kyrillos13 Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Το έχω το titanium. Και παρόλο που πήρα backup δε χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω! :D αα ωραία τότε. Αν εντοπίσεις κανένα πρόβλημα/bug ενημέρωσε με :D Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alogaras Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 ειναι free to ndrive που λες? εγω το mls το εχω πληρωσει και κατεβασα την 2.2 επειδη γραφεις αναβαθμησει για την 2.2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 αα ωραία τότε. Αν εντοπίσεις κανένα πρόβλημα/bug ενημέρωσε με :D Πάω να το κοιτάξω με την ησυχία μου και αύριο τα ξαναλέμε. Είσαι πολύ ωραίος...:cool: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 ειναι free to ndrive που λες? εγω το mls το εχω πληρωσει και κατεβασα την 2.2 επειδη γραφεις αναβαθμησει για την 2.2... το NDrive είναι free για επτά μέρες μου φαίνεται. Αλλά μπορείς να το "αγοράσεις" από το internet σε τιμή ευκερίας 00.00 ευρώ Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 (edited) Μια χαρά πάει το κινητό μέχρι στιγμής. Όλα άψογα! Να ρωτήσω με το SetCPU το έχω βάλει στα 866Mhz, δεν έχει όμως apply ή κάτι άλλο. Απλώς διαλέγω την ταχύτητα, μετά conservative και set on boot και βγαίνω. Δεν χρειάζεται να πατήσω κανά ΟΚ ή κανά apply; Edited April 13, 2011 by caveneo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 παιδιά...η rom τα σπάει είναι φανταστική....εγώ mflops έχω 13.752....καλά είναι? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Μια χαρά πάει το κινητό μέχρι στιγμής. Όλα άψογα! Να ρωτήσω με το SetCPU το έχω βάλει στα 866Mhz, δεν έχει όμως apply ή κάτι άλλο. Απλώς διαλέγω την ταχύτητα, μετά conservative και set on boot και βγαίνω. Δεν χρειάζεται να πατήσω κανά ΟΚ ή κανά apply; Όχι απλά βάζεις την max συχνότητα που θες στο πάνω και set on boot (και conservative) παιδιά...η rom τα σπάει είναι φανταστική....εγώ mflops έχω 13.752....καλά είναι? γαμάτα Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 και σε μενα που ειχα την v.4.0 rc δε χρειαστηκε τιποτα. διατηρηθηκαν ολα και το κινητο πεταει. συγχαρητηρια για τη νεα εξαιρετικη rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 η καμερα ειναι οκ ? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 η καμερα ειναι οκ ? ναι . Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 η καμερα ειναι οκ ? Τί είχε η κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Τί είχε η κάμερα; σε μερικούς έβγαζε "camera failed" Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 κυριλλε εχεις αλλο κερνελ στην νεα ρομ απο τον κερνελ που εδωσες χθες? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 προβλημα ολες οι εφαρμογες τερματιζοναι ολες μαζι μετα το πρωτο reboot τι κανω ξανα με wipe/cash data? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Κύριλλε η apocalipse η final θα είναι καλή???και θα παίζει παιχνίδια 3d οπως το raging thunder??? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 κυριλλε εχεις αλλο κερνελ στην νεα ρομ απο τον κερνελ που εδωσες χθες? ναι Κύριλλε η apocalipse η final θα είναι καλή???και θα παίζει παιχνίδια 3d οπως το raging thunder??? Δεν νομίζω να παίζει 3d παιχνίδια. προβλημα ολες οι εφαρμογες τερματιζοναι ολες μαζι μετα το πρωτο reboot τι κανω ξανα με wipe/cash data? κάνε ένα factory reset. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 arxhgosssssss.....!!!!!!!! mpravo kyrille!!!!!!! Ευχαριστώ :) Και γενικά ήρεμα με τον επεξεργαστή. Προτείνω downscale σε 1066 Mhz... Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Απλά προειδοποίηση :) Εγώ τον έχω 1300 κλασσικά!! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Ευχαριστώ :) Και γενικά ήρεμα με τον επεξεργαστή. Προτείνω downscale σε 1066 Mhz... Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Απλά προειδοποίηση :) Εγώ τον έχω 1300 κλασσικά!! :):):):) Κλασικα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Εγώ τον έχω στα 866. Πάντως μου έκανε κάτι κολλήματα 2 φορές και αναγκάστηκα να κρατήσω πατημένο το κουμπί power για να κάνει επανεκκίνηση. Αλλά από τότε δεν το έχει κάνει. Και το angry birds rio τρέχει χωρίς τα σπαστικά κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Εγώ τον έχω στα 866. Πάντως μου έκανε κάτι κολλήματα 2 φορές και αναγκάστηκα να κρατήσω πατημένο το κουμπί power για να κάνει επανεκκίνηση. Αλλά από τότε δεν το έχει κάνει. Και το angry birds rio τρέχει χωρίς τα σπαστικά κολλήματα. τα κολλήματα τυχαία μάλλον αλλά αν συνεχίσουν πρέπει να το κοιτάξω.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Το πρώτο ήταν όταν έτρεξα το linpack και το δεύτερο είχα μπει στα μηνύματα και όταν προσπάθησα να πάω πίσω στο κεντρικό μενού κόλλησε. Να σε ρωτήσω. Το setcpu σε ποιο mode το έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Το πρώτο ήταν όταν έτρεξα το linpack και το δεύτερο είχα μπει στα μηνύματα και όταν προσπάθησα να πάω πίσω στο κεντρικό μενού κόλλησε. Να σε ρωτήσω. Το setcpu σε ποιο mode το έχεις; conservative. εσύ? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Το ίδιο και εγώ. Απλώς το έχω στα 866Mhz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Το ίδιο και εγώ. Απλώς το έχω στα 866Mhz. εε ντάξει δεν νομίζω να σου ξανατύχει. κάνε ένα reboot... εγώ πάω για ύπνο. Καληνύχτα. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 χωρις wipe data,cache,μπρος-πισω απο 3.3 που φλασαρισα αντιμετωπισα και εγω προβλημα.(την 4.0rc2 kyrillos) με wipe data,cache στην αρχη και στο τελος,ολα καλα! μαλλον δεν φλασαρει σωστα απο 3.3 αλλα μονο απο 4.0rc kyrillos. η rom παει μια χαρα! Ωραιος Κυριλλε,ευγε! απο gt i5800 4.0 RC 2 kyrillos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts