lykourgos Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Απενεργοποίησε τον αυτόματο συγχρονισμό και άσε το συνεχή συγχρονισμό ενεργοποιημένο. Έτσι οι εφαρμογές θα συγχρονίζουν δεδομένα μόνο όταν ανοίγεις κάποια απ' αυτές. Τα περισσότερα Mb λογικά τα τρώει το Market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasil80 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 παιδια,θελω λιγη βοηθεια.θα σας τα πω απο την αρχη. Πριν κανα 10 ημερα πηρα την συσκευη αυτη καινουργια.ειχε android 2.1.Μεσω kies εγραφε οτι ηταν ενημερωμενη η συσκευη.μετα κατευθειαν περασα τα froyo με την 4.1 που εχετε εδω.factory reset και wipe εκανα πριν γραψει το οdin pass στην οθονη του samsung που εκανε Reboot .Ολα καλα,αλλα οταν κανω επανεκινηση στο κινητο,χανονται οι ρυθμισεις ολες (ωρα,γλωσσα,loader...).Εχετε να προτεινετε κατι?Δοκιμασα και με 4.ο και με 3.3,το ιδιο γινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Απενεργοποίησε τον αυτόματο συγχρονισμό και άσε το συνεχή συγχρονισμό ενεργοποιημένο. Έτσι οι εφαρμογές θα συγχρονίζουν δεδομένα μόνο όταν ανοίγεις κάποια απ' αυτές. Τα περισσότερα Mb λογικά τα τρώει το Market. Ξέρεις τι γίνεται; Μέχρι πριν να βάλω την custom rom η κατανάλωση ΜΒ ήταν μια χαρά. Μετά, με τις ίδιες εφαρμογές κατεβάζει πάρα πολύ και θέλω να δω ποιά από αυτές που είναι ενσωματωμένες στη ΡΟΜ μου κάνει τη ζημιά. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasil80 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 επισης η μνημη οταν παω να περασω εφαρμογες φαινεται γεματη ενω δεν ειναι,ουτε της συσκευης ουτε της sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Το έχω το 3G watchdog. Δεν ψάχνω κάτι τέτοιο. Ψάχνω για εφαρμογή που να δείχνει ποιές εφαρμογές μπαίνουν στο ιντερνετ, γιατί κάποια από αυτές που έχω κατεβάζει διαρκώς και μου καταναλώνει τα ΜΒ. Να βρω ποιά ειναι για να τη βγάλω. Νομίζω πως το 3g watchdog pro έχει αυτην την δυνατότητα. Αλλά αν κανείς αυτό με τον συγχρονισμό θα δεις διαφορά. Επίσης λύση είναι να ψάξειs στις εφαρμογές σου αν πχ έχεις πρόγραμμα καιρού να του ορίσεις εσυ κάθε πότε θα κάνει συγχρονισμό. Ακόμα και στο Tapatalk ρύθμισε κάθε πότε να σου έρχεται ειδοποίηση για μηνύματα αν το έχεις στις εφαρμογές σου. Διαφορετικά κλείσε τελείως τα δεδομένα και άνοιξε τα οπότε θεs εσυ η με το apn on off η από το power menu Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 παιδια,θελω λιγη βοηθεια.θα σας τα πω απο την αρχη. Πριν κανα 10 ημερα πηρα την συσκευη αυτη καινουργια.ειχε android 2.1.Μεσω kies εγραφε οτι ηταν ενημερωμενη η συσκευη.μετα κατευθειαν περασα τα froyo με την 4.1 που εχετε εδω.factory reset και wipe εκανα πριν γραψει το οdin pass στην οθονη του samsung που εκανε Reboot .Ολα καλα,αλλα οταν κανω επανεκινηση στο κινητο,χανονται οι ρυθμισεις ολες (ωρα,γλωσσα,loader...).Εχετε να προτεινετε κατι?Δοκιμασα και με 4.ο και με 3.3,το ιδιο γινεται.. Πρέπει να περάσεις πρώτα την jpf της πρώτης σελίδας και μετά οποία θεs του κυρίλλου Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasil80 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 ok,το κανω τωρα και σου λεω τι εγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasil80 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 στο βημα 2 λεει να κανω unroot.δεν μπορω να εγκαταστησω την εφαρμογη γιατι φαινεται οτι δεν εχω αποθηκευτικο χωρο.Επηρεαζεται η διαδικασια χωρις unroot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 στο βημα 2 λεει να κανω unroot.δεν μπορω να εγκαταστησω την εφαρμογη γιατι φαινεται οτι δεν εχω αποθηκευτικο χωρο.Επηρεαζεται η διαδικασια χωρις unroot? Παρέλειψε αυτό το βήμα Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasil80 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 το zip για jpf θελει κωδικο,τον ξερετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 pass : samfirmware.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tebelakos Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 βαλ'το στην πριζα και καν'το κορνιζα.... :lol: πολυ ωραιο αστειο :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spn147 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Παιδιά καλημερα . Προτεινετε μου ενα καλό app να κατεβασω απο το market για την φωτογραφικη μηχανη του κινητου. Το εγκατεστειμενο μαμα προγραμα ειναι για τα μπαζα και για να βγαλω μια φωτο παιδευομαι απιστευτα . Τα φωτα σας.....:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamaru13 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 στο recovery menu μου εχει μια επιλογη sd card.zip τι ειναι αυτο;:confused: Παράθεση Kyrillos rom v5.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 στο recovery menu μου εχει μια επιλογη sd card.zip τι ειναι αυτο;:confused: Αν και οταν υπαρξει καποιος που μπορεσει να το κανει για το κινητο μας κανει το εξης Περνας ρομ στην sd και πατοντας sd card.zip φορτωνεται η ρομ.Μην δοκιμασεις δεν θα εχεις αποτελεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamaru13 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 ο.κ Ευχαριστω ετσι πληροφοριακα ρωτησα το ειχα απορια :) Παράθεση Kyrillos rom v5.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasil80 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 αυτο εφταιγε.εβαλα πρωτα jpf και ολα καλα...ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 αυτο εφταιγε.εβαλα πρωτα jpf και ολα καλα...ευχαριστω. Τιποτα. οτι αλλο χρειαστεις μας λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Αν και οταν υπαρξει καποιος που μπορεσει να το κανει για το κινητο μας κανει το εξης Περνας ρομ στην sd και πατοντας sd card.zip φορτωνεται η ρομ.Μην δοκιμασεις δεν θα εχεις αποτελεσμα Στην v5.0 θα είναι εφικτό :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasil80 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 σε froyo και στην δικη μας αναλυση οθονης,εχετε δοκιμασει καποιο navi να κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 σε froyo και στην δικη μας αναλυση οθονης,εχετε δοκιμασει καποιο navi να κατεβασω? Μέχρι το βράδυ θα το έχεις Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Εχω να κανω μια ερωτηση. Εβαλα το τελευταιο firmware (κατα τη γνωμη μου), το XXJPN απο το samfirmware.com. Δεν εχει ομως ουτε ελληνικο πληκτρολογιο, ουτε swype! Δοκιμασα μεσω root explorer και εβαλα το πληκτρολογιο απο το firmware XWJPE αλλα τζιφος! Πως θα βαλω ελληνικο πληκτρολογιο; Εναλλακτικα δεν θα με χαλουσε το gingerbread keyboard, αλλα με μια αναζητηση στο Google δεν βρηκα και τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Εχω να κανω μια ερωτηση. Εβαλα το τελευταιο firmware (κατα τη γνωμη μου), το XXJPN απο το samfirmware.com. Δεν εχει ομως ουτε ελληνικο πληκτρολογιο, ουτε swype! Δοκιμασα μεσω root explorer και εβαλα το πληκτρολογιο απο το firmware XWJPE αλλα τζιφος! Πως θα βαλω ελληνικο πληκτρολογιο; Εναλλακτικα δεν θα με χαλουσε το gingerbread keyboard, αλλα με μια αναζητηση στο Google δεν βρηκα και τιποτα. Είσαι σίγουρος πως δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο? Πήγαινε ρυθμίσεις τοπικές ρυθμίσεις πληκτρολόγιο Samsung γλώσσες εισαγωγής και ριξε μια μάτια. τικαρε αγγλικά ελληνικα Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasil80 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 εισαι αρχοντας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Εχω να κανω μια ερωτηση. Εβαλα το τελευταιο firmware (κατα τη γνωμη μου), το XXJPN απο το samfirmware.com. Δεν εχει ομως ουτε ελληνικο πληκτρολογιο, ουτε swype! Δοκιμασα μεσω root explorer και εβαλα το πληκτρολογιο απο το firmware XWJPE αλλα τζιφος! Πως θα βαλω ελληνικο πληκτρολογιο; Εναλλακτικα δεν θα με χαλουσε το gingerbread keyboard, αλλα με μια αναζητηση στο Google δεν βρηκα και τιποτα. Λοιπόν βασικά αν θες βάλε το XWJPF είναι το πιο πρόσφατο και λογικά έχει και ελληνικά :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts