Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά να ρωτήσω κάτι...μπορώ να βάλω κατευθείαν την 5.7 του κυριλου ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα;Και κάτι άλλο...κάτι έχει γίνει και δεν μου βγάζει στο κινητό τις επιλογές για να επιλέξω την λειτουργία Usb....τι να κάνω; Edited by Milanezos1991

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά να ρωτήσω κάτι...μπορώ να βάλω κατευθείαν την 5.7 του κυριλου ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα;

Αν δεν έχεις ήδη του Κυρίλλου ρομ θα περάσεις τότε πρώτα την 5.5 κ μετά με update zip την 5.7

Παιδιά όποιος μπορεί να βοηθήσει......Εχω την xwjpi(samfirmware) κ δεν μπορώ να ρουτάρω το κινητό.Εχω κάνει τα ΠΑΝΤΑ!!!!!!Κ στο waiting for device κολλάει το πρόγραμμα(superoneclick 1.9.5) κ μου γράφουν τα windows ότι το πρόγραμμα δεν αποκρίνεται.Usb debug είναι τικαρισμένο.Μήπως φταίει η rom?

Δοκίμασες να ξαναφλασάρεις που σου είπα; Αρκετοί κατάφεραν χωρίς πρόβλημα να ρουτάρουν.:worry:

Παιδιά να ρωτήσω κάτι...μπορώ να βάλω κατευθείαν την 5.7 του κυριλου ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα;Και κάτι άλλο...κάτι έχει γίνει και δεν μου βγάζει στο κινητό τις επιλογές για να επιλέξω την λειτουργία Usb....τι να κάνω;

Μάλλον επειδή έχεις ενεργοποιημένο τον εντοπισμό σφαλμάτων. Απενεργοποίησε να δοκιμάσεις. Για αυτό που με ρώτησες θα σου τα γράψω αναλυτικά, ελπίζω μέσα στη μέρα, γιατί μας έχουν τρελάνει στις διακοπές ρεύματος!

Edited by Larrythe

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

ΓΕΙΑ σας είμαι καινούργιος και θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το galaxy 3 έχω 2.2 "official.kai rom Kyrillos' rom v3.0 Extreme Edition για να περάσω καινούργειες rom να τα περνάω ένα ένα ή το πιο τελευταίο? Edited by panosion

geia sas eimai kainourgios kai thelo na rotiso kati sxetika me to galaxy 3 exo 2.2 "official.kai rom Kyrillos' rom v3.0 Extreme Edition gia na peraso kai tis pio kainourgies rom prepei na ta perano ena ena me ti sira h kateutian to pio kainourgio?

Καταρχήν καλωσήλθες. Δεύτερον, διάβασε λίγο τους κανόνες και θα δεις ότι απαγορεύονται τα greeklish. Καλό θα είναι να διορθώσεις το ποστ.

Αν κατάλαβα καλά θέλεις να βάλεις την Kyrillos 5.7. Θα πρέπει πρώτα να περάσεις την 5.5 και μετά με Update πας στην 5.7. Έχεις ξαναφλασάρει άλλη φορά;

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Δοκίμασες να ξαναφλασάρεις που σου είπα; Αρκετοί κατάφεραν χωρίς πρόβλημα να ρουτάρουν.:worry:

Το έκανα!Πριν την περάσω έκανα factory reset κ εφόσον την πέρασα ξαναέκανα.Δυστυχώς πάλι τα ίδια δεν ρουτάρετε με ΤΙΠΟΤΑ.Υποψιάζεσαι τι φταίει????????:worry:

Υ.Γ Στο thred που μου έστειλες έγραψα κ εκεί για το πρόβλημα μπας κ μπορέσει να με βοηθήσει κάποιος από αυτούς που μου είπες ότι το ρούταραν.

φλασάρω με τον ιδίο τρόπο που έβαλα την 3 ?

Θέλω να φλασάρω σε Kyrillos 5.5 μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται αν είμαι με το ίδιο τρόπο που έβαλα την έκδοση 3 ?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Θέλω να φλασάρω σε Kyrillos 5.5 μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται αν είμαι με το ίδιο τρόπο που έβαλα την έκδοση 3 ?

Ρίξε μια ματιά στο site του astronaytis και στον οδηγό που έχει γράψει. Έχει μέσα πληροφορίες και οδηγούς για το πως θα φλασάρεις και download links. Θα σου λυθούν αρκετές απορίες. Αν παρ'όλα αυτά δε βγάζεις άκρη θα αναλύσουμε περισσότερα.

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Είδα το link που μου έδοσες και έχω μια ερώτηση ακόμα πρέπει να του κάνω rout? όταν ανοίγω το titanium backup μου λέει βεβαιωθείτε οτι η rom σας ειναι rooted Edited by panosion

Είδα το link που μου έδοσες και έχω μια ερώτηση ακόμα πρέπει να του κάνω rout όταν βάζω το titanium backup και το ανοίγω μου βγάζει κατι για rout

Αν φοράς ρομ του Κύριλλου είναι ήδη ρουταρισμένη και δε χρειάζεται κάτι άλλο. Μάλλον σου λέει ότι απέκτησε δικαιώματα root.

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

• Administrators
Να θυμίσω ότι εδώ είναι forum και όχι chat room και τα σχετικά μηνύματα αφαιρέθηκαν. Ας κρατήσουμε το θέμα όσο γίνεται καθαρό. Ευχαριστώ.

Modpic.gif

Καλημερα σας..

Εχει δοκιμασει κανεις την v6.0 beta2 του Κυριλλου? Σε μενα κολλουσε το κινητο ειτε κατα την εγκατασταση της στην αρχη με odin ειτε αφου ειχε μπουταρει κανονικα στην αρχικη οθονη μετα απο λιγα δευτερολεπτα.. (εχω κανει την εγκατασταση πολλες φορες με ή χωρις wipe).

Μιλησα με τον Κυριλλο και μου ειπε οτι επειδη ειναι OC ίσως το δικο μου κινητο δεν τη σηκωνει (παρολο που προηγουμενες OC εκδοσεις του δουλευαν κανονικα και σταθερα).

Κυριλλε ποιον kernel χρησιμοποιεις στην v6.0 beta2 ? Η διαφορα με την ν5.7 που φοραω τωρα ειναι μονο στον kernel ή αλλαζουν κι αλλα? Γιατι ελεγα αν αλλαζει ο κερνελ να δοκιμαζα τωρα που εχω να τον περασω ξεχωριστα.. Ποιος ειναι ο κερνελ να κανω κανα πειραμα? ή αν γινεται να μας δωσεις την ν6.0 χωρις τον OC Kernel και μετα να δοκιμασουμε να βαλουμε τον OC κερνελ..

Ελπιζω να ημουν κατανοητος και να μην σε μπερδεψα.. :)

Περασα και εγω την 6.0 beta2 Λειτουργουν ολα οσα εχω δοκιμασει τουλαχιστον μεχρι τωρα αλλα εχω ενα ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ force close απο το com.android.browser... Εαν μπω ιντερνετ απο APPs οπως αλλο Browser , Youtube , facebook λειτουργει κανονικα. Εαν μπω απο το "Internet" η απο apps Που χρησιμοποιουν τον Default browser Κινητου τοτε εχω FORCE CLOSE error "ΟΝ startup"! Εχουν γινει 2 Firmware upgrades οπου δοκιμαστηκε το ιντερνετ με ολες τις περιπτωσεις (wipe, μη wipe , titanium backup, χωρις titanium backup) και δεν λειτουργησε ποτε!

Απο Logcat:

I/ActivityThread( 8460): Publishing provider browser: com.android.browser.BrowserProvider

V/browser ( 8460): BrowserActivity.onCreate: this=com.android.browser.BrowserActivity@468c6b40 bundle = null

W/dalvikvm( 8460): VFY: unable to resolve virtual method 671: Landroid/webkit/WebSettings;.setAllowContentAccess (Z)V

D/AndroidRuntime( 8460): Shutting down VM

W/dalvikvm( 8460): threadid=1: thread exiting with uncaught exception (group=0x4001d7d0)

I/dhcpcd ( 8458): broadcasting for a lease

E/AndroidRuntime( 8460): FATAL EXCEPTION: main

E/AndroidRuntime( 8460): java.lang.NoSuchMethodError: android.webkit.WebSettings.setAllowContentAccess

E/AndroidRuntime( 8460): at com.android.browser.BrowserSettings$Observer.update(BrowserSettings.java:221)

E/AndroidRuntime( 8460): at com.android.browser.TabControl.createNewWebView(TabControl.java:558)

E/AndroidRuntime( 8460): at com.android.browser.TabControl.createNewTab(TabControl.java:170)

E/AndroidRuntime( 8460): at com.android.browser.BrowserActivity.onCreate(BrowserActivity.java:385)

E/AndroidRuntime( 8460): at android.app.Instrumentation.callActivityOnCreate(Instrumentation.java:1047)

E/AndroidRuntime( 8460): at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(ActivityThread.java:2627)

E/AndroidRuntime( 8460): at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(ActivityThread.java:2679)

E/AndroidRuntime( 8460): at android.app.ActivityThread.access$2300(ActivityThread.java:125)

E/AndroidRuntime( 8460): at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:2033)

E/AndroidRuntime( 8460): at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99)

E/AndroidRuntime( 8460): at android.os.Looper.loop(Looper.java:123)

E/AndroidRuntime( 8460): at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4627)

E/AndroidRuntime( 8460): at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)

E/AndroidRuntime( 8460): at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:521)

E/AndroidRuntime( 8460): at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:858)

E/AndroidRuntime( 8460): at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:616)

E/AndroidRuntime( 8460): at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)

I/ActivityManager( 3938): Process com.android.browser (pid 8460) has died.

Εαν μπορει καποιος να σηκωσει σε κανα rapidshare/hotfile/fileserve το δικο του Browser.apk απο το /system/app/browser.apk να δω εαν φτιαξει θα βοηθουσε πολυ!a

Edited by hack3rakos
Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4

Περασα και εγω την 6.0 beta2 Λειτουργουν ολα οσα εχω δοκιμασει τουλαχιστον μεχρι τωρα αλλα εχω ενα ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ force close απο το com.android.browser... Εαν μπω ιντερνετ απο APPs οπως αλλο Browser , Youtube , facebook λειτουργει κανονικα. Εαν μπω απο το "Internet" η απο apps Που χρησιμοποιουν τον Default browser Κινητου τοτε εχω FORCE CLOSE error "ΟΝ startup"! Εχουν γινει 2 Firmware upgrades οπου δοκιμαστηκε το ιντερνετ με ολες τις περιπτωσεις (wipe, μη wipe , titanium backup, χωρις titanium backup) και δεν λειτουργησε ποτε!

Απο Logcat:

I/ActivityThread( 8460): Publishing provider browser: com.android.browser.BrowserProvider

V/browser ( 8460): BrowserActivity.onCreate: this=com.android.browser.BrowserActivity@468c6b40 bundle = null

W/dalvikvm( 8460): VFY: unable to resolve virtual method 671: Landroid/webkit/WebSettings;.setAllowContentAccess (Z)V

D/AndroidRuntime( 8460): Shutting down VM

W/dalvikvm( 8460): threadid=1: thread exiting with uncaught exception (group=0x4001d7d0)

I/dhcpcd ( 8458): broadcasting for a lease

E/AndroidRuntime( 8460): FATAL EXCEPTION: main

E/AndroidRuntime( 8460): java.lang.NoSuchMethodError: android.webkit.WebSettings.setAllowContentAccess

E/AndroidRuntime( 8460): at com.android.browser.BrowserSettings$Observer.update(BrowserSettings.java:221)

E/AndroidRuntime( 8460): at com.android.browser.TabControl.createNewWebView(TabControl.java:558)

E/AndroidRuntime( 8460): at com.android.browser.TabControl.createNewTab(TabControl.java:170)

E/AndroidRuntime( 8460): at com.android.browser.BrowserActivity.onCreate(BrowserActivity.java:385)

E/AndroidRuntime( 8460): at android.app.Instrumentation.callActivityOnCreate(Instrumentation.java:1047)

E/AndroidRuntime( 8460): at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(ActivityThread.java:2627)

E/AndroidRuntime( 8460): at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(ActivityThread.java:2679)

E/AndroidRuntime( 8460): at android.app.ActivityThread.access$2300(ActivityThread.java:125)

E/AndroidRuntime( 8460): at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:2033)

E/AndroidRuntime( 8460): at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99)

E/AndroidRuntime( 8460): at android.os.Looper.loop(Looper.java:123)

E/AndroidRuntime( 8460): at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4627)

E/AndroidRuntime( 8460): at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)

E/AndroidRuntime( 8460): at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:521)

E/AndroidRuntime( 8460): at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:858)

E/AndroidRuntime( 8460): at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:616)

E/AndroidRuntime( 8460): at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)

I/ActivityManager( 3938): Process com.android.browser (pid 8460) has died.

Εαν μπορει καποιος να σηκωσει σε κανα rapidshare/hotfile/fileserve το δικο του Browser.apk απο το /system/app/browser.apk να δω εαν φτιαξει θα βοηθουσε πολυ!a

Είναι θέμα της ρομ δεν φταίει το κινητό σου. Με άλλον browser δουλεύει μια χαρά.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Είναι θέμα της ρομ δεν φταίει το κινητό σου. Με άλλον browser δουλεύει μια χαρά.

Και πως κανω Default Καποιον αλλο Browser?

Συμφωνα με αυτα που μου ειπε ο Κυριλλος δεν δουλευει ο μαμισιος browser αλλα ο Opera παει μια χαρα.. σφαιρα..

Τελικα να ξαναδοκιμασω την ν6.0 ? Χθες προσπαθησα 6-7 φορες να την βαλω με καθε παραλλαγη εγκαταστασης (wipe ή μη, με μεσα την καρτα ή μη... κλπ) αλλα τιποτα..

Ποιον κερνελ χρησιμοποιει? Μηπως να εβαζα μονο τον κερνελ στην 5.7 που φοραω τωρα για να δω αν φταιει αυτος ή κατι αλλο.. Αυτο που με προβληματιζει οπως ειπα και στο προηγουμενο μηνυμα μου, ειναι οτι παλαιοτερες εκδοσης OC δουλευαν κανονικοτατα και τωρα η ν6.0 OC κολλαει.. :mad:

Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE

Και πως κανω Default Καποιον αλλο Browser?

Κάνε εγκατάσταση κάποιον άλλον(opera, dolphin, skyfire). Αν μετά ανοίξεις μια εφαρμογή που θέλει browser θα σε ρωτήσει με τι θέλεις να το ανοίξεις. Αν δεν πιάσει, από τη διαχείριση εφαρμογών πήγαινε στον default και πάτα "διαγραφή προεπιλογής".

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Κάνε εγκατάσταση κάποιον άλλον(opera, dolphin, skyfire). Αν μετά ανοίξεις μια εφαρμογή που θέλει browser θα σε ρωτήσει με τι θέλεις να το ανοίξεις. Αν δεν πιάσει, από τη διαχείριση εφαρμογών πήγαινε στον default και πάτα "διαγραφή προεπιλογής".

Τα εκανα ολα αυτα! Στον Default δεν μου βγαζει την διαγραφη προεπιλογης! Τελικα ομως Βρηκα την λυση στο προβλημα!

Εκανα restore την 5.7 του κυριλλου απο CWM και κρατησα το Browser.apk που ειχε εκεινη η rom στο /system/app/Browser.apk

Εκανα μετα restore απο CWM την 6.0 και μετα απο mount σε r/w το /system κρατησα Backup το παλιο Browser.apk Και εκανα CP αυτο που πηρα απο την 5.7 Τωρα πατησα να ανοιξει το Internet και ανοιξε χωρις κανενα Error! Δεν ξερω εαν θα υπαρξει καποιο προβλημα σε κατι αλλο αφου "ΜΟΛΙΣ" το καταφερα και δεν το εχω δοκιμασει περαιτέρω.....

Τα εκανα ολα αυτα! Στον Default δεν μου βγαζει την διαγραφη προεπιλογης! Τελικα ομως Βρηκα την λυση στο προβλημα!

Εκανα restore την 5.7 του κυριλλου απο CWM και κρατησα το Browser.apk που ειχε εκεινη η rom στο /system/app/Browser.apk

Εκανα μετα restore απο CWM την 6.0 και μετα απο mount σε r/w το /system κρατησα Backup το παλιο Browser.apk Και εκανα CP αυτο που πηρα απο την 5.7 Τωρα πατησα να ανοιξει το Internet και ανοιξε χωρις κανενα Error! Δεν ξερω εαν θα υπαρξει καποιο προβλημα σε κατι αλλο αφου "ΜΟΛΙΣ" το καταφερα και δεν το εχω δοκιμασει περαιτέρω.....

Θα δουλέψει μια χαρά. Δεν θα σου παρουσίασει πρόβλημα

Συμφωνα με αυτα που μου ειπε ο Κυριλλος δεν δουλευει ο μαμισιος browser αλλα ο Opera παει μια χαρα.. σφαιρα..

Τελικα να ξαναδοκιμασω την ν6.0 ? Χθες προσπαθησα 6-7 φορες να την βαλω με καθε παραλλαγη εγκαταστασης (wipe ή μη, με μεσα την καρτα ή μη... κλπ) αλλα τιποτα..

Ποιον κερνελ χρησιμοποιει? Μηπως να εβαζα μονο τον κερνελ στην 5.7 που φοραω τωρα για να δω αν φταιει αυτος ή κατι αλλο.. Αυτο που με προβληματιζει οπως ειπα και στο προηγουμενο μηνυμα μου, ειναι οτι παλαιοτερες εκδοσης OC δουλευαν κανονικοτατα και τωρα η ν6.0 OC κολλαει.. :mad:

Λοιπόν, δοκίμασε αλλά μετά από το φλασάρισμα, βάλε τον παλιό overclocked kernel που έτρεχε καλά. Ορίστε :) http://www.megaupload.com/?d=3XX8QF9D

Και για όσους θέλουν, οδηγίες για setcpu για την v6 (για μπαταρία κυρίως)

λοιπόν setcpu:

min, max oso thes (1300 toxw egw max kai 148 min)

scaling conservative

set on boot tick

profiles!

Enable: tick

a) Add profile: (για να μην καίγεται το κινητό!)

Profile: Temp>

Temp> 40.0C

Audible warning: Tick

Max: 740

Min: 148

Scaling: Conservative

Priority: 100

b) Add profile: (για μπαταρία)

Profile: Time

Time: 01:00 - 08:00 (βάλε τις νυχτερινές ώρες που δεν χρησιμοποιείς το κινητό και κοιμάσαι πχ)

Max: 148

Scaling: Powersave

Priority: 99

c) Add profile: (για μπαταρία)

Profile: Screen Off

Max: 370

Scaling: Conservative

Priority: 98

και στη καρτέλα "advanced"

Set on boot: tick

Up threshold: 90

Apply

Edited by kyrillos13

Πως περνάω της rom 5.6 5.7 απλος βαζω τιν zip αρχειο στιν sd?

Αφού σε είπα να διαβάσεις! Τέλος πάντων, δες εδώ κάτω-κάτω. Είναι η διαδικασία του CWM Recovery updater. Αν δεν κάνω λάθος πάνω-κάτω με τα κουμπιά της φωνής και επιλέγεις με το αριστερό κουμπί(menu button).

Edited by Larrythe
ορθογραφικά που τυφλώνουν!

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Παιδιά με συνγχωρείτε για την άσχετη ερώτηση αλλά επείγει και ελπίζω σε απάντηση..Υπάρχει τρόπος στο κινητό μας να γίνει φραγή σε νούμερο ώστε να μην λαμβάνουμε ούτε κλήση αλλά ούτε μύνημα απο συγκεκριμένο αριθμό??

Παιδιά με συνγχωρείτε για την άσχετη ερώτηση αλλά επείγει και ελπίζω σε απάντηση..Υπάρχει τρόπος στο κινητό μας να γίνει φραγή σε νούμερο ώστε να μην λαμβάνουμε ούτε κλήση αλλά ούτε μύνημα απο συγκεκριμένο αριθμό??

Ρυθμίσεις->Κλήσεων->Όλες οι κλήσεις->Αυτόματη απόρριψη

Από εκεί διαχειρίζεσαι ποιοι αριθμοί θα μπλοκάρονται όταν σε παίρνουν τηλ. Η κλήση θα απορρίπτεται και θα σου βγάζει μήνυμα "απορρίφθηκε 69*******". Υπάρχουν όμως και εφαρμογές στο μάρκετ που λογικά μπλοκάρουν και μηνύματα.

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Ευχαριστώ πολύ Larrythe με τα πολλά βρήκα την άκρη.Για συγκεκριμένους αριθμούς για κλήσεις και μυνήματα τελικά η άκρη βρίσκεται μόνο μέσω market:)