφυγαν απο σιμ και μαλιστα εμειναν 9 επαφες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Εφυγαν απο σιμ και μαλιστα εμειναν 9 επαφες. Λυπάμαι που διαβάζω κάτι τέτοιες αναποδιές. Πάντα να κάνουμε backup με οποιοδήποτε πρόγραμμα μας βολεύει τις επαφές μας, είναι ο λόγος που χρησιμοποιούμε τα κινητά και περάσανε οι εποχές που είχαμε τα τηλ. στην μνήμη μας ή έστω σε κάποιο καρνέ. :( Contacts (Επαφές) - Menu (αριστερό κλίκ) - Import/Export Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Καλησπέρα σε όλους.... Εκανα αναβάθμιση στο κινιτό μου με την βοήθεια από το forum από 2.1 σε 2.2 .... Ερώτηση μπορώ να βάλω την 5.7 του Κυριλλου? Αν ναι θα ήθελα μια βοήθεια μικρή παρακαλώ.... Με εκτύμιση και σεβασμό Δημήτρης Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Λυπάμαι που διαβάζω κάτι τέτοιες αναποδιές. Πάντα να κάνουμε backup με οποιοδήποτε πρόγραμμα μας βολεύει τις επαφές μας, είναι ο λόγος που χρησιμοποιούμε τα κινητά και περάσανε οι εποχές που είχαμε τα τηλ. στην μνήμη μας ή έστω σε κάποιο καρνέ. :( Contacts (Επαφές) - Menu (αριστερό κλίκ) - Import/Export κάνεις export τις επαφές στην κάρτα μνήμης και μετά τις στέλνεις με το gmail στον εαυτό σου.. Δεν χάνονται ποτέ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aidan Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Έχω τη 5,7 εδώ και κάτι μέρες αλλά δε με ικανοποιεί καθόλου. Δηλαδή κολλάει αρκετά συχνά και ειδικά όταν ενημερώνω εφαρμογές. Πριν είχα την 5,0 beta και ήταν πολύ σταθερή. Λέτε αν ξαναπεράσω την 5,6-5,7 να αλλάξει κάτι, ή να γυρίσω σε παλιότερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Ρε παιδια πως το κανεται αυτο το update? 5,5 κτλ? εχω galaxy 3 me 2.2 froyo μπορω να το κανω και εγω?? και κατι ακομα το root δεν μπορω να το καταφερω υπαρχει καποια αλλη λυσει? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolis95 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Μολις ΤΩΡΑ τελείωσα την εγκατάσταση του froyo όπως περιγράφεται στο πρώτο πρώτο ποστ! Την διαδικασία την ακολούθησα ΚΑΤΑ γράμμα!!! Αλλά μόλις έγραψε PASS στο Odin και αποσύνδεσα το κινητό αυτό έκλεισε! Δοκίμασα να το ανοίξω αλλά τίποτα! Μετά έβγαλα τη μπαταρία και τη ξαναέβαλα! Πάτησα το power button και άνοιξε σχεδόν! Έχει κολήσει εδώ και κανα 10 λεπτο στην οθόνη που λέει GT-I5800 και από κάτω SAMSUNG!!! Βοήθεια παιδιά γιατί 3 μέρες την έχω τη συσκευή ακόμα δεν τη χάρηκα! Λοιπόν τη διαδικασία την έκανα από Win 7 32-bit αν έχει σχέση. Όλα έγιναν όπως περιγράφονταν στο πρώτο πόστ, μόνο ένα απρόοπτο είχα: Στο odin όταν το άνοιξα και κάθε φορά που πατούσα κάτι (One package, select ops κλπ) μου πετούσε ένα μήνυμα: IMAGE PATH και μετά κάτι κινέζικα και εγώ πατούσα τη μόνη επιλογή που είχε: το οκ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Μολις ΤΩΡΑ τελείωσα την εγκατάσταση του froyo όπως περιγράφεται στο πρώτο πρώτο ποστ! Την διαδικασία την ακολούθησα ΚΑΤΑ γράμμα!!! Αλλά μόλις έγραψε PASS στο Odin και αποσύνδεσα το κινητό αυτό έκλεισε! Δοκίμασα να το ανοίξω αλλά τίποτα! Μετά έβγαλα τη μπαταρία και τη ξαναέβαλα! Πάτησα το power button και άνοιξε σχεδόν! Έχει κολήσει εδώ και κανα 10 λεπτο στην οθόνη που λέει GT-I5800 και από κάτω SAMSUNG!!! Βοήθεια παιδιά γιατί 3 μέρες την έχω τη συσκευή ακόμα δεν τη χάρηκα! Λοιπόν τη διαδικασία την έκανα από Win 7 32-bit αν έχει σχέση. Όλα έγιναν όπως περιγράφονταν στο πρώτο πόστ, μόνο ένα απρόοπτο είχα: Στο odin όταν το άνοιξα και κάθε φορά που πατούσα κάτι (One package, select ops κλπ) μου πετούσε ένα μήνυμα: IMAGE PATH και μετά κάτι κινέζικα και εγώ πατούσα τη μόνη επιλογή που είχε: το οκ!! Τρεξε το odin ως διαχειριστης και κανε την διαδικασια απο την αρχη.. Ισως να ειναι αυτο το προβλημα αν δεν το εχεις κανει.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Μολις ΤΩΡΑ τελείωσα την εγκατάσταση του froyo όπως περιγράφεται στο πρώτο πρώτο ποστ! Την διαδικασία την ακολούθησα ΚΑΤΑ γράμμα!!! Αλλά μόλις έγραψε PASS στο Odin και αποσύνδεσα το κινητό αυτό έκλεισε! Δοκίμασα να το ανοίξω αλλά τίποτα! Μετά έβγαλα τη μπαταρία και τη ξαναέβαλα! Πάτησα το power button και άνοιξε σχεδόν! Έχει κολήσει εδώ και κανα 10 λεπτο στην οθόνη που λέει GT-I5800 και από κάτω SAMSUNG!!! Βοήθεια παιδιά γιατί 3 μέρες την έχω τη συσκευή ακόμα δεν τη χάρηκα! Λοιπόν τη διαδικασία την έκανα από Win 7 32-bit αν έχει σχέση. Όλα έγιναν όπως περιγράφονταν στο πρώτο πόστ, μόνο ένα απρόοπτο είχα: Στο odin όταν το άνοιξα και κάθε φορά που πατούσα κάτι (One package, select ops κλπ) μου πετούσε ένα μήνυμα: IMAGE PATH και μετά κάτι κινέζικα και εγώ πατούσα τη μόνη επιλογή που είχε: το οκ!! https://sites.google.com/site/astronaytiscom/rom/eclair-se-froyo https://sites.google.com/site/astronaytiscom/home απο τον φιλο μας Astronaytis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milanezos1991 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Μπορεί κανείς να μου πει τον κωδικό που ζητάει η ανάκτηση λογισμικού εκτάκτης ανάγκης;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνουμε root το κινιτό sumsung galaxy 3 .... Δεν μπορώ να το κάνω και μου έχει σπάσει τα νεύρα.... Παρακαλώ μια βοήθεια Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts