Jump to content

Προβλημα με security tools

alexandros_29
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια την βοηθεια σςα παρακαλω!!Εχ αποκτησει τον ιο σκουλικημε την ονομασια

virus.DOS>Acapulco1971.ΛΟιπον αυτο που εχω κανει ειναι μπηκα σε save mode και ετρεξα το Ccleaner αλλα τιποτα και register εψαξε αλλα παλι το ιδιο προβλημα!Μπορω να μπω μονο με firefox και δεν μου ανοιγει αλλο φυλλομετρητη !Απο κανονικη εκκινηση ςινδοςσ δεν μου τρεχει κανενα προγραμμα και μονο απο save mode το εκανα εγκατασταση!Πειτε τι να κανω αναλυτικα βηματα ευχαριστω περιμενω απαντησεις

Κατέβασε κάποιο antivirus (π.χ. avast, avg, antivir, που είναι δωρεάν) και καθάρισε τον υπολογιστή με αυτά. Αν δεν τα καταφέρεις πήγαινέ το σε κάποιον ειδικό. Αναλυτικά βήματα δε μπορεί κανείς να σου πει γιατί δεν ξέρει κανείς τι ακριβώς έχει ο υπολογιστής σου αν δεν τον δει.

εχω προγραμμα αντιικο avg αλλα μαλλον ειναι στη register και το καθαριζει προσωρινα αλλα μετα παλι εμφανιζεται τωρα μου εβγαλε και ιο ΙΕΜonster.

εχω προγραμμα αντιικο avg αλλα μαλλον ειναι στη register και το καθαριζει προσωρινα αλλα μετα παλι εμφανιζεται τωρα μου εβγαλε και ιο ΙΕΜonster.

Δοκιμασε με το Malwarebytes Anti-Malware ή κατι αντιστοιχο θα καθαρισει.

Τι λειτουργικο χρησιμοποιεις?

Τελος προσεχε σε ποιες σελιδες μπαινεις!! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Δεν εκανε τιποτα αυτο που ειπες...Το security tools προκαλει το προβλημα γιατι μου ζηταει να το αγορασω για να καθαρισει!!!Κθε τοσο και λιγακι μου βγαζει μην Δεν μπορω να το διαγραψω απο την προσθαφαιρεση γιατι δεν υπαρχει εκει!!Εχω τα xp καμια αλλη ενεργεια ρε παιδια>?

Security tool; άσχημα τα πράγματα, σε ασφαλή λειτουργία δοκίμασε το malware bytes που αναφέρθηκε παραπάνω και το combo fix. Αν είσαι τυχερός θα καθαρίσει. Εναλλακτικά τρέξε ένα live cd Linux και σώσε έστω τα αρχεία σου και κανε ένα ωραιότατο format. Δυστυχώς πρόκειται για επίμονο malware που δεν καθαρίζει εύκολα, το χειρότερο είναι ότι δημιουργεί random φακέλους και εκτελέσιμα στο application data που δυσκολεύουν ακόμα και τον χειροκίνητο καθαρισμό.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Trust no one!

Το cmbo fix μαλλον εκανε την δουλεια ετρεξα και το αλλο malware bytes για registry και καθαρισαν ολα τρεχει σφαιρα τωρα!!Ευχαριστω παιδια γλιτωσα 50 ευρω χαχαχαχα

Αφού γλύτωσες το format είσαι αρχηγός. Να προσέχεις μόνο σε τι σελίδες μπαίνεις και τι κατεβάζεις για να μην ξαναέχεις προβλήματα.
Trust no one!