Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως κανουμε ρουτ ρε παιδια?μου βγαζει ενα σφαλμα στο busybox και οταν καταφερω και το ανοιξω μου κολλαει στο ''waiting for device''

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πως κανουμε ρουτ ρε παιδια?μου βγαζει ενα σφαλμα στο busybox και οταν καταφερω και το ανοιξω μου κολλαει στο ''waiting for device''

Έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων;

- Alex

το συνδεω απλα ετσι?δεν μπαινω σε dowloading mode

σου στέλνω pm να βοηθήσω..

Κάνε διαμόρφωση της εξωτερικής κάρτας από το μενού του τηλεφώνου.

Σε μένα έτσι δούλεψε

Φίλε Ηλία αυτή είναι η απάντησή σου στο δικό μου post ή αφορά απάντηση σε άλλον ?

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε Ηλία αυτή είναι η απάντησή σου στο δικό μου post ή αφορά απάντηση σε άλλον ?

απάντηση στο δικό σου ποστ :)

απάντηση στο δικό σου ποστ :)
...και Ναι!!! Όντως δούλεψε!!! :)

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίρνω αφορμή από την ερώτηση ενός φίλου:

Στη JPF rom δε μπορώ να γυρίσω το πληκτρολόγιο από αγγλικά σε ελληνικά (κάνω slide στη spacebar αλλά αυτή επανέρχεται στο αγγλικό), παρόλο που έχω βάλει στο input languages και τα 2.

Στη JPA δούλευε κανονικά.

Καμιά ιδέα;

Παίρνω αφορμή από την ερώτηση ενός φίλου:

Στη JPF rom δε μπορώ να γυρίσω το πληκτρολόγιο από αγγλικά σε ελληνικά (κάνω slide στη spacebar αλλά αυτή επανέρχεται στο αγγλικό), παρόλο που έχω βάλει στο input languages και τα 2.

Στη JPA δούλευε κανονικά.

Καμιά ιδέα;

Εχεις κανει root;

Αν ναι τοτε, παρε πρωτα ενα backup απο το titanium backup και μετα κανε unroot, επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα ξανα root.

Το backup στο συνιστω ειτε κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ειτε οχι γιατι οταν πηγα να κανω εγω unroot το κινητο κολλησε και δεν ξεκινουσε κι αναγκαστηκα να το φλασαρω ξανα με αποτελεσμα να χασω τα παντα. Το πληκτρολογιο μου μετα το φλασαρισμα ξαναδουλεψε κανονικα.

ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!!!!

Άσχετο για το thread αλλά πολύ σημαντικό για εμένα!

Προσπαθώ να στήσω έναν home ftp server με filezilla. Έχω στήσει τον server στο laptop μου, έχω πάρει URL από dyndns.com, έχω εγκαταστήσει και τον Filezilla Client, έχω κάνει και Port Forwarding στο router αλλά ....τζίφος!! Προφανώς κάτι δεν κάνω σωστά και δεν μπορώ να βγώ έξω από τον router μου!

Γνωρίζετε που μπορώ να αποτανθώ για βοήθεια?

Σας ευχαριστώ.!

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,

Να ρωτήσω μήπως και εσείς έχετε έναν πολύ αργό τηλεφωνικό κατάλογο;

Πιο αναλυτικά όταν πατάω το πράσινο ακουστικό κάτω αριστερά, περιμένω 4-5 δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει, και έχω 5 επαφές μέσα.

Πίστευα ότι δεν ήταν πρόβλημα μέχρι που είδα το ZTE BLADE μιας φίλης στο μπήκε απευθείας και με 200 περίπου επαφές.

Edited by iliastr

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω κάτι εδω και μέρες μήπως και συμβαίνει μόνο σε εμένα...

Εχω την JPF. Οταν σβήνω το τηλέφωνο, παίζει το shudown animation, μετά γίνεται μαύρη η οθόνη (αλλά δεν έχει σβήσει, διότι διακρίνεται ένα αδύναμο backlight) και μετά από 4-5 sec σβήνει με μία ελαφρά δόνηση.

Είναι και σε εσάς έτσι? γιατι με τα eclair δεν το έκανε...

Χριστόφορος :music:

Καλησπέρα,

Να ρωτήσω μήπως και εσείς έχετε έναν πολύ αργό τηλεφωνικό κατάλογο;

Πιο αναλυτικά όταν πατάω το πράσινο ακουστικό κάτω αριστερά, περιμένω 4-5 δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει, και έχω 5 επαφές μέσα.

Πίστευα ότι δεν ήταν πρόβλημα μέχρι που είδα το ZTE BLADE μιας φίλης στο μπήκε απευθείας και με 200 περίπου επαφές.

Στο κάνει πάντα? μήπως τρέχει κάτι συγχρόνως? Με τι firmware είσαι?

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω κάτι εδω και μέρες μήπως και συμβαίνει μόνο σε εμένα...

Εχω την JPF. Οταν σβήνω το τηλέφωνο, παίζει το shudown animation, μετά γίνεται μαύρη η οθόνη (αλλά δεν έχει σβήσει, διότι διακρίνεται ένα αδύναμο backlight) και μετά από 4-5 sec σβήνει με μία ελαφρά δόνηση.

Είναι και σε εσάς έτσι? γιατι με τα eclair δεν το έκανε...

κι εμένα μου το κάνει και έχω ακόμα την eclair2.1 update 1.

Ο τηλεφωνικός κατάλογος πόσο κάνει σε σένα να ανοίξει;

Ναι το κάνει από την αρχή αλλά δεν έδινα σημασία ιδιαίτερη γιατί το τηλέφωνο το έχω μόνο για internet και για να με παίρνει τηλέφωνο η γυναίκα μου δωρεάν

κι εμένα μου το κάνει και έχω ακόμα την eclair2.1 update 1.

Ο τηλεφωνικός κατάλογος πόσο κάνει σε σένα να ανοίξει;

Ναι το κάνει από την αρχή αλλά δεν έδινα σημασία ιδιαίτερη γιατί το τηλέφωνο το έχω μόνο για internet και για να με παίρνει τηλέφωνο η γυναίκα μου δωρεάν

Τώρα τα ανοίγει πολύ γρήγορα 1-2 sec όταν πρωτοφορτώνει το contacts app και αμεσως κάθε φορά που το φέρνει από background (τρέχω JPF firmware με lagfix v2). Αν θυμάμαι καλά και εμένα αργούσε με Eclair και με νευρίαζε...οπως επίσης αργούσε όταν ηθελα να στείλω μύνημα.

Τώρα τα ανοίγει πολύ γρήγορα 1-2 sec όταν πρωτοφορτώνει το contacts app και αμεσως κάθε φορά που το φέρνει από background (τρέχω JPF firmware με lagfix v2). Αν θυμάμαι καλά και εμένα αργούσε με Eclair και με νευρίαζε...οπως επίσης αργούσε όταν ηθελα να στείλω μύνημα.

Τέλος πάντων θα ζήσω και μ'αυτό το πρόβλημα.

Ούτως ή άλλως δεν καίγομαι ιδιαίτερα.

Πάντως θα ψάξω για άλλο πρόγραμμα τηλεφώνου, αν υπάρχει ελεύθερο στην αγορά.

Τέλος πάντων θα ζήσω και μ'αυτό το πρόβλημα.

Ούτως ή άλλως δεν καίγομαι ιδιαίτερα.

Πάντως θα ψάξω για άλλο πρόγραμμα τηλεφώνου, αν υπάρχει ελεύθερο στην αγορά.

Δεν θα στο πρότεινα. Κοιταξε να συμμαζέψεις τα contacts σου αν τυχόν διαβάζει από πολλούς λογαριασμούς και SIM ίσως εκεί οφείλεται ένα μερος της καθυστέρησης. Εγώ τα έχω περάσει όλα στο google account και είναι πολύ πρακτικό. Ξεχνάς backup με Οutlook και Kies.

Δεν θα στο πρότεινα. Κοιταξε να συμμαζέψεις τα contacts σου αν τυχόν διαβάζει από πολλούς λογαριασμούς και SIM ίσως εκεί οφείλεται ένα μερος της καθυστέρησης. Εγώ τα έχω περάσει όλα στο google account και είναι πολύ πρακτικό. Ξεχνάς backup με Οutlook και Kies.

Καλημέρα.

Πέντε επαφές έχω όλες κι όλες και βρίσκονται στη μνήμη της συσκευής.

αυτή είναι και η μόνη που χρησιμοποιώ.

Της SIM που είναι και άδεια όπως και του Gmail τις έχω απενεργοποιημένες

Εχεις κανει root;

Αν ναι τοτε, παρε πρωτα ενα backup απο το titanium backup και μετα κανε unroot, επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα ξανα root.

Χρησιμοποιώ την JPF clean που είναι prerooted. Το z4root μού κάνει unroot το κινητό, αλλά μετά δεν μπορεί να το ξανακάνει root.

Πως να κάνω root, λοιπόν;

Χρησιμοποιώ την JPF clean που είναι prerooted. Το z4root μού κάνει unroot το κινητό, αλλά μετά δεν μπορεί να το ξανακάνει root.

Πως να κάνω root, λοιπόν;

One click root

Clopy-paste απο XDA:

"HOW TO ROOT:

Actually it's possibile to root I5800 using "One Click Root/UnRoot I9000 (Eclair and Froyo) Mac and PC" that you can find here. I used the OSX version.

WINDOWS VERSION

1. Make sure your phone is on USB Debug mode: (MENU > Settings > Applications > Developement > USB debugging = Checked )

2. For Windows x86 and x64 systems make sure that the Samsung Drivers are installed. You can get them here.

3. Extract the contents of GalaxyS_I9000_One-Click_Root.rar to a folder.

4. Connect your phone to your PC via the USB cable and launch the file "Galaxy S I9000 One-Click Root" file.

5. Based on the version of the Operating System you are running, click the "One-Click Root 2.1" button for Eclair or "One-Click Root 2.2" for Froyo Warning: Not Both!!. This will launch a command prompt follow the instructions in the CMD window."

Μετάφραση:

Πως να κάνετε Root από Windows:

1.Ενεργοποιήστε την επιλογή USB Debug Mode: Μενού>Ρυθμίσεις>Εφαρμογές> Ανάπτυξη Εφαρμογών> Αποσφαλμάτωση USB=τικαρισμένο

2.Σιγουρευτείτε ότι έχετε τους οδηγούς για το κινητό σας εγκατεστημένους.

3.Αποσυμπιέστε τα αρχεία από το GalaxyS_I9000_One-Click_Root.rar σε ένα φάκελο

4.Συνδέστε το τηλέφωνο με το καλώδιο USB και τρέξτε το "Galaxy S I9000 One-Click Root"

5.Ανάλογα ποια έκδοση Android έχετε στο κινητό πατήστε και το κατάλληλο κουμπί,"One-Click Root 2.1" ή "One-Click Root 2.2". (ΠΡΟΣΟΧΗ! Όχι και τα 2!)

Τώρα ακολουθήστε τις οδηγίες στο παράθυρο.

Edited by Larrythe

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Ευχαριστώ για την απάντηση Larrythe.

Έχω δοκιμάσει τη μέθοδο που μου γράφεις αλλά για κάποιο λόγο δε μου τρέχει το Galaxy S I9000 One-Click Root στο pc, μου βγάζει μύνημα: The application was unable to start correctly (0xc000007b). Click OK to close the application.

Θα δοκιμάσω να ξανακατεβάσω το αρχείο μήπως στράβωσε κάτι στο κατέβασμα και θα προσπαθήσω ξανά.

Τι ωραία που ήταν όταν δούλευε το z4root :P

Έχω δοκιμάσει τη μέθοδο που μου γράφεις αλλά για κάποιο λόγο δε μου τρέχει το Galaxy S I9000 One-Click Root στο pc, μου βγάζει μύνημα: The application was unable to start correctly (0xc000007b). Click OK to close the application.

Θα δοκιμάσω να ξανακατεβάσω το αρχείο μήπως στράβωσε κάτι στο κατέβασμα και θα προσπαθήσω ξανά.

Όντως, κι εμένα αυτό βγάζει! Μήπως έχεις Windows 7 64bit?

Μήπως το τρέχεις χωρίς να είναι συνδεδεμένο το κιν?

Edited by Larrythe

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

σε froyo ο μόνος τρόπος για ροοτ είναι το superoneclick*..

Edited by kyrillos13

σε froyo ο μόνος τρόπος για ροοτ είναι το oneclickroot..

Αυτό είναι το SuperOneClick! Πλάκα έχουν τα ονόματα! Και το oneclickroot διαβάζω ότι δουλεύει, αλλά βγάζει αυτό το ηλίθιο error, που δεν οφείλεται στα Windows 7, το δοκίμασα και σε XP...

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!