astronaytis Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 εμενα κλειδωνει φιλε μου ! :p astronayti μολις θα του περασω την εργοστασιακη σε cosmote επειδη αυριο παει για σερβις !! το γνωστο με την οθονη....μολις περασω την "μαμισια" τι θελεις να κανω ; ;) αλλιως μολις το παρω απο το σερβις την αλλη εβδομαδα οτι θες με την "μαμισια" και μετα φλασαρω ξανα !:p Την μαμισια χρειαζομαι φιλε μου χωρις να εχεις περασει τιποτα μεσα.Οταν το παρεις επικοινωνησε μαζι μου. Σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamaru13 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 αμα θελουμε ρε παιδια να επαναφερουμε την sd στην αρχικη κατασταση πως το κανουμε ; την εκανα φορματ και λειπουν τα 256ΜΒ που ειχα κανει partition απο το recovery Παράθεση Kyrillos rom v5.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Παιδια βοηθεια με τον τροπο που λεει στο πρωτο post δεν μπανει σε εργοστασιακη μαμισια ρομ.......\ Δεν γινετε τιποτα...περασα του φιλου astronayti το " Επισημη Vodafone 2.1update1 " περαστικε η εργοστασιακη αλλα ειχε το προγραμμα "superuser " ...........Δεν πρεπει να το δουν στο σερβις ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Δεν γινετε τιποτα...περασα του φιλου astronayti το " Επισημη Vodafone 2.1update1 " περαστικε η εργοστασιακη αλλα ειχε το προγραμμα "superuser " ...........Δεν πρεπει να το δουν στο σερβις ! :p κανε unroot με το supeoneclick Ευχαριστω που μου το ειπες.Ειναι το μονο μειονεκτημα της ξεχασα να το αναφερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 θυμ,ηστε μου πως μπαινω σε recovery mode απο eclair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rockakias Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Χαιρετώ και εγώ την παρέα, σαν νεος (20 μέρες) κατοχος του G3. Πριν αρχίσω φλασαρίσματα τα οποία ειμαι έτοιμος Καταφεραμε να εχουμε σε one package την επισημη ρομ 2,1 update1 της vodafone σε περιπτωση που χρειαστει να παει σε service.Θα χρειαστουμε ενα κινητο με επισημη cosmote και επισημη wind για να φτιαξουμε και επισημες one package για τις αλλες 2 εταιρειες.Παρακαλω οποιος θελει να βοηθησει και εχει επισημη cosmote,wind να επικοινωνησει με προσωπικο μηνυμα μαζι μου Ευχαριστω εχω την μαμα COSMOTE στα χερια μου PDA:I5800XWJG8 PHONE:I5800XXJG3 CSC:I5800COSJH1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Οπως σας υποσχεθηκα χθες Επισημη Vodafone 2.1update1 σε one package Παρακαλω οποιος εχει επισημη comote,wind ας επικοινωνησει μαζι μου γα να φτιαξουμε και για τις εν λογω εταιρειες επισημη ρομ εγω εχω φιλε μου την επισημη 2.1 της cosmote αμα την χρειαζεσαι πες μου τη διαδικασια πρεπει να κανω να στην δωσω :) Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) χαιρετε μου βγαζει αυτο το λαθος το superoneclick..........πως θα βγαλω ρε παιδια το root ? θελω να το παω στο σερβις... SuperOneClick v1.9.1.0 Killing ADB Server... OK Starting ADB Server... * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * OK Waiting for device... OK Pushing psneuter... 1588 KB/s (585731 bytes in 0.360s) OK chmod psneuter... OK Running psneuter... OK ***IF IT KEEPS LOOPING, TRY DISABLING USB DEBUGGING NOW*** Killing ADB Server... OK Starting ADB Server... * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * OK Waiting for device... OK Running psneuter... ROOTED Pushing busybox... 1765 KB/s (1062992 bytes in 0.588s) OK chmod busybox... OK Getting mount path... rootfs / rootfs rw 0 0 FAILED Edited May 27, 2011 by bagg21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 χαιρετε μου βγαζει αυτο το λαθος το superoneclick..........πως θα βγαλω ρε παιδια το root ? θελω να το παω στο σερβις... Getting mount path... rootfs / rootfs rw 0 0 FAILED Πατάς να κάνει τεστ και στο βγάζει; Νομίζω πως είναι ρουταρισμένο. Κάνε μια επανεκκίνηση το κιν και δοκίμασε κάποια εφαρμογή που θέλει ρουτ(πχ Titanium). Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Πατάς να κάνει τεστ και στο βγάζει; Νομίζω πως είναι ρουταρισμένο. Κάνε μια επανεκκίνηση το κιν και δοκίμασε κάποια εφαρμογή που θέλει ρουτ(πχ Titanium). θελω να βγαλω το root ....δεν γινετε με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 θελω να βγαλω το root ....δεν γινετε με τιποτα :O Συγνώμη, δεν το πρόσεξα! Χρησιμοποιείς την τελευταία έκδοση του προγράμματος; Μου φαίνεται περίεργο οτι βγάζει αυτές τις εντολές, οι οποίες είναι για να κάνεις root. Αυτά στα βγάζει όταν πατάς unroot? Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 :O Συγνώμη, δεν το πρόσεξα! Χρησιμοποιείς την τελευταία έκδοση του προγράμματος; Μου φαίνεται περίεργο οτι βγάζει αυτές τις εντολές, οι οποίες είναι για να κάνεις root. Αυτά στα βγάζει όταν πατάς unroot? Ακριβως...εχω απελπιστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Ακριβως...εχω απελπιστει Έχεις ενεργοποιήσει φαντάζομαι τον εντοπισμό σφαλμάτων. Αν όχι ενεργοποίησε τον Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Έχεις ενεργοποιήσει φαντάζομαι τον εντοπισμό σφαλμάτων. Αν όχι ενεργοποίησε τον Sent from my GT-I5800 using Tapatalk το εχω κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 το εχω κανει Επανεκκίνηση σε υπολογιστή κ κινητό Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Ακριβως...εχω απελπιστει Απότι διάβασα στην Αμερική το root και το jailbrake είναι νόμιμα από τις 28/07/10. Αυτό μάλλον δεν ισχύει για εμάς. Για να βγάλεις το root απλά, άνοιξε τον root explorer και διέγραψε πρώτα το /system/app/superuser.apk και μετά το /system/bin/su και κάνε reboot... :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Απότι διάβασα στην Αμερική το root και το jailbrake είναι νόμιμα από τις 28/07/10. Αυτό μάλλον δεν ισχύει για εμάς. Για να βγάλεις το root απλά, άνοιξε τον root explorer και διέγραψε πρώτα το /system/app/superuser.apk και μετά το /system/bin/su και κάνε reboot... :) το file expert π.χ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 το file expert π.χ ? αν μπορεί να διαγράψει αρχεία συστήματος οκ. Αν όχι κάνε ένα google search, root explorer.apk Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 αν μπορεί να διαγράψει αρχεία συστήματος οκ. Αν όχι κάνε ένα google search, root explorer.apk Κάνει κάνει! Ειναι καλό και free προγραμματάκι. Έχει κανα-δυο bugs βέβαια(πχ "έσπαγε" το LiveWallpapers.apk στη μεταφορά από την κάρτα) αλλά σου δίνει root access. Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 και πως το περναω στο κινητο ? απο το κιες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 και πως το περναω στο κινητο ? απο το κιες ? Αντίγραψε το στην κάρτα μνήμης και άνοιξε το από το galaxy 3 και θα εγκατασταθεί! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Αντίγραψε το στην κάρτα μνήμης και άνοιξε το από το galaxy 3 και θα εγκατασταθεί! Διαλεξα τον δυσκολο τροπο !!:D:D:D Just flashing back to the unrooted OS won't remove it you need to do the following. 1. Re-root your phone (yes make sure your phone is "jailbroke" again) and download an app in the market called Terminal Emulator (its free) 2. Now type the following in the terminal emulator app. One line at a time and pressing enter after each line su mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock3 /system cd /system/app rm Superuser.apk mount -o ro,remount -t yaffs2 /dev/block/mtdblock3 /system 3. Sync phone with google (in the settings) 4. Reboot phone 5. App should now be gone... 6. Reapply unrooted OS and wipe device . 7. Should be unrooted and the app will be gone..you can check your root status by using the Terminal Emulator app and typing "su" it should say permission denied :) εβαλα και το root explorer μετα και δεν το ανοιγει επειδη λεει δεν εχω root δικαιωματα !!!!!:p σε ευχαριστω Αρχοντα Κυριλλε και ολα τα παιδια που με βοηθησαν !! να στε καλα ... Υ.Γ απο βδομαδα θα σου πω Κυριλλε τι μου ειπαν για την οθονη...θυμασαι........:!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Ναι όντως θα μπορούσα να σου πω και τα commands. Αν λέει ότι είσαι unroot τότε οκαυ :) παράξενο μου φαίνεται λίγο μιας και δεν είδα κάπου το rm /system/bin/su. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Ναι όντως θα μπορούσα να σου πω και τα commands. Αν λέει ότι είσαι unroot τότε οκαυ :) παράξενο μου φαίνεται λίγο μιας και δεν είδα κάπου το rm /system/bin/su. :) το su το αρχειο το εχω μεσα αλλα το superuser εικονιδιο οχι......και το root explorer εγραψε δεν ειμαι root και δεν ανοιγει το προγραμμα ! τι γινετε θα μας τρελανει !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 το su το αρχειο το εχω μεσα αλλα το superuser εικονιδιο οχι......και το root explorer εγραψε δεν ειμαι root και δεν ανοιγει το προγραμμα ! τι γινετε θα μας τρελανει !!! οκ άκου. εγκατέστησε το superuser από το market, (κάνε reboot) και δες αν επανέλθει το root. Αν ναι, γράψε αυτά στο terminal: su mount -o rw,remount /dev/block/stl6 /system rm /system/app/superuser.apk rm /system/bin/su reboot Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts