kyrillos13 Δημ. April 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 οτι δεν ανοιγει...... τι??? μάλλον εννοεί την οθόνη. δεν είναι bug. ανοίγει πατώντας 2 φορές το home απλά για να μην το πατάς καταλάθος και ανοίγει η οθόνη θα είναι... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Kyrrilos ειπα να δοκιμασω το SD Card reading speed fix. Κατεβασα το script και το root explorer. Η ρομ που εχω ειναι η v4.0 RC2. Οταν παω να κανω paste το αρχειο στο /system/etc/init.d/ μου λεει you canot paste here because the file system is read-only. Κανω κατι λαθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Kyrrilos ειπα να δοκιμασω το SD Card reading speed fix. Κατεβασα το script και το root explorer. Η ρομ που εχω ειναι η v4.0 RC2. Οταν παω να κανω paste το αρχειο στο /system/etc/init.d/ μου λεει you canot paste here because the file system is read-only. Κανω κατι λαθος??? Ο root explorer έχει επάνω ένα κουμπάκι που λέει "mount R/W". Πάτα το πριν κάνεις paste. Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 το παταω αλλα παλι δεν κανει τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Στο root explorer μπες /system/app/ και διέγραψε το google_maps.apk.. Για το swype δεν ξέρω κάτι :) thanks κυριλλε. χρόνια πολλά με delay :D Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Καλημέρα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί εκτός του να συγχρονίζει επαφές, μηνύματα με υπολογιστή να περνάει και δεδομένα από προγράμματα και ποιο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Με το myphone explorer (πρέπει να κατεβάσεις και το αντίστοιχο στο κινητό), μπορείς να κάνεις backup (έτσι λέει) δεν το έχω δοκιμάσει για backup. Αλλά μου έχει λύσει τα χέρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 μάλλον εννοεί την οθόνη. δεν είναι bug. ανοίγει πατώντας 2 φορές το home απλά για να μην το πατάς καταλάθος και ανοίγει η οθόνη θα είναι... ναι.εχεισ δικιο.μεχρι στιγμησ ολα τελεια.εκτοσ οτι μαλλον δεν εχω κανει partition.αυτο μονο με το titanium το βλεπω? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 ναι.εχεισ δικιο.μεχρι στιγμησ ολα τελεια.εκτοσ οτι μαλλον δεν εχω κανει partition.αυτο μονο με το titanium το βλεπω? ναι, επίσης μπορείς να δεις αν έχει μειωθεί η sd... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edy220 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) ξέρει κανείς πως χρησιμοποιείται το πρόγραμμα που προσθέτει χώρο από την sd στην εσωτερική μνήμη του κινητού στην 4.1 του Κύριλλου(mad team app2SD); Ποια μέθοδος είναι η καλύτερη να τα κάνω backup όλα πριν γίνει format στην sd μου για να πάει χώρος της στην μνήμη του κινητού; και κάτι άλλο ποια είναι η καλύτερη τιμή στο setCPU για εξοικονόμηση μπαταρίας στην έκδοση 4.1 OC; Edited May 1, 2011 by edy220 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 μακαρι γιατι ειναι ενος φιλου. Τί έγινε τελικά; :rolleyes: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Παιδιά έχω φτιάξει μια εφαρμογή για να μετράμε τις επιδόσεις των τηλεφώνων μας, τώρα που αλλάζουμε ROM σαν τα πουκάμισα! Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ ή εδώ. Για να το κατεβάσετε κατευθείαν κλικ εδώ. Screenshot http://teleytaios.files.wordpress.com/2011/04/tmetrics1.png?w=320&h=480 Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taoustaous Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 ρε παιδια πως θα βαλω στο κινητο μου την 2.1 eclair τωρα που εχω την custom 2.2? ο οδηγος στη πρωτη σελιδα δεν υσχιει το κανω και δεν γινετε. σας παρακαλω βοηθειστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taoustaous Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 μα κανεις δεν ξερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 ρε παιδια πως θα βαλω στο κινητο μου την 2.1 eclair τωρα που εχω την custom 2.2? ο οδηγος στη πρωτη σελιδα δεν υσχιει το κανω και δεν γινετε. σας παρακαλω βοηθειστε. γιατί θες να γυρίσεις στην 2.1; τι πρόβλημα έχεις; Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taoustaous Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 χαλασε ενα κουμπι και μου ειπαν να το γιρυσω στην 2.1 επισημη γιατι αλλιως δεν θα πιανει η εγγυηση. ξερεις πως γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 χαλασε ενα κουμπι και μου ειπαν να το γιρυσω στην 2.1 επισημη γιατι αλλιως δεν θα πιανει η εγγυηση. ξερεις πως γινετε? ναι ξερω πως γίνεται, ποια είναι η 2.1 που θες εσύ; http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i5800.htm εδώ είναι όλες οι version, θα χρειαστεί να κάνεις register για να κατεβάσεις αυτό που θες Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 χαλασε ενα κουμπι και μου ειπαν να το γιρυσω στην 2.1 επισημη γιατι αλλιως δεν θα πιανει η εγγυηση. ξερεις πως γινετε? Αν δεν κανω λαθος βρισκεις την 2.1 και την φλασσαρεις.. Δεν ειμαι και ειδικος.. περισσοτερα θα σου πουνε τα αλλα παιδια.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taoustaous Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) ναι ξερω πως γίνεται, ποια είναι η 2.1 που θες εσύ; http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i5800.htm εδώ είναι όλες οι version, θα χρειαστεί να κάνεις register για να κατεβάσεις αυτό που θες κοιταξε θελω αυτην που ειχε το κινητο στην αρχη οταν το πηρα. τωρα ποια ειναι δεν εχω ιδεα ευχαριστω παντος. παντος δεν ειναι αυτο που ζηταω. αυτο που θελω ειναι να βαλω τη ΕΠΙΣΗΜΗ ελληνικη eclair οπως λεει ο οδηγος στη πρωτη σελιδα αλλα δεν ειναι σωστος ο οδηγος. Edited May 1, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Καλό μήνα σε όλους! Ελπίζω να τον πιάσατε το Μάη! Υπάρχει κάποιος που να ξέρει πως περνάμε το νέο Phone.apk; Μου τη δίνει η αυξανόμενη ένταση κλήσης. Δοκίμασα ήδη μία φορά καταστρέφοντας τη ρομ. Τώρα που είμαι σε jpf τι χρειάζεται να κάνω; Πρέπει να κάνω deodex τη ρομ πρώτα; Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) κοιταξε θελω αυτην που ειχε το κινητο στην αρχη οταν το πηρα. τωρα ποια ειναι δεν εχω ιδεα ευχαριστω παντος. παντος δεν ειναι αυτο που ζηταω. αυτο που θελω ειναι να βαλω τη ΕΠΙΣΗΜΗ ελληνικη eclair οπως λεει ο οδηγος στη πρωτη σελιδα αλλα δεν ειναι σωστος ο οδηγος. Πέρνα αυτήν http://www.multiupload.com/4WBOFE4ZOA :) Kyrille...mporeis na mou steileis link apo to e-bay gia mia pl kalh prostateutikh o8onh gia to kinito mas pou m eixes pei??? http://cgi.ebay.co.uk/Vikuiti-screen-protector-Samsung-I5800-Galaxy-3-/180657425873?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item2a10058dd1#ht_1220wt_1139 KORIFAIA !!! :) @Dimitriskozani δεν έχει χώρο για pm... Edit: Ξέχασα να το κάνω πολλαπλή παράθεση, όποιος το δει ας το μοντάρει... :) Edited May 1, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmysgr Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Kyrillos Ξεχασες να πεις το Pass για την 2.1 που αναφερεις πιο πανω ¨) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Kyrillos Ξεχασες να πεις το Pass για την 2.1 που αναφερεις πιο πανω ¨) Το pass είναι (μάλλον) samfirmware.com Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 @theta, πάω να τεστάρω την εφαρμογή σου στην v5.0 alpha4 μου :P εσύ πόσο σκορ βγάζεις? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) @theta, πάω να τεστάρω την εφαρμογή σου στην v5.0 alpha4 μου :P εσύ πόσο σκορ βγάζεις? Μετρηση ταχυτητας Cpu Συντελεστης theta 0.50 Αποτελεσματα 10,63151 mflops 15.03194mips Ολοκληρωση 7,364 Μετρηση ταχυτητας Kernel Συντελεστης theta 0.64 Αποτελεσματα 7,64868mflops 13,75516mips Ολοκληρωση 4,733 Επεξεργαστης στα 1066 Ξερεις σε ποια ρομ!!!! Edited May 1, 2011 by astronaytis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts