kyrillos13 Δημ. May 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Στην 4.1 έκδοση το "home button" μου εμφανίζει όλες τις διαφάνειες της επ.εργασίας. Γίνεται να το κάνω όπως πριν, δηλαδή να μου δείχνει τις εφαρμογές??? Ναι γίνεται. Όταν είσαι στην επ. εργ. πάτα το αριστερό κουμπί, preferences => Behavior settings => Home key action => Open/Close app drawer. Επίσης πήγαινε advanced και τικαρε το Use 3D Drawer για να είναι πιο ωραίο αισθητά το μενού. Εκτός από το ενοχλητικό σκαλοπάτι του ήχου κλήσης θέλω να ξεφορτωθώ και τα σκαλοπάτια της ένδειξης μπαταρίας. Καμιά ιδέα; Για την μπαταρία: Περίμενε την v5.0 final και η μπαταρία θα ανεβοκατεβαίνει 1-1% :) Έβαλε κανεις την v5,0 beta να μας πει εντυπώσεις. Εγώ :D Βάλτηνε αν θες, δεν θα χάσεις δεδομένα και είναι καλύτερη από την v4.1 κατά την γνώμη μου. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc_pspa Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Για την μπαταρία: Περίμενε την v5.0 final και η μπαταρία θα ανεβοκατεβαίνει 1-1% :) αμα το κανεις αυτο, απλα respect.. θα το παρω οπως ειναι και θα παω σε μια αντιπροσωπεια της samsung να τους το τριψω στη μουρη :P Παράθεση Froyo 2.2 Kyrillos' Rom v5.3 Honeycomb Edition JPM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stastaz Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Kyrillos εισαι θεος!!! :yahoo: Τωρα παω να φλασαρω την V5.0 Beta πιστευω πως θα ειναι καλυτερη απο την 4.1 oc :dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 (edited) αμα το κανεις αυτο, απλα respect.. θα το παρω οπως ειναι και θα παω σε μια αντιπροσωπεια της samsung να τους το τριψω στη μουρη :P Έτοιμο είναι το κερνελ με το 1% απλά έχει κάπια bugs τώρα και.... Σε καμιά βδομάδα θα είναι έτοιμη η v5.0 λογικά και μάλλον θα βασίζεται στην JPN και όχι JPM :) Kyrillos εισαι θεος!!! :yahoo: Τωρα παω να φλασαρω την V5.0 Beta πιστευω πως θα ειναι καλυτερη απο την 4.1 oc :dance: Ναι είναι καλύτερη από την v4.1, με νέο θέμα και πολύ γαμάτα lockscreens!!! Edited May 3, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stastaz Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Super!!! Σε ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα :D Μου αρεσει πολυ και το μπλε χρωμα που εβαλες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Βάλτε κανά screenshot να δούμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 (edited) Super!!! Σε ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα :D Μου αρεσει πολυ και το μπλε χρωμα που εβαλες :) Thanks :) Τσέκαρε και τα Lockscreens :) Επίσης αν έχεις τίποτα να προτείνεις πες μου. @Caveneo* περίμενε τραβάω τώρα. :) 2η εικόνα: Samsung lock 5η εικόνα: Puzzle lock Edit: Καλό βράδυ, πάω για ύπνο. Edited May 3, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stastaz Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Καλο βραδυ :) Δεν ξερω πια να διαλεξω ολες ειναι τελειες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Καλο βραδυ :) Δεν ξερω πια να διαλεξω ολες ειναι τελειες :D Εγώ είχαν την Stock Android Lockscreen με την v4.1 αλλά τώρα μαρέσει πολύ η puzzle, και η Samsung Lockscreen.. :) Τώρα έχω την puzzle :D Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 @kyrillos13 είναι caveneo :-) Και επίσης πολύ ωραίο. Μπράβο για πολλοστή φορά. Περιμένω με ανυπομονησία την 5.0 final. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Κάποιο λινκ για να κατεβάσουμε την v5.0 beta του Κυριλλου? Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 http://hotfile.com/dl/116657051/f5ae48c/Kyrillos_rom_v5.0_Beta.part1.rar.html part 1 http://hotfile.com/dl/116658328/4c223f0/Kyrillos_rom_v5.0_Beta.part2.rar.html part 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Ευχαριστω πολυ!!! Ελπιζω να κατεβει συντομα και να την δοκιμασω.. καθε νεα ROM απο τον Κυριλλο ειναι και μια νεα προκληση καθως και ευχαριστη εκπληξη!!! Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Θα πρότεινα αν υπάρχει τρόπος να ακούμε Ράδιο χωρίς το hands-free.. (όχι μέσω Ιντερνετ). Κάποια παρόμοια μοντα υπήρχε στο παλιό μου κινητό Sony Ericsson K800.. Σε μέρη που το ραδιοφωνικό σήμα είναι δυνατό είναι περιττό το hands-free ως κεραία και πιάνει μια χαρά το ραδιόφωνο.. Τουλάχιστον στο Κ800 έπιανε μια χαρά πολλούς σταθμούς.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Θα πρότεινα αν υπάρχει τρόπος να ακούμε Ράδιο χωρίς το hands-free.. (όχι μέσω Ιντερνετ). Κάποια παρόμοια μοντα υπήρχε στο παλιό μου κινητό Sony Ericsson K800.. Σε μέρη που το ραδιοφωνικό σήμα είναι δυνατό είναι περιττό το hands-free ως κεραία και πιάνει μια χαρά το ραδιόφωνο.. Τουλάχιστον στο Κ800 έπιανε μια χαρά πολλούς σταθμούς.. Αν έχεις κάποια παλιά ακουστικά χαλασμένα κόψε το καλώδιο και κρατά μόνο το καρφί. Αν το βάλεις το χρησιμοποιεί σαν κεραία και ακούγεται από το μεγάφωνο. Αλλιώς αγόρασε με ένα δύο ευρώ ένα καρφί με δύο εξόδους ακουστικών και απλά βάλτο. Θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.Με τέτοιο τυχαία το δοκίμασα μια μέρα και δούλευε. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conundrum75 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 (edited) Γειασου Κυριλλε και μπράβο για την δουλειά που κάνεΙς. Ευχομαι η 5.0 να είναι η καλύτερη από όλες και σε εσένα εις ανώτερα. Στο θέμα μου τώρα..... Είδα στο xda ότι έκανες update κάποιες εφαρμογές χωρίς να κάνεις κάτι για το market.apk. Εγώ΄έτυχε να έχω πρόβλημα..... δεν ξέρω. Όλα λειτουργούν άψογα, αλλά όταν πατήσεις παιχνίδια ή εφαρμογές , πας στα Just in και ξεκινήσεις με το δάχτυχο το scrolling, έχω force close. To έψαξα λίγο στο ιντερνετ και έχει να κάνει με κάποια updates και version της εφαρμογής. Αν φυσικά αυτό συμβαίνει μόνο σε εμένα.... έχεις καμια λύση? Ξέχασα να γράψω ότι έχω την έκδοση 4.1 oc. Edited May 4, 2011 by conundrum75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Γειασου Κυριλλε και μπράβο για την δουλειά που κάνεΙς. Ευχομαι η 5.0 να είναι η καλύτερη από όλες και σε εσένα εις ανώτερα. Στο θέμα μου τώρα..... Είδα στο xda ότι έκανες update κάποιες εφαρμογές χωρίς να κάνεις κάτι για το market.apk. Εγώ΄έτυχε να έχω πρόβλημα..... δεν ξέρω. Όλα λειτουργούν άψογα, αλλά όταν πατήσεις παιχνίδια ή εφαρμογές , πας στα Just in και ξεκινήσεις με το δάχτυχο το scrolling, έχω force close. To έψαξα λίγο στο ιντερνετ και έχει να κάνει με κάποια updates και version της εφαρμογής. Αν φυσικά αυτό συμβαίνει μόνο σε εμένα.... έχεις καμια λύση? Ξέχασα να γράψω ότι έχω την έκδοση 4.1 oc. Το μαρκετ είναι ήδη τελευταία έκδοση... Θα κοιτάξω αν έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Γειασου Κυριλλε και μπράβο για την δουλειά που κάνεΙς. Ευχομαι η 5.0 να είναι η καλύτερη από όλες και σε εσένα εις ανώτερα. Στο θέμα μου τώρα..... Είδα στο xda ότι έκανες update κάποιες εφαρμογές χωρίς να κάνεις κάτι για το market.apk. Εγώ΄έτυχε να έχω πρόβλημα..... δεν ξέρω. Όλα λειτουργούν άψογα, αλλά όταν πατήσεις παιχνίδια ή εφαρμογές , πας στα Just in και ξεκινήσεις με το δάχτυχο το scrolling, έχω force close. To έψαξα λίγο στο ιντερνετ και έχει να κάνει με κάποια updates και version της εφαρμογής. Αν φυσικά αυτό συμβαίνει μόνο σε εμένα.... έχεις καμια λύση? Ξέχασα να γράψω ότι έχω την έκδοση 4.1 oc. Συμβαινει με πολλα κινητα android δεν χερω αν ειναι με ολα αλλα το δοκιμασα και σε αλλα και κανει αυτο που αναφερεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taoustaous Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 ρε παιδια βλεπω συνεχως την εσωτερικη μνημη του κινητου να μειωνετε προχθες ειχα 80mb ελευθερα χθες 70 σημερα 61 χωρις να αποθηκευω καμια εφαρμογη στο τηλεφωνο ολα ειναι στην εξωτερικη γιατι γινεται αυτο? εχω την 4.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Πολυ μου αρεσει το νεο look με το μπλε ελεκτρικ της νεας ROM του Κυριλλου :-) Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 ρε παιδια βλεπω συνεχως την εσωτερικη μνημη του κινητου να μειωνετε προχθες ειχα 80mb ελευθερα χθες 70 σημερα 61 χωρις να αποθηκευω καμια εφαρμογη στο τηλεφωνο ολα ειναι στην εξωτερικη γιατι γινεται αυτο? εχω την 4.1. Περίεργο.. Τσέκαρε το και αύριο.. Πολυ μου αρεσει το νεο look με το μπλε ελεκτρικ της νεας ROM του Κυριλλου :-) :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taoustaous Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Περίεργο.. Τσέκαρε το και αύριο.. :) μηπως φταιει το οτι δεν εχω κανει partition απλα περασα την rom ετσι? δεν ξερω κιωλας αλλα........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 μηπως φταιει το οτι δεν εχω κανει partition απλα περασα την rom ετσι? δεν ξερω κιωλας αλλα........ Με partition (400mb) θα είχες απεριόριστο χώρο :) Δεν ξέρω τι φταίει πάντως μπορείς να πάρεις backup και να κάνεις αν θες. Αν αποφασίσεις βάλε τις τιμές 400 και 20.. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 (edited) ρε παιδια βλεπω συνεχως την εσωτερικη μνημη του κινητου να μειωνετε προχθες ειχα 80mb ελευθερα χθες 70 σημερα 61 χωρις να αποθηκευω καμια εφαρμογη στο τηλεφωνο ολα ειναι στην εξωτερικη γιατι γινεται αυτο? εχω την 4.1. Αν έχεις αρκετές εφαρμογές και μερικές από αυτές έχουν αρχείο καταγραφής(log) αυτά πιάνουν χώρο. Όπως επίσης και τα cache files των εφαρμογών. Μπορείς, αν θες, να τα καθαρίσεις από το μενού των εφαρμογών. Edited May 4, 2011 by Larrythe Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MOISIS Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Έχω την εντύπωση ότι για το kies πρέπει να χρησιμοποιήσεις το μανίσιο home-screen(touchwizard) και όχι launcher pro κτλ. Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις το android wifi manager. To περνάς σε κιν και υπολογιστή και συγχρονίζεις ασύρματα. Στο titanium πάτα εκεί που λέει "προβλημα" και κάνε εγκατάσταση shoutbox και su. Λοιπον φιλε σευχαριστω παρα πολυ με εσωσες και στις 2 περιπτωσεις. δουλευει τελεια τωρα, μονο που μου εφερε 2 φορες τα ονοματα και αναγκστηκα να σβησω τα διπλα, τι πρεπει να κανω για να μην ερχονται 2 πλα τα ονοματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts