themkol Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Θα πρεπει να περασεις την 5,1 πρωτα Astronaytis link για την 5.1 δεν υπάρχει. που μπορώ να το βρω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Astronaytis link για την 5.1 δεν υπάρχει. που μπορώ να το βρω??? Στην υπογραφή μου Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Αυτή την 5.6 από που την κατεβάζετε κι εγώ δεν την βρίσκω ούτε εδώ ούτε στο xda;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Αυτή την 5.6 από που την κατεβάζετε κι εγώ δεν την βρίσκω ούτε εδώ ούτε στο xda;;;;; Είναι μερικές σελίδες πίσω Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Στην υπογραφή μου Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Astronaytis τα αρχεία για την 5.1 δεν υπάρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Astronaytis τα αρχεία για την 5.1 δεν υπάρχουν Θα πρέπει να περιμένεις να δω αν τα εχω για να τα ανεβάσω Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ποση ωρα θελει να τελειωσει το τεστ;;;Το περιμενω κανα 5λεπτο τωρα και ειναι ακομα στο 1/5 Αν διαβασεις στο τελος, λεει το κινητο να ειναι σε ανοιχτο χωρο (για να μπορει προφανως να εχει προσβαση σε δορυφορους) Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hack3rakos Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Το εκανα και εγω το GPS fix μεχρι και ελληνικο NTP περασα και δουλευει ρολοι αφου κανεις ολη την διαδικασια.... το θεμα ειναι οτι αν κλεισεις το GPS Και το ξανα ανοιξεις τοτε παλι δεν κουμπωνει παρα μετα απο "αρκετααα" λεπτα!! θα το ψαξω λιγο ακομα αυτες της μερες και θα ενημερωσω! Επισης μου λενε στο τηλεφωνο οτι χανετε η φωνη μου ... Παλιοτερα χαναμε εμεις τον ηχο... τωρα μας χανουν αυτοι που μας ακουν. Κατι παιζει με τον kernel i believe! Δεν ειναι μονιμο προβλημα αλλα το κανει φου και φου!! Αρχισε και μενα τα νερα η οθονη αλλα ακομα παλευετε και αφου το εχω μονο 3 βδομαδες το κινητο θα το αφησω για αργοτερα... Παράθεση Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλησπερα παιδια βρηκα ενα video στο youtube και εχει βαλει το παληκαρι μια "αδεια" ρομ και το κινητο παει σφαιρα.Εμενα παντως δεν παει ετσι με τιποτα.Τι μειονεκτηματα λετε να εχει αυτη η ρομ?Σκεφτομαι να την δοκιμασω.Οριστε και το λινκ: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Astronaytis link για την 5.1 δεν υπάρχει. που μπορώ να το βρω??? Περασε κατευθειαν την 5,5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Περασε κατευθειαν την 5,5 νομιζω οτι δεν χρειαζετε να περασεις πρωτα την 5.1 για να βαλεις την 5.5 .....απλα πρεπει να περασεις την froyo και μετα την 5.5....αυτη ειναι η προυποθεση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bositman Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλησπέρα από χτές πέρασα κιεγώ την 5.5 και ειμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά σήμερα άρχισα να παρατηρώ ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα. Μετά από περίπου 10 λεπτά που έπαιζα μουσική με το mp3 Player (χωρίς να κάνει τίποτα άλλο) το κινητό έκαιγε, και όντως τσέκαρα στο setcpu και η μπαταρία ήταν στους 43C (!!!). Παρατήρησα να ανεβάζει θερμοκρασία και μετά από κάμποση χρήση σε Internet κτλ. Καμιά ιδέα? :wacko: Έχω σετάρει το setcpu Με Profile όταν είναι κλειστεί η οθόνη max frequency 333 min frequency 83 με priority 100 αλλά τίποτα άλλο (καθόλου overclock δηλαδή...) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edy220 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 παιδιά γεια έχω μεγάλο πρόβλημα έβαλα την 5.5 του Κύριλλου και είπα να κάνω παρτίσιον στην sd 1 giga που είχε από πριν με 256mb και 30 mb swap μέσω recovery mode....αλλά όταν πάω να ανοίξω το κινητό με την sd μέσα μου βγάζει για διάφορα προγράμματα ότι δεν λειτουργούν σωστά και force close αν δεν είναι η κάρτα μέσα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ενώ αν την βάλω μετά μέσα αφού το έχω ανοίξει κολλάει μετά από λίγο...Τι να κάνω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hack3rakos Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 παιδιά γεια έχω μεγάλο πρόβλημα έβαλα την 5.5 του Κύριλλου και είπα να κάνω παρτίσιον στην sd 1 giga που είχε από πριν με 256mb και 30 mb swap μέσω recovery mode....αλλά όταν πάω να ανοίξω το κινητό με την sd μέσα μου βγάζει για διάφορα προγράμματα ότι δεν λειτουργούν σωστά και force close αν δεν είναι η κάρτα μέσα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ενώ αν την βάλω μετά μέσα αφού το έχω ανοίξει κολλάει μετά από λίγο...Τι να κάνω;;; Στο readme του κυριλλου γραφει οτι αφου κανεις ta partitions πρεπει να κανεις wipe data / cache απο recovery! Καντο και θα φτιαξει! Παράθεση Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos2354 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 ΠΕΔΑΚΙΑ ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΣΥΧΑΡΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΟ 8Α ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΟΤΗΣΩ ΚΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΗ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΗ ΕΧΩ ΤΟ ΓΑΛΑΧΗ 3 ΤΟ ΦΛΑΣΑΡΑ ΜΕ Kyrillos 5,5 ΑΛΑ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΕΜΙΝΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΗΖ ΓΙΑΤΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotloulis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Παιδια ξερουμε αν βγηκε η επισημη εκδοση 2.2 για το κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Αν διαβασεις στο τελος, λεει το κινητο να ειναι σε ανοιχτο χωρο (για να μπορει προφανως να εχει προσβαση σε δορυφορους) Ποιο "ανοιχτα" δεν γινοταν!!!Πιστεψε με!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Πραγματικά η 5.6 είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ... Μια μικρή βοήθεια ακόμα. Στο Πληκτρολόγιο Samsung στις γλώσσες εισαγωγής, έχω καμμιά 10αριά επιλογές. Σε φίλο μου που έβαλα την ίδια 5.6 έχει μόνο Αγγλικά. Πως μπορώ να πάρω με titanium backup και να του "δωσω" τις υπόλοιπες γλώσσες? (θέλω κατά βάση τα Ελληνικά) Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_Nik Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Έχω βάλει και εγώ από χθες την 5.6 όλα καλά δεν έχω κάποιο παράπονο. Ένα πράγμα δεν μου άρεσε πιο πριν που είχα την 2.2 χωρίς κάποια custom του Kyrillou όταν ήταν να τερματίσω μια κλήση αργούσε παρά πολύ να ανάψει η οθόνη για να πατήσω τερματισμό κλήση με την 5.0 και 5.1 δεν το είχα αυτό το θέμα τώρα όμως σε 5-6 κλήσεις που έκανα το παρατήρησα πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Η συζήτηση περί paypal αφαιρέθηκε. Σας παρακαλώ μείνετε εντός θέματος... :shifty: Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonn Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 που μπορω να βρω το 5.6 το εψαξα στα προηγουμενα ποστ για κανενα λινκ αλλα τπτ δεν βρικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 που μπορω να βρω το 5.6 το εψαξα στα προηγουμενα ποστ για κανενα λινκ αλλα τπτ δεν βρικα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286161&page=288 δες εδώ το post του Κυριλλου #4311 Εχει λινκ να το κατεβάσεις :cool: Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamerxristos Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Για να μην πιάσει το κινητό μας έναν ιό που παίζει τώρα τελευταία στο Android Market (παίδες δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει ξανά εδώ, έκανα μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκε κάτι)(Εάν βάλατε την 2.3 δεν χρειάζεται αυτό) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=977154 Δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα και ας έχω διαβάσει όλο το Post... Έβαλα 2.2 XXJPF. Τώρα τί κάνω, βάζω κατ'ευθείαν 5.5 NON-OC, ή βάζω πρώτα 5.1 και 5.5 ή την 5.0 μετά 5.1 και μετά 5.5? HELP!!! έχω προσπαθήσει πάρα πολύ να καταλάβω, έχω μπεί σε 5 site άλλα δεν μπορώ να καταλάβω! Edited June 1, 2011 by dreamerxristos Παράθεση Samsung Galaxy 3, Nokia 6220 Classic, Samsung 360 M1, Nokia 6263, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson T316, Ericsson T28, Ericsson GH388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Για να μην πιάσει το κινητό μας έναν ιό που παίζει τώρα τελευταία στο Android Market (παίδες δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει ξανά εδώ, έκανα μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκε κάτι)(Εάν βάλατε την 2.3 δεν χρειάζεται αυτό) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=977154 Δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα και ας έχω διαβάσει όλο το Post... Έβαλα 2.2 XXJPF. Τώρα τί κάνω, βάζω κατ'ευθείαν 5.5 NON-OC, ή βάζω πρώτα 5.1 και 5.5 ή την 5.0 μετά 5.1 και μετά 5.5? HELP!!! έχω προσπαθήσει πάρα πολύ να καταλάβω, έχω μπεί σε 5 site άλλα δεν μπορώ να καταλάβω! Έλα φίλε, σορυ για το μπέρδεμα. Λοιπόν, καταρχήν η ρομ μου το έχει αυτό το patchaki για τον ιό :P Δεύτερον σχετικά με την εγκατάσταση, Απλά φλάσαρε την v5.5 :) Διάβασε τις οδηγίες που έχει μέσα και θα είσαι άρχοντας. Ότι άλλη απορία έχεις πες μου. SOS Παιδιά χίλια συγνώμη αλλά είχα κάνει μ*****α στο v5.6 update.zip και η εφαρμογή sms δεν αντικαθιστώνταν! Φλασάρετε το fix πάλι από recovery :) http://www.megaupload.com/?d=0LTUXKS0 Edited June 1, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Για να μην πιάσει το κινητό μας έναν ιό που παίζει τώρα τελευταία στο Android Market (παίδες δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει ξανά εδώ, έκανα μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκε κάτι)(Εάν βάλατε την 2.3 δεν χρειάζεται αυτό) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=977154 Δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα και ας έχω διαβάσει όλο το Post... Έβαλα 2.2 XXJPF. Τώρα τί κάνω, βάζω κατ'ευθείαν 5.5 NON-OC, ή βάζω πρώτα 5.1 και 5.5 ή την 5.0 μετά 5.1 και μετά 5.5? HELP!!! έχω προσπαθήσει πάρα πολύ να καταλάβω, έχω μπεί σε 5 site άλλα δεν μπορώ να καταλάβω! ρε συς τι ειναι ο ιος αυτος? εχω εχω 2.1 οφφισιαλ δεν πιστευω να παθω καμια νιλα να ψαχνωμαι ε? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts