theta Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Η RC2 είναι άψογη. Χωρίς να χαθεί τίποτα από την RC1 που είχα το κινητό πετάει. Το δικίμασα χτες και πάει σφαίρα. Ένα παράδοξο μόνο συμβαίνει. Εκεί που το Sd Tools μου έδινε 13 - 15 ΜΒ/sec read, τώρα μου δίνει βαριά μέχρι 6ΜΒ. Παρόλα αυτά οι εικόνες στο quick Pick ανοίγουν πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα αλλά αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω είμαι όλος αυτιά... :rolleyes: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Η RC2 είναι άψογη. Χωρίς να χαθεί τίποτα από την RC1 που είχα το κινητό πετάει. Το δικίμασα χτες και πάει σφαίρα. Ένα παράδοξο μόνο συμβαίνει. Εκεί που το Sd Tools μου έδινε 13 - 15 ΜΒ/sec read, τώρα μου δίνει βαριά μέχρι 6ΜΒ. Παρόλα αυτά οι εικόνες στο quick Pick ανοίγουν πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα αλλά αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω είμαι όλος αυτιά... :rolleyes: write speed 10.8 read speed 5.8 με gt i5800 kyrillos v. 4.0 RC2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Καλημέρα , είμαι ο Σταμάτης απο Κορυδαλλό και κάτοχος του Samsung Galaxy 3 GT-i5800 εδώ και 4 ημέρες , θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας για τις χρήσιμες πληροφορίες αλλά και την βοήθεια σας , έκανα 2,1 σε 2,2 και ρομ του kyrillos13 3,3 και απο αυτά που βλέπω θα υπάρχει και συνέχεια !!! Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cplakias Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Kyrillos13 σου αξίζουν συγχαρητήρια και για τη νέα ROM v.4.0 RC2!!! Η εγκατάσταση έγινε πάνω από την v.3.0 χωρίς wipe & clean και ολοκληρώθηκε συνολικά σε 6 λεπτά. Κάποια προβληματάκια με κολλήματα κυρίως με live wallpapers (χρησιμοποιώ το Beautiful live wether) κατέβασα την συχνότητα του επεξεργαστή στα 667MHz και κάνω δοκιμές για να δω αν θα σταματήσουν τα κολλήματα. Γενικά όμως η συμπεριφορά είναι άψογη:D, όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις σου που δοκίμασα Αναμένοντας την ημέρα της... αποκάλυψης Keep... walking, :cool: Παράθεση Όταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις:cry:, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Γεια σας παιδιά...να ρωτήσω ξέρετε πως βάζουμε το galaxy S σε download mode? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Γεια σας παιδιά...να ρωτήσω ξέρετε πως βάζουμε το galaxy S σε download mode? όπως και το galaxy 3. Απλά υπάρχει η πιθανότητα να είναι κλειδωμένο οπότε πρέπει να το ξεκλειδώσεις. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 πως το ξεκλειδώνουμε ξέρεις ρε Κύριλλε ? γιατί ένας φίλος μου το έχει και θέλει να το κάνει 2.2 και δεν μπορεί να το βάλει σε download mode Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 πως το ξεκλειδώνουμε ξέρεις ρε Κύριλλε ? γιατί ένας φίλος μου το έχει και θέλει να το κάνει 2.2 και δεν μπορεί να το βάλει σε download mode Έχω δει πως αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες. Κάνε ένα ποστ στο hacks/root/βελτιώσεις για το galaxy S και θα σου πουν :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos459 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 καλησπερα σας,,,προσπαθω να περασω αυτο στην πρωτη σελιδα για τα live wallpapers στην πρωτη εντολη,, μου εβγαλε usage:mount[-r] [-w] [-o options] [-t type] device directory και ολις παω στην επομενη μου βγαζει cannot create /system/app/LiveWallpapersPicker.apk:read only file system εχω κανει κατι λαθος?ληφθει υποψιν τι ειμαι νεουδι σ αυτα τα πραματα επισης μετα απο αυτην την εντολη,,κολλαει,,,και δεν γραφει,,, και ο terminal emulator μου βγαζει τα γραμματακια μικροσκοπικα,,,ξεστραβωθηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 καλησπερα σας,,,προσπαθω να περασω αυτο στην πρωτη σελιδα για τα live wallpapers στην πρωτη εντολη,, μου εβγαλε usage:mount[-r] [-w] [-o options] [-t type] device directory και ολις παω στην επομενη μου βγαζει cannot create /system/app/LiveWallpapersPicker.apk:read only file system εχω κανει κατι λαθος?ληφθει υποψιν τι ειμαι νεουδι σ αυτα τα πραματα επισης μετα απο αυτην την εντολη,,κολλαει,,,και δεν γραφει,,, και ο terminal emulator μου βγαζει τα γραμματακια μικροσκοπικα,,,ξεστραβωθηκα Τα γράμματα μεγαλώνουν. Πάτα αριστερό κουμπί κι από εκεί -δε θυμάμαι ακριβώς- μπορείς να μεγαλώσεις τη γραμματοσειρά. Καλύτερα όμως να το κάνεις με το adb. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos459 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 οκ,,,γραμματοσειρα οκ,,,,ευχαριστω,,,,ξαναπροσπαθησα,,,αλλα το ιδιο μου βγαζει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 οκ,,,γραμματοσειρα οκ,,,,ευχαριστω,,,,ξαναπροσπαθησα,,,αλλα το ιδιο μου βγαζει .... Ποιά έκδοση έχεις; Γιατί στη 2,1 δε γίνεται να έχεις live wallpapers. Χρειάζεται το 2.2 οπωσδήποτε. Και νομίζω ότι χρειάζεται να είσαι και root. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Πως ακριβως δουλευει το setcpu? Στην αρχικη αρχικη οθονη πατησα το κατω κατω(το πρωτο ελεγε για donate,το δευτερο για auto reccomend speed αν θυμαμαι καλα και το τριτο που πατησα για custom.Μετα τι κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 οκ,,,γραμματοσειρα οκ,,,,ευχαριστω,,,,ξαναπροσπαθησα,,,αλλα το ιδιο μου βγαζει .... Πρέπει να κατεβάσειs το αρχείο zip να το κάνεις αποσυμπίεση και να ρίξεις τα αρχεία χύμα στην κάρτα μνήμης και μετά να εκτελέσεις τις εντολές. Θέλει προσοχή στα κενά Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Πρέπει να κατεβάσειs το αρχείο zip να το κάνεις αποσυμπίεση και να ρίξεις τα αρχεία χύμα στην κάρτα μνήμης και μετά να εκτελέσεις τις εντολές. Θέλει προσοχή στα κενά Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Νόμιζα ότι ήδη το έχει κάνει αυτό :wacko: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Πως ακριβως δουλευει το setcpu? Στην αρχικη αρχικη οθονη πατησα το κατω κατω(το πρωτο ελεγε για donate,το δευτερο για auto reccomend speed αν θυμαμαι καλα και το τριτο που πατησα για custom.Μετα τι κανουμε? Πατάς το δεύτερο μετά τικαρειs το set on boot και στην επανω μπάρα πειράζειs τον επεξεργαστή όσο θεs μέχρι εκεί που δεν έχει πρόβλημα Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos459 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Ποιά έκδοση έχεις; Γιατί στη 2,1 δε γίνεται να έχεις live wallpapers. Χρειάζεται το 2.2 οπωσδήποτε. Και νομίζω ότι χρειάζεται να είσαι και root. το κινητο δεν το εχω πειραξει,,,, ειναι οπως το πηρα,,,,2,1 εχει,,, εχω κανει ροοτ και εχω περασει και τα αρχειακια στην καρτα,,,,εκει το ενα μου το βγαζει σαν εφαρμογη,,, αυτα και η τριτη μου προσπαθεια δεν απεδωσε καρπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 το κινητο δεν το εχω πειραξει,,,, ειναι οπως το πηρα,,,,2,1 εχει,,, εχω κανει ροοτ και εχω περασει και τα αρχειακια στην καρτα,,,,εκει το ενα μου το βγαζει σαν εφαρμογη,,, αυτα και η τριτη μου προσπαθεια δεν απεδωσε καρπους Στη 2.1 δε δουλεύουν τα live wallpapers. Δοκίμασε να περάσεις τη 2.2 Είναι πολύ εύκολο και γίνεται γρήγορα... Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos459 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Στη 2.1 δε δουλεύουν τα live wallpapers. Δοκίμασε να περάσεις τη 2.2 Είναι πολύ εύκολο και γίνεται γρήγορα... οκ,,,θα προσπαθησω,,,ειναι αυτο στην πρωτη σελιδα ετσι?? ελπιζω να μην κανω καμια χαζομαρα γιατι μετα θα κλαιω,,,ψιλοπηζω να σας πω αληθεια γιατι ειδα ποσοστο επιτυχιας 90% γ αυτους που ξερουν,,,,για μενα μειωνεται,,,,χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bositman Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Καλησπέρα Kυρριλε, πολύ καλή δουλειά με το ROM, σπάνια βλέπουμε έλληνες να πρωτοπoρούν σε τέτοια Mods :) Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει μια άλλη έκδοση του ROM που να τείνει κυριώς στην μεγαλύτερη ζωή μπαταρίας. Πιστεύω ότι αρκετοί από εμάς θα προτιμούσαν μια τέτοια έκδοση επειδή η αυτονομία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι ενός κινητού! Καταλαβαίνω ότι φυσικά για μεγαλύτερη μπαταρία θα πρέπει να θυσιάσουμε ταχύτητα αλλά αν υπήρχε τουλάχιστον μια έκδοση λίγο πιο ισορροπημένη (δηλ όχι φτιαγμένη 100% για ταχύτητα) τουλάχιστον εγώ και θέλω να πιστεύω και αρκετοί άλλοι θα την προτιμούσαν :) Keep up the good work! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Πατάς το δεύτερο μετά τικαρειs το set on boot και στην επανω μπάρα πειράζειs τον επεξεργαστή όσο θεs μέχρι εκεί που δεν έχει πρόβλημα Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Εγω που ειχα πατησει το τριτο τι γινεται? Τωρα δε μου ξαναβγαζει την αρχικη αρχικη οθονη.ΜΟυ βγαζει μια οθονη που πανω με μεγαλα νουμερα αλλαζουν μονα τους τα mhz(ποτε 333 ποτε 1066 ποτε 667) απο κατω 2 μπαρες με min και max,απο κατω τα γνωστα conservative και set on boot και κατω κατω μου γραφει ΣετΨΠΘ 2.1.1a nvidia_tegra2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 (edited) Καλησπέρα Kυρριλε, πολύ καλή δουλειά με το ROM, σπάνια βλέπουμε έλληνες να πρωτοπoρούν σε τέτοια Mods :) Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει μια άλλη έκδοση του ROM που να τείνει κυριώς στην μεγαλύτερη ζωή μπαταρίας. Πιστεύω ότι αρκετοί από εμάς θα προτιμούσαν μια τέτοια έκδοση επειδή η αυτονομία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι ενός κινητού! Καταλαβαίνω ότι φυσικά για μεγαλύτερη μπαταρία θα πρέπει να θυσιάσουμε ταχύτητα αλλά αν υπήρχε τουλάχιστον μια έκδοση λίγο πιο ισορροπημένη (δηλ όχι φτιαγμένη 100% για ταχύτητα) τουλάχιστον εγώ και θέλω να πιστεύω και αρκετοί άλλοι θα την προτιμούσαν :) Keep up the good work! Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι! Φτιάξε ένα αρχείο με το σημειοματάριο, ένα .txt, άνοιξε το και γράψε τα εξής: stl6 rfs stl7 rfs stl8 rfs κάντο save και μετονόμασε το σε fs.convert (χωρίς το .txt) μετά βάλτο στην sdcard στο android/data/fugumod/ και κάνε επανεκκίνηση. Θα αργήσει πολύ. Το κινητό θα είναι πιο αργό αλλά δοκίμασε την μπαταρία και πες μου. Δεν ξέρω αν θα χαθούν δεδομένα αλλά νομίζω όχι. EDIT: Βασικά έφτιαξα το αρχείο για σένα. Κατέβασε το, αποσυμπίεσετο και αντίγραψετο στο /sdcard/android/data/fugumod/ και κάνε reboot. http://www.multiupload.com/9YAZ2U7O7O Εγω που ειχα πατησει το τριτο τι γινεται? Τωρα δε μου ξαναβγαζει την αρχικη αρχικη οθονη.ΜΟυ βγαζει μια οθονη που πανω με μεγαλα νουμερα αλλαζουν μονα τους τα mhz(ποτε 333 ποτε 1066 ποτε 667) απο κατω 2 μπαρες με min και max,απο κατω τα γνωστα conservative και set on boot και κατω κατω μου γραφει ΣετΨΠΘ 2.1.1a nvidia_tegra2 Πάτα το αριστερό κουμπί του κινητού και πάτα το "Device Selection", και μετά πάτα το 2ο :) Edited April 14, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 οκ,,,θα προσπαθησω,,,ειναι αυτο στην πρωτη σελιδα ετσι?? ελπιζω να μην κανω καμια χαζομαρα γιατι μετα θα κλαιω,,,ψιλοπηζω να σας πω αληθεια γιατι ειδα ποσοστο επιτυχιας 90% γ αυτους που ξερουν,,,,για μενα μειωνεται,,,,χαχαχαχαχα Ζήτα από τον astronayti να σε βοηθήσει, είναι εξπέρ... Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Με την 3.3 του kyrilloy με κραταγε η μπαταρια 2 μερες φουλ με νορμαλ χρηση τωρα με την 4.2rc δεν ξερω ακομα χθες την εβαλα.Αλλα 2 μερες για smαrtphone μια χαρα ειναι. Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι! Φτιάξε ένα αρχείο με το σημειοματάριο, ένα .txt, άνοιξε το και γράψε τα εξής: stl6 rfs stl7 rfs stl8 rfs κάντο save και μετονόμασε το σε fs.convert (χωρίς το .txt) μετά βάλτο στην sdcard στο android/data/fugumod/ και κάνε επανεκκίνηση. Θα αργήσει πολύ. Το κινητό θα είναι πιο αργό αλλά δοκίμασε την μπαταρία και πες μου. Δεν ξέρω αν θα χαθούν δεδομένα αλλά νομίζω όχι. EDIT: Βασικά έφτιαξα το αρχείο για σένα. Κατέβασε το, αποσυμπίεσετο και αντίγραψετο στο /sdcard/android/data/fugumod/ και κάνε reboot. http://www.multiupload.com/9YAZ2U7O7O Πάτα το αριστερό κουμπί του κινητού και πάτα το "Device Selection", και μετά πάτα το 2ο :) Αν δεν μου αρεσει ετσι και θελω να το αλλαξω απλα διαγραφω το αρχειο και ολα οπως πριν? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts