Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα!Οι πρωτες παρατηρησεις που εχω εγω να κανω,ειναι:Το κινητο δουλευει λιγο πιο αργα απο τη 5.0 final με ελαχιστα κολληματα(ισως οφειλεται στο οτι δεν ειναι OC!!) και το αποτελεσμα που ειχα οταν ετρεξα το Quadrant ηταν 276 (απογοητευτικο ε;;; )!!

Και κατι αλλο!! Battery Callibration δεν εχει;;

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και κατι αλλο!! Battery Callibration δεν εχει;;

Καλημέρα, Το θεωρούσα περιττό. Μπορείς να το κατεβάσεις από το μαρκετ. Επίσης προτείνω την v5.1, ώστε να δέχεσε update.zips και έχει λιγότερα lag/bugs από την v5.0 Γιατί την v5.1 την ξαναέφτιαξα από την αρχή. Απλά θέλει λίγο προσοχή στην διαδικασία flashing..

Καλημέρα, Το θεωρούσα περιττό. Μπορείς να το κατεβάσεις από το μαρκετ. Επίσης προτείνω την v5.1, ώστε να δέχεσε update.zips και έχει λιγότερα lag/bugs από την v5.0 Γιατί την v5.1 την ξαναέφτιαξα από την αρχή. Απλά θέλει λίγο προσοχή στην διαδικασία flashing..

Σου εχω απολυτη εμπιστοσυνη φιλε μου,απλα τα αναφερω!!!Αλλωστε εχουμε περασει τοσες.........rom μαζι!!!!!! Χαχαχαχα!!!!

Σου εχω απολυτη εμπιστοσυνη φιλε μου,απλα τα αναφερω!!!Αλλωστε εχουμε περασει τοσες.........rom μαζι!!!!!! Χαχαχαχα!!!!

hahah, μόλις βάλεις την v5.1 μπορείς να φλασάρεις την v5.2 μέσω CWM update.zip. Όμως είναι έτοιμη η v5.3 RC με πολλές αλλαγές στην εμφάνιση με εικονίδια από το Android 3.1 sdk (Ice Cream Sandwitch)! Απλά μένει ένα καταραμένο εικονίδιο να αλλάξω μέχρι την final που δεν ξέρω πως. Download , μόνο στο myphone :)

hahah, μόλις βάλεις την v5.1 μπορείς να φλασάρεις την v5.2 μέσω CWM update.zip. Όμως είναι έτοιμη η v5.3 RC με πολλές αλλαγές στην εμφάνιση με εικονίδια από το Android 3.1 sdk (Ice Cream Sandwitch)! Απλά μένει ένα καταραμένο εικονίδιο να αλλάξω μέχρι την final που δεν ξέρω πως. Download , μόνο στο myphone :)

Τη κατεβασα ηδη!!Θα τη περασω κι αυτη (μεσω Odin ή CWM; )!!Κατι τελευταιο.Εκανα partition τη καρτα sd 8giga (512 ext,0 swap),ειναι φυσιολογικο να εχω μονο 145 mb εσωτερικη μνημη;;

Τη κατεβασα ηδη!!Θα τη περασω κι αυτη (μεσω Odin ή CWM; )!!Κατι τελευταιο.Εκανα partition τη καρτα sd 8giga (512 ext,0 swap),ειναι φυσιολογικο να εχω μονο 145 mb εσωτερικη μνημη;;

Ναι γιατί δεν πάνε όλα τα δεδομένα στην sd, γιατί αν δεν έχεις class6 sd κολάει πολύ το κινητό. Τα saves και τα δεδομένα των εφαρμογών μένουν στην εσωτερική. Με odin είναι η v5.1, δες και τις οδηγίες που έχει μέσα... Μετά το flash, μπες recovery κάνε wipe k φλάσαρε το v5.3 update μέσω CWM! πάω φροντηστήριο, επιστρέφω στις 12:10. Καλό φλασάρισμα.

Ναι γιατί δεν πάνε όλα τα δεδομένα στην sd, γιατί αν δεν έχεις class6 sd κολάει πολύ το κινητό. Τα saves και τα δεδομένα των εφαρμογών μένουν στην εσωτερική. Με odin είναι η v5.1, δες και τις οδηγίες που έχει μέσα... Μετά το flash, μπες recovery κάνε wipe k φλάσαρε το v5.3 update μέσω CWM! πάω φροντηστήριο, επιστρέφω στις 12:10. Καλό φλασάρισμα.

Εχω ηδη τη 5.2!!Να κανω wipe;;;

Εχω ηδη τη 5.2!!Να κανω wipe;;;

ΑΑ όχι δεν χρειάζεται. Απλά μετα το φλας της v5.1 κάνεις wipe. Βάλε και την v5.3 :P

ΑΑ όχι δεν χρειάζεται. Απλά μετα το φλας της v5.1 κάνεις wipe. Βάλε και την v5.3 :P

ΟΚ!!Ευχαριστω!Καλο μαθημα!!!

ΟΚ!!Ευχαριστω!Καλο μαθημα!!!

Ευχαριστώ. Για όσους δεν άκουσαν, εδώ είναι η v5.3 rc (update.zip, no wipe), εν την έχω ανεβάσει στο xda. http://www.megaupload.com/?d=VPXAWN3R

Ευχαριστώ. Για όσους δεν άκουσαν, εδώ είναι η v5.3 rc (update.zip, no wipe), εν την έχω ανεβάσει στο xda. http://www.megaupload.com/?d=VPXAWN3R

Χαχαχα!!!!Παρε κοσμεεεε!!!!!!

κυριλλε το περασα το update σε 5.3 αλλα δεν ειδα καμια διαφορα τι γινεται??????

Έβαλα για boot animation αυτό! To έφερα στα μέτρα του κινητού και τσααακ!

Περισσοτερες λεπτομερειες;;;Πως το βαζουμε και τι ρυθμισεις εκανες;;

Edited by minasc

Καλημέρα, στην έκδοση 5.2 πέρασα battery calibration και δουλεύει μια χαρά, μόνο μερικά λαγκαρίσματα παρατηρώ, ίσως επειδή είχαμε καλομάθει με τις εκδόσεις OC. Το Setcpu έχει ωραία προφίλ για λιγότερη κατανάλωση της μπαταρίας (το cpu μένει σταθερό χωρίς δυνατότητα OC φυσικά στην 5.2).

Profile settings

Μπορείς πάντως να δεις αυτές τις ρυθμίσεις που θα βελτιώσουν μπαταρία και λίγο ταχύτητα.

I suggest you some settings in setcpu for speed & battery increase

-Main

Scaling: Conservative

Set on boot: tick

-Advanced (third tab)

Up Threshold: 90

Down Threshold: 40

Apply

Set on boot: tick

-Profiles (Second Tab)

Enable: tick

Add Profile

Profile: Screen Off

Max: 166.750 (or 333.500)

Min: 83.375

Scaling: Conservative

Priority: 100

Save

Kyrillos' Rom v9.5 :lol:

v5.3 RC2 http://www.megaupload.com/?d=WJF0V6IX

-Replaced many icons, with icons from Android 3.1 SDK (Ice Cream Sandwitch).

-New Spinner!

-Changed Title's Bar color from blue to grey.

-New better resolution, with reduced blur Popup Menu pngs.

-New toggle on/off icons.

-New check on/off icons.

-New radio on/off icons.

-New notification popup icon.

-New seek thumb icons.

-Fixed blur scrolbar icon

Έβαλα για boot animation αυτό! To έφερα στα μέτρα του κινητού και τσααακ!

Περισσοτερες λεπτομερειες;;;Πως το βαζουμε και τι ρυθμισεις εκανες;;

Καποιος να μου πει;;

Καποιος να μου πει;;

κάντο copy paste με τον root explorer στο /system/media/ και reboot! :P

v5.3 RC2 http://www.megaupload.com/?d=WJF0V6IX

-Replaced many icons, with icons from Android 3.1 SDK (Ice Cream Sandwitch).

-New Spinner!

-Changed Title's Bar color from blue to grey.

-New better resolution, with reduced blur Popup Menu pngs.

-New toggle on/off icons.

-New check on/off icons.

-New radio on/off icons.

-New notification popup icon.

-New seek thumb icons.

-Fixed blur scrolbar icon

Γιατί δεν βλέπω διαφορά;;; Μόνο το popup έχει αλλάξει αισθητά, όλα τα υπόλοιπα μου φαίνοντα ίδια...

Edit: OK είδα και το spinner και το title's bar...Εικονίδια όμως δεν βλέπω διαφορετικά... :P

Edited by pkatsaras

Γιατί δεν βλέπω διαφορά;;; Μόνο το popup έχει αλλάξει αισθητά, όλα τα υπόλοιπα μου φαίνοντα ίδια...

Μπες settings => display, μετά πήγαινε brightness, μετά unlock screen... έχουν αλλάξει. :P

κάντο copy paste με τον root explorer

Που το βρισκω;;;To δοκιμασα με εναν αλλο explorer και μου εγραφε οτι τα αρχεια ειναι read-only!!!

Edited by minasc

Feedback. Πιθανον να ειναι προβλημα του kernel.... Crasharei το mount της SD οταν την συνδεω με υπολογιστη για μεταφορα αρκετων megabyte... Ειπα να κανω format την SD για να μικρυνω τα partition απο a2sd και swap και προσπαθω να γυρισω τα backup μου στην SD απο τον υπολογιστη Και crasharei Καθε φορα γυρω στα 300mb... Δοκιμαστε να κανετε ενα copy στην SD ενα φακελο με mp3 π.χ. γυρω στο 1gb και ενημερωστε εαν το καταφερε η αν εβγαλε error...
Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4

Δεν καταλαβα τπτ!!!!! :(:(:(

Απλά τσέκαρε τα εικονίδια. Δεν πρέπει να κάνεις κάτι.

Feedback. Πιθανον να ειναι προβλημα του kernel.... Crasharei το mount της SD οταν την συνδεω με υπολογιστη για μεταφορα αρκετων megabyte... Ειπα να κανω format την SD για να μικρυνω τα partition απο a2sd και swap και προσπαθω να γυρισω τα backup μου στην SD απο τον υπολογιστη Και crasharei Καθε φορα γυρω στα 300mb... Δοκιμαστε να κανετε ενα copy στην SD ενα φακελο με mp3 π.χ. γυρω στο 1gb και ενημερωστε εαν το καταφερε η αν εβγαλε error...

Αντίγραψα ένα φάκελο mp3 600mb κομπλέ..

Οκ. ισως να ειναι προβλημα καθαρα με την SD μου και την συσκευη.... Μου το εκανε και παλιοτερα με τιν v5 beta1 και τοτε τα μετεφερα με card reader... το εχω ακουσει και απο αλλον παντως... (πιθανον να ειχε παρομοια καρτα SD Με την δικη μου...)
Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4