kyrillos13 Δημ. May 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Κυρίλλε φλάσαρα την v5.1 Καταρχάς να βάλω το kernel 2.4 beta3?Κ αν ναι που το τοποθετώ το αρχείο αυτό στο odin? Ναι βάλτο. Odin one package, me ops file. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Ναι βάλτο. Odin one package, me ops file. Λοιπόν έβαλα το kernel στο one package κ στο ops apollo.Μόλις τελείωσε το downloading.Εκδοση kernel έχει ακομή την ίδια 2.6.32.9 Σωστό είναι?Χρειάζεται να του κάνω τπτ άλλο εκτός από επανεκίνηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasws Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Γεια σας παιδια.. σημερα πηρα το galaxy 3 και εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος μεχρι τωρα Λοιπων θα ηθελα αμα μπορειτε να μου απαντισετε σε καποιες ερωτησεις που μπορει να ειναι και λιγο χαζες αλλα τελως παντων καθε βοηθεια ειναι συμαντικη 1) χρειαζετε να κανω αναβαθμηση στο λογισμικο και αν χρειαζετε πως μπορω? 2) πως μπορω να βαλω ενα τραγουδι απο την καρτα μνημης μου ως ηχο ειδοποιησεων 3) πως μπορς να ανοιξω το android market 4) υπαρχουν κινουμενα θεματα για το galaxy 3 οπως υπαρχουν για αλλα κινιτα android σας ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Λοιπόν έβαλα το kernel στο one package κ στο ops apollo.Μόλις τελείωσε το downloading.Εκδοση kernel έχει ακομή την ίδια 2.6.32.9 Σωστό είναι?Χρειάζεται να του κάνω τπτ άλλο εκτός από επανεκίνηση? Όχι μια χαρά είναι. το beta3 έχεις αφού το φλάσαρες :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Όχι μια χαρά είναι. το beta3 έχεις αφού το φλάσαρες :) Οκ,σ'ευχαριστώ!:) Να σε ρωτήσω...Το setcpu μπορω να το χρησιμοποιήσω σ'αυτό το kernel?κ αν ναι μπορείς να μου πεις τις ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Οκ,σ'ευχαριστώ!:) Να σε ρωτήσω...Το setcpu μπορω να το χρησιμοποιήσω σ'αυτό το kernel?κ αν ναι μπορείς να μου πεις τις ρυθμίσεις? Δεν χρειάζονται ρυθμίσεις.. Αν θες βάλε το setcpu για να το έχεις :) Γεια σας παιδια.. σημερα πηρα το galaxy 3 και εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος μεχρι τωρα Λοιπων θα ηθελα αμα μπορειτε να μου απαντισετε σε καποιες ερωτησεις που μπορει να ειναι και λιγο χαζες αλλα τελως παντων καθε βοηθεια ειναι συμαντικη 1) χρειαζετε να κανω αναβαθμηση στο λογισμικο και αν χρειαζετε πως μπορω? 2) πως μπορω να βαλω ενα τραγουδι απο την καρτα μνημης μου ως ηχο ειδοποιησεων 3) πως μπορς να ανοιξω το android market 4) υπαρχουν κινουμενα θεματα για το galaxy 3 οπως υπαρχουν για αλλα κινιτα android σας ευχαριστω πολυ Για σου φίλε, 1) Με τον καιρό θα μάθεις αλλά για αρχή εξοικιώσου με το κινητό :P 2) Βάλτο στην κάρτα μνήμης, σε φάκελο "media/audio/notifications/" 3) Πάτα εκεί που λέει μαρκετ, θα χρειαστεί να συνδέσεις τον gmail λογαριασμό σου (αν δεν έχεις φτιάξε) 4) Κινούμενες εικόνες υπάρχουν. Προς το παρόν όχι ακόμα. Θέλει κάποιες γνώσεις τις οποίες θα αποκτήσεις αργότερα. Edited May 20, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Οταν λες δεν χρειάζονται ρυθμίσεις εννοείς ότι είναι oc απ'το kernel η cpu?Αν ναι στα πόσα?Γιατί θέλω για πρώτη φορά να ανεβάσω την ταχύτητα της cpu όπως κάνω κ στο pc μου.....:D Γι'αυτό σε ρώτησα προηγουμένως για τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Οταν λες δεν χρειάζονται ρυθμίσεις εννοείς ότι είναι oc απ'το kernel η cpu?Αν ναι στα πόσα?Γιατί θέλω για πρώτη φορά να ανεβάσω την ταχύτητα της cpu όπως κάνω κ στο pc μου.....:D Γι'αυτό σε ρώτησα προηγουμένως για τις ρυθμίσεις. η v5.1 δεν έχει oc εκτός αν άλλαξες κερνελ :P Και κάτι άσχετο, 2 duo στο pc? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 μολις φλασαρα ! περασα το καινουριο fugumod και μετα την 5.1 ....μπηκα και σε recovery και εκανα και wipe..... να ρωτησω . αργει τοσο πολυ να ανοιξει............. ειναι φυσιολογικο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 μολις φλασαρα ! περασα το καινουριο fugumod και μετα την 5.1 ....μπηκα και σε recovery και εκανα και wipe..... να ρωτησω . αργει τοσο πολυ να ανοιξει............. ειναι φυσιολογικο ? Μέχρι 10αλεπτο κάνει. έβαλες το fs.convert file στην sd ee? Αλλιώς λογικό να μην ανοίγει. Σορρυ πάω για ύπνο, ακολούθησε τις οδηγίες ή ξαναέλενξε αν τα έκανες όλα σωστά. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Μέχρι 10αλεπτο κάνει. έβαλες το fs.convert file στην sd ee? Αλλιώς λογικό να μην ανοίγει. Σορρυ πάω για ύπνο, ακολούθησε τις οδηγίες ή ξαναέλενξε αν τα έκανες όλα σωστά. ναι τα εκανα κατα γραμμα...φοβερη δουλεια φιλε μου.......δεν κανει και 10 λεπτα ....αλλα ενταξει αργει λιγο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicotenios Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Καλησπέρα!Μετά από 2 εβδομάδες διάβασμα έκανα την αποκοτιά!Να πώ άπειρα ευχαριστώ κ εγώ με τη σειρά μου στον Κύριλλο για την απίστευτη ρομ,τον αστροναύτη για τον ωραίο οδηγό και γενικά όλους όσους ασχολούνται να μας ξεστραβώνουν :wacko: Έχοντας φρέσκο το κινητό από μαμά voda αρχικά φλάσαρα την fugu 2.2, στην συνέχεια την 5.1 του Κύριλλου και τέλος την fugu 2.4 beta3. Ερωτήση λοιπόν κ όποιος-όταν έχει χρόνο διάθεση ας απαντήσει:) 1.Το fs.convert το είχα περάσει όταν περνούσα την 5.1 αλλά σύμφωνα με τις οδηγίες έκανα wipe data απο recovery,μετα πέρασα την fugu2.4 beta3.Δεν υπάρχει κάτι πλέον μέσα στην sd/android/data/fugumond μόνο η fs.current.Πρέπει να το ξαναπεράσω το fs.convert και αν ναι θέλει καποιο factory reset μετα η τιποτα τετοιο η όλα κομπλε? 2.Αγορασα μια sd 4gb class10 και κάπου είχε πάρει το μάτι μου εδω στο forum μαλλον οτι με partition το κινητο πηγαινει πιο γρηγορα κτλ.Θα ηθελα μια καθοδηγηση πως ακριβως μπορω να το κανω και προτεινομενα μεγεθη καθοτι στην ουσία είμαι άμπαλος:D Συγγνώμη αν (που) κούρασα με το post σιδηρόδρομος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicotenios Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Να συμπληρώσω ότι πριν κάνω όλα αυτά πρώτα πέρασα την I5800XXJPF.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkhack Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 http://www.multiupload.com/4WBOFE4ZOA pass: samfirmware.com Νομίζω αυτό είναι το επίσημο eclair που έβγαζε μέσω Kies. Edit: Δοκίμασε να βάλεις την 5.1 με το kernel το 2.4 beta3... Ευχαριστω πολυ. Ξερεις με πιον τροπο μπορω να την περασω? Ειναι ο ιδιος οπως περασα την froyo με τις οδηγιες της πρωτης σελιδας??? Παράθεση Samsung i5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 η v5.1 δεν έχει oc εκτός αν άλλαξες κερνελ :P Και κάτι άσχετο, 2 duo στο pc? Οπότε το σβήνω το setcpu.....χωρίς oc μου είναι άχρηστο το πρόγραμμα :rolleyes: Αρα Θα μας έχεις στην αναμονή για την επόμενη έκδοση με oc :D Υ.Γ στο άσχετο:i5 750 έχω 2.66mhz "μαμά" τον έφτασα με ψύκτρα 3.400mhz :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilaths Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 mhz??μαλλον μιλας για ghz.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Οπότε το σβήνω το setcpu.....χωρίς oc μου είναι άχρηστο το πρόγραμμα :rolleyes: Αρα Θα μας έχεις στην αναμονή για την επόμενη έκδοση με oc :D Υ.Γ στο άσχετο:i5 750 έχω 2.66mhz "μαμά" τον έφτασα με ψύκτρα 3.400mhz :worry: Σε καμιά βδομάδα βγαίνει και η άλλη :P Υ.γ: Ωραίος, εγώ έχω στο desktop έναν 2 duo από 2,13, > 2,80. :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hack3rakos Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Καλησπέρα!Μετά από 2 εβδομάδες διάβασμα έκανα την αποκοτιά!Να πώ άπειρα ευχαριστώ κ εγώ με τη σειρά μου στον Κύριλλο για την απίστευτη ρομ,τον αστροναύτη για τον ωραίο οδηγό και γενικά όλους όσους ασχολούνται να μας ξεστραβώνουν :wacko: Έχοντας φρέσκο το κινητό από μαμά voda αρχικά φλάσαρα την fugu 2.2, στην συνέχεια την 5.1 του Κύριλλου και τέλος την fugu 2.4 beta3. Ερωτήση λοιπόν κ όποιος-όταν έχει χρόνο διάθεση ας απαντήσει:) 1.Το fs.convert το είχα περάσει όταν περνούσα την 5.1 αλλά σύμφωνα με τις οδηγίες έκανα wipe data απο recovery,μετα πέρασα την fugu2.4 beta3.Δεν υπάρχει κάτι πλέον μέσα στην sd/android/data/fugumond μόνο η fs.current.Πρέπει να το ξαναπεράσω το fs.convert και αν ναι θέλει καποιο factory reset μετα η τιποτα τετοιο η όλα κομπλε? 2.Αγορασα μια sd 4gb class10 και κάπου είχε πάρει το μάτι μου εδω στο forum μαλλον οτι με partition το κινητο πηγαινει πιο γρηγορα κτλ.Θα ηθελα μια καθοδηγηση πως ακριβως μπορω να το κανω και προτεινομενα μεγεθη καθοτι στην ουσία είμαι άμπαλος:D Συγγνώμη αν (που) κούρασα με το post σιδηρόδρομος! Το Fs.Convert χανετε μετα το Reboot γιατι αυτο ειναι που μετατρεπει τα partition σε ext2 / ext4. Κανει δηλαδη την δουλεια και μετα σβηνει τον εαυτο του. Εαν κανεις ενα ADB SHELL MOUNT απο command line (CMD των windows) θα πρεπει να σου βγαλει κατι τετοιο: rootfs / rootfs rw 0 0 proc /proc proc rw,relatime 0 0 sys /sys sysfs rw,relatime 0 0 tmpfs /dev tmpfs rw,relatime,mode=755 0 0 devpts /dev/pts devpts rw,relatime,mode=600 0 0 none /acct cgroup rw,relatime,cpuacct 0 0 tmpfs /mnt/asec tmpfs rw,relatime,mode=755,gid=1000 0 0 none /dev/cpuctl cgroup rw,relatime,cpu 0 0 /dev/block/stl6 /system ext2 ro,relatime,errors=continue 0 0 /dev/block/stl7 /data ext4 rw,nosuid,nodev,noatime,nodiratime,commit=20,barrier= 1,data=ordered 0 0 /dev/block/stl8 /cache ext2 rw,nosuid,nodev,noatime,nodiratime,errors=continue 0 0 /dev/block/mmcblk0p2 /system/sd ext4 rw,relatime,barrier=1,data=ordered 0 0 /dev/block/mmcblk0p2 /data/app ext4 rw,relatime,barrier=1,data=ordered 0 0 /dev/block/mmcblk0p2 /data/log ext4 rw,relatime,barrier=1,data=ordered 0 0 /dev/block/mmcblk0p2 /data/dalvik-cache ext4 rw,relatime,barrier=1,data=ordered 0 0 /dev/block/vold/179:1 /mnt/sdcard vfat rw,dirsync,nosuid,nodev,noexec,relatime,u id=1000,gid=1015,fmask=0002,dmask=0002,allow_utime=0020,codepage=cp437,iocharset =iso8859-1,shortname=mixed,utf8,errors=remount-ro 0 0 /dev/block/vold/179:1 /mnt/secure/asec vfat rw,dirsync,nosuid,nodev,noexec,relat ime,uid=1000,gid=1015,fmask=0002,dmask=0002,allow_utime=0020,codepage=cp437,ioch arset=iso8859-1,shortname=mixed,utf8,errors=remount-ro 0 0 tmpfs /mnt/sdcard/.android_secure tmpfs ro,relatime,size=0k,mode=000 0 0 /dev/block/dm-0 /mnt/asec/com.rovio.angrybirds-1 vfat ro,dirsync,nosuid,nodev,no exec,relatime,uid=1000,fmask=0222,dmask=0222,codepage=cp437,iocharset=iso8859-1, shortname=mixed,utf8,errors=remount-ro 0 0 Απο ολα τα παραπανω δωσε σημασια μονο στα BOLD. Παράθεση Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Περασα χθες την v5.1 του Κυριλλου και ολα καλα εκτος απο το Wifi.. δεν θελει να συνδεθει με τιποτα.. του εκανα reboot αλλα και παλι τπτ.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicotenios Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) Ευχαριστώ για την άμεση διάσωση!Επειδή δεν είχα ιδέα για το τι είναι adb shell mοunt έκανα τα εξής.Αρχικά συνέδεσα το τηλέφωνο μετά άνοιξα το cmd απο τα windows πάτησα e: και με έβγαλε στο Ε:\> και εκει εγραψα το adb shell mount.Μου εγραψε 'adb' is not recognized as an internal or external command,operable program or batch file.Έψαξα google και βρήκα ότι adb ειναι "κάτι" για να επικοινωνει το pc με ενα android τηλεφωνο,και αρχικά πρέπει να εγκαταστήσω ενα jdk της java και στη συνέχεια το android sdk.Κατέβασα το jdk1.6.0_25 installer και το έτρεξα και μετά κατέβασα και το android sdk 11 και το έτρεξα,αλλά μου βγάζει ότι για να εγκαταστησει πρέπει να έχω κανει install to jdk κάτι δηλαδή που έχω κάνει ήδη.. Είμαι σε τελείως λάθος δρόμο ή χάνω κάτι in between? * όπου E το directory της sd μου όπως φαινεται όταν συνδέω το τηλ στον υπολογιστή.. Edited May 21, 2011 by nicotenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 κορυφη η 5.1 παιδες......:D κυριλλε να ρωτησω κατι υπαρχει πιθανοτητα να μπορω να εχω αυτην την lock screen (με το παζλ) και το wallpaper αυτο? ευχαριστω !:p:p http://farm6.static.flickr.com/5179/5571832186_6dc172b6fb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Ευχαριστώ για την άμεση διάσωση!Επειδή δεν είχα ιδέα για το τι είναι adb shell mοunt έκανα τα εξής.Αρχικά συνέδεσα το τηλέφωνο μετά άνοιξα το cmd απο τα windows πάτησα e: και με έβγαλε στο Ε:\> και εκει εγραψα το adb shell mount.Μου εγραψε 'adb' is not recognized as an internal or external command,operable program or batch file.Έψαξα google και βρήκα ότι adb ειναι "κάτι" για να επικοινωνει το pc με ενα android τηλεφωνο,και αρχικά πρέπει να εγκαταστήσω ενα jdk της java και στη συνέχεια το android sdk.Κατέβασα το jdk1.6.0_25 installer και το έτρεξα και μετά κατέβασα και το android sdk 11 και το έτρεξα,αλλά μου βγάζει ότι για να εγκαταστησει πρέπει να έχω κανει install to jdk κάτι δηλαδή που έχω κάνει ήδη.. Είμαι σε τελείως λάθος δρόμο ή χάνω κάτι in between? * όπου E το directory της sd μου όπως φαινεται όταν συνδέω το τηλ στον υπολογιστή.. Κοιτα στον οδηγο μου στην υπογραφη του κυριλλου .Γραφει μεσα για το adb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) hepl!!!γιατι στο odin με πεταει εξω οταν παω να περασω ενα απο τα BOOT: I5800XXJPF-REV02-Bootloader-low-CL794643.tar.md5 PHONE: I5800XXJP4_PHONE.tar.md5 PDA: I5800XXJPF-REV02-PDA-CL794643.tar.md5 CSC: I5800OXXJPF-CSC-MULTI-OXX.tar.md5 Και κατι ακομα.Με τι κανω αποσυμπ.τα αρχεια και πως? Edited May 21, 2011 by haris77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 κορυφη η 5.1 παιδες......:D κυριλλε να ρωτησω κατι υπαρχει πιθανοτητα να μπορω να εχω αυτην την lock screen (με το παζλ) και το wallpaper αυτο? ευχαριστω !:p:p http://farm6.static.flickr.com/5179/5571832186_6dc172b6fb.jpg Κατέβασε το extra package από xda, και φλάσαρε το gingerbread theme :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Κατέβασε το extra package από xda, και φλάσαρε το gingerbread theme :P αυτο v5.0 Extra Package ;;; και ποιο gingerbread αυτο Gingerbread Theme for LauncherPro ;;; η αυτο Gingerbread Theme with Fly-In Animations ;;:confused: thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts