Aeriko Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Κυριλλε αν και ειμαι σουπερ-ευχαριστημενος με την Final ROM σου, κατεβαζω και τις 4.1, 4.1OC μονο και μονο για να παρεις τα $ οπως λες, που και παλι λιγα ειναι γι αυτα που κανεις εδω μεσα.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Κυριλλε αν και ειμαι σουπερ-ευχαριστημενος με την Final ROM σου, κατεβαζω και τις 4.1, 4.1OC μονο και μονο για να παρεις τα $ οπως λες, που και παλι λιγα ειναι γι αυτα που κανεις εδω μεσα.. haha νασαι καλά φίλε. Επίσης θα ήθελα να μου πείς τι θα ήθελες παραπάνω στην ρομ μου στις επόμενες εκδόσεις :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 haha νασαι καλά φίλε. Επίσης θα ήθελα να μου πείς τι θα ήθελες παραπάνω στην ρομ μου στις επόμενες εκδόσεις :) Ηδη ειμαι σε πολλα πραγματα ευχαριστημενος.. ωστοσο ολο και κατι θα σκεφτω.. Προς το παρον ομως σε αφηνω γιατι αυριο ξυπναω στις 06.00 για δουλεια.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis1985 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 καλησπερα παιδια.. μια βοηθεια.. εχω ακομα την εκδοση 2.1 :blink: θα ηθελα να ρωτησω εαν λειτουργει το link2sd και πως γιατι δεν καταλαβαινω και επισης πως κανω partision στην sd.. ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 καλησπερα παιδια.. μια βοηθεια.. εχω ακομα την εκδοση 2.1 :blink: θα ηθελα να ρωτησω εαν λειτουργει το link2sd και πως γιατι δεν καταλαβαινω και επισης πως κανω partision στην sd.. ευχαριστω εκ των προτερων.. δεν γίνεται να κάνεις partition την sd σε 2,1. Το link2sd δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουγεί :/ Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis1985 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Μαλιστα.. εχω αγορασει το Mls destinator απο γερμανο και το εχω εγκαταστησει.. εαν περασω σε froyo θα παιζει? παντως δοκιμασα και σε αλλο galaxy και δεν επαιζε.. ειναι κλειδωμενα με μια συσκευη? ξερεισ καποιο αλλο καλο προγραμμα πλοηγησης και που το βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Μαλιστα.. εχω αγορασει το Mls destinator απο γερμανο και το εχω εγκαταστησει.. εαν περασω σε froyo θα παιζει? παντως δοκιμασα και σε αλλο galaxy και δεν επαιζε.. ειναι κλειδωμενα με μια συσκευη? ξερεισ καποιο αλλο καλο προγραμμα πλοηγησης και που το βρισκω? Δεν παίζει σε froyo. Μπορείς να αγοράσεις το ndrive αρκετά φτηνά (0 ευρώ). Θα σου στείλω λινκ με το site που το πουλάει αν ενδιαφέρεσαι. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis1985 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 ενταξει.. σε ευχαριστω.. στειλε μου.. ξερεις εαν εχει και φωνητικη πλοηγηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Να σαι καλα για της βελτιωσης που μας κανεις(κατεβαζω και εγω την oc 4.1) Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 ενταξει.. σε ευχαριστω.. στειλε μου.. ξερεις εαν εχει και φωνητικη πλοηγηση? Δεν θυμάμαι Να σαι καλα για της βελτιωσης που μας κανεις(κατεβαζω και εγω την oc 4.1) Τίποτα φίλε :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Παιδιά καλησπέρα, πέρασα την jpe και όλα καλά!! και αυτό γιατί δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από το κιν. Αλλά δεν μπορώ να το root αρω με τίποτα!! Ότι τρόπος και αν προτείνεται δεν λειτουργεί! ούτε το superone ούτε το galaxys one click το z4root, μου βγάζει ένα μνμ για το jit οτι είναι σε debuging mode κάτι τέτοιο. και όλο αυτό μόνο και μόνο για το adfree!! Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Παιδιά καλησπέρα, πέρασα την jpe και όλα καλά!! και αυτό γιατί δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από το κιν. Αλλά δεν μπορώ να το root αρω με τίποτα!! Ότι τρόπος και αν προτείνεται δεν λειτουργεί! ούτε το superone ούτε το galaxys one click το z4root, μου βγάζει ένα μνμ για το jit οτι είναι σε debuging mode κάτι τέτοιο. και όλο αυτό μόνο και μόνο για το adfree!! Καλησπέρα, περίεργο που δεν λειτουργεί το superoneclick, δοκίμασε τις εκδόσεις 1.7 & 1.8! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Καλησπέρα, περίεργο που δεν λειτουργεί το superoneclick, δοκίμασε τις εκδόσεις 1.7 & 1.8! Κυρίλλε, το 1.7 μου το μπλοκάρει το κασπέρσκυ, το 1.8 έχει 2 φακέλους, το rar μόνο λειτουργεί, άλλα μου βγάζει αυτό: Όταν είναι ενεργοποιημένος ο εντοπισμός σφαλμάτων JIT, οποιαδήποτε εξαίρεση που δεν είναι δυνατό να αντιμετωπιστεί θα στέλνεται στο πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων JIT που είναι καταχωρημένο στον υπολογιστή αντί να αντιμετωπίζεται μέσω αυτού του παραθύρου διαλόγου... ????? Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Οπότε να μην το έχω σε εντοπισμό σφαλμάτων; Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Οπότε να μην το έχω σε εντοπισμό σφαλμάτων; μπα αν δεν το έχεις δεν θα γίνει δουλεία. κλείσε το kaspersky και κατέβασε το. δεν έχει ιο μην ανησυχείς! :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gullwing Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Να κανω και γω μια ερωτηση... Αυριο Κυριλλε θα βαλω το τελειο ROM σου και αναρωτιεμαι αν κανει και αν θα επιρεαστει καθολου το τηλεφωνο γιατι εχω χρησιμοποιησει την μεθοδο του terminal emulator για να κανω enable τα live wallpapers... Φανταζομαι πως δεν πειραζει και ισως ξαναχρειαστει να επαναλαβω την διαδικασια. Επισης Μπορω να βαλλω το καινουργιο σου ROM αν εχω το flashaρισμενο ROM που εχεις στην αρχη του thread, ετσι? Edited April 20, 2011 by Gullwing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Να κανω και γω μια ερωτηση... Ευριο Κυριλλε θα βαλω το τελειο ROM σου και αναρωτιεμαι αν κανει και αν θα επιρεαστει καθολου το τηλεφωνο γιατι εχω χρησιμοποιησει την μεθοδο του terminal emulator για να κανω enable τα live wallpapers... Φανταζομαι πως δεν πειραζει και ισως ξαναχρειαστει να επαναλαβω την διαδικασια. Επισης Μπορω να βαλλω το καινουργιο σου ROM αν εχω το flashaρισμενο ROM που εχεις στην αρχη του thread, ετσι? Ναι μπορείς να περάσεις την ρομ μου από οποιοδήποτε firmware. τα livewallpapers είναι ήδη ενεργοποιημένα στην ρομ μου :) κατεβασε την v4.1 non oc :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 μπα αν δεν το έχεις δεν θα γίνει δουλεία. κλείσε το kaspersky και κατέβασε το. δεν έχει ιο μην ανησυχείς! :) το kaspersky θέλει κωδικό για να κλείσει και το έχω ανανεώσει μέσω internet... Θα δοκιμάσω το z4root πάλι βάσει ενός βίντεο που είδα με το astro file manager!! Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edy220 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Κύριλλε έχω μία απορία με την final Kyrillos έχουμε android 2.2 που μπορεί να παίξει flash στο internet αλλά όταν πάω σε σελίδα με flash με τον opera μου εμφανίζει ένα μικρό εικονίδιο και αυτό είναι όλο επίσης σπάνια βέβαια κολλάει το κινητό καμία φορά στο set cpu τι τιμές να βάλω ώστε να μην κολλάει καθόλου και να είναι όσο πιο δυνατόν γρήγορο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Κύριλλε έχω μία απορία με την final Kyrillos έχουμε android 2.2 που μπορεί να παίξει flash στο internet αλλά όταν πάω σε σελίδα με flash με τον opera μου εμφανίζει ένα μικρό εικονίδιο και αυτό είναι όλο επίσης σπάνια βέβαια κολλάει το κινητό καμία φορά στο set cpu τι τιμές να βάλω ώστε να μην κολλάει καθόλου και να είναι όσο πιο δυνατόν γρήγορο; Αν θες βάλε την v4.1 που διορθώνει κάπια κολλήματα. επίσης αν κολάει πάλι βάλε την έκδοση που δεν έχει overclock :) πάλι σφαίρα θα πηγαίνει το κινητό, χωρίς το παραμικρό κόλημα/πάγωμα. Δυστυχώς σχετικά με το φλας, δεν υποστηρίζεται στο κινητό μας. (αχ adobe) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 το kaspersky θέλει κωδικό για να κλείσει και το έχω ανανεώσει μέσω internet... Θα δοκιμάσω το z4root πάλι βάσει ενός βίντεο που είδα με το astro file manager!! Στο αρχείο που έχεις μην κάνεις αποσυμπίεση. Αστό έτσι όπως είναι ζιπαρισμενο. Απλά κανε διπλό κλικ πάνω του και θα σου ανοίξει τα περιεχόμενα του. Βρεs την συντόμευση του superoneclick κανε διπλό κλικ πάνω της και θα ανοίξει το πρόγραμμα. Συνδέσε το κινητό με ενεργό τον εντοπισμό σφαλμάτων και πατά το root Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Kyrillos' Rom v4.1 OC Ultimate Edition Μια χαρά όλα (wifi, fsconvert, gps, maps... NO wipe) Ευχαριστώ Κύριλλε! Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstavros1981 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Καλημερα παιδια, να ρωτησω και εγω κατι? Εχω την 4 final χρονισμενο στα 866/83, ολα δουλευουν μια χαρα, την περασα μολις την ανεβασε ο Κυριλλος. Κατεβαζω τωρα την 4.1, για να βοηθησουω τον Κυριλλο και εγω οπως μπορω, Υπαρχει ομως λογος να την περασω? Θα κερδισω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Καλημερα παιδια, να ρωτησω και εγω κατι? Εχω την 4 final χρονισμενο στα 866/83, ολα δουλευουν μια χαρα, την περασα μολις την ανεβασε ο Κυριλλος. Κατεβαζω τωρα την 4.1, για να βοηθησουω τον Κυριλλο και εγω οπως μπορω, Υπαρχει ομως λογος να την περασω? Θα κερδισω κατι? Αν θες βάλε την v4.1 που διορθώνει κάπια κολλήματα..... Τάδε έφη ο τρισμέγιστος :) Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Τάδε έφη ο τρισμέγιστος :) Κυριλλε,νομιζω, απο τους `χαρακτηρισμους`που σου προσαπτουν τα παιδια του forum μαλλον θα σε πλησιασει,καμμια"στοα" lol, ha ha ha ha ha!!!! gt i5800 Kyrillos v.4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts