Jump to content

wolfman13

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About wolfman13

  • Ημ. Γέννησης 26/06/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

wolfman13's Achievements

  1. το meizu το γνωρίζω αλλά ξεπερνάει τα 200 οπότε έχει ήδη αποκλειστη gionnee εχει καλα χαρακτηριστικα αλλα απο διαφορα φορα βλεπω προβληματακια. θα χρησιμοποιηθει απο κοπελα οποτε και αυτο αποκλειεται.
  2. καλησπερα, ψαχνω να βρω κινεζικο κινητο μεχρι 200 ευρω που να εχει λολιποπ και καλη καμερα μιας το χρειαζωμαι για τη δουλεια μου. εχω βρει το elephone p7000, αλλα σε ολα τα κινεζικομαγαζα ακομα το εχουν out of stock. καμια ιδεα για καποιο παρομοιο?
  3. ευχαριστώ το έκανα είδη εχτές και όλα δούλεψαν ρολόι, και έμενα δεν μου παίρνει την 9 μεσώ update μου λέει ότι είναι είδη update. έχεις δει κάποιο πρόβλημα με την 8; ενώ δείχνει να είναι πιο γρήγορο μου κάποιες στιγμές κολλάει στης εφαρμογές.
  4. παιδια και εγω τη v6 εχω μπορεις καποιος να ποσταρει πληρης τη οδηγιες για update γιατι και εμενα μεσα απο το menu δεν το κανει!
  5. μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ για το CameraMod_v2 MessagingMod_v2 γιατί τα mediafire δεν δουλεύουν πλέον.
  6. εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα με το κινητό και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. ενώ το φορτίζω κανονικά και είναι φορτισμένο , μετά από λίγη ώρα το κινητό σβήνει και η μπαταρία είναι άδεια . το κάνει σε κανέναν άλλο;έχω τι φιναλ .γενικά τρώει κόλλημα με αυτό το πράγμα και δεν έχω βρει λύση. δεν έχω αλλάξει κερνελ είμαι με τον 2,6,32,9 cm7@#721. ποιος είναι ο πιο καινούργιος κερνελ. και πως τον περνάμε; επίσης δεν μου αναγνωρίζει το κινητό πλέον το pc.
  7. πως περνάμε τον κερνελ γιατί δεν μπορώ μέσο οντιν.
  8. εγώ πάντως με το ndrive είμαι μια χαρά! @Κύριλλος , έχουμε κανένα νέο για τη ρομ;
  9. θα μου φέρουν ενα iphone 4 από αμερικη σε λίγες ώρες , αυτό πως το κάνουν jailbreak ώστε να δέχεται ελληνική κάρτα;
  10. ρε παιδιά εμενα δεν μου κανει mount τη sd καρτα, το εκανε σε κανεναν αλλο; ξανα φλασαρω τωρα για να δω!
  11. το τηλ με τη 10 απλά πετάει κυριολεκτικά!!!είναι απίστευτο !!! τη να πω ρε κυριλλε σου βγάζω το καπέλο! ΜΠΡΑΒΟ!!! είδα οτι supercharger δεν θέλουμε. το tweak για τα μηνύματα? τα αρχεία για το hybrid? τη κάρτα που την εχω με partision εχει υπόψιν κανένας πως την επαναφέρω στο κανονικό μέγεθος;
×
×
  • Create New...