Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

'Εχω την εντύπωση ότι τα γράφω σωστά, αλλά θα δοκιμάσω αυτό που μου λες.

Μπα πάλι το ίδιο γράφει. Δεν γίνεται κάτι.

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

'Εχω την εντύπωση ότι τα γράφω σωστά, αλλά θα δοκιμάσω αυτό που μου λες.

Μπα πάλι το ίδιο γράφει. Δεν γίνεται κάτι.

Δοκίμασε το πάλι, βάζοντας μπροστά στο mount τη λέξη busybox.

- Alex

Δοκίμασε το πάλι, βάζοντας μπροστά στο mount τη λέξη busybox.

Applet not found μου βγάζει. Θα το εγκαταστήσω και θα ξαναδοκιμάσω.

μπορεις πλ απλα να χρισιμοποιησεις το root explorer και να τα περασεις ετσι.....τα αρχεια που ειναι για τα livewallpaper θα τα εχεις στην sd μετα θα ανοιξεις το root explorer και πανω πανω λεει mount/ro θα το πατησεις και γινει mount/rw μετα θα ανοιξεις εκει που λεει sd και αρχεια lib θα τα κανεις copy και paste στον φακελο system/lib και οταν μπεις στον φακελο system πανω λεει παλι Mount/ro και εσυ θα το κανεις mount/rw μετα μπαινεις στον φακελο lib και τα κανεις paste(επικολλιση)μετα πας παλι στον φακελο sd στο root explorer και το livewallpaperpicker.apk θα το κανεις παλι copy paste στον φακελο system/app μολις το κανει θα βρεις το αρχεια θα το πατησεις για 2-3 δευτερολεπτα πατημενο και θα σου λεει install...θα πατησεις και θα σου λεει η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη...μετα θα βγεις απο το root explorer και θα κανεις reboot το τηλεφωνο...μολις ανοιξει το κινητο μετα πηγαινε στις ταπετσαριες και θα υπαρχουν τα livewallpaper
Google

Πρέπει να το αγοράσω όμως;

@Caveneo. Έφτιαξα ένα scriptaki για να εγκαταστήσεις τα Livewallpapers. Μισό να το ανεβάσω.

οχι κατσε σου στελνω link... http://*********************************************

γκουχου γκουχου. τα λινκς για σπασμένα προγράμματα δεν επιτρέπονται :)

Edited by Tyxerakias

συγνωμη παιδια το ξεχασα.... :P

***Aπό Ομάδα Διαχείρισης***

Ωραία, και αφού σου το θυμίσανε έπρεπε να το σβήσεις με τροποποίηση. Να μην επαναληφθεί σε παρακαλώ. Eίναι η 2η φορά.

Edited by Tyxerakias
Google

Ναι. Μου έβγαλε κανονικά ότι έχω δικαιωμάτα read write και τα αντέγραψα κανονικά εκεί που μου είπες, αλλά όταν το άνοιξα το κινητό τίποτα.

Πρεπει να τα κάνω όλα απο την αρχή όμως. Έχω προσπαθήσει να βάλω lagfix 3-4 φορες. Πωωω πάει θα το πετάξω το μπου......

Edit : Μπορείς να μου πεις πως θα βάλω το απλό lagfix; Ακολουθώ τη διαδικασία ακριβώς και δεν περνάει όπως θα έπρεπε ενώ όταν τρέχω ξανά την εφαρμογή λέει ότι είχαν εγκατασταθεί τα αρχεία και τώρα θα αντικατασταθούν.

Οταν ανοιγεις το busyBox προσεξε στο κατω μεροςνα γραφει /system/bin/

Αν γραφει κατι αλλο ,οταν πατησεις επανω εχει αναδυομενο παραθυρο και επελεξε αυτο που σου εγραψα.Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και λυθηκε οταν εκανα αυτο.

Καλησπέρα.Επειδη πρόσφατα αγόρασα το galaxy 3 και δεν ξερω πολλά απο android, θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις. Το root μπορεί να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα; Οι εφαρμογές applanet και blankmarket είναι αξιόπιστες ή όχι? Ευχαριστώ.

@astronaytis Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Επιτέλους τα έκανα όλα από την αρχή και πέτυχε. Όλα μια χαρά!

Καλησπέρα.Επειδη πρόσφατα αγόρασα το galaxy 3 και δεν ξερω πολλά απο android, θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις. Το root μπορεί να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα; Οι εφαρμογές applanet και blankmarket είναι αξιόπιστες ή όχι? Ευχαριστώ.

Το ροοτ δε μπορεί να σου προκαλέσει πρόβλημα. Μπορείς όσο εύκολα το βάζεις και να το βγάλεις. Απλά σου δίνει πρόσβαση που χωρις το ροοτ δεν θα είχες. Για τις άλλες δύο εφαρμογές δεν γνωρίζω αλλά από το μάρκετ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με κάποια εφαρμογή. Έγω τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Επιτέλους έστησα το κινητό έτσι όπως ήθελα. Το μόνο που μου έχει μείνει είναι ένα πρόγραμμα πλοήγησης. Εσείς ποιο πρόγραμμα πλοήγησης χρησιμοποιείτε; Στο Ν95 που είχα πριν, είχα βάλει της Garmin. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο παρόμοιο και για το I5800;

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποιούμε το κουμπί "τροποποίηση" αν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα.

Με ποιο τρόπο γίνεται να περάσω ένα firmware με το οποίο όταν συνδέω το κινητό στο Kies να μπορώ να κάνω αναβάθμιση. Είχα περάσει την 2.2 έκδοση αλλά δεν μου άρεσε και κατέβασα to firmware που έχει στην πρώτη σελίδα του θέματος αυτού (αυτό για το αν δεν πετύχει η εγκατάσταση του froyo). Αλλά τώρα που το συνδέω στο Kies μου λέει ότι δεν γίνεται αναβάθμιση ενώ πριν μου έλεγε ότι έχω την τελευταία έκδοση και ότι δεν έχει βγει καινούργια.

Παιδιά όταν έβαλα αφύπνιση και έκλεισα το τηλέφωνο και δεν χτύπησε ποτέ :P

Σε άλλα κινητά που είχα ενεργοποιούνταν αυτόματα το κάνει και εσάς αυτό? Είμαι σε froyo.

έφτιαξα δικιά μου rom. όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δουν σε αυτό το ποστ στο xda. :)

Ευχαριστώ πολύ δεν μπορώ να πω κουβέντα:XΕίσαι φοβερός

LG p920 4.0.4 ics................30a-EUR-XX:D

Ευχαριστώ Γιάννη.Με το market δεν εχω κάποιο πρόβλημα απλά με τα άλλα 2 προγράμματα έχεις πρόσβαση στις επί πληρωμή εφαρμογές και μπορείς να τις κατεβάζεις δωρεάν. Και κάτι άλλο αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα πρέπει να ξανακάνω root την συσκευή, έτσι;

Παιδιά όταν έβαλα αφύπνιση και έκλεισα το τηλέφωνο και δεν χτύπησε ποτέ :P

Σε άλλα κινητά που είχα ενεργοποιούνταν αυτόματα το κάνει και εσάς αυτό? Είμαι σε froyo.

Δεν έχει σημασία αν είσαι σε froyo ή eclair, απλά με το κινητό κλειστό δεν δουλεύει η αφύπνιση :( . Αν δεν θες το βράδυ ακτινοβολία γύρνα το σε λειτουργία πτήσης. Είναι πρόβλημα των android κινητών νομίζω γενικά.

Καλησπέρα σας. Έχω μια απορία και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έιμαι κάτοχος του Samsung Galaxy i5800 και θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να διαχειριστώ τις εγκαταστάσεις των apps όχι στην εσωτερική μνήμη του κινητού μου αλλά στην MicroSD κάρτα. Έχω το πρόγραμμα App2SD Pro και το κινητό είναι rooted και με εγκατεστημένο το Froyo 2.2. Δυστυχώς το εν λόγω app δεν κάνει και πολλά. Είναι λίγες οι εφαρμογές/παιχνίδια που μπορούν να μεταφερθούν στην SD κάρτα. Η εσωτερική μνήμη είναι απελπιστικά μικρή και με λίγες εφαρμογές σχεδόν γεμίζει. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ πολυ !

Ευχαριστώ Γιάννη.Με το market δεν εχω κάποιο πρόβλημα απλά με τα άλλα 2 προγράμματα έχεις πρόσβαση στις επί πληρωμή εφαρμογές και μπορείς να τις κατεβάζεις δωρεάν. Και κάτι άλλο αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα πρέπει να ξανακάνω root την συσκευή, έτσι;

Όχι το ροοτ δεν βγαίνει με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά μόνο με το πρόγραμμα που το έβαλες. Καλύτερα στα επι πληρωμή προγράμματα να το ψάξεις με άλλο τρόπο και όχι απευθείας μέσω κινητού. Χωρίς να είμαι απόλυτος, απλά εγώ θα το έψαχνα "αλλιώς" στη θέση σου. ;)

Edited by giannis_ps

ΝΕΑ: βγήκε η official 2.2 μέσω kies στην Γερμανία!!!

Καθάρισε η Μέρκελ πάλι....μετά το στραπάτσο στο κρατίδιο του Αμβούργου είπε να κάνει ένα δωράκι στους Γερμανούς κατόχους του Samsung........

Κύριλλε, εγώ έχω το δικό σου firmware και το lagfix το οποίο με έχει βολέψει αρκετά. Εσύ πιστεύεις ότι είναι καλύτερη η επίσημη; Θα έχει κάτι επιπλέον ή δεν γνωρίζουμε ακόμα;

Επίσης το προτείνω ανεπιφύλακτα μιας και δεν τρέχουν περιττές εφαρμογές απο πίσω και είναι τρόπος να δει κάποιος πόσο γρήγορα "τρέχει" το κινητό.

Edited by giannis_ps

Κύριλλε, εγώ έχω το δικό σου firmware και το lagfix το οποίο με έχει βολέψει αρκετά. Εσύ πιστεύεις ότι είναι καλύτερη η επίσημη; Θα έχει κάτι επιπλέον ή δεν γνωρίζουμε ακόμα;

Επίσης το προτείνω ανεπιφύλακτα μιας και δεν τρέχουν περιττές εφαρμογές απο πίσω και είναι τρόπος να δει κάποιος πόσο γρήγορα "τρέχει" το κινητό.

Μόλις βγει για download θα κάνω Update το δικό μου firmware από JPF σε official (JPL) και θα το ανεβάσω... Εννοώ θα είναι το ίδιο (θέματα, και ότι άλλα έχει η ρομ μου) αλλα θα είναι η official έκδοση.. :)

Μόλις βγει για download θα κάνω Update το δικό μου firmware από JPF σε official (JPL) και θα το ανεβάσω... Εννοώ θα είναι το ίδιο (θέματα, και ότι άλλα έχει η ρομ μου) αλλα θα είναι η official έκδοση.. :)

Συνεπώς σύμφωνα με τα λεγόμενα σου θα είναι καλύτερη η official. Οπότε φρόντισε και για μας το κοινό σου να μας δώσεις και έναν οδηγό όσοι έχουμε περάσει το δικό σου firmware και τη rom σου πως θα περάσουμε την official! :rolleyes: