taoustaous Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Πέρνα αυτήν http://www.multiupload.com/4WBOFE4ZOA :) πως να την περασω μου ζηταει το odin ενα αρχειο ops και δεν υπαρχει μεσα στην εκδοση που μου εδωσες παραπανω. να βαλω αυτο που ειναι στη custom 2.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 πως να την περασω μου ζηταει το odin ενα αρχειο ops και δεν υπαρχει μεσα στην εκδοση που μου εδωσες παραπανω. να βαλω αυτο που ειναι στη custom 2.2? Ναι δεν υπαρχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stastaz Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Καλο μηνα παιδια :) Κυριλλος ποτε με το καλο η V 5.0 ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Καλο μηνα παιδια :) Κυριλλος ποτε με το καλο η V 5.0 ? :D Καλό μήνα! Δεν ξέρω. Μπορεί στο τέλος της εβδομάδας... :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 @theta, πάω να τεστάρω την εφαρμογή σου στην v5.0 alpha4 μου :P εσύ πόσο σκορ βγάζεις? Μετρηση ταχυτητας Cpu Συντελεστης theta 0.50 Αποτελεσματα 10,63151 mflops 15.03194mips Ολοκληρωση 7,364 Μετρηση ταχυτητας Kernel Συντελεστης theta 0.64 Αποτελεσματα 7,64868mflops 13,75516mips Ολοκληρωση 4,733 Επεξεργαστης στα 1066 Ξερεις σε ποια ρομ!!!! Μετρηση ταχυτητας Cpu Συντελεστης theta 0.39 Αποτελεσματα 6.079 MFLOPS 8.433 MIPS Ολοκληρωση 12.968 sec Μετρηση ταχυτητας Kernel Συντελεστης theta 0.56 Αποτελεσματα 5.727 MFLOPS 12.30 MIPS Ολοκληρωση 5.991 sec π 3.14 Συντελεστης theta 0,32 ολοκλήρωση 22,834 sec Απόκριση Συντελεστης theta 3.82 0,22 sec ROM: 4.1 Non OC Kyrillos CPU 667 MHZ Πολύ καλά είναι. ;) Υ.Γ. Άντε να δούμε ποιός θα βγάλει το μεγαλύτερο theta!!! Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 παιδια έχω ενα i5800 ενος φίλου και μου ζητησε να του βαλω την τελευταια εκδοση του λειτουργικου που δουλευει χωρις προβληματα αλλα και ταυτοχρονα να έχει ελληνικο μενου και ελληνικο πληκτρολόγιο (ακομα κι αν περνιεται μετα θα προτιμούσα να ειναι προεγκατεστημένο). Ποια rom μου προτείνετε? παρακαλώ δωστε μου απευθειας ενα link. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Ειπα να δοκιμασω το SD Card reading speed fix. Κατεβασα το script και το root explorer. Η ρομ που εχω ειναι η v4.0 RC2. Οταν παω να κανω paste το αρχειο στο /system/etc/init.d/ μου λεει you canot paste here because the file system is read-only. Ο root explorer έχει επάνω ένα κουμπάκι που λέει "mount R/W". Το παταω αλλα δεν κανει τπτ. Κανω κατι λαθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 καλα νεα!!!!! μεσα στο 2011 μαλλον η επισημη αναβαθμιση σε froyo!! χαχαχαχαχα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 καλα νεα!!!!! μεσα στο 2011 μαλλον η επισημη αναβαθμιση σε froyo!! χαχαχαχαχα!! Χα χα. Ευτυχώς που δεν είναι πρωταπριλιά Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Ειπα να δοκιμασω το SD Card reading speed fix. Κατεβασα το script και το root explorer. Η ρομ που εχω ειναι η v4.0 RC2. Οταν παω να κανω paste το αρχειο στο /system/etc/init.d/ μου λεει you canot paste here because the file system is read-only. Ο root explorer έχει επάνω ένα κουμπάκι που λέει "mount R/W". Το παταω αλλα δεν κανει τπτ. Κανω κατι λαθος??? Αφού κάνεις αντιγραφή και παs στον φάκελο που θεs πριν πατήσεις paste θα πατήσεις στο mount R/W και θα γίνει R/O. Μετά πατά το paste Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Αφού κάνεις αντιγραφή και παs στον φάκελο που θεs πριν πατήσεις paste θα πατήσεις στο mount R/W και θα γίνει R/O. Μετά πατά το paste Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Το θεμα ειναι οτι παω στον φακελο που θελω να το περασω, παταω στο mount R/W αλλα δεν γινετε R/O. Γιατι συμβαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Το θεμα ειναι οτι παω στον φακελο που θελω να το περασω, παταω στο mount R/W αλλα δεν γινετε R/O. Γιατι συμβαινει αυτο? Μια επανεκκίνηση και δοκίμασε πάλι Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Μια επανεκκίνηση και δοκίμασε πάλι Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Οχι μια αλλα 3 εχω κανει και αρνειτε να δουλεψει πεισματικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Καλημέρα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί εκτός του να συγχρονίζει επαφές, μηνύματα με υπολογιστή να περνάει και δεδομένα από προγράμματα και ποιο???? To myphone explorer όπως είπε και άλλος το κάνει αλλά να έχεις υπόψη σου ότι τις επαφές θα σου τις κάνει ολίγον τι π0υτ@ν@ (βάζει όνομα και επώνυμο σε ένα κελί). Τις επαφές backup μέσω της επιλογής του τηλεφώνου στο μενού των επαφών Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 καλα νεα!!!!! μεσα στο 2011 μαλλον η επισημη αναβαθμιση σε froyo!! χαχαχαχαχα!! το άλλο με τον TOTO που πήγε να βρεί τον τρίτο galaxyα στην Samsungντα το ξέρεις? Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Ok με καινουργια εκδοση του Root Explorer δουλεψε μια χαρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc_pspa Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 καλησπερα και καλο μηνα! μολις παρατηρησα οτι κατι videos που ειχα τραβηξει πριν κατι μερες, ειναι προβληματικα. δοκιμασα να τραβηξω τωρα κι αλλα και εχουν το ιδιο προβλημα. κανει η εικονα κατι τρελα, σαν να αφηνει κενα. ας πουμε ξαφνικα απο το δευτερολεπτο 1, με πεταει στα 4 κλπ. επεισης χαλαει ο συγχρονισμος με τον ηχο. δοκιμασα να τα παιξω και με αλλα players (μηπως εφταιγε το quick pic) αλλα το ιδιο. καποιο προβλημα με την καμερα απ'οτι φαινεται. οποιος μπορει ας βοηθησει :) ευχαριστω Παράθεση Froyo 2.2 Kyrillos' Rom v5.3 Honeycomb Edition JPM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 καλησπερα και καλο μηνα! μολις παρατηρησα οτι κατι videos που ειχα τραβηξει πριν κατι μερες, ειναι προβληματικα. δοκιμασα να τραβηξω τωρα κι αλλα και εχουν το ιδιο προβλημα. κανει η εικονα κατι τρελα, σαν να αφηνει κενα. ας πουμε ξαφνικα απο το δευτερολεπτο 1, με πεταει στα 4 κλπ. επεισης χαλαει ο συγχρονισμος με τον ηχο. δοκιμασα να τα παιξω και με αλλα players (μηπως εφταιγε το quick pic) αλλα το ιδιο. καποιο προβλημα με την καμερα απ'οτι φαινεται. οποιος μπορει ας βοηθησει :) ευχαριστω Παίζει να φταίει το κερνελ ή κάτι άλλο στην v4.1 μου.. Θα διορθωθεί στην v5.0! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 παιδια έχω ενα i5800 ενος φίλου και μου ζητησε να του βαλω την τελευταια εκδοση του λειτουργικου που δουλευει χωρις προβληματα αλλα και ταυτοχρονα να έχει ελληνικο μενου και ελληνικο πληκτρολόγιο (ακομα κι αν περνιεται μετα θα προτιμούσα να ειναι προεγκατεστημένο). Ποια rom μου προτείνετε? παρακαλώ δωστε μου απευθειας ενα link. Ευχαριστώ :) η 4.1του κυριλου εχει ελληνικα.ειναι η τελευταια και πεταει.στην υπογραφη του αστροναυτη εχει οδηγιες και οτι χρειαστεις για την αναβαθμιση. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc_pspa Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Παίζει να φταίει το κερνελ ή κάτι άλλο στην v4.1 μου.. Θα διορθωθεί στην v5.0! ωραια! θα περιμενω με ανυπομονησια :P Παράθεση Froyo 2.2 Kyrillos' Rom v5.3 Honeycomb Edition JPM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Κανείς για το Phone.apk; Κάποιος που να έχει κάνει τη μόντα; Εσύ ρε Κύριλλε δεν το έχεις αλλάξει; Απ'ότι κατάλαβα δεν είναι απλώς replace. Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Κανείς για το Phone.apk; Κάποιος που να έχει κάνει τη μόντα; Εσύ ρε Κύριλλε δεν το έχεις αλλάξει; Απ'ότι κατάλαβα δεν είναι απλώς replace. το έχω αλλά έχει bugs... Αν το καταφέρω θα στο στείλω. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Δεν ανοίγει καθόλου? @pkatsaras, δεν την βρίσκω την εφαρμογή, σίγουρα λέγεται IgCamera? Ναι. Μέσω applanet την βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Δεν έχω καταλάβει αν είναι απλή αντικατάσταση ή πρέπει να κάνω deodex τη ρομ. Το εικονίδιο του Phone.apk είναι "πράσινο με τηλ". Το μονταρισμένο είναι ... "ότι να'ναι"! Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Ναι. Μέσω applanet την βρήκα. IgCameraPro Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts