Tyxerakias Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 ναι τον εχω ενεργοποιησει βασικα ξερειςτι γινεται ενω λεει οτι θα επανεκινηθει μονο του το τηλεφωνο μετα τη διαδικιασια δεν το κανει και βρισκεται μονιμα σε κατασταση download ενταξει πετυχε εμφανιστηκε το παραθυρο με τη λεξη δικαιωματα αλλα ειναι ασπρομαυρο Τί είναι ασπρόμαυρο; Τί εννοείς ασπρόμαυρο; Και δεν ξέρω τί εννοείς "κατάσταση download"... αλλά αφού σου πέτυχε όλα καλά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaiskos Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 έτσι πρέπει να είναι.. :) ωραια τα καταφερα τωρα δηλαδη μπορω να κατεβαζω εφαρμογες και να τις αποθηκευω στην sdcard αντι για τη μνημη του τηλεφωνου θα μου βγαζει να επιλεγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 ωραια τα καταφερα τωρα δηλαδη μπορω να κατεβαζω εφαρμογες και να τις αποθηκευω στην sdcard αντι για τη μνημη του τηλεφωνου θα μου βγαζει να επιλεγω? Όχι. Μόνο στο Φρόγιο υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaiskos Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Όχι. Μόνο στο Φρόγιο υπάρχει αυτή η δυνατότητα. επειδη θελω να βαλω live wallpaper εχω συνδεσει το κινητο με το pc και θελω να αντιγραψω καποια αρχεια μεσω ποιου προγραματος τα αντιγραφω επισης ποια ειναι τα θετικα εν συντομια που εχω τωρα που το εκανα root συγνωμη που ρωταω τοσα πολλα αλλα τωρα σιγα σιγα μαθαινω Edited January 15, 2011 by karaiskos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 επειδη θελω να βαλω live wallpaper εχω συνδεσει το κινητο με το pc και θελω να αντιγραψω καποια αρχεια μεσω ποιου προγραματος τα αντιγραφω επισης ποια ειναι τα θετικα εν συντομια που εχω τωρα που το εκανα root συγνωμη που ρωταω τοσα πολλα αλλα τωρα σιγα σιγα μαθαινω Χρησιμοποίησε κάποιον root file explorer. O καλύτερος (επί πληρωμή) είναι ο root explorer. Yπάρχουν κι άλλοι στο μάρκετ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaiskos Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) παιδια εχω ενα προβλημα ενω ηθελα να περασω κατι αρχεια για τα wallpapers στο τηλεφωνο ξαφνικα δε μου διαβαζει την sdcard ενω ειναι μεσα μου λεει οτι δεν υπαρχει καρτα την βγαζω την ξαναβαζω και παλι τα ιδια ερωτηση τελευταια οταν συνεδεα το τηλεφωνο με το λαπτοπ με το καλωδιο usb το τηλεφωνο εδειxne οτι φορτιζε και οντως ενω πριν ηταν στο 70% οταν τελειωσα με τη μεταφορα αρχειων και το ξεσυνδεσα η μπαταρια ηταν στο 90% αυτο ειναι φυσιολογικο? Edited January 15, 2011 by karaiskos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Καλημέρα σε όλους. Προσπάθησα να διαβάσω από την αρχή όλες τις σελίδες αλλά κουράστηκα στην 17η. Γιαυτό και κάνω ερώτηση: Τώρα που είμαι root -εκτός από το titanium backup που δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, και το adfree που τελικά μετά την πέμπτη φορά που το 'τρεξα δούλεψε - τι ακριβώς έχω κερδίσει και τι μπορώ να κάνω. Π.χ. Μπορώ να κάνω ρυθμίσεις για το gps που αργεί να λοκάρει δορυφόρους, έτσι ώστε να μην χρειαζόμαστε άλλα προγράμματα; Μπορούμε να κάνουμε calibrate στην οθόνη; ή κάτι άλλο που δεν μπορώ να φανταστώ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadonac Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 παιδιά πήγα να κάνω αναβάθμιση μέσω του kies και μου κόλλησε με το που έφτασε 100% έτσι ακυρώθηκε και τώρα δε με αφήνει να ξανακάνω. Δε μου λέει πλέον καν τι firmware έχω! τι να κάνω για να το αναβαθμίσω( όχι μέσω kies όμως τι παλιό πρόγραμμα είναι αυτό;!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 παιδιά πήγα να κάνω αναβάθμιση μέσω του kies και μου κόλλησε με το που έφτασε 100% έτσι ακυρώθηκε και τώρα δε με αφήνει να ξανακάνω. Δε μου λέει πλέον καν τι firmware έχω! τι να κάνω για να το αναβαθμίσω( όχι μέσω kies όμως τι παλιό πρόγραμμα είναι αυτό;!) το κινητό ανοίγει ή όχι? Καλημέρα σε όλους. Προσπάθησα να διαβάσω από την αρχή όλες τις σελίδες αλλά κουράστηκα στην 17η. Γιαυτό και κάνω ερώτηση: Τώρα που είμαι root -εκτός από το titanium backup που δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, και το adfree που τελικά μετά την πέμπτη φορά που το 'τρεξα δούλεψε - τι ακριβώς έχω κερδίσει και τι μπορώ να κάνω. Π.χ. Μπορώ να κάνω ρυθμίσεις για το gps που αργεί να λοκάρει δορυφόρους, έτσι ώστε να μην χρειαζόμαστε άλλα προγράμματα; Μπορούμε να κάνουμε calibrate στην οθόνη; ή κάτι άλλο που δεν μπορώ να φανταστώ; Ευχαριστώ για το gps δοκίμασε το gpsopt, που δεν θέλει ροοτ αλλά σε μερικούς βοηθάει να κλειδώνει γρήγορα το gps... εγώ που το έχω ροοτ χρησιμοποιώ adfree και titanium... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadonac Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 το κινητό ανοίγει κ φαίνεται να λειτουργεί σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 το κινητό ανοίγει κ φαίνεται να λειτουργεί σωστά ωραία, καλό αυτό. πήγαινε εκεί που γράφεις το τηλέφωνο και πληκτρολόγησε *#1234# και γράψε τι σου λέει. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberdimitri Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Καλημέρα! Έχω περάσει τη JPF-clean rom, κι έχω κάνει lagfix. Πέρασα στο system/app την εφαρμογή daily briefing (infoalarm.apk + infoalarm.odex) αλλά κάνει force close όποτε την τρέχω. Το ίδιο πρόβλημα στην JPA το είχα λύσει αλλάζωντας τα permissions της infoalarm.apk σε User: read, rewrite, execute Group: read, execute Others: read, execute (κάπου το είχα διαβάσει, νομίζω στο xda), αλλά τώρα δεν πιάνει το κόλπο. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadonac Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 ωραία, καλό αυτό. πήγαινε εκεί που γράφεις το τηλέφωνο και πληκτρολόγησε *#1234# και γράψε τι σου λέει. λοιπόν πλέον(μετά την προσπάθεια αναβάθμισης) λέει: PDA: PHONE: I5800XXJG3 CSC: (PDA K CSC είναι κενά) πριν προσπαθήσω να το αναβαθμίσω έλεγε αυτό αν θυμάμαι καλά. Firmware: PDA: I5800XWJG6 PHONE: I5800XXJG3 CSC: I5800VGRJG1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) λοιπόν πλέον(μετά την προσπάθεια αναβάθμισης) λέει: PDA: PHONE: I5800XXJG3 CSC: (PDA K CSC είναι κενά) πριν προσπαθήσω να το αναβαθμίσω έλεγε αυτό αν θυμάμαι καλά. Firmware: PDA: I5800XWJG6 PHONE: I5800XXJG3 CSC: I5800VGRJG1 έλεος γ@μώ το Kies... λοιπόν αν δεν σε νοιάζουν οι εφαρμογές και τα δεδομένα που έχεις, μπορείς να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μπορεί να διορθώσει το θέμα αλλά δεν είμαι σίγουρος. τώρα υπάρχουν και άλλα προγράμματα εκτός του kies, υπάρχει το odin, που κάνουν καλύτερη δουλειά από το kies. Άκου τι μπορείς να κάνεις. Ακολούθησε το μέρος Γ του οδηγού στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος. Διάβασε προσεχτικά και θα καταφέρεις να κάνεις το update μέσω κιες (ελπίζω να μην ξανακολήσει 2η φορά συνεχόμενα.) Επιστρέφω σε 20' Καλημέρα! Έχω περάσει τη JPF-clean rom, κι έχω κάνει lagfix. Πέρασα στο system/app την εφαρμογή daily briefing (infoalarm.apk + infoalarm.odex) αλλά κάνει force close όποτε την τρέχω. Το ίδιο πρόβλημα στην JPA το είχα λύσει αλλάζωντας τα permissions της infoalarm.apk σε User: read, rewrite, execute Group: read, execute Others: read, execute (κάπου το είχα διαβάσει, νομίζω στο xda), αλλά τώρα δεν πιάνει το κόλπο. Καμιά ιδέα; δεν ξέρω :( μπορείς να κοιτάξεις εδώ και εδώ μήπως έχουν πει κάτι σχετικά με αυτό. Υ.Γ: και εδώ! Edited January 16, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadonac Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 έλεος γ@μώ το Kies... λοιπόν αν δεν σε νοιάζουν οι εφαρμογές και τα δεδομένα που έχεις, μπορείς να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μπορεί να διορθώσει το θέμα αλλά δεν είμαι σίγουρος. τώρα υπάρχουν και άλλα προγράμματα εκτός του kies, υπάρχει το odin, που κάνουν καλύτερη δουλειά από το kies. Άκου τι μπορείς να κάνεις. Ακολούθησε το μέρος Γ του οδηγού στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος. Διάβασε προσεχτικά και θα καταφέρεις να κάνεις το update μέσω κιες (ελπίζω να μην ξανακολήσει 2η φορά συνεχόμενα.) Επιστρέφω σε 20' δεν ξέρω :( μπορείς να κοιτάξεις εδώ και εδώ μήπως έχουν πει κάτι σχετικά με αυτό. Υ.Γ: και εδώ! έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν άλλαξε κάτι. Άμα προσπαθήσω το μέρος Α του οδηγού στην πρώτη σελίδα λες να πετύχω κάτι? Δε θέλω να ξαναχρησιμοποιήσω το kies είναι ελεεινό φοβάμαι μη το καταστρέψω τελείως το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν άλλαξε κάτι. Άμα προσπαθήσω το μέρος Α του οδηγού στην πρώτη σελίδα λες να πετύχω κάτι? Δε θέλω να ξαναχρησιμοποιήσω το kies είναι ελεεινό φοβάμαι μη το καταστρέψω τελείως το κινητό. λοιπόν, σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις το μέρος Α του οδηγού, αλλά προσεχτικά μην κάνεις κάνα λάθος. Έτσι θα βάλεις μία καινούρια έκδοση που δεν έχει κυκλοφορίσει ακόμα επίσημα και θα δεις πολλές αλλαγές προς το καλύτερο... Αν θες συνέχισε.. ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!! :) Υ.Γ: εαν δεν καταλάβεις κάτι στον οδηγό πες μου να σε βοηθήσω Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadonac Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 λοιπόν, σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις το μέρος Α του οδηγού, αλλά προσεχτικά μην κάνεις κάνα λάθος. Έτσι θα βάλεις μία καινούρια έκδοση που δεν έχει κυκλοφορίσει ακόμα επίσημα και θα δεις πολλές αλλαγές προς το καλύτερο... Αν θες συνέχισε.. ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!! :) Υ.Γ: εαν δεν καταλάβεις κάτι στον οδηγό πες μου να σε βοηθήσω ακολούθησα το μέρος Α του οδηγού κ τώρα με *#1234# λέει: PDA: I5800XXJPF PHONE:I5800XXJP4 CSC:I5800OXXJPF Build Info:2010.12 είμαι ok δηλαδή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 ακολούθησα το μέρος Α του οδηγού κ τώρα με *#1234# λέει: PDA: I5800XXJPF PHONE:I5800XXJP4 CSC:I5800OXXJPF Build Info:2010.12 είμαι ok δηλαδή?? ναι είσαι πολύ οκ!!! :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaiskos Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 το titanium backup απ ο,τι καταλαβα το χρησιμοποιουν οσοι εχουν κανει την αναβαθμιση λογισμικου ετσι ωστε αν παρουσιαστει καποιο προβλημα να εχουν backup τισ εφαρμογες, εγω που εκανα σκετο root χωρις αναβαθμιση θα με χρησιμευσει καπου να το κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 το titanium backup απ ο,τι καταλαβα το χρησιμοποιουν οσοι εχουν κανει την αναβαθμιση λογισμικου ετσι ωστε αν παρουσιαστει καποιο προβλημα να εχουν backup τισ εφαρμογες, εγω που εκανα σκετο root χωρις αναβαθμιση θα με χρησιμευσει καπου να το κατεβασω? φυσικά, αφού έκανες root, κάνε και backup τις εφαρμογές σου.... :) κάπου θα σου χρειαστεί. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaiskos Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 φυσικά, αφού έκανες root, κάνε και backup τις εφαρμογές σου.... :) κάπου θα σου χρειαστεί. με αυτο τον τροπο εξοικονομω και μνημη? το titanium backup τα συμπιεζει τα αρχεια? αν τις κανω backup μετα μπορω να τις σβησω απο τη μνημη τηλεφωνου και να τις τρεχω απο μεσω του titanium ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) με αυτο τον τροπο εξοικονομω και μνημη? το titanium backup τα συμπιεζει τα αρχεια? αν τις κανω backup μετα μπορω να τις σβησω απο τη μνημη τηλεφωνου και να τις τρεχω απο μεσω του titanium ? όχι. λοιπόν το τιτανιουμ δεν συμπιέζει αρχεία ούτε τρέχεις εφαρμογές από εκεί. κρατάς backup ώστε αν κάνεις αναβάθμιση λογισμικού ή κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να μην χρειάζεται να τις βάζεις μία μία από την αρχή και χωρίς να χάσεις τις ρυθμίσεις τους.. :) Edited January 16, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 ξερει κανεις με τι συχνοτητα μπορουμε να ρυθμισουμε τον επεξεργαστη χωρις να τον θετουμε σε κυνδινο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 ξερει κανεις με τι συχνοτητα μπορουμε να ρυθμισουμε τον επεξεργαστη χωρις να τον θετουμε σε κυνδινο? μέχρι 667 mhz πάει, που είναι το safe... Δεν γίνεται παραπάνω.. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpagasoula_16 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Σήμερα έκανα με επιτυχία Update σε Froyo 2.2 (I5800XXJPF). Έβαλα και Live wallpapers... Το μόνο μου πρόβλημα που δεν κατάφερα να λύσω είναι το lagfix. Kάνω τα βήματα κανονικά αλλα μετά δεν κάνει επανεκκίνηση μόνο του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts