Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην v5.0 θα είναι εφικτό :)

κυριλλε, κοιτα αν γινεται,για την 5.0 το

brut google maps,απο τον χρηστη brut.all του xda!

ευχαριστω.

gt i5800 kyrillos 4.1 no oc.

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειμαι σιγουρος για το πληκτρολογιο. Εχει μονο Αγγλικα Ηνωμενου Βασιλειου!

Θα βαλω την JPF που επαιζε μια χαρα στο κινητο μου.

Τι πρέπει να σβήσω και από ποιόν φάκελο ούτως ώστε να εγκαταστήσω διαφορετική έκδοση γκουγκλ μαπς;

Στο τιτανιουμ δεν φαίνεται κάποια από τις δύο εκδόσεις (αυτή που είχε η ρομ και αυτή που θέλω να βάλω) οπότε μέσα από ρουτ εξπλορερ θα πρέπει να γίνει η δουλειά.

Κάποια βοήθεια;

Άλλο. Στο σγουαιπ υπάρχει γρήγορη εναλλαγή γλώσσας εισόδου;

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

Παιδιά παίζει να υπάρχει κάτι για την ποιότητα ήχου στα βίντεο που τραβάω γιατί είναι χάλι μαύρο! Ή έχει να κάνει μόνο με τη συσκευή?

Sent from my GT-I5800 Kyrillos v4.0 Ultimate Edition final using Tapatalk

Τι πρέπει να σβήσω και από ποιόν φάκελο ούτως ώστε να εγκαταστήσω διαφορετική έκδοση γκουγκλ μαπς;

Στο τιτανιουμ δεν φαίνεται κάποια από τις δύο εκδόσεις (αυτή που είχε η ρομ και αυτή που θέλω να βάλω) οπότε μέσα από ρουτ εξπλορερ θα πρέπει να γίνει η δουλειά.

Κάποια βοήθεια;

Άλλο. Στο σγουαιπ υπάρχει γρήγορη εναλλαγή γλώσσας εισόδου;

Στο root explorer μπες /system/app/ και διέγραψε το google_maps.apk.. Για το swype δεν ξέρω κάτι :)

Παιδιά παίζει να υπάρχει κάτι για την ποιότητα ήχου στα βίντεο που τραβάω γιατί είναι χάλι μαύρο! Ή έχει να κάνει μόνο με τη συσκευή?

Sent from my GT-I5800 Kyrillos v4.0 Ultimate Edition final using Tapatalk

Δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι αλλά θα το ψάξω παραπάνω. Δεν έχει να κάνει με την συσκευή (Στην ρομ μου έχω για ηχογραφήσεις το tape-a-talk voice recorder, και αν πας ρυθμίσεις διαλέγεις ποιότητα ηχογράφησης και είναι κρύσταλλο!), αλλά με την Samsung που είναι τελείως ηλίθια!!

Παίδες προφανώς έκανα μια μακακία και χάλασα το Phone.apk. Προσπάθησα να βάλω το μονταρισμένο Phone.apk αλλά όταν άνοιξε το τηλ μετά την επανεκκίνηση δε μου ζήτησε pin, δε συνδέεται στο τηλ.δίκτυο και τελικά έκανα backup λάθος εφαρμογή. Τι κάνω τώρα; Θέλω να αποφύγω το reflash.

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Παίδες προφανώς έκανα μια μακακία και χάλασα το Phone.apk. Προσπάθησα να βάλω το μονταρισμένο Phone.apk αλλά όταν άνοιξε το τηλ μετά την επανεκκίνηση δε μου ζήτησε pin, δε συνδέεται στο τηλ.δίκτυο και τελικά έκανα backup λάθος εφαρμογή. Τι κάνω τώρα; Θέλω να αποφύγω το reflash.

Μισό λεπτό να σου ανεβάσω ένα μονταρισμένο από εμένα phone.apk που δουλεύει.

Βάλε το κινητό σε flight mode και αντικατέστησε το παλιό και κάνε reboot το κινητό.

λινκ: http://www.multiupload.com/DAAWVMRHIP

παιδια χρειαζεται και το (με terminal emulator γραφούμε τα εξής mkfs.vfat /dev/block/mmcblk0p1 δίνουμε enter (and wait ~30 secs) reboot enter ) και το (put the fs.convert file in /sdcard/android/data/fugumod/ and reboot the phone) απο τις οδηγιες του Κυρριλου, και αν ναι ποιο απο τα δυο θα κανω πρωτα, και επισης αυτη η εντολη τι ακριβως κανει

H εντολή αυτή mkfs (make filesystem) vfat μετατρέπει το "/dev/block/mmcblk0p1" που λογικά είναι το ένα κομμάτι από την κάρτα sd, σε fat. Αν κάνω κάποιο λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

καλησπερα παιδια.. μια συντομη ερωτηση.. κατεβασα το superuser.. αλλα πως κανω root τωρα το κινητο μου και αντιστοιχα μετα unroot? σας ευχαριστω εκ των προτερων..

Μισό λεπτό να σου ανεβάσω ένα μονταρισμένο από εμένα phone.apk που δουλεύει.

Βάλε το κινητό σε flight mode και αντικατέστησε το παλιό και κάνε reboot το κινητό.

λινκ: http://www.multiupload.com/DAAWVMRHIP

Για πες μου σε παρακαλώ, πως θα το αντικαταστήσω. Μήπως έκανα και πριν κανα λάθος.

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682

Με το Superoneclick 1.9.1 μπορείς να κάνεις root το κινητό (αφού ενεργοποιήσεις τον εντοπισμό σφαλμάτων- usb debugging).

καλησπερα παιδια.. μια συντομη ερωτηση.. κατεβασα το superuser.. αλλα πως κανω root τωρα το κινητο μου και αντιστοιχα μετα unroot? σας ευχαριστω εκ των προτερων..

κάνε root με αυτό. Βάλε το κινητό σε debugging mode (ρυθμίσεις => εφαρμογές => ανάπτυξη => τικαρε το πρώτο) και τρέξε το πρόγραμμα από το pc και πάτα root. http://www.multiupload.com/ZMHISCU0V9

Edit: Με πρόλαβε ο canaveo :P

Για πες μου σε παρακαλώ, πως θα το αντικαταστήσω. Μήπως έκανα και πριν κανα λάθος.

Μπορείς και με root explorer :)

Έχω 2.1. Εχει σημασία;

μπορεί και ναι. Γιατί δεν βάζεις 2.2?

Μάλλον αυτό θα κάνω γιατί δε βλέπω να δουλεύει. Πάλι είναι ανενεργό και όταν πηγαίνω "ρυθμίσεις->κλήσεις->κάποια επιλογή" μου βγάζει Force Close... Υπάρχει περίπτωση να βρούμε original Phone.apk από 2.1;

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Μάλλον αυτό θα κάνω γιατί δε βλέπω να δουλεύει. Πάλι είναι ανενεργό και όταν πηγαίνω "ρυθμίσεις->κλήσεις->κάποια επιλογή" μου βγάζει Force Close... Υπάρχει περίπτωση να βρούμε original Phone.apk από 2.1;

Αν περιμένεις μέχρι αύριο θα στο ανεβάσω. :) Πάντως προτείνω να βάλεις την I5800XWJPF...

Γιατί όχι JPM ή JPE(όποια είναι η τελευταία). Η jpf είναι bug-free?

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Κυριλλε εβαλα την 4.1 χωρις o.c, αυτα μες τις εντολες δεν ποιανουν και δεν θα πειραξω την sdcard ,lagfix εχει απο την μανα του;

Κυριλλε εβαλα την 4.1 χωρις o.c, αυτα μες τις εντολες δεν ποιανουν και δεν θα πειραξω την sdcard ,lagfix εχει απο την μανα του;

ναι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα :P

@Larrythe, αυτή είναι η τελευταία http://hotfile.com/dl/115503635/964b140/I5800XWJPF_XENJP1_XXJP4.rar.html (pass: samfirmware.com)

Ενώ έχω γαϊδουρινή υπομονή, αγχώθηκα. Το πρόβλημα είναι ότι το τηλ μου το φέρε δώρο η αδερφή μου. Αν το είχα αγοράσει, απ΄την πρώτη στιγμη είχε φάει φλας. Καταλάβατε τον ενδοιασμό μου; Τεσπα. Τελικά πέρασα την JPF του Ιανουαρίου. Δε μπορούσα να περιμένω να κατέβει το πιο καινούριο. Αύριο θα δω τι θα κάνω. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια! Τώρα που έκανα την αρχή θα του πετάξω τα μάτια!!! Edited by Larrythe

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

λοιπον μαγκες Εχτες περασα την Kyrillos rom v4.1 OC πανω απο την Kyrillos rom v4.1 Non OC αφου ειχα ξαναφλασαρει πρωτα με την JPF H Διαφορα Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ καταρχας ο Γαλαξιας τωρα παιζει αρκετα 3D games χωρις κολληματα .κατεβαζει απο το market σε μηδεν χρονο και σερφαρω στο ιντερνετ με διπλασια ταχυτητα :D τωρα παμε στης Μετρήσεις ..quadrant advanced 543 .. Linpack MFLOPS 14.147 Time 5.93 norm Res 5.68 SetCpu 83 Min 1300MHZ Max και εχω κλικαρει το set on boot conservative θερμοκρασια εχει 24C πως τα βλεπετε καλα παμε υπαρχει κινδυνος που τον εχω στα 1300 ; το μονο κακο που εχει ειναι οτι τρωει την μπαταρια ρε ΓΜΤ
Kyrillos rom v5.3

Κύριλλε μπορώ να περάσω την 4.1 πάνω από την 4.0; Θα δω καμιά διαφορά γιατί παρότι άλλαξα το kernel μόνο, ψιλοσέρνεται το κινητό...Είναι από τις ρυθμίσεις του SetCpu;