Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρνα αυτήν http://www.multiupload.com/4WBOFE4ZOA :)

πως να την περασω μου ζηταει το odin ενα αρχειο ops και δεν υπαρχει μεσα στην εκδοση που μου εδωσες παραπανω. να βαλω αυτο που ειναι στη custom 2.2?

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πως να την περασω μου ζηταει το odin ενα αρχειο ops και δεν υπαρχει μεσα στην εκδοση που μου εδωσες παραπανω. να βαλω αυτο που ειναι στη custom 2.2?

Ναι δεν υπαρχει προβλημα

Καλο μηνα παιδια :)

Κυριλλος ποτε με το καλο η V 5.0 ? :D

Καλό μήνα!

Δεν ξέρω. Μπορεί στο τέλος της εβδομάδας... :)

@theta, πάω να τεστάρω την εφαρμογή σου στην v5.0 alpha4 μου :P εσύ πόσο σκορ βγάζεις?

Μετρηση ταχυτητας Cpu

Συντελεστης theta 0.50

Αποτελεσματα

10,63151 mflops

15.03194mips

Ολοκληρωση 7,364

Μετρηση ταχυτητας Kernel

Συντελεστης theta 0.64

Αποτελεσματα

7,64868mflops

13,75516mips

Ολοκληρωση 4,733

Επεξεργαστης στα 1066

Ξερεις σε ποια ρομ!!!!

Μετρηση ταχυτητας Cpu

Συντελεστης theta 0.39

Αποτελεσματα

6.079 MFLOPS

8.433 MIPS

Ολοκληρωση 12.968 sec

Μετρηση ταχυτητας Kernel

Συντελεστης theta 0.56

Αποτελεσματα

5.727 MFLOPS

12.30 MIPS

Ολοκληρωση 5.991 sec

π 3.14

Συντελεστης theta 0,32

ολοκλήρωση 22,834 sec

Απόκριση

Συντελεστης theta 3.82

0,22 sec

ROM: 4.1 Non OC Kyrillos

CPU 667 MHZ

Πολύ καλά είναι. ;)

Υ.Γ. Άντε να δούμε ποιός θα βγάλει το μεγαλύτερο theta!!!

παιδια έχω ενα i5800 ενος φίλου και μου ζητησε να του βαλω την τελευταια εκδοση του λειτουργικου που δουλευει χωρις προβληματα αλλα και ταυτοχρονα να έχει ελληνικο μενου και ελληνικο πληκτρολόγιο (ακομα κι αν περνιεται μετα θα προτιμούσα να ειναι προεγκατεστημένο). Ποια rom μου προτείνετε? παρακαλώ δωστε μου απευθειας ενα link.

Ευχαριστώ :)

Ειπα να δοκιμασω το SD Card reading speed fix. Κατεβασα το script και το root explorer. Η ρομ που εχω ειναι η v4.0 RC2.

Οταν παω να κανω paste το αρχειο στο /system/etc/init.d/ μου λεει you canot paste here because the file system is read-only.

Ο root explorer έχει επάνω ένα κουμπάκι που λέει "mount R/W". Το παταω αλλα δεν κανει τπτ.

Κανω κατι λαθος???

καλα νεα!!!!! μεσα στο 2011 μαλλον η επισημη αναβαθμιση σε froyo!!

χαχαχαχαχα!!

Χα χα. Ευτυχώς που δεν είναι πρωταπριλιά

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Ειπα να δοκιμασω το SD Card reading speed fix. Κατεβασα το script και το root explorer. Η ρομ που εχω ειναι η v4.0 RC2.

Οταν παω να κανω paste το αρχειο στο /system/etc/init.d/ μου λεει you canot paste here because the file system is read-only.

Ο root explorer έχει επάνω ένα κουμπάκι που λέει "mount R/W". Το παταω αλλα δεν κανει τπτ.

Κανω κατι λαθος???

Αφού κάνεις αντιγραφή και παs στον φάκελο που θεs πριν πατήσεις paste θα πατήσεις στο mount R/W και θα γίνει R/O. Μετά πατά το paste

Αφού κάνεις αντιγραφή και παs στον φάκελο που θεs πριν πατήσεις paste θα πατήσεις στο mount R/W και θα γίνει R/O. Μετά πατά το paste

Το θεμα ειναι οτι παω στον φακελο που θελω να το περασω, παταω στο mount R/W αλλα δεν γινετε R/O. Γιατι συμβαινει αυτο?

Το θεμα ειναι οτι παω στον φακελο που θελω να το περασω, παταω στο mount R/W αλλα δεν γινετε R/O. Γιατι συμβαινει αυτο?

Μια επανεκκίνηση και δοκίμασε πάλι

Μια επανεκκίνηση και δοκίμασε πάλι

Οχι μια αλλα 3 εχω κανει και αρνειτε να δουλεψει πεισματικα.

Καλημέρα

υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί εκτός του να συγχρονίζει επαφές, μηνύματα με υπολογιστή να περνάει και δεδομένα από προγράμματα και ποιο????

To myphone explorer όπως είπε και άλλος το κάνει αλλά να έχεις υπόψη σου ότι τις επαφές θα σου τις κάνει ολίγον τι π0υτ@ν@ (βάζει όνομα και επώνυμο σε ένα κελί).

Τις επαφές backup μέσω της επιλογής του τηλεφώνου στο μενού των επαφών

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

καλα νεα!!!!! μεσα στο 2011 μαλλον η επισημη αναβαθμιση σε froyo!!

χαχαχαχαχα!!

το άλλο με τον TOTO που πήγε να βρεί τον τρίτο galaxyα στην Samsungντα το ξέρεις?

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

καλησπερα και καλο μηνα! μολις παρατηρησα οτι κατι videos που ειχα τραβηξει πριν κατι μερες, ειναι προβληματικα. δοκιμασα να τραβηξω τωρα κι αλλα και εχουν το ιδιο προβλημα. κανει η εικονα κατι τρελα, σαν να αφηνει κενα. ας πουμε ξαφνικα απο το δευτερολεπτο 1, με πεταει στα 4 κλπ. επεισης χαλαει ο συγχρονισμος με τον ηχο. δοκιμασα να τα παιξω και με αλλα players (μηπως εφταιγε το quick pic) αλλα το ιδιο. καποιο προβλημα με την καμερα απ'οτι φαινεται. οποιος μπορει ας βοηθησει :) ευχαριστω

Froyo 2.2

Kyrillos' Rom v5.3 Honeycomb Edition JPM

καλησπερα και καλο μηνα! μολις παρατηρησα οτι κατι videos που ειχα τραβηξει πριν κατι μερες, ειναι προβληματικα. δοκιμασα να τραβηξω τωρα κι αλλα και εχουν το ιδιο προβλημα. κανει η εικονα κατι τρελα, σαν να αφηνει κενα. ας πουμε ξαφνικα απο το δευτερολεπτο 1, με πεταει στα 4 κλπ. επεισης χαλαει ο συγχρονισμος με τον ηχο. δοκιμασα να τα παιξω και με αλλα players (μηπως εφταιγε το quick pic) αλλα το ιδιο. καποιο προβλημα με την καμερα απ'οτι φαινεται. οποιος μπορει ας βοηθησει :) ευχαριστω

Παίζει να φταίει το κερνελ ή κάτι άλλο στην v4.1 μου.. Θα διορθωθεί στην v5.0!

παιδια έχω ενα i5800 ενος φίλου και μου ζητησε να του βαλω την τελευταια εκδοση του λειτουργικου που δουλευει χωρις προβληματα αλλα και ταυτοχρονα να έχει ελληνικο μενου και ελληνικο πληκτρολόγιο (ακομα κι αν περνιεται μετα θα προτιμούσα να ειναι προεγκατεστημένο). Ποια rom μου προτείνετε? παρακαλώ δωστε μου απευθειας ενα link.

Ευχαριστώ :)

η 4.1του κυριλου εχει ελληνικα.ειναι η τελευταια και πεταει.στην υπογραφη του αστροναυτη εχει οδηγιες και οτι χρειαστεις για την αναβαθμιση.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Παίζει να φταίει το κερνελ ή κάτι άλλο στην v4.1 μου.. Θα διορθωθεί στην v5.0!

ωραια! θα περιμενω με ανυπομονησια :P

Froyo 2.2

Kyrillos' Rom v5.3 Honeycomb Edition JPM

Κανείς για το Phone.apk; Κάποιος που να έχει κάνει τη μόντα; Εσύ ρε Κύριλλε δεν το έχεις αλλάξει; Απ'ότι κατάλαβα δεν είναι απλώς replace.

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Κανείς για το Phone.apk; Κάποιος που να έχει κάνει τη μόντα; Εσύ ρε Κύριλλε δεν το έχεις αλλάξει; Απ'ότι κατάλαβα δεν είναι απλώς replace.

το έχω αλλά έχει bugs... Αν το καταφέρω θα στο στείλω.

Δεν ανοίγει καθόλου?

@pkatsaras, δεν την βρίσκω την εφαρμογή, σίγουρα λέγεται IgCamera?

Ναι. Μέσω applanet την βρήκα.

Δεν έχω καταλάβει αν είναι απλή αντικατάσταση ή πρέπει να κάνω deodex τη ρομ. Το εικονίδιο του Phone.apk είναι "πράσινο με τηλ". Το μονταρισμένο είναι ... "ότι να'ναι"!

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!