Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δεν το βλέπει.

μου φαινεται πρεπει να πας στο service να στο φτιαξουν....

εντος εγγυησης ειναι δεν υπαρχει προβλημα

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μου φαινεται πρεπει να πας στο service να στο φτιαξουν....

εντος εγγυησης ειναι δεν υπαρχει προβλημα

Ναι αυτό θα κάνω. Μάλλον έγινε "brick". Αλλά επειδή δεν έχω γνώση από τέτοιες διαδικασίες και είναι στην εγγύση προτιμώ να μην μπλέξω.

Ναι αυτό θα κάνω. Μάλλον έγινε "brick". Αλλά επειδή δεν έχω γνώση από τέτοιες διαδικασίες και είναι στην εγγύση προτιμώ να μην μπλέξω.

αμα αναβοσβηνουν και κουμπια δεν υπαρχει σωτηρια....ή service ή kw_update...σου μιλα ο αρχων του brick σε αυτο το τηλεφωνο....

Καλημέρα,

Όταν κάνω συγχρονισμό επαφών με το gmail δεν μου τις συγχρονίζει όλες.Για παράδειγμα ενώ κάνω εισαγωγή μιας επαφής με τον τρόπο που περιέγραψε ο φίλος ΕΟL και περνάει στο gmail μετά κατά τον συγχρονισμό δεν μου περνάει στο κινητό.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα,

Όταν κάνω συγχρονισμό επαφών με το gmail δεν μου τις συγχρονίζει όλες.Για παράδειγμα ενώ κάνω εισαγωγή μιας επαφής με τον τρόπο που περιέγραψε ο φίλος ΕΟL και περνάει στο gmail μετά κατά τον συγχρονισμό δεν μου περνάει στο κινητό.

Ευχαριστώ.

Πήγαινε στις επαφές,πάτα το κουμπάκι των επιλογών (το κάτω αριστερά hardware) επέλεξε "Επιλογές Προβολής" και αν θες να χρησιμοποιήσεις επαφές και συγχρονισμό Google και να μην σου φαίνονται διπλά,θα επιλέξεις μόνο στο gmail acc σου το "System Group:My contacts"...

Πειραματίσου εκεί και θα την βρεις την άκρη ... ;)

Καλησπέρα παιδιά!

Από εχθές είμαι και εγώ κάτοχος του opimus one .Εχθές έτυχε να ταξιδεύω κιόλας με το λεωφορείο και το έλιωσα .Είναι το πρώτο μου κιν με android και εχω αρκετές απορίες .

Η οθόνη του σε σχέση με το galaxy mini δεν μου φαίνεται τόσο καλή όσο αφορά την ευαισθησία στο άγγιγμα της οθόνη .Επίσης η ζελατίνα δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις διότι κολλάει στο χέρι μου .Είδη έχω παραγγείλει άλλη από ebay .

Πολλές φορές πατάω κάτι και δεν κάνει τίποτα πρέπει να το πατήσω και άλλη φορά .Εχθές ενώ ήμουν στο ίντερνετ μέσω wind άλλες φορές έχανε το σήμα εντελώς για κάποιο διάστημα και άλλες φορές ενώ είχε σήμα δεν έμπαινε στο ίντερνετ και έπρεπε να ανοίγω-κλείνω πολλές φορές το apndroid για να δουλέψει .

Εάν κάνω το τελευταίο Update θα μπορώ να περάσω κάποια στιγμή costum rom ή να κάνω root ? Μπορώ με κάποιον τρόπο να κόψω τις διαφημίσεις από κάποια προγράμματα?

Επίσης ψάχνω τις εξής εφαρμογές

1) Ένα καλό πληκτρολόγιο γιατί αυτό που έχει δεν μπορώ να γράφω συνεχόμενα κεφαλαία

2)Ένα καλό και ελαφρύ task manager .Έχω κατεβάσει το advanced task manager

3)Ένα καλό file manager . Έχω κατεβάσει τον IO file manager .Αλλά ήθελα να στείλω με bluetooth μία εφαρμογή που είχα κατεβάσει αλλά είχε μόνο επιλογή μέσω gmail

Αυτά για αρχή :p ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά :D

Edited by ALIEN_3_
Θοδωρης

@Alien3

Δεν το έχω δουλέψει καθόλου με την προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού αφου με το που το έβγαλα απο το κουτί πέρασα την τελευταία.

Η απόκριση της οθόνης στο touching δεν είναι σίγουρα σαν του iPhone η του Nexus αλλα δεν με αναγκάζει σε διπλοπατηματα. Σπάνια να συμβεί κάτι τέτοιο.

Εκει που υπάρχει ένα μικρο πρόβλημα είναι στο browsing με τον official browser αλλα στο touch to zoom.

Για αυτο που σου συνέβη στην πλοήγηση με 3g, το πιθανότερο είναι ότι φταίει η wind.

Πληκτρολόγιο χρησιμοποιω το MultiLing απο το market. Πρέπει να κατεβασεις και τα ελληνικά. Διαθέτει επιλογη μεγέθους πληκτρολογιου και μοιάζει με το γνήσιο της έκδοσης android 2.3

Ο Advance task Manager είναι μια χαρα.

File explorer θα βάλεις τον κορυφαίο που είναι ο astro

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

το συγκεκριμενο κινητο δε χρειαζεται ζελατινα για μενα. η μαμα ζελατινα δεν ηταν καθολου καλη, μου κοντραρε το δαχτυλο...ο io manager ειναι ο καλυτερος για μενα...εφαρμογή μέσω bluetooth? γινεται? αν και δε το χρειαστηκα μεχρι τωρα...

το συγκεκριμενο κινητο δε χρειαζεται ζελατινα για μενα. η μαμα ζελατινα δεν ηταν καθολου καλη, μου κοντραρε το δαχτυλο...ο io manager ειναι ο καλυτερος για μενα...εφαρμογή μέσω bluetooth? γινεται? αν και δε το χρειαστηκα μεχρι τωρα...

Εγω παραγγειλα τον Brando (screen protector) γιατί το ONE δεν διαθέτει κρυσταλλο αλλα πλαστικο εμπρός απο την οθόνη και χαρασεται εύκολα. Δεν είναι μόνο ότι θα φαίνεται άσχημα αν γεμίσει γρατζουνιες, θα το αισθάνεσαι στην αφή και θα σ ενοχλεί.

Επίσης δεν μπορείς να το πουλησεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας .

Δεν μπορούμε να στείλουμε την εφαρμογή με bluetooth ? (Το αρχείο εγκατάστασης)

Όση βγάλατε την ζελατίνα έχει διαφορά στην ευαισθησία της οθόνης ?

Κάτι ακόμα τώρα είμαι στο βουνό στο εξοχικό και παίρνω ίντερνετ από κιν στο λαπ τοπ .Μπορώ να το συνδέσω με usb αλλά να μην φορτώνει και η μπαταρία ταυτόχρονα ?

Για το αν κάνω update και μετά να μπορώ να κάνω root η να περάσω κάποιο custom rom μπορεί να μου πει κάποιος ?

Θοδωρης

Καλησπέρα παιδιά!

Από εχθές είμαι και εγώ κάτοχος του opimus one .Εχθές έτυχε να ταξιδεύω κιόλας με το λεωφορείο και το έλιωσα .Είναι το πρώτο μου κιν με android και εχω αρκετές απορίες .

Η οθόνη του σε σχέση με το galaxy mini δεν μου φαίνεται τόσο καλή όσο αφορά την ευαισθησία στο άγγιγμα της οθόνη .Επίσης η ζελατίνα δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις διότι κολλάει στο χέρι μου .Είδη έχω παραγγείλει άλλη από ebay .

Πολλές φορές πατάω κάτι και δεν κάνει τίποτα πρέπει να το πατήσω και άλλη φορά .Εχθές ενώ ήμουν στο ίντερνετ μέσω wind άλλες φορές έχανε το σήμα εντελώς για κάποιο διάστημα και άλλες φορές ενώ είχε σήμα δεν έμπαινε στο ίντερνετ και έπρεπε να ανοίγω-κλείνω πολλές φορές το apndroid για να δουλέψει .

Εάν κάνω το τελευταίο Update θα μπορώ να περάσω κάποια στιγμή costum rom ή να κάνω root ? Μπορώ με κάποιον τρόπο να κόψω τις διαφημίσεις από κάποια προγράμματα?

Επίσης ψάχνω τις εξής εφαρμογές

1) Ένα καλό πληκτρολόγιο γιατί αυτό που έχει δεν μπορώ να γράφω συνεχόμενα κεφαλαία

2)Ένα καλό και ελαφρύ task manager .Έχω κατεβάσει το advanced task manager

3)Ένα καλό file manager . Έχω κατεβάσει τον IO file manager .Αλλά ήθελα να στείλω με bluetooth μία εφαρμογή που είχα κατεβάσει αλλά είχε μόνο επιλογή μέσω gmail

Αυτά για αρχή :p ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά :D

για τα καιφαλαια πρεπει να πατησεις το αριστερο βελος 2 φορες

:ninja:

Παιδιά χρόνια πολλά καταρχήν .

Έχω ενα λειτουργικό πρόβλημα το οποίο είναι το εξής : Όταν έχω ένα βιντεακι και το διαγράφω , καθώς περνάω ένα καινούργιο στο κινητό μου...στο πρόγραμμα που έχω τα βίντεο η μικρογραφία του καινούργιου πια βίντεο είναι αυτή του παλιού που έχω ήδη διαγράψει !! Αυτό γίνεται με όλα τα βίντεο που διαγράφω . Ουσιαστικά σαν να κρατάει το..εξώφυλλο του και μου το βγάζει στο επόμενο που θα περάσω στο κινητό .

Συμβαίνει και σε εσάς αυτό ; Και αν ναι λύνεται με κάποιο τρόπο ;

Ευχαριστώ.

στην 10b γινοταν αυτο...κατεβαζα κατι τσοντες και μετα τις εσβηνα αλλα ο κωλος εμενε στα αλλα βιντεο.....στην 10h ολα complet...

τωρα γινεται root και η 2.2.2 πολυ ευκολα κατεβαζoντας το GingerBreak APK απο το παρακατω link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044765

τωρα γινεται root και η 2.2.2 πολυ ευκολα κατεβαζoντας το GingerBreak APK απο το παρακατω link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044765

root με superoneclick?

κατεβασε τη τελευταια εκδοση GingerBreak-v1.20.apk εγκατεστησε τη απο την καρτα τρεξε την εφαρμογη και σε 30 δευτερα το τηλεφωνο θα ειναι rooted.

κατεβασε τη τελευταια εκδοση GingerBreak-v1.20.apk εγκατεστησε τη απο την καρτα τρεξε την εφαρμογη και σε 30 δευτερα το τηλεφωνο θα ειναι rooted.

πολυ καλος...thank you...εχει και unroot για οσους ενδιαφέρονται

πολυ καλος...thank you...εχει και unroot για οσους ενδιαφέρονται

Το έκανες δούλεψε κανονικά? έχεις την 2.2.2 V10h ?

Το έκανες δούλεψε κανονικά? έχεις την 2.2.2 V10h ?

δοκιμασα το adfree τωρα και παιζει μια χαρα...ναι την αυθεντικη version έχω v10h

ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες...αλλα εχω μια ακομη....τις προεπιλεγμενες εφαρμογες πως μπορω να τις κανω απεγκατασταση,την εφαρμογη μηνηματα πχ που εχει το τηλεφωνο,μπορω να βαλω να ανοιγει μονο το smschomp???μεχρι τορα δεν τα εχω καταφερει...το τηλεφωνο το εκανα root....μπορει καποιος να με βοηθησει...?

Για να ανακεφαλαιωσουμε, έχουμε πλέον root για την 2.2.2 V10h το οποίο γίνεται εύκολα και διαθέτει unroot σε περίπτωση που που χρειαστούμε να πάμε την συσκευη μας στο service. Σωστά?

• Administrators
ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες...αλλα εχω μια ακομη....τις προεπιλεγμενες εφαρμογες πως μπορω να τις κανω απεγκατασταση,την εφαρμογη μηνηματα πχ που εχει το τηλεφωνο,μπορω να βαλω να ανοιγει μονο το smschomp???

Για απενεργοποίηση/απεγκατάσταση εφαρμογών... https://market.android.com/details?id=com.danesh.system.app.remover&feature=search_result

Βασικές εφαρμογές όπως αυτή των μηνυμάτων σου συνιστώ να μην την πειράξεις. Μπορείς από εκεί να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις και θα είναι σαν να μην υπάρχει.

Modpic.gif