panagis_89 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 κυριλλε όταν βάζουμε τα καινούργια update χρειαζόμαστε να κάνουμε wipe data ξανά; όταν πάω να πάρω τηλ , αργή να μου βγάλει της επαφές , αργή και να καλέσει και σβήνει και η οθόνη γενικά εκεί τρώει κολλήματα. όταν πάω να αποθηκεύσω κάποιο νούμερο μου βγάζει μόνο αγγλικά + κάποιες γλώσσες αλλά όχι τα ελληνικά. κάπου σε ένα ποστ είδα της ρύθμισής για το supercharger αλλά δεν μπορώ να της βρω κάποιος να της ξανά ποσταρει παρακαλώ. στη 9 oc το gps κλείδωνε παν γρήγορα καμία σχέση με την στοκ , τώρα δεν κλειδώνει ποτέ. Για το supercharger δες εδω το 9 :D Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 κυριλλε όταν βάζουμε τα καινούργια update χρειαζόμαστε να κάνουμε wipe data ξανά; όταν πάω να πάρω τηλ , αργή να μου βγάλει της επαφές , αργή και να καλέσει και σβήνει και η οθόνη γενικά εκεί τρώει κολλήματα. όταν πάω να αποθηκεύσω κάποιο νούμερο μου βγάζει μόνο αγγλικά + κάποιες γλώσσες αλλά όχι τα ελληνικά. κάπου σε ένα ποστ είδα της ρύθμισής για το supercharger αλλά δεν μπορώ να της βρω κάποιος να της ξανά ποσταρει παρακαλώ. στη 9 oc το gps κλείδωνε παν γρήγορα καμία σχέση με την στοκ , τώρα δεν κλειδώνει ποτέ. @Κυριλλος: δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με την 9.1 Οσο πύραυλος δουλεύει με την 9.0.5, τοσο χάλια με την 9.1 ... Τρωει φοβερά κολλήματα ακόμα και σαν χρήση ως απλό τηλέφωνο... Φυσικά και στο Quadrant είναι πολύ πιο αργό. Κάνω κάτι λάθος ή συμβαίνει και σε άλλους? Αναγκαστικά, γύρισα στην ΠΟΛΥ καλύτερη 9.0.5 OC :(:sick::help: Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfman13 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 πάντως η 9.1 κολαει πλεον και σε εμενα πολυ.. θα κανω ενα καινουργιο απο την αρχη με την 9 μονο μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 πάντως η 9.1 κολαει πλεον και σε εμενα πολυ.. θα κανω ενα καινουργιο απο την αρχη με την 9 μονο μεσα. Συμφωνό απόλυτα. Γυρίζω και εγώ στην 9.0 γιατί το κινητό σέρνεται. Κανά update με ελληνικά στο καινούργιο swype? κύριλλε ακους?:p :rolleyes: Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 πάντως η 9.1 κολαει πλεον και σε εμενα πολυ.. θα κανω ενα καινουργιο απο την αρχη με την 9 μονο μεσα. ωραίο κόλπο το backup από το recovery... Γυρνας στην προηγούμενη έκδοση σε μερικά λεπτά, χωρίς πρόβλημα! δοκιμάστε το! Η πιο σωστή και γρήγορη είναι η 9.0.5 Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Τι να πώ. Πρακτικά πάντως η v9.1 είναι πολύ πιο γρήγορη από την v9.0 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Τι να πώ. Πρακτικά πάντως η v9.1 είναι πολύ πιο γρήγορη από την v9.0 Same...No prob! Η 9.1 είναι από τις γρηγορότερες που έχω δοκιμάσει και από τις πιο ομαλές στη λειτουργία...Δοκίμασε μήπως βάλεις σε κανένα μελλοντικό update τον MIUI Launcher...:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aidan Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Μπορεί κάποιος να μου πει σε τι χρησιμεύει το v9.0 system.img και γιατί λέει "only for multiboot"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamman Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) Μπορεί κάποιος να μου πει σε τι χρησιμεύει το v9.0 system.img και γιατί λέει "only for multiboot"? Μπορείς να χρησιμοποιήσεις 2 rom και να κάνεις εναλλαγή μεταξύ αυτών. Με λίγα λόγια την έχεις αποθηκευμένη στην κάρτα και χωρίς odin μπορείς να την φορτώσεις από recovery. Ελπίζω να βοήθησα κάπως. :) Edited November 16, 2011 by jamman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aidan Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Βοήθησες. :-) Νόμιζα ότι το βάζαμε πάνω στην 9... Το έκανα με recovery και αργεί να τελειώσει το install και ανησύχησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamman Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Σίγουρα ο καινούργιος kernel (G3MOD v2.2) υποστηρίζει το BLN ??? Προσπαθώ εδώ και 2 ώρες και δεν δουλεύει με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelis79 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Μηπως εχει κανενας αλλο προβλημα με το chainfire 3d. με την kyrillou 9.1 kai g3mod2.1 (alla kai 2.2) Κανει install απο μαρκετ αλλα μετα δεν ανοιγει καν. Η πλακα ειναι οτι την πρωτη φορα δουλεψε ρολοι αλλα μια δευτερη που πηγα να το βαλω οταν εκανα κατα λαθος ενα wipe εχει μουλαρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) Τι να πώ. Πρακτικά πάντως η v9.1 είναι πολύ πιο γρήγορη από την v9.0 Σιγουρα κολλάει ΤΡΕΛΛΑ, ακόμα και σε απλή κλήση, δεν το φαντάζομαι, ουτε τρεχω τιποτα διαφορετικό (παιχνίδια κλπ), δυστυχως... Μηπως έχει σχέση ο launcher? χρησιμοποιώ τον Xperia που έβαλες, αν και περίεργος, μου άρεσε τελικά... Τι σας βγαζει το quadrant στην 9.1 ΟC? Οταν πας από 9.0.5 σε 9.1 θέλει wipe? Edited November 16, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfman13 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 κυριλλε σίγουρα κολαει τρελά, γιαυτό και ρώτησα μήπως θέλει wipe data πρώτα, θα περάσω καθαρή την 9 και στο καπάκι την 9.1 και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aposisk Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Εμενα το quardrant μου εβγαλε 444 στην 9,1.Τι παιζει να φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Εμενα το quardrant μου εβγαλε 444 στην 9,1.Τι παιζει να φταει? H 9.0.5 ΟC βγαζει... 705... @wolfman: πες μου σε παρακαλώ αν είδες διαφορά να κανω και εγω το ίδιο Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfman13 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 H 9.0.5 ΟC βγαζει... 705... @wolfman: πες μου σε παρακαλώ αν είδες διαφορά να κανω και εγω το ίδιο τώρα το ετοιμάζω γιατί δουλεύω με ubuntu και κάνω ενα virtual machine μόλις το ετοιμάσω θα σε ενημερώσω, εγώ δεν κρατάω έτσι κιαλλιως back απο πουθενά , μόνο η επαφές με ενδιαφέρουν και αυτές της εχω στο gmail μου μονίμως, από application απλά κάνω ένα μαζικό dl απο το μαρκετ μέσω του pc μου, @kyrillos για το gps που δεν δουλεύει τι γίνεται; φαντάσου 30 λεπτά στο δρόμο και δεν έλεγε να κλειδώσει με το ndrive. η μπαταρία μου πάντως με πάρα μα πάρα πολύ χρήση απο της εφαρμογές μιας και κατεβάζω ασύστολα και δοκιμάζω μου κρατάει δυο μέρες γεμάτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 τώρα το ετοιμάζω γιατί δουλεύω με ubuntu και κάνω ενα virtual machine μόλις το ετοιμάσω θα σε ενημερώσω, εγώ δεν κρατάω έτσι κιαλλιως back απο πουθενά , μόνο η επαφές με ενδιαφέρουν και αυτές της εχω στο gmail μου μονίμως, από application απλά κάνω ένα μαζικό dl απο το μαρκετ μέσω του pc μου, @kyrillos για το gps που δεν δουλεύει τι γίνεται; φαντάσου 30 λεπτά στο δρόμο και δεν έλεγε να κλειδώσει με το ndrive. η μπαταρία μου πάντως με πάρα μα πάρα πολύ χρήση απο της εφαρμογές μιας και κατεβάζω ασύστολα και δοκιμάζω μου κρατάει δυο μέρες γεμάτες. για δοκίμασε το FasterFix και πες μου. Εμενα κλειδώνει χωρίς πρόβλημα χωρίς αυτό στην 9.0.5 Παλια που είχα πρόβλημα, το χρησιμοποιούσα με θεαματικά αποτελέσματα Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 τώρα το ετοιμάζω γιατί δουλεύω με ubuntu και κάνω ενα virtual machine μόλις το ετοιμάσω θα σε ενημερώσω, εγώ δεν κρατάω έτσι κιαλλιως back απο πουθενά , μόνο η επαφές με ενδιαφέρουν και αυτές της εχω στο gmail μου μονίμως, από application απλά κάνω ένα μαζικό dl απο το μαρκετ μέσω του pc μου, @kyrillos για το gps που δεν δουλεύει τι γίνεται; φαντάσου 30 λεπτά στο δρόμο και δεν έλεγε να κλειδώσει με το ndrive. η μπαταρία μου πάντως με πάρα μα πάρα πολύ χρήση απο της εφαρμογές μιας και κατεβάζω ασύστολα και δοκιμάζω μου κρατάει δυο μέρες γεμάτες. Για το GPS σε μενα κλειδωνει αμεσως!Πιο γρηγορα απο καθε αλλη ρομ του κυριλλου :) Χρησιμοποιω iGo Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Για το GPS σε μενα κλειδωνει αμεσως!Πιο γρηγορα απο καθε αλλη ρομ του κυριλλου :) Χρησιμοποιω iGo δεν είναι θεμα igo. Ο μπατζανάκης μου με το ίδιο κινητό με μένα, και έχει πρόβλημα στο gps, ενω σεμένα κλειδώνει σφαίρα, στο ίδιο πρόγραμμα στο ίδιο κινητό σε ίδια έκδοση Κύριλλου!!! Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 δεν είναι θεμα igo. Ο μπατζανάκης μου με το ίδιο κινητό με μένα, και έχει πρόβλημα στο gps, ενω σεμένα κλειδώνει σφαίρα, στο ίδιο πρόγραμμα στο ίδιο κινητό σε ίδια έκδοση Κύριλλου!!! Ναι οκ!Απλα ειπα πιο χρησιμοποιω...Για να δοκιμασω αν κλειδωνει και σε ποσο χρονο το βλεπω απο το GPStest :D Τωρα γι αυτο που λες με τον μπατζανακη σου δεν ξερω τι μπορει να φταιει..ισως ενα wipe data για αρχη... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 παιδιά έβαλα την CM7 γιατί ήθελα 2.3 πολύ πολύ καλή, τι πρέπει αν κάνω για να έχω 160 χαρακτήρες στα μηνύματα; Ευχαριστω Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 παιδιά έβαλα την CM7 γιατί ήθελα 2.3 πολύ πολύ καλή, τι πρέπει αν κάνω για να έχω 160 χαρακτήρες στα μηνύματα; Ευχαριστω Την alpha 7?Αν ναι μπορείς να ανεβάσεις το λινκ γιατί δεν το έχει στους xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 H 9.0.5 ΟC βγαζει... 705... πως γινεται βρε φιλε μου και εχεις πανω απο 600 ? δεν λεμε για το 700+ που λες.... μηπως κανεις καπου λαθος? εχω κανει απειρα φλασαρισματα, με σχεδον ολες τις ρομ, και οχι μονο του κυριλλου, ΠΟΥΘΕΝΑ μα πουθενα δεν βγαζει παραπανω απο 570 (Indroid v6 η συκεκριμενη μετρηση) παρεπιπτοντως, μετα την 7η εκδοση του κυριλλου καναμε κοιλια στο θεμα, πιστευω.....μας εριξαν στα αυτια ,μιλωντας σαν Ελληνικη συμμετοχη στο xda με εκπροσωπο μας τον κυριλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Καλημερα παιδια.... Γνωριζει κανεις αν το κινιτο μας (Samsung Galaxy 3) υποστιριζει καποιο Navigator / GPS που να μην χρειαζεται internet?? Να δουλευει σαν τα κανονικα GPS ενος αυτοκινιτου δηλαδη Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts