Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικα εκανα τη λαλακια.δηλ. ενω η συσκευη ηταν ροοτ εκανα επαναφορα εργ. ρυθμ. και παπαλα. κολησε στο λογοτυπο. καμια ιδεα πριν το στειλω πουθενα? καθε βοηθεια πολυτιμη. ευχαριστω.
:ninja:

ξανα κανε hard reset με home+vol down+power button.μεχρι να στρωσει

τελικα εκανα τη λαλακια.δηλ. ενω η συσκευη ηταν ροοτ εκανα επαναφορα εργ. ρυθμ. και παπαλα. κολησε στο λογοτυπο. καμια ιδεα πριν το στειλω πουθενα? καθε βοηθεια πολυτιμη. ευχαριστω.

κ εγω εχω κενει επαναφορα εχοντας περασμενο rooτ κ ηταν οκ.. Το μονο που θα προσθεσω ειναι οτι με την επαναφορα δεν εφυγε το ρουτ... με πιο προγραμμα εκενες ρουτ? εγω με το superoneclick

παιδια θελω να ρωτησω..

* Ενω εχω κανει ρουτ κ στο προγραμμα superoneclick επελξα ξεκλειδωμα του μαρκετ απο εκει κ περα.. τι? κατεβαζω κατι? γτ δεν εχει αλλαξει κατι..

*Οταν με καλουσαν για να απαντησω επρεπε να σειρω την μπαρα δεξια για να μιλησω , τωρα σε καποιες κλεισεις απλα μ δειχνει να πατησω ενα απο τα 3 κουμπια, αποδοχη κλπ τι εγινε? υπαρχει καποια ρυθμιση κ απο που για να το ξαναφερω οπως ηταν?

κ εγω εχω κενει επαναφορα εχοντας περασμενο rooτ κ ηταν οκ.. Το μονο που θα προσθεσω ειναι οτι με την επαναφορα δεν εφυγε το ρουτ... με πιο προγραμμα εκενες ρουτ? εγω με το superoneclick

με το ιδιο. απλως απο τισ ρυθμισεις εκανα επαν.εργ.ρυθμ. ξεκινησε,κ κολησε στο λογοτυπο android.

ξανα κανε hard reset με home+vol down+power button.μεχρι να στρωσει

εδω κ μιση ωρα απλως δειχνει android

εγω δεν ειχα προβλημα... απλη επαναφορα εκανα οχι hard reset... αν δεν ανοιγει ακομα δοκιμασε αυτο, ανοιξε το κανονικα κ κρατα πατημενο ενα απο τα τρια αριστερα κουμπια , τι σου λεω ,ε..?

κ μενα ειχε φαει ενα κολλημα κ δεν ανοιγε κ πατησα νομιζω το βελακι συνεχομενα κ ανοιξε αλλα εχει περασει καιρος.

Οχι ομως πανω σε hard reset, σε ακυρη φαση.

Edited by leodary

Παιδια καλησπερα!!! Μηπως ξερουμε ποτε θα εχουμε κι εμεις την νεα πλατφορμα Android 2.3 GingerBread?

Υ.Γ.: Σε περιπτωση που εχει ηδη αναφερθει συγχωρηστε με για την επαναληψη! :ninja:

δεν το ξέρουμε. και μάλλον θα αργησουμε να το μάθουμε. δίκη που εκτίμηση είναι σε περισσότερο από τρίμηνο

φιλοι την βοηθεια σας.Υπαρχει καποιο σιτε με οδηγιες σε ελληνικα για ξεκλειδομα τηλ? προσπαθησα να κανω hard reset και το τηλ. εμεινε στο λογοτυπο ανδροιτ.το τηλ ειναι ροοτ με superoneclick.γερο κολλημα κ θελω να αποφυγω το σερβις

ευχαριστώ πολύ φίλε.όλα οκ εως εδώ.μετά όταν πάω να κάνω custom recovery ενώ έχω κάνει extract το flash_image στην sd όταν πατάω την εντολή cat /sdcard/flash_image> /system/bin/flash_image μου βγάζει no such file.ξέρετε τι μπορεί να φταίει?το έκανα πολλές φορές και δοκίμασα τα πάντα αλλά μου το βγάζει πάλι..

@ Voltron : Θα ανεβασεις το swype που μου ειπες πιο πριν?

ναι απλα δε προλαβα. θα το κανω αυριο οκ? :)

ευχαριστώ πολύ φίλε.όλα οκ εως εδώ.μετά όταν πάω να κάνω custom recovery ενώ έχω κάνει extract το flash_image στην sd όταν πατάω την εντολή cat /sdcard/flash_image> /system/bin/flash_image μου βγάζει no such file.ξέρετε τι μπορεί να φταίει?το έκανα πολλές φορές και δοκίμασα τα πάντα αλλά μου το βγάζει πάλι..

KANEIS UNZIP TOΝ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ,ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΖΙΡ!!! ΚΑΝΕ EXTRACT.

Καλημέρα παιδιά

Να ρωτήσω κάτι τα video τα DIVX σας τα παίζει κανονικά?

Χρειάζεται να κάνουμε καμιά ρύθμιση η άμα ξέρετε κάνα movie player από το market που να τα παίζει όλα ??

Ευχαριστώ πολύ

Knock knock!!! Who's there? ME I KILL YOU!!!!!

Xiaomi Pocophone f1

MIUI 11.0.5.0

Android 9 (Pie)

αυτό κάνω φίλε μου,δεν το βάζω έτσι κάνω unzip το αρχείο χύμα στην κάρτα μνήμης, αλλά πάλι, αυτό είναι το παράξενο..

Βρε παιδια δεν γινεται να ρυθμισουμε καπως το τηλεφωνο ( :wacko: ) ετσι ωστε οταν εχουμε συνδεδεμενο handsfree να μπορουμε με το αντιστοιχο κουμπι (στα ακουστικα) να κανουμε κληση και να μην ανοιγει το Music Player??? Μου εχει σπασει τα νευρα αυτο και δεν μπορω να βρω τιποτα πουθενα!!! :mad: :(

Το τελευταο ειναι να μην απενεργοποιεις τη συνδεση με τον υπολογιστη, δε μπορω να φανταστω κατι αλλο....

όχι δεν κάνω τίποτα..και απότι βλέπω το έχουν και άλλοι πρόβλημα σε ξένα site που έψαξα αλλά κανείς δεν αναφέρει λύση,το χειρότερο είναι που δεν μπορώ να το παραβλέψω και να συνεχίσω γιατί ;έτσι δεν μου παραουσιάζεται το recovery mode..και θέλω πολύ να δουλέψω custom'd roms..

Εγω φιλε μου τις δοκιμαδα ολες και ξαναγυρισα στη original, απλα εβαλα custom recovery φορτωσα το kernel απο xda για overclocking και screen bug και ειμαι ετοιμος. εμφανισιακα δε μαρεσε καμια αλλη...