iliastr Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Δεν νομίζω. Πάντως και στο zte blade, με CM7 αργεί να ανοίξει τις επαφές. Τι ένα τι 3 δευτερόλεπτα, σιγά τον χρόνο. Το πολύ πολύ στον ένα χρόνο, θα χάσεις μια ώρα από την ζωή σου... :P Πάντως ας ελπίσουμε ότι με gingerbread θα ανοίγουν πιο γρήγορα. @haris77, αν έχεις την 5.5/5.6 απλά πέρνα το στην sd και φλάσαρε το από cwm recovery (install zip) Στο ZTE Blade, HTC Wildfire, Samsung Galaxy S αλλά και στο SE X8, που έχω δει, ανοίγουν ακαριαία. Το πρόβλημα εδώ είναι το μαμίσιο πρόγραμμα κλήσεων και των επαφών. Και πίστεψέ με, δεν είναι το να χάσεις μία ώρα από την ζωή σου στον ένα χρόνο - που κι αυτή για κάποιους είναι πολύτιμη - αλλά το σπαστικό, να θες να ανοίξουν οι επαφές και να περιμένεις τρία δευτερόλεπτα; ενώ βιάζεσαι. Όχι. Αν υπάρχει τρόπος να αλλαχθεί θα είναι τέλεια. Αλλιώς LG και έχει ο Θεός. Τέλος να σου πω Κύριλλε ότι με την έκδοση 5.7 που μας έχεις δώσει το κινητό είναι σταθερό χωρίς κρασαρίσματα. Μπράβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Όποιος θέλει μπορεί να αντικαταστήσει την γραμματοσειρά του android, με αυτήν των ubuntu 11.04 :) Μπορείτε να την περάσετε μέσω CWM recovery και αν δεν σας αρέσει την ξανααλλάζετε με τον ίδιο τρόπο! Ορίστε: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1114396 Αυτο ειναι!!Αφου θα αργησει μια νεα αναβαθμιση,ας "παιξουμε" λιγο με τις λεπτομερειες!! Μπραβο Κυριλλε!!!Συνεχισε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B1ller Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Αυτο ειναι!!Αφου θα αργησει μια νεα αναβαθμιση,ας "παιξουμε" λιγο με τις λεπτομερειες!! Μπραβο Κυριλλε!!!Συνεχισε!! +1!!! ubuntu ftw! keep going :yahoo::yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Αργουν να ανοιξουν, αλλα οχι και LG. Πηγα σημερα public και εκανα test το s2. Το ερωτευτικα. Ειναι οτι πιο καλο εχω πιασει ποτε στα χερια μου. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Όσοι θέλουν να πάρουν μια γεύση από CM7 μπορούν από εδώ. Να ενημερώσω ότι λειτουργούν ελάχιστα πράγματα, αλλά αν την βάλετε, μπορείτε να κάνετε report τα Bugs που βρήκατε εδώ. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hack3rakos Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) NewsFeed: Εγινε και πραγματικοτητα η πρωτη εκδοση του CM7 αλλα ειναι σε alpha version ακομα (Υπο HEAVY TESTING δλδ)... Ελπιζω σε κανα μηνα να εχουμε κατι σταθερο! ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1101218 Edited June 10, 2011 by hack3rakos Παράθεση Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hack3rakos Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) Ουψ δεν το ειδα οτι το ειχες postarei κυριλΕ! :/ Για να ποσταρουμε στο developer section του XDA πρεπει να εχουμε κανει πρωτα 10 Post στο forum.... Προσωπικα δεν θα κατσω να Postaro σε ασχετα threads για να μπορεσω να κανω post στο development.... Edited June 10, 2011 by hack3rakos Παράθεση Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 @hack3rakos, δεν πειράζει φίλε :P Καλά έκανες που το πόσταρες... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stastaz Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Όσοι θέλουν να πάρουν μια γεύση από CM7 μπορούν από εδώ. Να ενημερώσω ότι λειτουργούν ελάχιστα πράγματα, αλλά αν την βάλετε, μπορείτε να κάνετε report τα Bugs που βρήκατε εδώ. Την δοκιμασες Κυριλλε? :D Τι λεει? :P γινετε φλασαρισμα με odin κανονικα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Την δοκιμασες Κυριλλε? :D Τι λεει? :P γινετε φλασαρισμα με odin κανονικα ε? Ναι κανονικά όλα. Δεν την δοκίμασα, είχα δοκιμάσει την alpha1 (που δεν δούλευε τίποτα :P) Απλά βαριέμαι να ξαναφλασάρω, backup restore και τέτοια. Ίσως δευτέρα, τρίτη να την βάλω. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stastaz Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Ναι κανονικά όλα. Δεν την δοκίμασα, είχα δοκιμάσει την alpha1 (που δεν δούλευε τίποτα :P) Απλά βαριέμαι να ξαναφλασάρω, backup restore και τέτοια. Ίσως δευτέρα, τρίτη να την βάλω. Αντε με το καλο να δουμε και την 2,3 στην Rom σου :D΄:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 παιδια περασα την 2.3 πως γινεται να εοαναφερω την 2.2????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Δεν νομίζω. Πάντως και στο zte blade, με CM7 αργεί να ανοίξει τις επαφές. Τι ένα τι 3 δευτερόλεπτα, σιγά τον χρόνο. Το πολύ πολύ στον ένα χρόνο, θα χάσεις μια ώρα από την ζωή σου... :P Πάντως ας ελπίσουμε ότι με gingerbread θα ανοίγουν πιο γρήγορα. @haris77, αν έχεις την 5.5/5.6 απλά πέρνα το στην sd και φλάσαρε το από cwm recovery (install zip) κυριλλε μπορεις να μου πεις τις ρυθμισεις για το ιντερνετ(osmote) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 παιδια περασα την 2.3 πως γινεται να επαναφερω την 2.2????????? Download mode => και φλάσαρε μια 2.2. κυριλλε μπορεις να μου πεις τις ρυθμισεις για το ιντερνετ(osmote) ? Name: CosmoteGR APN: Internet MCC: 202 MNC: 01 APN type: internet Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 ξαφνικα δεν συνδεεται με wifi καμια ιδεα ? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Download mode => και φλάσαρε μια 2.2. Name: CosmoteGR APN: Internet MCC: 202 MNC: 01 APN type: internet master τα φωτα σου!!!Μετα απο μηνες διαβασματος περασα χθες την 2.2και ειπα σημερα να παω στην 3.3.Αφου την κατεβασα και την αποσυμπιεσα την εβαλα στο odin σαν one package.Περιμενα να γινει μπλε το κουτακι και εβγαλα το κινητο.Αποτελεσμα μια ωραιοτατη μαυρη οθονη να μου γραφει GT-I800!!!!!! Πες μου οτι δεν μπρικαρε.....και τι να κανω?(εβγαλα την μπατ αλλα τιποτα να την ξαναπερασω?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 master τα φωτα σου!!!Μετα απο μηνες διαβασματος περασα χθες την 2.2και ειπα σημερα να παω στην 3.3.Αφου την κατεβασα και την αποσυμπιεσα την εβαλα στο odin σαν one package.Περιμενα να γινει μπλε το κουτακι και εβγαλα το κινητο.Αποτελεσμα μια ωραιοτατη μαυρη οθονη να μου γραφει GT-I800!!!!!! Πες μου οτι δεν μπρικαρε.....και τι να κανω?(εβγαλα την μπατ αλλα τιποτα να την ξαναπερασω?) Ποση ωρα το αφησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Ποση ωρα το αφησες? Ποση ωρα που?χωρις μπαταρια?2 3 λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Ποση ωρα που?χωρις μπαταρια?2 3 λεπτα στο gt-i5800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) στο gt-i5800? ωρες!!!!!!!ξεχασα να σου οτι κανει ανα 3-4 δευτερα τον ηχο που εκανε οταν ανοιγε το κινητο. Edited June 10, 2011 by haris77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 ωρες!!!!!!! παραξενο Περασε την παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 παραξενο Περασε την παλι πεσ μου παλι οταν γινει μπλε απλα το βγαζω απο το usb η κανω κατι αλλο στο odin πρωτα?(reset files μηπως και μετα αποσυνδεση?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 πεσ μου παλι οταν γινει μπλε απλα το βγαζω απο το usb η κανω κατι αλλο στο odin πρωτα?(reset files μηπως και μετα αποσυνδεση?) οχι φυσικα δεν πειραζεις τιποτα https://sites.google.com/site/astronaytiscom/rom/froyo-se-custom-rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 οχι φυσικα δεν πειραζεις τιποτα https://sites.google.com/site/astronaytiscom/rom/froyo-se-custom-rom ετσι το εκανα και εγω απλα το εβγαλα απο το usb αλλα...... στο site σου ακολουθησα τον οδηγο σου κατα γραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 ετσι το εκανα και εγω απλα το εβγαλα απο το usb αλλα...... στο site σου ακολουθησα τον οδηγο σου κατα γραμμα Μην το βγαζεις μεχρι να ανοιξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts