Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα,

Δοκίμασα και πέρασα τόσο την JPI όσο και την JPQ που κατέβασα απο το samfirmware.com αλλά και στις δύο έχω θέμα με το wifi. Μερικές φορές όταν πάω να το ενεργοποιήσω μου βγάζει Error. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό το θέμα;

Υ.Γ: Πριν φλασάρω τις ρομς, πήγαινα και έσβηνα το αρχείο boot απο το tar

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα,

Δοκίμασα και πέρασα τόσο την JPI όσο και την JPQ που κατέβασα απο το samfirmware.com αλλά και στις δύο έχω θέμα με το wifi. Μερικές φορές όταν πάω να το ενεργοποιήσω μου βγάζει Error. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό το θέμα;

Υ.Γ: Πριν φλασάρω τις ρομς, πήγαινα και έσβηνα το αρχείο boot απο το tar

ακολούθησε κατά γράμμα τον οδηγό στο πρώτο post απλά αντί για jpn χρησιμοποίεισαι την jp1. κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν και μετά την αναβάθμιση.

Γεια σας παιδιά,

Έχω την Kyrillos' ROM v5.7 και δεν κατάφερα να αναβαθμίσω το google maps στην v.5.7.0.

Δεν ξέρω αν δοκιμάσω να απεγκαταστήσω την v.5.5.0 που έχει, και φορτώσω από apk την νέα αν θα λυθεί το πρόβλημα...

Καμιά ιδέα ???

Ευχαριστώ.

Με την v6 oc (απο 5.7) τελικα δεν υπαρχει (σε εμενα τουλαχιστον) επιλογη ελληνικης γλωσσας εισοδου.εβαλα προσωρινα το παλιο swype.ξαναφλασαρα απο την αρχη,wipe data /cache πριν και μετα,τιποτα...υπαχει επιλογη εγκαταστασης πακετου γλωσσας?

overclocked,πεταει!!

Edited by vasil80

Καλημέρα.

Είχα κάνει μια ερώτηση πριν μερικές μέρες για το lagfix αλλά δεν έλαβα απάντηση, γι' αυτό και επανέρχομαι. Έχω πελαγώσει με το lagfix... Δοκίμασα τον οδηγό στο πρώτο ποστ αλλά τίποτα. Τα δύο reboot δε γίνονται ποτέ. Έψαξα σε διάφορα site για το τι κάνω λάθος και εν πάσει περιπτώσει βρήκα κάπου πως το busybox δεν πρέπει να είναι εγκατεστημένο στο /system/xbin αλλά στο /system/bin. Έτρεξα πάλι το Busybox installer και επέλεξα να εγκατασταθεί στο bin. Το πρόγραμμα γράφει πως οι άλλες εγκαταστάσεις θα διαγραφούν. Αλλά πάλι τα ίδια. Τι κάνω λάθος;;; Το μόνο πράγμα που γίνεται είναι μια "ανακοίνωση" στην οθόνη του κινητού πως η εφαρμογή "unknown" απέκτησε πρόσβαση superuser..... Όντως στο superuser εμφανίζεται μια εφαρμογή unknown.

Να σημειώσω ότι το έχω δοκιμάσει σε δύο συσκευές (λόγω αλλαγής) και δεν το καταφέρνω σε καμιά από τις δύο... Τι μπορεί να κάνω λάθος;;

Please help...

Edited by Guest19

Καλημέρα.

Είχα κάνει μια ερώτηση πριν μερικές μέρες για το lagfix αλλά δεν έλαβα απάντηση, γι' αυτό και επανέρχομαι. Έχω πελαγώσει με το lagfix... Δοκίμασα τον οδηγό στο πρώτο ποστ αλλά τίποτα. Τα δύο reboot δε γίνονται ποτέ. Έψαξα σε διάφορα site για το τι κάνω λάθος και εν πάσει περιπτώσει βρήκα κάπου πως το busybox δεν πρέπει να είναι εγκατεστημένο στο /system/xbin αλλά στο /system/bin. Έτρεξα πάλι το Busybox installer και επέλεξα να εγκατασταθεί στο bin. Το πρόγραμμα γράφει πως οι άλλες εγκαταστάσεις θα διαγραφούν. Αλλά πάλι τα ίδια. Τι κάνω λάθος;;; Το μόνο πράγμα που γίνεται είναι μια "ανακοίνωση" στην οθόνη του κινητού πως η εφαρμογή "unknown" απέκτησε πρόσβαση superuser..... Όντως στο superuser εμφανίζεται μια εφαρμογή unknown.

Please help...

Τι τρέχεις? 2.1? 2.2? 5.7? 6.0?

Οι ρομ του Κυριλλου εχουν lagfix ενσωματωμένο... γιατί παιδεύεσαι τζάμπα? ετσι και αλλιως, κάνοντας root εχεις χάσει την εγγύηση...

Edited by amkokos

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

Τι τρέχεις? 2.1? 2.2? 5.7? 6.0?

Οι ρομ του Κυριλλου εχουν lagfix ενσωματωμένο... γιατί παιδεύεσαι τζάμπα? ετσι και αλλιως, κάνοντας root εχεις χάσει την εγγύηση...

2.2 τρέχω. Η αλήθεια είναι ότι έχεις ένα δίκιο. Απλά μέχρι στιγμής δεν πολυασχολήθηκα με firmware. Αν δε βρω άλλη λύση θα περάσω την 6. Όσο για την εγγύηση... Το είχα root, το έκανα "ξε-root" και το γύρισα πίσω γιατί είχε ένα θέμα με τη sim και μου το αλλάξανε :)

EDIT: Πέρασα την v6 Του Κυριλλου. Όλα OK. Όταν ανοίγει το κινητό γράφει το εξής:

"Ολοκληρώστε την ενέργεια χρησιμοποιώντας:

- Αρχική οθόνη

- ADW.Launcher

- LauncherPro"

Εγώ πατάω την αρχική οθόνη και σκέφτομαι να πατήσω την επιλογή να κάνει αυτή την ενέργεια ως προεπιλογή. Τα άλλα δύο τι είναι;;;

Edited by Guest19

Κυρίλλε χωρίς να έχω τις γνώσεις σου θέλω να κοιτάξεις μήπως φταίει η jpq stock rom που "πατάει" η δική σου.Γιατί το λέω αυτό?Επείδη όταν την πέρασα πριν καμιά βδομαδά στο κινητό μου (stock jpq) είχα εξαρχής πρόβλημα στην αλλαγή γλώσσας στα ελληνικά κ έτσι μετά πέρασα την jpi.Το είχα αναφέρει σε πιο παλιό post ότι έχει αυτό το bug.Για δες το,ώστε αν ισχύει τότε ίσως να ήταν καλύτερα να "πατήσεις" στην επίσημη jpi :).Ελπίζω να ήταν ουσιαστικό το post μου!

Και τα 3 ειναι launcher. Εγω αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω το launcher pro με το backup file του κυριλλου.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Και τα 3 ειναι launcher. Εγω αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω το launcher pro με το backup file του κυριλλου.

Αν πατήσω ένα ως προεπιλεγμένο από που το αλλάζω μετα;;

Αν πατήσω ένα ως προεπιλεγμένο από που το αλλάζω μετα;;

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή home switcher για να μπορείς να εναλλαζεις τον launcher.

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

απο το βασικό μενού ρύθμισης του κινητού, μπορείς εύκολα να το βρεις.

Το καλύτερο για μένα είναι αυτό που πρότεινε ο Κύριλλος, το Launcher Pro. Εχει στις ρυθμίσεις του και κάτι με 3d, επέλεξέ το και θα δεις...:-)

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

Λοιπόν 2 μέρες με ν6.0 το κινητό είναι στα καλύτερά του! Ούτε ένα freeze ή επανεκκίνηση. Μπαταρία ήδη μια φόρτιση αλλά με φουλ τηλέφωνα, internet και γενικότερα σκίσιμο του κινητού στα 1300 με τις ρυθμίσεις του Κύριλλου για μπαταρία κ θερμοκρασία. Πάμε φουλ για Gingerbread;;;!!!

Sent from my Kyrillos Galaxy 3 v6.0 using Tapatalk

Πριν λίγες μέρες πήρα το galaxy 3 και πέρασα την rom του Κυριλλου v.6 επειδή δεν μου εμφανίζει τα ελληνικά θα σας παρακαλούσα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τα περάσω και μια ακόμα απορία κατέβασα απο το samfirmware μια επίσημη έκδοση αυτήν μπορώ να την βάλω μέσω odin και να το επαναφέρω στης εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά να το κάνω unrooting και να το έχω όπως πρώτα? 3μερες έχω το κινητό έχω ψάξει και ψάχνω το φόρουμ να βρω κάποια άκρη.

Λοιπόν 2 μέρες με ν6.0 το κινητό είναι στα καλύτερά του! Ούτε ένα freeze ή επανεκκίνηση. Μπαταρία ήδη μια φόρτιση αλλά με φουλ τηλέφωνα, internet και γενικότερα σκίσιμο του κινητού στα 1300 με τις ρυθμίσεις του Κύριλλου για μπαταρία κ θερμοκρασία. Πάμε φουλ για Gingerbread;;;!!!

με τις ρυθμίσεις του Κύριλλου για μπαταρία κ θερμοκρασία

Που μπορούμε να τις βρούμε αυτές και εμείς αν σου είναι εύκολο?

Φιλε σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Πριν 5 λεπτα την περασα οπως ακριβως ειχα περασει και την 5.5 με τις οδηγιες που αναγραφονται στο site μου.Το κινητο ανοιξε κανονικα με το πρωτο φλασαρισμα.Μην πανικοβαλλεστε αν αργει λιγο να ανοιξει.Απλα μολις φλασαρετε καντε αμεσως wipe data wipe cache απο recovery

καλά τα λες, αλλά μου κολλάει επάπειρον στο Bootanimation... ακολούθησα τις οδηγίες ΚΑΤΑ γραμμα... Καμμιά ιδέα?

EDIT: ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, έβαλα την NON-ΟC...

ΚΥΡΙΛΛΕ - ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ: Ολο το απόγευμα προσπαθούσα και η OC κολλούσε συνέχεια! Η NON-ΟC μπήκε με την πρώτη... Ξέρετε τι συμβαίνει και πως μπορώ να βάλω την OC?

Edited by amkokos
Συνεχόμενα μηνύματα

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

με τις ρυθμίσεις του Κύριλλου για μπαταρία κ θερμοκρασία

Που μπορούμε να τις βρούμε αυτές και εμείς αν σου είναι εύκολο?

Ψάξτο λίγο πιο πίσω στις σελίδες εδώ ή στο xda.

Πολύ καλή η v6 του kyrillou. Έχω μόνο ένα θεματάκι. Το gps δεν κλειδώνει με τίποτα. Έκανα και το κολπάκι με το gps test που αναφερει ο kyrillos αλλά δεν είδα βελτίωση.

φιλε κυριλλε και οι υπολοιποι που βαλατε την 6.0 rom ... Ειναι ΑΝΑΓΚΗ !!! Πειτε μου σας παρακαλω πως γινεται να βαλω τα ελληνικα στο πληκτρολογιο διοτι μου εμφανιζει μονο αγγλικα!

EDIT * Άκυρο παιδες .. Εσβησα το κινητο και μετα το ξανανοιξα και στο πληκτρολογιο samsung μου εμφανιστηκαν !

Edited by kotsos4u
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

φιλε κυριλλε και οι υπολοιποι που βαλατε την 6.0 rom ... Ειναι ΑΝΑΓΚΗ !!! Πειτε μου σας παρακαλω πως γινεται να βαλω τα ελληνικα στο πληκτρολογιο διοτι μου εμφανιζει μονο αγγλικα!

https://sites.google.com/site/astronaytiscom/tips-tricks/enallage-glossas

Hello, i had time and i configured my device to conserve battery. I configured setcpu and i would like to share my settings.

Those settings will make your battery to last longer.

Here is a screenshot:

http://img94.imageshack.us/img94/5161/deviceqy.png

Instructions (only for v6.0 oc)

1. Download setcpu (v2.2.4) from here: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505419 (or buy it from android market)
  2. Download my profiles: http://www.megaupload.com/?d=9RWE037N
  3. Install setcpu, put my profiles in your sd.
  4. Go to the first page, tick set on boot.
  5. Go to the second page, press the menu button and click "Restore". Select the my profiles' file.
  6. Enjoy

Γεια χαρα σε ολους μιας και ειναι η πρωτη μου φορα εδω. Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Κυριλλο για τη δουλεια που κανει και στον αστροναυτη για το support του.

Μηπως ξερει καποιος να μου πει πως να περασω τον Kernel που ειναι στα extra της ver. 6.0 γιατι προς ωρας, οσες φορες και αν εχω φλασαρει μου παγωνει το κινητο.

Γεια χαρα σε ολους μιας και ειναι η πρωτη μου φορα εδω. Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Κυριλλο για τη δουλεια που κανει και στον αστροναυτη για το support του.

Μηπως ξερει καποιος να μου πει πως να περασω τον Kernel που ειναι στα extra της ver. 6.0 γιατι προς ωρας, οσες φορες και αν εχω φλασαρει μου παγωνει το κινητο.

σαν να φλασαρεις ρομ. one package :P

θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στην 2,2 της samsung και την 'επισημη' v.6 και επισης αν υπαρχουν bootanimation του παναθηναικου...

σαν να φλασαρεις ρομ. one package :P

Μπορείς μήπως να μου πεις σε παρακαλώ τι φταίει και οταν φλασάρω την 6 OC παγώνει το κινητό στο boot animation, ενώ όταν φλασάρω την 6 NON-OC, την περνάει με την 1η κανονικότατα?

Τι κάνω λάθος?

Πως μπορώ να περάσω σωστά την 6 OC?

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω βάλει με επιτυχία την 5.7 του κυρίλου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν έχω βάλει το gpsfix που γράφει ο κυρίλος στην 6ver . Το gps κλειδώνει πολύ γρήγορα δεν έχω πρόβλημα. Η ερώτηση είναι αν θελήσω να βάλω την 6.0 θα πρέπει να σβήσω τα partitions που είχα δημιουργήσει στην εγκατάσταση της 5.7 στην sd ( και πως γίνεται αυτό; ) ή θα το αφήσω όπως είναι και η rom θα τα δει από μόνη της;

2ο ερώτημα είναι αν θα χρειαστεί να βάλω το gpsfix στην καινούρια 6.0 ή το έχει από μόνη της μέσα και δεν χρειάζεται και το gps δουλεύει κανονικά. Ευχαριστώ προκαταβολικά. :O