giannis_ps Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Παίδες σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! Θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα. Εγώ είμαι κάτοχος του κινητού εδώ και μια εβδομάδα. Το πήρα με το 2.1 μέσα. Αφού διάβασα εδώ πέρασα τη 2.2 και μετά έβαλα το lagfix. Το πρόβλημά μου είναι ότι πριν δεν είχα κολλήματα γενικά, σχεδόν καθόλου, ενώ τώρα βλέπω ότι ψιλοαργεί γενικά το κινητό. Είναι θέμα του software ή έκανα εγώ κάτι λάθος; Να σημειώσω ότι όταν πέρασα το lagfix, το κινητό δεν έκανε μόνο του δύο restart. Έτσι το ξαναπέρασα αλλά και πάλι δεν έγινε κάτι. Έχει κανένας καμία άποψη; Edited February 22, 2011 by giannis_ps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Φίλε Κύριλλε τώρα είδα και αυτό που έχεις φτιάξει εσύ. Εξαιρετική δουλειά, μπράβο! Μόλις περάσω το πρώτο και το δουλέψω θα βάλω και το δικό σου και θα σου πω την άποψη μου. Εκ πρώτης όψεως πάντως φαίνεται πάρα πολύ ωραίο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Παίδες σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! Θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα. Εγώ είμαι κάτοχος του κινητού εδώ και μια εβδομάδα. Το πήρα με το 2.1 μέσα. Αφού διάβασα εδώ πέρασα τη 2.2 και μετά έβαλα το lagfix. Το πρόβλημά μου είναι ότι πριν δεν είχα κολλήματα γενικά, σχεδόν καθόλου, ενώ τώρα βλάπω ότι ψιλοαργεί γενικά το κινητό. Είναι θέμα του software ή έκανα εγώ κάτι λάθος; Να σημειώσω ότι όταν πέρασα το lagfix, το κινητό δεν έκανε μόνο του δύο restart. Έτσι το ξαναπέρασα αλλά και πάλι δεν έγινε κάτι. Έχει κανένας καμία άποψη; λογικά δεν πέρασες το lagfix. έχεις root το κινητό με εγκατεστημένο busybox? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Ναι το έχω κάνει ροοτ με το oneclick, έχω περάσει και το busybox και πριν ξεκινήσω τη διαδικασία για το lagfix έβαλα και ένα rootcheck για να διαπιστώσω αν όντως είμαι ροοτ και έχω και το busybox. Από εκεί και μετά τι λες ότι θα έπρεπε να κάνω για να το βάλω σωστά το lagfix? Πέρασμα ξανά το 2.2? Νομίζω εντόπισα το πρόβλημα αλλά δε μπορώ να το λύσω. Το Lagfix ψάχνει στη τοποθεσία /system/bin/busybox. Εμένα το busybox μπορεί να εγκατασταθεί σύμφωνα με το κινητό μου πάντα, στη τοποθεσία /system/xbin/busybox. Αν κάνω μετακίνηση με το OI File manager λέτε να κάνω καμιά πατάτα; Edit : Έκανα επεξεργασία στο αρχείο lagfixme.bat και εκεί που έψαχνε το busybox στο bin το άλλαξα και το έκανα xbin. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Μια επανεκκίνηση μου έκανε όμως και όχι δύο. Πφφφφ. Πως μπορώ να ελέγξω αν περάστηκε σωστά το lagfix? Edited February 22, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Edit : Έκανα επεξεργασία στο αρχείο lagfixme.bat και εκεί που έψαχνε το busybox στο bin το άλλαξα και το έκανα xbin. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Μια επανεκκίνηση μου έκανε όμως και όχι δύο. Πφφφφ. Πως μπορώ να ελέγξω αν περάστηκε σωστά το lagfix? Aν γράψεις mount στο terminal emulator ή στο adb shell, τί λέει; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Έγραψα mount στο τερμιναλ και μου έβγαλε ένα κατεβατό. Επίσης όταν το συνδέω και το usb debugging δεν είναι on τότε δεν αναγνωρίζει το κινητό μου καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Έγραψα mount στο τερμιναλ και μου έβγαλε ένα κατεβατό. Επίσης όταν το συνδέω και το usb debugging δεν είναι on τότε δεν αναγνωρίζει το κινητό μου καν. Στο κατεβατό, τί λέει στο /dev/block/mmcblk0p2, μετά τη λέξη type ? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Δεν βλέπω κάτι τέτοιο πουθενά. /dev/block/at16 βλέπω και εκεί που λεει το 16 έχει παρακάτω 17, 18, 14 και void. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Όταν τρέχω το lagfix λέει : "Lagfix is now running on your device." Previous version already installed.. Will replace it ;) Install required files. Delete install files Reboot the device. Αυτά ακριβώς έγραψε το αρχείο. Δύο reboot όμως δεν κάνει. Και αν ισχύει αυτό με την εσωτερική μνήμη, ότι θα γράφει 30mb μετά το lagfix, εμένα λέει 170 περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Δεν βλέπω κάτι τέτοιο πουθενά. /dev/block/at16 βλέπω και εκεί που λεει το 16 έχει παρακάτω 17, 18, 14 και void. Οκ, είναι διαφορετικό από το σύστημα του Galaxy S, δεν τό'χω εξερευνήσει. Πάντως κάπου εκεί μέσα πρέπει να λέει type ext2... στο dev που είναι mounted το /data/ext2data (μάλλον είναι στο /dev/loop0) :) . Aπ'αυτά που λες πάντως, έχει ήδη γίνει install. Edited February 22, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Αυτό με την εσωτερική μνήμη που θα έπρεπε να μου δείχνει 30mb περίπου δεν ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Όταν τρέχω το lagfix λέει : "Lagfix is now running on your device." Previous version already installed.. Will replace it ;) Install required files. Delete install files Reboot the device. Αυτά ακριβώς έγραψε το αρχείο. Δύο reboot όμως δεν κάνει. Και αν ισχύει αυτό με την εσωτερική μνήμη, ότι θα γράφει 30mb μετά το lagfix, εμένα λέει 170 περίπου. κατέβασε το quadrant από το market και δες τι αποτέλεσμα βγάζει. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Το αποτέλεσμα που λες εννοείς για τη μνήμη από το quadrant? ή να κοιτάξω κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Το αποτέλεσμα που λες εννοείς για τη μνήμη από το quadrant? ή να κοιτάξω κάτι άλλο; το γενικό σκορ.... κάνε το τεστ και θα στο βγάλει Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Το τελικό είναι 354. Τώρα κατάλαβα τι είναι και αυτό που γράφεις και στο αρχικό πόστ. Άρα δεν έχει περαστεί. Να σε ρωτήσω, μήπως παίζει ρόλο ότι έχω κάνει το κόλπο με το regedit και μετά βάζω το lagfix? Επίσης, μπορώ όπως είναι να περάσω ξανά τη 2.2 απο την αρχή ή πρέπει να ακολουθήσω άλλη διαδικασία από το αρχικό πόστ? Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Το τελικό είναι 354. Τώρα κατάλαβα τι είναι και αυτό που γράφεις και στο αρχικό πόστ. Άρα δεν έχει περαστεί. Να σε ρωτήσω, μήπως παίζει ρόλο ότι έχω κάνει το κόλπο με το regedit και μετά βάζω το lagfix? Επίσης, μπορώ όπως είναι να περάσω ξανά τη 2.2 απο την αρχή ή πρέπει να ακολουθήσω άλλη διαδικασία από το αρχικό πόστ? Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια! Την 2.2 μπορείς να την περάσεις κατευθείαν επιλέγοντας τα αρχεία της JPF ένα ένα στο odin και πατώντας start :) Μην φλασάρεις το αρχείο bootloader στο boot... (μηδενίζει τις πιθανότητες να θέλει σερβις το κινητό. Τι εννοείς ότι έκανες το regedit? γύρισες σε 2.1? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Από αυτό που αναφέρεις στο κεντρικό πόστ. "Γ. Για να αλλάξετε από Froyo σε ελληνική επίσημη eclair μέσω kies" Το θέμα μου τώρα είναι ότι το κινητό δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή όταν δεν είναι σε debug mode και γι αυτό λέω να τα κάνω από την αρχή. Πρώτα πέρασμα ξανά τη 2.2, μετά το lagfix, μετά το θέμα του 2.3 και αν όλα πάνε καλά βάζω και Livewallpapers. Να το κάνω έτσι; Τι λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Από αυτό που αναφέρεις στο κεντρικό πόστ. "Γ. Για να αλλάξετε από Froyo σε ελληνική επίσημη eclair μέσω kies" Το θέμα μου τώρα είναι ότι το κινητό δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή όταν δεν είναι σε debug mode και γι αυτό λέω να τα κάνω από την αρχή. Πρώτα πέρασμα ξανά τη 2.2, μετά το lagfix, μετά το θέμα του 2.3 και αν όλα πάνε καλά βάζω και Livewallpapers. Να το κάνω έτσι; Τι λες; εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις την 2.2, και μετά να βάλεις το δικό μου firmware που είναι αρκετά γρήγορο χωρίς τις περιτές εφαρμογές, με θέμα του 2.3 και μετά βάζεις και ένα lagfix ειδικό για την rom μου που όμως δεν θα έχεις το bug με τα 30 mb. :) τι λες? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Την 2.2 μπορείς να την περάσεις κατευθείαν επιλέγοντας τα αρχεία της JPF ένα ένα στο odin και πατώντας start :) Μην φλασάρεις το αρχείο bootloader στο boot... Βάζω μόνο τα αρχεία PHONE, PDA & CSC και ακολουθώ τη διαδικασία του "A. Αναβάθμιση σε Froyo." κανονικά; εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις την 2.2, και μετά να βάλεις το δικό μου firmware που είναι αρκετά γρήγορο χωρίς τις περιτές εφαρμογές, με θέμα του 2.3 και μετά βάζεις και ένα lagfix ειδικό για την rom μου που όμως δεν θα έχεις το bug με τα 30 mb. :) τι λες? Τι να πω εγώ; Ότι πει το αφεντικό! Το lagfix το άλλο πως θα περάσω και που θα το βρω όμως; Edited February 22, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Βάζω μόνο τα αρχεία PHONE, PDA & CSC και ακολουθώ τη διαδικασία του "A. Αναβάθμιση σε Froyo." κανονικά; ναι. αν είσαι σε eclair, καλύτερα βάλε και το BOOT. Και μην ξαναγυρίσεις σε eclair. δεν είναι μέρος του οδηγού. είναι αν δεν σαρέσει η froyo και θες να πας σε eclair ΟΔΗΓΙΕΣ Λοιπόν. froyo i5800xxjpf => http://www.multiupload.com/RLHA3EC581, επιλέγεις το .ops file, βάζεις τα κατάλληλα αρχεία στα BOOT, PDA, PHONE, CSC. Μόλις φορτώσει το κινητό και δείξει pass το odin, κλείνεις odin και κινητό. κατεβάζεις την ρομ μου. http://www.multiupload.com/NH9ED6FD44, ανοίγεις το odin, και βάζεις το αποσυμπιεσμένο αρχείο I5800XXJPF-REV02-PDA-CL794643.tar στο PDA, και τα άλλα τα αφήνεις άδεια. πατάς σταρτ. μετά από κάνα 2 λεπτο σε βγάζει στο recovery mode. κατεβαίνεις με τα βελάκια και πατάς wipe data/factory reset και wipe cache και reboot (με το μεσαίο πλήκτρο τα επιλέγεις). μόλις ανοίξει το κινητό το κλείνεις, ανοίγεις odin και βάζεις μόνο το CSC της froyo. Πατάς σταρτ. Μόλις ανοίξει κατεβάζεις το lagfix http://multiupload.com/O2ET4B8K0A συνδέεις το κινητό και πατάς το makeext2.bat. περιμένεις κάνα 5λεπτο και κάνει επανεκκίνηση το κινητό και είσαι κομπλέ. ΕΔΙΤ: έχω φροντιστήριο από τις 4.30 μέχρι τις 6.00. οπότε μετά τις 6 θα είμαι στο pc... Edited February 22, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Kyrille δυστυχώς το αρχείο με την ρομ σου δεν λειτουργεί και έτσι δεν συνέχισα. Μάλλον κάτι με το upload. Κατέβηκε μόνο το 60% κ μετά δεν άνοιγε το αρχείο. Προσπαθώ να βάλω το lagfix το κανονικό και δεν γίνεται με τίποτα. Δεν μπορω να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Το lagfix που έχεις δώσει εσύ κάνει για το απλό 2.2 froyo? Edited February 22, 2011 by giannis_ps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Kyrille δυστυχώς το αρχείο με την ρομ σου δεν λειτουργεί και έτσι δεν συνέχισα. Μάλλον κάτι με το upload. Κατέβηκε μόνο το 60% κ μετά δεν άνοιγε το αρχείο. Προσπαθώ να βάλω το lagfix το κανονικό και δεν γίνεται με τίποτα. Δεν μπορω να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. ρεσυ ξανακατέβασε την rom. δεν θα ξανακολήσει λογικά ! :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Πρεπει να τα κάνω όλα απο την αρχή όμως. Έχω προσπαθήσει να βάλω lagfix 3-4 φορες. Πωωω πάει θα το πετάξω το μπου...... Edit : Μπορείς να μου πεις πως θα βάλω το απλό lagfix; Ακολουθώ τη διαδικασία ακριβώς και δεν περνάει όπως θα έπρεπε ενώ όταν τρέχω ξανά την εφαρμογή λέει ότι είχαν εγκατασταθεί τα αρχεία και τώρα θα αντικατασταθούν. Edited February 22, 2011 by giannis_ps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Για τα live wallpapers στο I5800 όταν γράφω το "mount -o remount,rw,codepage=utf8,vfat,xattr,check=no /dev/stl5 /system" μου βγάζει από κάτω πως συντάσσεται η εντολή mount. Τί κάνω λάθος. Μία μία γραμμή δεν γράφουμε και πατάμε enter; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Για τα live wallpapers στο I5800 όταν γράφω το "mount -o remount,rw,codepage=utf8,vfat,xattr,check=no /dev/stl5 /system" μου βγάζει από κάτω πως συντάσσεται η εντολή mount. Τί κάνω λάθος. Μία μία γραμμή δεν γράφουμε και πατάμε enter; Κάνε αντιγραφή επικόλληση τις εντολές σε ένα αρχείο word και πατα το κουμπί που εμφανίζει τα διαστήματα. Θέλει προσοχή. Ένα διάστημα να κάνεις λάθος, δεν πετυχαίνει μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts