stastaz Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Τίποτα :P Θα είχε ανέβει και το παρτ2 αλλά πριν 5' έπεσε το ρεύμα :/ Δεν πειραζει οποτε ανεβει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Kyrillos v5.1 changelog Completely reworked/remade the whole rom. Fugumod 2.4 beta2 standard kernel. Keyboard bug fixed Voodoo Sound v8 Added Voodoo Control [1.0.6.1] Removed Battery Calibration [install from market] 1% battery mod Updated CWM Recovery [v0.30, partition sdcard to ext4 directly from recovery] data=ext4, cache/system=ext2 Updated Honeycomb Icons v5.1 is non oc by default so if you want overclock flash fugumod v2.4 alpha5 (no 1% battery mod and NOT RECOMMENDED) Download => Part1 / Part2 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stastaz Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Κυριλλε λογικα θα θελει και format η καρτα ε; Και αν βαλουμε το fugumod 2.4 oc beta2 θα κανει τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 εμεις απο froyo 2.2 και τιποτα αλλο τι πρεπει να κανουμε ? :cry: υπαρχει καπου καποιος οδηγος που να ξεκιναει απο την eclair και να καταληγει "μπηκε επιτελους η 5.1 ":confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 εμεις απο froyo 2.2 και τιποτα αλλο τι πρεπει να κανουμε ? :cry: υπαρχει καπου καποιος οδηγος που να ξεκιναει απο την eclair και να καταληγει "μπηκε επιτελους η 5.1 ":confused: Δες μέσα στις οδηγίες που βρίσκονται μόλις κατεβάσεις την ρομ. Αν έχεις απορία πες μου. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) Δες μέσα στις οδηγίες που βρίσκονται μόλις κατεβάσεις την ρομ. Αν έχεις απορία πες μου. εισαι θεος ! ειλικρινα μονο και μονο που ασχολεισαι ολη μερα με τις ρομ ...με το xda, εδω μεσα με ολους μας και εδω και εκει και και και και και και εκει σου αξιζουν DONATE........ να εισαι καλα ! Edited May 19, 2011 by bagg21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Καλησπερα παιδια σαν κατοχος κι εγω του γαλαξια εχω περασει ολες τις ρομ του κυριλου(ξεκινησα απ την 3.3).Ποια ειναι η πιο σταθερη που να μν χρειαζεται καθε λιγο φλασαρισμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Φίλε Κύριλε όταν στις οδηγίες λες : If you come from a stock rom, please flash it before you start. τι εννοείς; Έχω την 5.0 beta. Να φλασάρω ή πρέπει να κάνω και τπτ άλλο. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Φίλε Κύριλε όταν στις οδηγίες λες : If you come from a stock rom, please flash it before you start. τι εννοείς; Έχω την 5.0 beta. Να φλασάρω ή πρέπει να κάνω και τπτ άλλο. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!! Απλά συνέχισε στις οδηγίες :) @kritikaros η v5.1 μου φαίνεται. Θα δείξει από την αξιολόγηση των χρηστών. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Οκ κατσε να την φλασαρω να δουμε.Οταν λες Fugumod kernel v2.2+ required?Εχω τν 4.1.Κανω κατι αλλο?Με την sd κανω κατι αλλο(εχω κανει παρτιτιον)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazing Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Γεια σου κυριλλε έχω την 4.1 non OC στο κινητο , έχει μέσα το( Fugumod kernel v2.2+ )!??? και αν οχι πως το βάζουμε?? Έχεις κάνει φανταστική δουλειά φιλε μου:respect::respect::respect::respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Οκ κατσε να την φλασαρω να δουμε.Οταν λες Fugumod kernel v2.2+ required?Εχω τν 4.1.Κανω κατι αλλο?Με την sd κανω κατι αλλο(εχω κανει παρτιτιον)? Μόνο για στοck rom το λέω αυτό. Απλά ακολούθα τις οδηγίες :P Όσοι έχουν την rom μου έχουν ήδη fugumod kernel οπότε απλά παραλείψτε το και ακολουθήστε τις οδηγίες. Αν έχετε την v3.3 μου, βάλτε πρώτα το fugumod.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Κυρίλλε πέρασα για αρχή την 3.3.....ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!:D Γιάτι έχει μόνο στα αγγλικά το πληκτρολόγιο της samsung?Δεν μου βγάζει να σύρω το δάχτυλο μου στο spacebar......Η γλώσσα στο μενού είναι ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Κυρίλλε πέρασα για αρχή την 3.3.....ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!:D Γιάτι έχει μόνο στα αγγλικά το πληκτρολόγιο της samsung?Δεν μου βγάζει να σύρω το δάχτυλο μου στο spacebar......Η γλώσσα στο μενού είναι ελληνική. πάτα το γραναζάκι που έχει στο πληκτρολόγιο και θα το βρεις :P Η v5.1 είναι τέλεια :P Δες την 3.3 και αν θες βάλε την 5.1. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Κυριλλε στην περιγραφη που κανειs το NOT RECOMMENDED που αναφερεται? Και κάτι ακόμη.Εγώ εχω την 5 beta.Πρέπει να πειραξω και kernel? (Θα χρειαστώ και wipe data&cache?Η απλά φλασαρω απο πανω?) Ps:Αυτη η εκδοση εχει ενσωματωμενα Jit,lagfix και sd card speedfix? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Κυριλλε στην περιγραφη που κανειs το NOT RECOMMENDED που αναφερεται? Και κάτι ακόμη.Εγώ εχω την 5 beta.Πρέπει να πειραξω και kernel? (Θα χρειαστώ και wipe data&cache?Η απλά φλασαρω απο πανω?) Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Απλά ακολούθησε της οδηγίες που βρίσκονται μέσα στο αρχείο που θα κατεβάσεις την ρομ :) Τα έχει όλα εκτός απο sdcardspeedfix. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Απλά ακολούθησε της οδηγίες που βρίσκονται μέσα στο αρχείο που θα κατεβάσεις την ρομ :) Τα έχει όλα εκτός απο sdcardspeedfix. Ετοιμος και ολα μια χαρα :) Μια απορια.Μετα το restore που εκανα με titanium μου εκανε και το setcpu μαζι με ολα τα αλλα.Αν το τρεξω τι θα κανει τωρα που ειναι non OC εκδοση?Απλα απο περιεργεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Ετοιμος και ολα μια χαρα :) Μια απορια.Μετα το restore που εκανα με titanium μου εκανε και το setcpu μαζι με ολα τα αλλα.Αν το τρεξω τι θα κανει τωρα που ειναι non OC εκδοση?Απλα απο περιεργεια Τίποτα. Απλά θα σου δίνει maximum 667 και θα σου παρέχει πληροφορίες για την cpu και την θερμοκρασία. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hack3rakos Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Να δωσω και το δικο μου Feedback... Περασα σημερα το πρωι την: [ROM] Kyrillos' ROM v5.1 Honeycomb Edition και στα καπακια τον: [KERNEL] FuguMod 2.4 beta3 2.4 beta3 (05/20/2011) : - Fix lags (ksm) - Fix app2sd froyo way ... should fix data2sd - Fix screen flickering - Set default headphones volume to max (voodoo) που βγηκε πριν λιγες ωρες Το αποτελεσμα μεχρι στιγμης ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ. Δεν εχω δοκιμασει ακομα αρκετα πραγματα αλλα πιστευω οτι δεν εχει βγει πιο SMOOTH version... Ολα δουλευουν γρηγορα (μου φαινονται πιο γρηγορα και απο Overclocked version) και τα bugs που εχουν διορθωθει απλα απογειωνουν το κινητο, Quadrant bench : 400! Να προτεινω σε ολους και αυτο (αν και εχει αναφερθει και παλιοτερα απο αλλα members): http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13258445&postcount=1 1. Εγκατασταση το Root Explorer 2. Flight mode on 3. Αντιγραφή modded Phone.apk, επικόλληση στο /system/app. απο Root Explorer ( Ξεχασα να αναφερω οτι στο 3ο βημα οταν πας στο /system/app θα πατησεις επανω το γκρι κουμπακι για να βγαλεις το READ ONLY απο τα αρχεια και να μπορεσεις να βαλεις το Phone.apk) 4. Flight mode off 5. Reboot Fixed και το Bug του ηχου οταν σας καλούν!!!! P.S. Και να επισημάνω πως η παραπάνω διαδικασία είναι για deodexed roms(πχ του Κύριλλου). Αν έχετε στοκ ρομ, πρέπει στο βήμα "2.5" ή "3.5"να διαγράψετε και το /system/app/Phone.odex. Αποτελεσμα: Εκπληκτικο.- Edited May 20, 2011 by hack3rakos Παράθεση Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Να προτεινω σε ολους και αυτο (αν και εχει αναφερθει και παλιοτερα απο αλλα members): http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13258445&postcount=1 1. Εγκατασταση το Root Explorer 2. Flight mode on 3. Αντιγραφή modded Phone.apk, επικόλληση στο /system/app. απο Root Explorer 4. Flight mode off 5. Reboot Fixed και το Bug του ηχου οταν σας καλούν!!!! Αποτελεσμα: Εκπληκτικο.- Βασικά δεν είναι bug αλλά "χαρακτηριστικό ασφάλειας"! Και να επισημάνω πως η παραπάνω διαδικασία είναι για deodexed roms(πχ του Κύριλλου). Αν έχετε στοκ ρομ, πρέπει στο βήμα "2.5" ή "3.5"να διαγράψετε και το /system/app/Phone.odex. Edited May 20, 2011 by Larrythe Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hack3rakos Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Ναι ειναι θεμα ασφαλειας για την προστασια του ηχειου αλλα με την rom του κυριλου κανωντας και το παραπανω ερχετε το κινητο ενα βημα πιο κοντα στην τελειοτητα :D good info για το .odex! :) Παράθεση Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkhack Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Τελικα δεν μπορω να γυρισω σε μαμα ρομ?? Ετρεξα χθες του kyrillos 4.1 βελτιωθηκα πολυ αλλα στο screen lock συνεχιζω να εχω κολληματα σε βαθμο που αναγκαζομε να κλεινω και να ανοιγω το τηλ: Καμια βοηθεια απο τους γνώστες ρε παιδια εχω χαζεψει ο αμοιρος. Θα ηθελα να το κανω γυρισω σε μαμα ρομ για να δω τις διαφορες μιας και το φλασαρισα με το που το πηρα. Και ημπαταρια μολις φτανει στο 50% κρασάρη και δείχνει άδεια και συνεχιζω να εχω κοληματα με το που πεφτει η σταθμη τις. Καμια βοηθεια???Θελω να το γυρισω στο μαμα rom αλλα δεν μπορω μου βγαζει μυνηματα λαθους το kies. Παράθεση Samsung i5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 πάτα το γραναζάκι που έχει στο πληκτρολόγιο και θα το βρεις :P Η v5.1 είναι τέλεια :P Δες την 3.3 και αν θες βάλε την 5.1. Το πάτησα το γρανάζι,πήγα στις γλώσσες εισαγωγής κ έχει μόνο english(uk).Καμία άλλη γλώσσα.Ούτε καν τα ελληνικά.Ήταν να μην κάνω την αρχή Κυρίλλε.....(περί rom σου)....Τώρα γλυκάθηκα!!!!!:D Υ.Γ υπάρχει περίπτωση να την βγάλεις oc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 γεια σας παιδια εχω τις εξης ερωτησεις το Fugumod 2.4 ειναι περασμενο στην ρομ 5,1 ηοχι αν οχι σας παρακαλω να μοθ στειλεται ενα λινκ απο ποθ να το κατεβασω και οδηγειες για να το βαλω ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) γεια σας παιδια εχω τις εξης ερωτησεις το Fugumod 2.4 ειναι περασμενο στην ρομ 5,1 ηοχι αν οχι σας παρακαλω να μοθ στειλεται ενα λινκ απο ποθ να το κατεβασω και οδηγειες για να το βαλω ευχαριστω εκ των προτερων Είναι περασμένο.. :) Και κάτι άλλο. Fugumod 2.4 beta3 (η v5.1 έχει το beta2) http://fugumod-i5800.googlecode.com/files/Fugumod_froyo_I5800_standard_v2.4.beta3.tar Φλασάρετε το σαν one package :) Οverclock δεν προτείνω ακόμα. Δεν έχει βγει σταθερό κέρνελ εκτός από το παλιό alpha5. Μόλις βγει θα σας ενημερώσω. Edited May 20, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts