Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατεβασε το sd tools απο το μαρκετ. Αναλογα με τα αποτελεσματα μπορεις να κρινεις το ταχυτητα ειναι. Αν θες γραψε εδω τα αποτελεσματα να σου πω.

Sent from my Awesome Galaxy 3

write speed: 3.8, read speed: 4.7.

Αυτό σημαίνει ότι είναι class 4?

Ευχαριστώ.

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω μια κάρτα 2GB που είχε μέσα το MLS Destinator. Στην Eclair δεν μπορούσε να δουλέψει σωστά. Μϊλησα με την εταιρεία μου έστειλε κάποια αρχεία αλλά το πρόβλημα το ίδιο. Μου πρότειναν τελικά να μου στείλουν άλλη κάρτα με τα μεταφορικά δικά μου. Αν ήθελα μεγαλύτερη κάρτα θα πλήρωνα και την αξία της κάρτας.

Ερώτηση.

Επειδή στο Froyo το Destinator που έχω δεν δουλεύει, σκέφτηκα να ζητήσω να μου στείλουν το καινούριο σε νέα μεγαλύτερη κάρτα.

Αν περάσω την έκδοση 4.0 του Κύριλου στην υπάρχουσα κάρτα και μετά έρθει η νέα πρέπει να ξανακάνω τη διαδικασία????

write speed: 3.8, read speed: 4.7.

Αυτό σημαίνει ότι είναι class 4?

Ευχαριστώ.

Ναι

Και κάτι ακόμα: Όταν είμαι στην κάμερα και φωτογραφίζω, εμφανίζεται ένα εικονίδιο σαν αυτό του GPS που κάνει σαν να αναμεταδίδει κάτι! Είναι bug του συστήματος αυτό ή κάτι άλλο τρέχει? Εκτός αυτού η κάμερα κάποιες στιγμές 'κολλάει' μετά από λήψη φωτογραφιών και βγάζει σφάλμα!

Ευχαριστώ!

Ειναι το geotagging.. Οι μαλ@κες της σαμσουνγκ το εχουν ενεργοποιημενο και δεν γινετε να το απενεργοποιησεις!

Ειναι το geotagging.. Οι μαλ@κες της σαμσουνγκ το εχουν ενεργοποιημενο και δεν γινετε να το απενεργοποιησεις!

Καλημέρα,

Αν κλείσετε το gps, το geotagging δεν λειτουργεί (απενεργοποιείται και αυτό).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Καλημέρα,

Αν κλείσετε το gps, το geotagging δεν λειτουργεί (απενεργοποιείται και αυτό).

Καλημέρα Τόνυ.

Το έχω μόνιμα κλειστό και το ρημάδι το εικονίδιο όλο δείχνει ενεργό και ότι κάνει επικοινωνία! Αν απλά δείχνει ενώ δεν κάνει επικοινωνία εγώ είμαι εντάξει. Αν όμως κάνει επικοινωνία αυτό δεν το θέλω.

Το σφάλμα μετά την λήψη φωτογραφίων συνεχίζει κυρίως όταν έχω ενεργή σύνδεση Mobile Internet, αλλά και όταν δεν έχω ενεργή σύνδεση Μ.Ι. αυτό το σφάλμα συνεχίζει να εμφανίζεται περιοδικά και χάνω τις φωτογραφίες που όπως αντιλαμβάνεσαι δεν καταχωρούνται (δεν λαμβάνονται)!

Μήπως υπάρχει κάποια άποψη ή συμβουλή σε αυτό?

Ευχαριστώ.

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα φίλε,

Όλα τα android κινητά, όταν είναι κλειστός ο δέκτης gps, χρησιμοποιούν το ίντερνετ για να βρουν το στίγμα όταν χρειαστεί. Είτε έχεις mobile internet είτε είσαι συνδεδεμένος με κάποιο wifi, ισχύει αυτό που λέω παραπάνω. Γι' αυτό και οι περισσότερες συσκευές πλέον έχουν a-gps (assisted gps), δηλαδή υποβοηθούμενο gps.

Αυτό μπορείς να το δεις και στο google maps. Αν έχεις το gps κλειστό αλλά έχεις ίντερνετ ανοιχτό (είτε μέσω παρόχου είτε μέσω wifi), σου βρίσκει στίγμα. Αν πάλι έχεις το gps και το ίντερνετ ανοιχτά, τότε τα χρησιμοποιεί και τα δύο γι' αυτό σου βρίσκει και πιο γρήγορα στίγμα (κλειδώνει δορυφόρους).

Εκτός από το gps, το mobile internet και το wifi, υπάρχει και ρύθμιση στο κινητό που επηρεάζει το geotagging.

Πήγαινε στο ρυθμίσεις-» τοποθεσία και ασφάλεια. Εκεί έχει μια επιλογή «χρήση ασύρματων δικτύων». Αν αυτό ΔΕΝ το έχεις τσεκαρισμένο, δεν χρησιμοποιεί το wifi, το mobile internet και το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για να σου βρει στίγμα.

Ξετσέκαρε την επιλογή αυτή και με κλειστό το gps, άνοιξε την κάμερα. Θα δεις ότι πλέον δεν θα σου βγάζει το εικονίδιο του gps και δεν θα ψάχνει για στίγμα. Δούλεψε την κάμερα πολύ για να δεις αν σου κάνει κολλήματα έτσι.

Μου φαίνεται πολύ δύσκολο πάντως να σου κολλάει στην κάμερα και να φταίει το geotagging.

1) μήπως έχεις βάλει καμιά έξτρα εφαρμογή για την κάμερα από το μάρκετ ?

2) μήπως έχεις ανοιχτές πολλές εφαρμογές την ώρα που χρησιμοποιείς την κάμερα ?

Δοκίμασε με έναν task manager να κλείσεις οτιδήποτε τρέχει από εφαρμογές. Κλείσε το gps και απενεργοποίησε και το mobile internet και το wifi. Άνοιξε την κάμερα και δες αν σου κολλάει.

Δοκίμασε το αρκετές φορές για 1-2 μέρες και δες αν σου κάνει το κόλλημα.

Αν συνεχίσει να το κάνει θα σου πρότεινα να κάνεις ένα hard reset.

Κάνοντας hard reset, θα δουλέψεις το κινητό σου για 1-2 μέρες χωρίς να του έχεις βάλει καμιά εφαρμογή έξτρα από το μάρκετ, ώστε να δεις αν το κάνει. Αν δεις ότι δεν το κάνει, τότε ή έστρωσε με το hard reset, ή κάποια εφαρμογή το επηρέαζε.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

καλημερα. μια ερωτηση. είμαι σε froyo. εκανα και root με το superoneclick και θελω να περασω live wallpapers. προσπαθησα να το κανω με τον τροπο που περιγραφετε στην πρωτη σελιδα αυτου του θρεντ και δεν μπορεσα (ασε που είναι σπαστικο να γραφεις όλες τις σειρες ξανα και ξανα μέχρι να το κανεις σωστα με το terminal emulator.)

προσπαθησα λοιπόν με το adb που πρότεινε ένας φίλος εδω.

αφου λοιπόν εκανα unzip το φακελο sdcard πέρασα χύμα τα 3 αρχεία που προεκυψαν στην καρτα μνημης.

επειτα άνοιξα το adb όπως περιγραφεται εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103.

συνδεω και το κινητό σε εντοπισμός σφαλμάτων USB, και αφου "είδε" τη συσκευη (όπως ακριβως περιγραφεται παραπανω) παω να κάνω κοπι πειστ τις εντολες που έχει ο κύριλλος. (su klp) όταν όμως μετα την πρωτη εντολη (πχ το su) πατάω έντερ (όπως συμβουλευεται) μου βγαζει αυτό το μηνυμα: "su δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολη). στην αρχη το αγνόησα και εδινa και τις άλλες εντολες για να δω αν θα λειτουργησει έτσι(την ίδια απαντηση εβλεπα απο κατω). τελικά δεν έγινε τίποτα.

μετα δοκιμασα -πριν την εντολη su- να γραφω τη λεξη adb πχ c:\adb> adb (αφηνω κενο) su. μόλις παταω έντερ φαίνεται να το αναγνωρίζει (κάτι γραφει περιεργα καμια 5-6 σειρές).........παρ όλα αυτα όμως....μόλις φτανω στο σημειο να δωσω την 3η εντολη του κύριλλου ( το cat /sdcard/LiveWallpapersPicker.apk > /system/app/LiveWallpapersPicker.apk ), μου γραφει : "το σύστημα δεν ειναι σε θεση να εντοπισει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου".....το ίδιο γραφει και για τις επομενες εντολες.....(μόνο στο τελος αφου γραψω reboot, μου το κανει αλλά και παλι δεν ενεργοποιούνται τα live wallpapers....)

τί μπορεί να κανω λαθος;; γνωρίζει κανεις; εψαξα σε πολλές σελιδες και δε βρηκα κάποιο αναλογο πρόβλημα.

(σόρρυ για το μακρυναρι!)

Edited by arissalonika

....

Εκτός από το gps, το mobile internet και το wifi, υπάρχει και ρύθμιση στο κινητό που επηρεάζει το geotagging.

Πήγαινε στο ρυθμίσεις-» τοποθεσία και ασφάλεια. Εκεί έχει μια επιλογή «χρήση ασύρματων δικτύων». Αν αυτό ΔΕΝ το έχεις τσεκαρισμένο, δεν χρησιμοποιεί το wifi, το mobile internet και το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για να σου βρει στίγμα.

Ξετσέκαρε την επιλογή αυτή και με κλειστό το gps, άνοιξε την κάμερα. Θα δεις ότι πλέον δεν θα σου βγάζει το εικονίδιο του gps και δεν θα ψάχνει για στίγμα. Δούλεψε την κάμερα πολύ για να δεις αν σου κάνει κολλήματα έτσι.

....

Σωστός, έτσι γίνεται!

Καλησπέρα σε όλους.. Έχω κάποιες ερωτήσεις:

1- το 4.0 ρομ τοθ κυρίλλου είναι το τελευταίο βερσιον

2- που μπορώ να το βρω αν βγείκε στο χδα έψαξα αλλά μόνο εικόνες έχε αναρτημένες απο το βερσιον 4.0

Καλησπέρα σε όλους.. Έχω κάποιες ερωτήσεις:

1- το 4.0 ρομ τοθ κυρίλλου είναι το τελευταίο βερσιον

2- που μπορώ να το βρω αν βγείκε στο χδα έψαξα αλλά μόνο εικόνες έχε αναρτημένες απο το βερσιον 4.0

ναι η 4 είναι η τελευταία. δεν έχω ανεβάσει το λινκ στο xda. μπορείς να την κατεβάσεις εδώ! http://www.multiupload.com/8BGIBV8Z4Y

Καλημέρα φίλε,

Όλα τα android κινητά, όταν είναι κλειστός ο δέκτης gps.....Αν συνεχίσει να το κάνει θα σου πρότεινα να κάνεις ένα hard reset.

Κάνοντας hard reset, θα δουλέψεις το κινητό σου για 1-2 μέρες χωρίς να του έχεις βάλει καμιά εφαρμογή έξτρα από το μάρκετ, ώστε να δεις αν το κάνει. Αν δεις ότι δεν το κάνει, τότε ή έστρωσε με το hard reset, ή κάποια εφαρμογή το επηρέαζε.

Σ'ευχαριστώ φίλε Αντώνη για τις πλήρεις και ωραία γραμμένες οδηγίες.

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

κυριλλος μια ερωτηση εχω το launcher pro PLUS και θελω να το εγκαταστησω αλλα δεν γίνεται υπάρχει κάπιος τρόπος να το βάλω;

κυριλλος μια ερωτηση εχω το launcher pro PLUS και θελω να το εγκαταστησω αλλα δεν γίνεται υπάρχει κάπιος τρόπος να το βάλω;

με root explorer μπες στο /system/app/ και διέγραψε το Launcher_pro.apk. κάνε ένα reboot και μετά θα μπορείς να το εγκαταστήσεις.. :P

καλημερα. μια ερωτηση. είμαι σε froyo. εκανα και root με το superoneclick και θελω να περασω live wallpapers. προσπαθησα να το κανω με τον τροπο που περιγραφετε στην πρωτη σελιδα αυτου του θρεντ και δεν μπορεσα (ασε που είναι σπαστικο να γραφεις όλες τις σειρες ξανα και ξανα μέχρι να το κανεις σωστα με το terminal emulator.)

προσπαθησα λοιπόν με το adb που πρότεινε ένας φίλος εδω.

αφου λοιπόν εκανα unzip το φακελο sdcard πέρασα χύμα τα 3 αρχεία που προεκυψαν στην καρτα μνημης.

επειτα άνοιξα το adb όπως περιγραφεται εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103.

συνδεω και το κινητό σε εντοπισμός σφαλμάτων USB, και αφου "είδε" τη συσκευη (όπως ακριβως περιγραφεται παραπανω) παω να κάνω κοπι πειστ τις εντολες που έχει ο κύριλλος. (su klp) όταν όμως μετα την πρωτη εντολη (πχ το su) πατάω έντερ (όπως συμβουλευεται) μου βγαζει αυτό το μηνυμα: "su δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολη). στην αρχη το αγνόησα και εδινa και τις άλλες εντολες για να δω αν θα λειτουργησει έτσι(την ίδια απαντηση εβλεπα απο κατω). τελικά δεν έγινε τίποτα.

μετα δοκιμασα -πριν την εντολη su- να γραφω τη λεξη adb πχ c:\adb> adb (αφηνω κενο) su. μόλις παταω έντερ φαίνεται να το αναγνωρίζει (κάτι γραφει περιεργα καμια 5-6 σειρές).........παρ όλα αυτα όμως....μόλις φτανω στο σημειο να δωσω την 3η εντολη του κύριλλου ( το cat /sdcard/LiveWallpapersPicker.apk > /system/app/LiveWallpapersPicker.apk ), μου γραφει : "το σύστημα δεν ειναι σε θεση να εντοπισει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου".....το ίδιο γραφει και για τις επομενες εντολες.....(μόνο στο τελος αφου γραψω reboot, μου το κανει αλλά και παλι δεν ενεργοποιούνται τα live wallpapers....)

τί μπορεί να κανω λαθος;; γνωρίζει κανεις; εψαξα σε πολλές σελιδες και δε βρηκα κάποιο αναλογο πρόβλημα.

(σόρρυ για το μακρυναρι!)

νομιζω,οτι η εντολη su αφορα μονο την χρηση με τον terminal emulator.

απο την αλλη,τα live wallpapers,τα κατεβαζεις απο το market η απο αλλου

και τα κανεις εγκατασταση.

με root explorer μπες στο /system/app/ και διέγραψε το Launcher_pro.apk. κάνε ένα reboot και μετά θα μπορείς να το εγκαταστήσεις.. :P

εισαι άπεχτος:)

νομιζω,οτι η εντολη su αφορα μονο την χρηση με τον terminal emulator.

απο την αλλη,τα live wallpapers,τα κατεβαζεις απο το market η απο αλλου

και τα κανεις εγκατασταση.

όχι. πρέπει να τα ενεργοποιήσεις στο galaxy 3 μιας και δεν ειναι προεγκατεστημένα...

Κύριλλε, πότε θα έχεις έτοιμη τη v4.0 final?

μαλλον το σ/κ!

καλησπερα εκανα το τεστ για την sd card με το sd tools κ μου εβγαλε

write:5 mbp/s

read: 5 mbp/s

μηπως μπορειτε να μνου πειτε τη class ειναι?

ευχαριστω

Σήμερα πήρε το μάτι μου αγγελία για Android Developers! Μάλλον κάποιοι θα ενδιαφέρονται εδώ μέσα!!!! Άντε να δούμε το thread να μεγαλουργεί!!!! :) :) :) :)

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα εκανα το τεστ για την sd card με το sd tools κ μου εβγαλε

write:5 mbp/s

read: 5 mbp/s

μηπως μπορειτε να μνου πειτε τη class ειναι?

ευχαριστω

Εισαι πολυ κοντα στα δικα μου νουμερα:

write: 4.3 MB/s

read: 4.9 MB/s

Οπότε σύμφωνα με τα λεγόμενα των παιδιών παραπάνω πρέπει να είναι class 4..

Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE