stastaz Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Παιδια για οσους δεν το ειδαν βγηκε το επισημο 2,2 μεσο kies :D http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276095&page=237 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perryar Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Με της οδηγίες του astronayti εγκατέστησα την 5.5 Part1. Το Part2 τι είναι. Θέλει και αυτό με τον ίδιο τρόπο εγκατάσταση? Που θα βρω αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα περάσω και της 5,6 και 5,7 στη συνέχεια. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 (edited) Φαίνεται ότι έχω χάσει επεισόδια :) Βγήκε η επίσημη 2.2 μέσω κιες απότι διάβασα. (I5800XWJPI?) @briganta, το κινητό από που το πήρες? Δεν φαίνεται ελληνικό! Μάλλον από Γερμανία είναι. @zorbas100, απεγκατέστησε το κιες, κάνε επανεκκίνηση, ξαναβάλτο και ξαναδοκίμασε :) Edited June 17, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Κυρίλλε τώρα τι κάνουμε; Να περιμένουμε μια έκδοσή σου με την καινούρια rom; Την επίσημη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Κυρίλλε τώρα τι κάνουμε; Να περιμένουμε μια έκδοσή σου με την καινούρια rom; Την επίσημη; Θα πάρει χρόνο να κάνω port την ρομ μου, αλλά ναι μάλλον θα την κάνω πορτ στην καινούρια official έκδοση. Η jpm που είναι βασισμένη η ρομ μου, δεν έχει κάνα σοβαρό bug που θέλει να λυθεί. Πάντως σκέφτομαι να περιμένω για πιο γενικό firmware (i5800xx*** και όχι i5800xw***) Γιατί το xx υποστηρίζει περισσότερες γλώσσες :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Καλησπέρα πέρασα την 5.5 με επιτυχία αλλά δεν βρίσκω πουθενά το CWM recovery για να προχωρήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Καλησπέρα πέρασα την 5.5 με επιτυχία αλλά δεν βρίσκω πουθενά το CWM recovery για να προχωρήσω. Πατάς το κουμπί που κλείνει το κινητό και το επιλέγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 καλημερα σε ολη την παρεα ... εχουμε κανενα νεο για το ποτε η samsung θα δωσει το πακετο για το 2.2 ? ΧΑΧΑΧΑ!:lol: Καλό! Μην περιμένεις επίσημες. Μια χαρά είναι οι XXJPM και XWJPF. :XΚαλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...:lol: Χάρη μου χρωστάτε. Άμα δεν το έλεγα δε θα έβγαινε! Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milanezos1991 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να επαναφέρω το εκλερ;;;Το κινητο μ άρχισε να κολάει...έκανα το φρογιο του αστροναύτη...πώς μπορώ να το κάνω όπως πριν;;;υπάρχει καμία δυνατότητα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Μπορεί κανείς να μου πει πως μπορώ να επαναφέρω το εκλερ;;;Το κινητο μ άρχισε να κολάει...έκανα το φρογιο του αστροναύτη...πώς μπορώ να το κάνω όπως πριν;;;υπάρχει καμία δυνατότητα;;; Vodafone έχεις ή Cosmote; Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milanezos1991 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Cosmote!!!Αν βάλω αυτήν τν κοσμοτέ π έχει ο αστροναύτης μπορώ απο το κιες να βαλω τν επίσημη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Cosmote!!!Αν βάλω αυτήν τν κοσμοτέ π έχει ο αστροναύτης μπορώ απο το κιες να βαλω τν επίσημη;;; Πάρε και την Cosmote. Φλασάρεις σαν onepackage με το Odin. Θεωρητικά ναι. Γιατί το ΚΙΕΣ βλέπει την έκδοση που έχεις, την καταγωγή του τηλ και βλέπει αν έχει αναβάθμιση. Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milanezos1991 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Πάρε και την Cosmote. Φλασάρεις σαν onepackage με το Odin. Θεωρητικά ναι. Γιατί το ΚΙΕΣ βλέπει την έκδοση που έχεις, την καταγωγή του τηλ και βλέπει αν έχει αναβάθμιση. οκ θα το κάνω κ θα σ πω!!!Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Από χτες πέρασα την 5.7 Πολύ καλή μπαταρία, όλα εντάξει χωρίς κολλήματα αλλά έχω δυο προβλήματα. Κατ' αρχάς άλλαξα wallpaper και τώρα δεν βρίσκω αυτό που είχε η 5.7 Μετά. Μπορώ να αλλάξω ταχύτητα επεξεργαστή προς τα πάνω ή όχι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Και μετά μπορω να κάνω αναβάθμιση απο το κιες;;; Μπορείς να βάλεις όποια θέλεις, έτσι κι αλλιώς θα κυκλοφορήσει και πακέτο με τις επίσημες Froyo όπως έγινε με τις Eclair και τις ανεπίσημες Froyo. Αν θες ξαναβάζεις Eclair και μένεις, αν θες βάζεις Eclair και δοκιμάζεις αναβάθμιση από το ΚΙΕΣ(δεν το προτείνω, γιατί βάζει και Bootloader), αν θες βάζεις κάποια ανεπίσημη(προτείνω XWJPF). Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milanezos1991 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 οκ θα το κάνω κ θα σ πω!!!Ευχαριστώ Το κάνω κ μ βγάζει cannot open the usb serial port. code: 5.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Το κάνω κ μ βγάζει cannot open the usb serial port. code: 5.... Έχεις ενεργοποιημένο τον εντοπισμό σφαλμάτων; Τρέξε το Odin ως διαχειριστής. Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milanezos1991 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Έχεις ενεργοποιημένο τον εντοπισμό σφαλμάτων; Τρέξε το Odin ως διαχειριστής. Ναι να περιμένω να τελειώσει αυτό τώρα;;;τι να κάνω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Ναι να περιμένω να τελειώσει αυτό τώρα;;;τι να κάνω;;; Μήπως έχεις το ΚΙΕΣ να τρέχει; Αν ναι κλείσ'το. Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milanezos1991 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Μήπως έχεις το ΚΙΕΣ να τρέχει; Αν ναι κλείσ'το. Το είχα...το έκλεισα στο ένα λεπτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Το είχα...το έκλεισα στο ένα λεπτό... Ξανακάν'τα από την αρχή. Δεν έχει πάθει τίποτα το τηλ, δεν ξεκίνησε ποτέ η διαδικασία. Έτσι δεν είναι; Ή μήπως μόλις έκλεισες το ΚΙΕΣ ξεκίνησε; Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milanezos1991 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Ξανακάν'τα από την αρχή. Δεν έχει πάθει τίποτα το τηλ, δεν ξεκίνησε ποτέ η διαδικασία. Έτσι δεν είναι; Ή μήπως μόλις έκλεισες το ΚΙΕΣ ξεκίνησε; Όχι δν ξεκίνησε...θα το κάνω...αυτή θα είναι η eclair έκδοση ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Όχι δν ξεκίνησε...θα το κάνω...αυτή θα είναι η eclair έκδοση ε; Εσύ αποφασίζεις! Βάλε την εκλέρ που σου έδωσα(made by astronaytis) και δες μετά αν θα σου βγάλει αναβάθμιση το ΚΙΕΣ(αφού αναβαθμίσεις αυτό πρώτα). Εγώ προσωπικά δουλεύω με XWJPF. Γούστα είναι αυτά:) Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milanezos1991 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Εσύ αποφασίζεις! Βάλε την εκλέρ που σου έδωσα(made by astronaytis) και δες μετά αν θα σου βγάλει αναβάθμιση το ΚΙΕΣ(αφού αναβαθμίσεις αυτό πρώτα). Εγώ προσωπικά δουλεύω με XWJPF. Γούστα είναι αυτά:) Άσε τα επιστημονικά...εγώ θέλω απλά ένα κινητό που να κάνει αυτά που θέλω χωρίς να κολάει...θα προσπαθήσω να κάνω την επίσημη έκδοση αλλά κάτι μου λέει ότι θα πάρω μπάλες...Γίνεται....μόλις μου το έβγαλε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Άσε τα επιστημονικά...εγώ θέλω απλά ένα κινητό που να κάνει αυτά που θέλω χωρίς να κολάει...θα προσπαθήσω να κάνω την επίσημη έκδοση αλλά κάτι μου λέει ότι θα πάρω μπάλες...Γίνεται....μόλις μου το έβγαλε!!! Απλά μασηματικά είναι! :) Θα τα μάθεις όλα εδώ μέσα. Κι εγώ επειδή θέλω ένα σταθερό τηλ, γιατί δεύτερο δεν έχω, έβαλα την "ημιεπίσημη" Froyo XWJPF. Είμαι με αυτήν αρκετό καιρό, μιας και δεν έχω χρόνο για πειράματα, και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts