EOL Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Γεια σας παιδιά... Καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά...Θα ήθελα να με βοηθήσετε να βρω μια καλή ρομ να βάλω στο συγκεκριμένο τηλέφωνο(Lg p500) και ταυτόχρονα να σας ευχαριστήσω που με βοηθήσατε χάρη στα ποστς σας να κάνω root το κινητό κλπ κλπ.... όλα είναι έτοιμα αλλά στην επιλογή ρομ υπάρχει πρόβλημα...έβαλα την cyanogen και είχα πρόβλημα με το σήμα...δεν έβρισκε καθόλου σήμα....καμία άλλη ρομ με πολλά γραφικά υπάρχει και χωρίς πολλά προβλήματα? Καλησπέρα και καλές γιορτές... Δεν έχεις σήμα επειδή η συσκευή σου έχει την νέα baseband ενώ η cyanogen δουλεύει με την παλιά... Ψάξε στο xda, υπάρχει ειδικό thread με την διαδικασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 (edited) Γεια σας παιδιά... Καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά...Θα ήθελα να με βοηθήσετε να βρω μια καλή ρομ να βάλω στο συγκεκριμένο τηλέφωνο(Lg p500) και ταυτόχρονα να σας ευχαριστήσω που με βοηθήσατε χάρη στα ποστς σας να κάνω root το κινητό κλπ κλπ.... όλα είναι έτοιμα αλλά στην επιλογή ρομ υπάρχει πρόβλημα...έβαλα την cyanogen και είχα πρόβλημα με το σήμα...δεν έβρισκε καθόλου σήμα....καμία άλλη ρομ με πολλά γραφικά υπάρχει και χωρίς πολλά προβλήματα? κ μενα μετα το root δεν εβλεπε τη sim κ εκανα οτι λεει εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1149530 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.εχεις δικιο ξεχαστηκα :) Edited December 18, 2011 by soullis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ώστε να βάλω A2SD στην cm7; Δεν έχω βγάλει άκρη όσες φορές έχω προσπαθήσει... Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 καλησπερα ψαχνω μια εφαρμογη για να βλεπω τους αριθμους των τηλ.στις επαφες με μεγαλυτερα γραμματα Καλημέρα. Καμμιά απάντηση στο ερώτημα αυτό, υπάρχει παιδιά ? Η εφαρμογή που προτείνει ο οβελίξ5 δεν το περιλαμβάνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Καλημέρα σε όλους, το τηλ. μου εχει την v20g και λόγω ότι αρχισα να το βαριέμαι και με σκοπό να το κάνω overclock είπα να αρχίσω σιγά σιγά να το προετοιμάζω. Το έκανα root με superoneclick 1.9.5 και μετά κατέβασα το rom manager για custom recovery, το έτρεξα και επέλεξα Flash ClockworkMod Recovery. Μόλις τελείωσε με επιτυχία, επέλεξα από το μενού του rom manager το boot in recovery mode και αντί να με βγάλει το μενού του custom recovery εκανε factory reset!!! Τι εκανα λάθος? Μηπως έπερεπε να έχω κάνει restart ? Παρακαλώ τα φώτα σας :-) Υ.Γ. σήμερα πήγα να κάνω back up την original rom με το rom manager και εκανε πάλι restart σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Προφανώς κάτι δεν πάει καλά...αν έχει κανένας καμμιά ιδέα...thanks Edited December 19, 2011 by RadiactiveToy Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) Καλημέρα σε όλους, το τηλ. μου εχει την v20g και λόγω ότι αρχισα να το βαριέμαι και με σκοπό να το κάνω overclock είπα να αρχίσω σιγά σιγά να το προετοιμάζω. Το έκανα root με superoneclick 1.9.5 και μετά κατέβασα το rom manager για custom recovery, το έτρεξα και επέλεξα Flash ClockworkMod Recovery. Μόλις τελείωσε με επιτυχία, επέλεξα από το μενού του rom manager το boot in recovery mode και αντί να με βγάλει το μενού του custom recovery εκανε factory reset!!! Τι εκανα λάθος? Μηπως έπερεπε να έχω κάνει restart ? Παρακαλώ τα φώτα σας :-) Υ.Γ. σήμερα πήγα να κάνω back up την original rom με το rom manager και εκανε πάλι restart σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Προφανώς κάτι δεν πάει καλά...αν έχει κανένας καμμιά ιδέα...thanks Το έκανε και εμένα αυτό χθες που γύρισα από cyanogen 6.5.8 σε stock αλλα ήθελα να αλλάξω kernel και κόντεψα να το σπάσω το τηλέφωνο από τα νεύρα μου. Τη πρώτη φορά που έβαλα το clockworkmod δεν θα θυμάμαι να έκανα τέτοια διαδικασία. Μεγάλη μαμακία να κάθεσαι να περνάς wifi κωδικούς, gmail κτλ και μετά να κάνεις ένα boot σε recovery και να πηγαίνουν όλα στράφι. Anyway Δες εδώ forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1318750 εγώ έτσι πλέον το έκανα και παίζει. Για τους φίλους που δεν έχουν σήμα παίζουν 2 πράγματα. Ή έχουν τη νέα baseband και η cyanogen 6.5.8 θέλει τη παλιά(το πιο πιθανό) ή έχουν κάνει μαντάρα το NV2 και πρέπει να το φλασάρουν με lgmdp. Νομίζω η cyanogen 6.6.1 παίζει με τη καινούργια baseband οπότε δεν θέλει φλασάρισμα τη παλιά. Έχει κάποιος να προτείνει κάποια ρομ η οποία να είναι σταθερή πάνω απ' όλα και με ελάχιστα bugs ? Ρωτάω διότι δοκίμασα τη cyanogen 6.5.8 του Milk και κάθε φορά είχα μία αναφορά λάθος στο statusbar όταν άνοιγα το κινητό περί international roaming που ήταν πολύ σπαστικό. Ακόμη, τη δεύτερη μέρα μου κόλλησε το κινητό όταν το άνοιξα στο logo cyanogen και χ3στ!κα λιγάκι και λεω μπιπ το, γυρνάω στη stock να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Οι επιλογές πάντως είναι αμέτρητες πραγματικά και το κινητό πέταγε. Από μπαταρία δεν μπορώ να πω. Γενικά πάντως το smartass, ξεσκίζει λιγάκι τη μπαταρία άμα το σκαλίζεις. To καλό με τη παλιά baseband είναι ότι μόλις συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή και τρέξεις το lg updater βγάζει ότι έχεις τη 10e νομίζω και κάνει μόνο του αναβάθμιση στη v20g αυτόματα, χώρια που σβήνει και το clockworkmod recovery οπότε είσαι κομπλέ για το service άμα κάτσει καμία στραβή. @RadiactiveToy Αν δεν θες να μπλέξεις με φλασαρίσματα και ιστορίες μην το κάνεις.Και εμένα έτσι με έτρωγε ο κ@λος μου και έφαγα πόσες μέρες να διαβάζω πριν δοκιμάσω κάτι συν τη διαδικασία και τελικά γύρισα εκεί που ήμουν. Άσε δε που μάλωσα και με τη κοπέλα μου γιατί δεν απαντούσα λέει στα μηνύματα και χωρίσαμε Χριστουγεννιάτικα. Δεν ήταν μόνο αυτό, αλλά άντε να της εξηγήσεις ότι άλλαζα ρομ, μετά άλλαζα kernel, εφαρμογές μαμακίες ιστορίες. Άσε δε που αν ακούς και radio θα θες το spirit fm unlock (8 ευρώ παρακαλώ πολύ - δυστυχώς εγώ το αγόρασα και τώρα που γύρισα σε στοκ δεν παίζει και είμαι σε επικοινωνία με το δημιουργό του) γιατί αυτό που έχει η cyanogen είναι μάπα. Ρίξε τον kernel του paolo v6 touch και είσαι κομπλέ.Κλοκαρε το min 480Mhz max 710Mhz .Εγώ φαντάσου το παλεύω από τη Παρασκεύη που μας πέρασε και ξαναγύρισα σε stock.Χώρια η ταλαιπωρία να περάσω πάλι τις εφαρμογές μου. οφφτοπικ Μεγάλη μαμακία να είσαι μόνος Χριστουγεννιάτικα /οφφτοπικ Καλημέρα, όποιος θέλει να φλασάρει κάτι διαφορετικό από το stock firmware χωρίς να μπλέξει με φλασαρίσματα baseband, gapps κτλ κτλ. μπορεί να δοκιμάσει την AGA-ROM v2.0.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188301 . Την έβαλα χθες και παίζει μια χαρά. Βασίζεται στο ιταλικό stock v20g firmware οπότε δεν έχει bugs ή τουλάχιστον έχει τα ίδια σε σχέση με τη stock.Παρατήρησα ότι το κινητό είναι πιο ανταποκρίσιμο ακόμα και χωρίς overclock σε σχέση με τη stock rom που είχα πριν. Έχετε υπόψιν ότι δεν χρειάζεται να φτιάξετε ext partition στην sd όπως αναφέρει στις οδηγίες για εγκατάσταση της ρομ. Ακόμα, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν κάνουμε reset to default μέσα από το μενού σε custom rom διότι το κινητό θα μπουτάρει αλλά θα σας βγάζει ένα force close error και δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα στο τηλέφωνο. Εαν θέλουμε κάτι τέτοιο μπαίνετε με το clockworkmod σβήνουμε/φορματίζουμε /data, /cache, dalvik's cache, /system, /boot, battery stats και φλασάρουμε πάλι το zip αρχείο. Για να μην ταλαιπωρηθείτε με τις εφαρμογές σας, κάντε ένα backup τα user apps με titanium και τα ρίχνετε μετά. Edited December 20, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 καλησπέρα παιδιά υπάρχει ελληνικός ορθογράφος να περάσουμε μέσα? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelarasss Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 το optimus one αναβαθμίζεται από την εταιρία σε 2.3 Η πρέπει να γίνει με κάποιο άλλο τρόπο :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 το optimus one αναβαθμίζεται από την εταιρία σε 2.3 Η πρέπει να γίνει με κάποιο άλλο τρόπο :ninja: υπαρχει στο επισημο site της LG κανεις αναβαθμιση απο το pc σου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelarasss Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 ευχαριστώ πολύ φίλε μου :) μήπως παίζει κανένα link? γιατι από αυτά δεν σκαμπάζω και πολλά:innocent: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelarasss Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 υπαρχει στο επισημο site της LG κανεις αναβαθμιση απο το pc σου:) ευχαριστώ πολύ φίλε μου :) μήπως παίζει κανένα link? γιατι από αυτά δεν σκαμπάζω και πολλά :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 ευχαριστώ πολύ φίλε μου :) μήπως παίζει κανένα link? γιατι από αυτά δεν σκαμπάζω και πολλά :O εδω ειναι οδηγος στα αγγλικα βημα βημα! http://staenz.com/804/guide-update-lg-optimus-one-android-gingerbread/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 καλησπέρα παιδιά υπάρχει ελληνικός ορθογράφος να περάσουμε μέσα? Καλησπέρα παδιά έχω περάσει το πες προ 11 και δεν μου δουλεύουν τα πλήκτρα τις οθόνης καλά παίζει τίποτα από το custom rom που έχω περάσει αλλα αυτό μου το έκανε και όταν είχα την original...έχω περάσει την cm7 6.5.8 και τον kernel goldenleaf. Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Από ότι βλέπω σε γενικές γραμμές έχει μικρύνει πολύ η υποστήριξη της συσκευής μας από το xda. Κάποια προσπάθεια κάνε ο Andy για να βγάλει μία τελείως διαφορετική ROM αλλά πάει με το πάσο του κι αυτός... Δυστυχώς έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για το ICS, το οποίο μέχρι και το Galaxy Mini πήρε σαν beta ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 (edited) Καλησπέρα παδιά έχω περάσει το πες προ 11 και δεν μου δουλεύουν τα πλήκτρα τις οθόνης καλά παίζει τίποτα από το custom rom που έχω περάσει αλλα αυτό μου το έκανε και όταν είχα την original...έχω περάσει την cm7 6.5.8 και τον kernel goldenleaf. Έχεις screen protector ? Δοκίμασες χωρίς αυτόν ? Εκτός του παιχνιδιού η περιοχή της οθόνης που είναι τα πλήκτρα του παιχνιδιού δουλεύoυν κανονικά ? Δοκίμασες με άλλο kernel ? πχ franco ? Από ότι βλέπω σε γενικές γραμμές έχει μικρύνει πολύ η υποστήριξη της συσκευής μας από το xda. Κάποια προσπάθεια κάνε ο Andy για να βγάλει μία τελείως διαφορετική ROM αλλά πάει με το πάσο του κι αυτός... Δυστυχώς έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για το ICS, το οποίο μέχρι και το Galaxy Mini πήρε σαν beta ROM. Για το ICS στο XDA από ότι έχω καταλάβει υπάρχει πρόβλημα διότι η LG δεν βοηθάει όσο θα μπορούσε από άποψη κώδικα. Εάν κάνω λάθος διορθώστε με. Γενικά, το ICS είναι το κίνητρο για να πάρεις αργότερα καινούργιο κινητό. Έτσι είναι η τεχνολογία. Τρέχει συνέχεια όπως και τα λεφτά που πρέπει συνέχεια να δίνει κάποιος για να την ακολουθεί. Είτε android είτε iOS το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πουλάνε συσκευές. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 23, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Έχεις screen protector ? Δοκίμασες χωρίς αυτόν ? Εκτός του παιχνιδιού η περιοχή της οθόνης που είναι τα πλήκτρα του παιχνιδιού δουλεύoυν κανονικά ? Δοκίμασες με άλλο kernel ? πχ franco ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. είχα παλιά τον franco και πάλι τα ίδια μου έκανε δεν έχω screen protector ξέρεις τι όταν πάω να μετακινηθώ με το joystick και πατάω μαζί και την πασα μένει κολλημένο το πλήκτρο τις πασας αυτό μου γίνετε εγώ πιστεύω ότι θέλω bug screen Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 καλησπερα παιδια... υπαρχει τροπος να βγαλω απ το κινητο κατι αχρηστες εφαρμογες που ειχε μεσα? (car home, latitude, email εοδοποιηση ενημερωσεων ) υπαρχει τροπος να βαλω εκδοση νεοτερη του 2.3.3??? και αν ναι πως? ευχαριστώ προκαταβολικά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 είχα παλιά τον franco και πάλι τα ίδια μου έκανε δεν έχω screen protector ξέρεις τι όταν πάω να μετακινηθώ με το joystick και πατάω μαζί και την πασα μένει κολλημένο το πλήκτρο τις πασας αυτό μου γίνετε εγώ πιστεύω ότι θέλω bug screen Ναι κατάλαβα. To pes 2012 to δοκίμασες ? Μήπως έχει κανένα bug το 2011. Δυστυχώς μάλλον σε βλέπω για βόλτα από το service της LG. @strange_thomas Ναι. Θα πρέπει όμως να είσαι root για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Θα μπεις στο XDA και θα διαβάσεις το guide με το superclick 1.9.x και το gingerbreak exploit και θα είσαι οκ. Μετά θα βάλεις το titanium (αν σου περισσεύουν χρήματα αγόρασέ το, είναι πολύ χρήσιμο εάν αρχίσεις να περπατάς στα μονοπάτια του root κτλ κτλ.) . Ύστερα, μέσα από το titanium backup αφού πάρεις ένα backup (system backup) θα κάνεις freeze σε πρώτη φάση τις apps που σε ενδιαφέρουν να αφαιρέσεις και εάν δεις ότι δεν επηρεάζεται η λειτουργία της συσκευής σου κάνεις αργότερα uninstall. Αυτά. @όλους Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 καλησπερα παιδια... υπαρχει τροπος να βγαλω απ το κινητο κατι αχρηστες εφαρμογες που ειχε μεσα? (car home, latitude, email εοδοποιηση ενημερωσεων ) Αν είσαι root μπορείς πολύ εύκολα με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Για το ICS στο XDA από ότι έχω καταλάβει υπάρχει πρόβλημα διότι η LG δεν βοηθάει όσο θα μπορούσε από άποψη κώδικα. Εάν κάνω λάθος διορθώστε με. Γενικά, το ICS είναι το κίνητρο για να πάρεις αργότερα καινούργιο κινητό. Έτσι είναι η τεχνολογία. Τρέχει συνέχεια όπως και τα λεφτά που πρέπει συνέχεια να δίνει κάποιος για να την ακολουθεί. Είτε android είτε iOS το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πουλάνε συσκευές. Δηλαδή δεν θα ξαναδούμε αναβάθμιση για το κινητό μας;;; Αυτό ήταν;;; Χρόνια πολλά σε όλους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Δηλαδή δεν θα ξαναδούμε αναβάθμιση για το κινητό μας;;; Αυτό ήταν;;; Χρόνια πολλά σε όλους!!! Επίσημη αναβάθμιση από την LG είναι μάλλον απίθανο να δούμε... Το μόνο καινούριο που μάλλον θα δοκιμάσουμε είναι μία τελείως διαφορετική ROM από τον Andy, που ο βασικός της κώδικας θα είναι 2.3 αλλά θα περιέχει και μεγάλα κομμάτια του ics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Ναι κατάλαβα. To pes 2012 to δοκίμασες ? Μήπως έχει κανένα bug το 2011. Δυστυχώς μάλλον σε βλέπω για βόλτα από το service της LG. Καλησπέρα όχι δεν το δοκίμασα αυτό θα κάνω ευχαριστώ πάντως για τι βοήθεια!!!! Καλά Χριστούγεννα και Καλή πρωτοχρονιά σε όλους!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Τίποτα. Για αυτό είμαστε εδώ. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 (edited) Τίποτα. Για αυτό είμαστε εδώ. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους. Καλησπέρα σε όλους!!! Το Pes 2012 το πέρασα αλλα πάλι τα ίδια κάνει δεν πειράζει όμως κοίταξα στη ρυθμίσεις και μπορείς να το παίξεις και με το acceleration και παίζει μια χαρά έτσι για μένα είναι και ποιο εύκολο!!! Παιδιά ξέχασα να σας πω ότι έπαιξα 2 παιχνίδια και η μπαταρία από 51% πήγε 37% γιατί τόσο πολύ μήπως πρέπει τίποτα να κάνω? η να περάσω άλλο kernel? Ευχαριστώ για τι βοήθεια και πάλι καλά να περνάτε!!!! Edited December 25, 2011 by Fourtounas Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HTO Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Τα παιχνιδια τραβανε γενικα αρκετη μπαταρια και ειναι φυσιολογικο νομιζω αφου το κινητο ισως και να φτανει στα peak του για να παιξει αξιοπρεπως τα περισσοτερα "δυνατα" games. Απο κει και επειτα δοκιμασε και αλλους κερνελ, δες ποιος σου καθεται καλυτερα. Μεχρι στιγμης πολυ καλη αποδοση μπαταριας εχουν οι goldenleaf του fserve στο xda. Και παλι ομως μην περιμενεις ποτε να παιζεις 1 ωρα παιχνιδια και να μην αδειαζεις ενα 20%. Καλες γιορτες σε ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts