sakiss Δημ. May 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Σας έχει κολλησει ποτέ στο bootarisma με το LG Logo (μιλάω για stock rom)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) ναι μια φορά, έκανα restart απλά και συνέχισε... τι επαθε τωρα...δε μπορώ να περάσω custom recovery, στο τελευταιο copy paste πριν το reboot μου λεει error:no space left on device.... Edited May 21, 2011 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 παιδια ενας φιλος μου πηρε το κινητο και δεν ξερει πως να περασει αρχεια...τι να του πω???οι σελιδες ειναι πολλες για να διαβασω Να του πεις να διαβάσει αυτο http://support.apple.com/el_GR/manuals/ Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Να του πεις να διαβάσει αυτο http://support.apple.com/el_GR/manuals/ η apple τι σχεση εχει με αυτο:p? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) Χρησιμοποιει κανείς ROM Manager (για flasarismata etc) απροβλημάτιστα? Edited May 21, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 στην CM7 χρειαζεται ext2 to 3 to 4 κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 στην CM7 χρειαζεται ext2 to 3 to 4 κλπ? Όχι δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Προσωπικά νομίζω ότι η συσκευη δεν χρειάζεται πολυ πίεση για ακραίες επιδόσεις. Μην ξεχνάμε ότι ανήκει στην μεσαία κατηγορία και παρ όλα αυτα είναι φοβερη σε πολλούς τομείς. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Εμένα εκεί που κρατούσε πάντως 2 μέρες τώρα δεν με κρατάει ούτε μία .Θα αρχίσω να αφαιρώ προγράμματα μου φαίνεται να δω τι φταίει........ Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Εμένα εκεί που κρατούσε πάντως 2 μέρες τώρα δεν με κρατάει ούτε μία .Θα αρχίσω να αφαιρώ προγράμματα μου φαίνεται να δω τι φταίει........ Διάβασε αυτο Originally Posted by franciscofranco Battery life increase for Dummies Do you want some extra juice in your battery life? Does it seem that you lose your battery too fast? Then you came to the right place. Over the time I've gathered some information about our battery and while this isn't 100% proof (because all of us use the phone for different purposes) I think it's most accurate: The myth of having the lowest possible frequency on your CPU while it's asleep: Having the lowest frequencies (122 or 248) set up, it's not good. Our phone doesn't change voltages while underclocking or overclocking (as far as I know overclocking doesn't change voltages as well) so, and only talking about underclocking, having such a low frequency is bad for your phones battery and performance. For the battery that's because it takes longer to wake up from sleep and the time that the cpu takes to scale from 122/248 to maximum instead of using it for processing power eats your battery away. About the performance hit, well that's pretty obvious and it takes longer to idle up, so again, more battery drain. Having read about this the last few days actually running in Performance Governor is pretty beneficial to your battery: it wakes up faster, it performs every task faster, then it idles up faster. Yeah during "sleep" time having 122 frequency or 806 it's the same thing because it's not using its power for anything, it's just there idling. In any case what I always suggest is TEST it up and see for yourself. If you don't want to run with Performance governor at least run with 480 minimum frequency, it really helps. --- Why do you run with auto-sync, gps, wifi, 3G, firewalls, anti-virus, background apps killing your battery? That's bullshit. Most of you complain that your battery doesn't last as long as it should...well that's not ROMs fault, I've been running with CM7 buils since the first builds and I never, ever, ever had battery problems even when everyone complained. Why? Because I'm careful. If you don't need auto-sync at that time, disable it...if you don't need gps, disable it and so on. I don't know why people leave this stuff on even when they are not using them. Firewalls? That's bullshit as well along with anti-viruses. They eat up your resources for nothing. Same goes for background apps that eat it up. Google Maps = bullshit. If you used it go kill it after you're done with it. Same with Music app. Kill it after you've listened to your 1315618 songs. But DON'T use task killers. I can't repeat this enough, just DON'T use them for your own sake. Same goes for 3G...just don't enable it all time if you're not using it. No Live Wallpapers as well, nor 3D app drawers, these blow your battery away easily without you knowing how or why. Don't bother tuning your brightness down...you have a device, and that's to be used. Why buying a mobile for 200€ and not using it's screen propely? It's there to be used, full brightness looks better, it's not by decreasing it down and hurting your eyes that you'll get 21564561 more battery hours. --- Do you want even more battery? Flash my tweaks along with local.prop. I'm running 2.3.3 without any modification except my tweaks + local.prop + libsqlite + LauncherPro as a launcher (this is where most of the performance comes from). So these are my "secrets". As you can see this is not really secret and I can easily run my device without charging for 1 day and a half, 2 days max with moderate usage. AH there's something important. After flashing a ROM be sure to charge it to 100%, enter recovery and wipe battery stats, then reboot and only when the phone is up and running you then unplug it. Have fun reading, I laughed a lot while writting it Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λέει .Εγώ υποψιάζομαι ότι μου τρώει μπαταρία το go launcher και θα στεναχωρηθώ πολύ εάν είναι αυτό γιατί με βόλεψε πολύ Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Εγώ με την CM 6.3,περασμένα τα battery tweeks που υπάρχουν στο xda,wipe battery stats μια φορά με γεμάτη μπαταρία και με το libsqlite.so έχω καλύτερη αυτονομία από την Froyo.Η cpu δουλεύει στα 128/600,στέλνω συνεχώς sms όλη την ώρα,ανοιχτή διακίνηση δεδομένων,και με την Froyo έβγαζα περίπου 2 μέρες με το ψιλοζόρι και τώρα βγάζω 2,5+ περίπου. Χρησιμοποιει κανείς ROM Manager (για flasarismata etc) απροβλημάτιστα? Για να λειτουργήσει το ROM Manager πρέπει να έχεις μόνο την clockworkmod recovery και όχι αυτή που δίνω εγώ. Άρα μην το δοκιμάσεις γιατί θα έχεις προβλήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Τι είναι το libsqlite.so ? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulgas Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) καλησπερα παιδια,εβαλα την cm 7 6.5 beta και εκανα install τα gapps αλλα οποτε κανω ρεσταρτ δεν με αφηνει να προχωρησω κανει force close Καθε φορα που παω να σεταρω το account!εχετε καμια ιδεα τι να κανω? solved!εκανα ενα wipe kai ola kala!! Edited May 21, 2011 by voulgas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Υπαρχει η δυνατοτητα να στελνεις μηνυματα απο το pc ενω εχεις συνδεδεμενο το κινητο? Εννοω κατι σαν της Nokia Pc Suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DespinaP Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) Και ναι!! Το αγόρασα!! Πολύ καλό φαίνεται :) Nα ρωτήσω κάτι... το εγκατέστησα και μου λέει ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση.. Να την πραγματοποιησω ή θα φάει κανένα κόλλημα; Edited May 21, 2011 by DespinaP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Διάβασε πιο πίσω σχετικά με αναφορές/απόψεις για την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Σας έχει κολλησει ποτέ στο bootarisma με το LG Logo (μιλάω για stock rom)? εμενα οχι. μια φορα μονο μου κρασαρε αλλα εκανα εγω @@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Με την cm7 δεν κλεινει το wifi ποτε...κοιταξτε το οσοι παραπονιεστε...παραμενει παντα συνδεδεμενοι...επισης το green power που εχω για εξοικονομηση μπαταριας δε λειτουργει εδω περα καθως το data μενει παλι παντα αβοιχτο και θελει κλεισιμο χειροκινητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) Με την cm7 δεν κλεινει το wifi ποτε...κοιταξτε το οσοι παραπονιεστε...παραμενει παντα συνδεδεμενοι...επισης το green power που εχω για εξοικονομηση μπαταριας δε λειτουργει εδω περα καθως το data μενει παλι παντα αβοιχτο και θελει κλεισιμο χειροκινητα... Δηλαδή με data κλειστά λαμβανεις ειδοποιησεις όταν είναι σε sleep mode? έτσι κατάλαβες ότι δεν κλείνει ποτε? Εγω με cyanogen 6.3 και overclocking στα 710MHz έχω 50% αύξηση στην κατανάλωση. Με όλα ανοικτά βέβαια. Σε αναμονη χανω 2.5% την ώρα απο 1.5 που είχα στην official. Όμως η συσκευη πετάει κυριολεκτικά. Τρομερή βελτίωση που φαίνεται σε όλους τους τομείς. Browsing, άνοιγμα καμερας και κυρίως στο angry birds. EDIT: Υπάρχει κι αυτη η εκδοχή για το να μην κλείνει το wifi σε sleep mode, όταν βρισκόμαστε σε σημείο με καλο σήμα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=680610 Edited May 22, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 στην CM7 χρειαζεται ext2 to 3 to 4 κλπ? Ναί όπως σε όλες τισ ρόμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Οποιος έχει βρει working version του swype ας μου στείλει ενα link (pm) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Με την cm7 δεν κλεινει το wifi ποτε...κοιταξτε το οσοι παραπονιεστε...παραμενει παντα συνδεδεμενοι...επισης το green power που εχω για εξοικονομηση μπαταριας δε λειτουργει εδω περα καθως το data μενει παλι παντα αβοιχτο και θελει κλεισιμο χειροκινητα... Κλείνει με μετά από 15 λεπτά όταν δέν το χρησιμοποιείς, δέν ισχύει αυτό που λές. ΔοκΊμασε να ακούσεις μουσική από το Ίντερνετ και μην το πειράξεις, θα δείς ότι θα κλείσει μόνο του παρόλο που το εικονίδιο θα παραμένει ανοιχτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Τι είναι το libsqlite.so ? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12695464&postcount=1966 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Οποιος έχει βρει working version του swype ας μου στείλει ενα link (pm) :cool: Μπορέις να γραφτέις στην beta και να το κατεβάσεις από ουσ δημιουργούς του https://beta.swype.com/android/create/ Αλλιώς κατέβασε αυτό, το οποίο δουλέυει αλλά είναι πιό παλιό. http://www.mediafire.com/?qfwwewce9xd4e27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Εχω δοκιμασει διαφορους Task Managers χωρις καποιος να με εντυπωσιασει ιδαιτερα. Εχετε καποιον να μου προτεινετε ως κορυφαιο; Επισης, το Handcent SMS δε μου βγαζει πεζους ελληνικους χαρακτηρες, μονο κεφαλαια. διορθωνεται αυτο με καποιο τροπο (υποψιν οτι δεν εχω κανει τη συσκευη root, εν αναμονη του 2.3) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts