Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

beautiful widgets με 2,3 euro και εισαι καλυμένος....με 100άδες skins για weather,clock....(σπασμένο αν το βρείς δε μπορεις να φορτωσεις skins)

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν, θα μοιραστώ από προσώπική εμπειρία ότι ο κέρνελ του fransisco franco είναι καταπληκτικός.http://www.multiupload.com/NEVW6B1F4O

franco.Kernel.v13.7:

Kernel 2.6.32.39 from getitnowmarketing sources (old kernel was 2.6.32.9)

Compiled with the newest gcc 4.5.2 for performance increase

3D driver: allocate uncached buffers as writecombined

2D/3D driver: use readl/writel to access ringbuffer memptrs

ADD: V® I/O scheduler and set as default

V® I/O scheduler is now the default instead of BFQ

Added TinyRCU and now it's the default

SQLB memory allocator by default

2D/3D driver patches

Touchscreen Melfas driver cleaned up for increased input responsiveness

Msm framebuffer (from mik's source)

Yaffs2 driver (from mik's source)

Update binder.c from CAF gingerbread tree (from mik's source)

Update lowmemkiller from CAF gingerbread tree (from mik's source)

Update pmem from CAF gingerbread tree (from mik's source)

Update timed_gpio driver from CAF gingerbread kernel (from mik's source)

Tun.ko module included

Added the the famous "200 line patch that does wonders" to our kernel: http://www.phoronix.com/scan.php?pag...37_video&num=1

Increased the MTD block size from 512 to 4096

Compiler optimizations for further performance

Changed the Wi-Fi power management when it's on standby

Improved Wi-Fi internet speed through a change in the kernel config menu

Reverted AHB overclocking

Reverted ondemand update

2D/3D drivers from andy's kernel

Lots of fixes and optimizations (too many to list here)

Wi-Fi ocasional rebooting probably fixed

Simple I/O scheduler added and it's on by default (previously was VR)

VR scheduler back to default

Revamped Smartass governor. This updated Smartass makes the phone a lot smoother

Lots of fixes and optimizations merged from andy's kernel and discussed together with him

Patch to hopefully prevent frequent kernel wake ups, therefore more battery life (thanks andy)

Camera should work now if you want to use this kernel with CM7

Other small things I might be forgetting

Lots of fixes and optimizations

Battery improvements

Added two new governors: InteractiveX and SavagedZen

InteractiveX is a governor based on the original interactive plus some tweaks and improvements and a sleep+awake profile, meaning you don't need to set up manual profiles, it will lock at your minimum frequency during screen off

SavagedZen is a governor based on the original interactive and smartass. It just works differently than InteractiveX and has a sleep+awake profile, meaning you don't need to set up manual profiles, it will lock at your minimum frequency during screen off

Black screen when unlocking when using any type of data2sd is fixed now

A little update to ext4

Lowmemorykilled backported from the .38 kernel

Wi-Fi power management changed to Fast

Δουλέυει άψογα με την cm7 και είλικρινα το τηλ πετάει, άμεση ανταπόκριση , και καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας. Σε συνδυασμό με το patched libsquid και τα P500 TWEAKS http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=999064

ΠΡΟΣΟΧΗ, Εάν τα φλασάρετε να κάνετε πρώτα wipe cache-wipw dalvik-wipe battery status. Είναι σημαντικό.

Edited by BOYKIOY

@BOYKIOY

Εδω γράφει κάτι που μάλλον δεν συνιστά την χρήση αυτών των tweaks στην 6.3 Cyanogen.

Patched libsqlite .zip:

(don't use this on andy's 2.3.3 and latest CM7 from mik 6.3 roms or you'll end in a bootloop or your phone will drain a lot of battery according to some users)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@BOYKIOY

Εδω γράφει κάτι που μάλλον δεν συνιστά την χρήση αυτών των tweaks στην 6.3 Cyanogen.

Patched libsqlite .zip:

(don't use this on andy's 2.3.3 and latest CM7 from mik 6.3 roms or you'll end in a bootloop or your phone will drain a lot of battery according to some users)

Στις συγκεριμένεσ εκδόσεισ εννοεί, τώρα έχουμε 6,5,1 στην CM7

Υπάρχει βέβαια και αυτό το patch http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1000899 του ungaze..

Edited by BOYKIOY

Πέρασα τον V13.7 kernel

Φυσικά είναι πολυ νωρίς να δω τις διάφορες.

Η πρώτη εμφανής ήταν ότι αυξήθηκε η ένταση του μεγαφωνου:lol:

Θα επανέλθω με νεότερα.

Α να μην ξεχάσω. Δεν μου κλείνει το Tunei radio μετα απο κάποια ώρα όπως έκανε πριν.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@ΒΟΥΚΙΟΥ

Ξέρεις μήπως να μου απαντήσεις εδώ φίλε;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3649423#post3649423

Όχι Ευριπίδη, δέν το ξέρω καθόλου και δέν έχω ασχοληθεί με το apps to sd. Αφού υπάρχει αυτή η δυνατότητα για τις εφαρμογές μέσω του λειτουργικού, δεν έχω καταλάβει τι κάνει. Εκτος και εάν μεταφέρει εκτός από τις εφαρμογές και καμιά cache - dalvik cahe στην κάρτα για πιό γρήγορη εκκίνηση.

- Move applications (both free and paid) to the Secure Digital card.

- Move Dalvik Cache to run either from your Secure Digital card or from your cache partition and clears the cache on demand.

- Boot Loop Protection: prevents the phone from boot looping in the event the SD card could not be mounted.

- Dalvik JIT for faster performance on Roms which support it.

- User selectable sizes for the Dalvik heap sizes, allowing a user to freely optimize their system.

- Activate a swap partition on your SD card and sets how often the swap partition is utilized.

- Automatically fixes configuration issues.

- Users can check the free space on their SD card and check the installation to make sure all is setup correctly.

- Runs ZipAlign on demand...this makes your programs load faster.

- Built in help system for easy reference of commands.

- All features can also be reversed without repartitioning your Secure Digital card.

- New logging features assists in troubleshooting issues.

- Commands to set the Low Memory Killer feature at boot time. Great for those people who are the "set it and forget it" type.

Γενικά πάντως μήν ξεχνάτε ότι οι κέρνελ του Miκ και του franco είναι κέρνελ του froyo ( Μιάς που η lg δέν έχει βγάλει ακόμα επίσημα κέρνελ για την gingerbread) τροποποιημένοι κατάλληλα, οπότε λογικό είναι να μην δουλέυουν όλα άψογα.....

Edited by BOYKIOY

Πέρασα τον V13.7 kernel

Φυσικά είναι πολυ νωρίς να δω τις διάφορες.

Η πρώτη εμφανής ήταν ότι αυξήθηκε η ένταση του μεγαφωνου:lol:

Θα επανέλθω με νεότερα.

Α να μην ξεχάσω. Δεν μου κλείνει το Tunei radio μετα απο κάποια ώρα όπως έκανε πριν.

Λογικό, αφού το λέει* Changed the Wi-Fi power management when it's on standby*

Υπαρχει η δυνατοτητα να στελνεις μηνυματα απο το pc ενω εχεις συνδεδεμενο το κινητο? Εννοω κατι σαν της Nokia Pc Suite.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.......ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΝΑΙ Ή ΕΝΑ ΟΧΙ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΦΩΝΟ......

Εχουν γινει δεκαδες ποστακια μετα το δικο μου. Βαρεθηκα να κοιταω καθε μερα αν μου απαντησε καποιος.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.......ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΝΑΙ Ή ΕΝΑ ΟΧΙ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΦΩΝΟ......

Εχουν γινει δεκαδες ποστακια μετα το δικο μου. Βαρεθηκα να κοιταω καθε μερα αν μου απαντησε καποιος.

Προφανώς δέν ξέρει κανένας την απάντηση σε αυτό, γιαυτο και να μην σου απαντούν.. Δέν το έχω συναντήσει πουθενά παντωσ, δέν νομίζω να γίνεται.

@@ΒΟΥΚΙΟΥ

Βλέπω έχεις και το NEXUS. Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει κάποιος αντίστοιχος kernel που να αλλάζει το power management του wifi στο nexus που μου έχει σπάσει τα νεύρα?

@@ΒΟΥΚΙΟΥ

Βλέπω έχεις και το NEXUS. Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει κάποιος αντίστοιχος kernel που να αλλάζει το power management του wifi στο nexus που μου έχει σπάσει τα νεύρα?

Κώστα δέν έχω το nexus, απλά μου αρέσει σαν εμφάνιση γιαυτό το έχω βάλει avatar.. θα το ψάξω όμως.

Καλο το gauge battery αν και τωρα εχω 2 battery notifications αλλα δεν πειραζει.

Μα νομιζω οτι αν το widget το στειλεις στον καδο δεν εχεις την ενδειξη της μπαταρίας στην κεντρική οθόνη αλλά μένει η ένδειξη στο taskbar επανω αριστερά. Δοκίμασε το εγώ έτσι το εχω

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Έχω ένα προβληματάκι με τις επαφές μου.

Αρχικά να πω ότι τις έχω αποθηκευμένες στην κάρτα sim... Κατέβασα ένα προγραμματάκι που προτείνατε στο φόρουμ για αντιγραφη των επαφών στη μνήμη του τηλεφώνου και έδωσα εντολή να γίνει όμως:

1) Η αντιγραφή μάλλον δεν έγινε :(

2) Οι επαφές αν τυχόν έχουν αντιγραφεί, πώς θα τις κάνω να εμφανίζονται πρώτες έναντι των επαφών της sim έτσι ώστε να μπορέσω να βάλω και εικόνα στην κάθεμια;

Ευχαριστώω

Καλησπερα το κινητο το πηρε η κοπελα μου αλλα η μπαταρια κραταει καμια μερα και δεν το πολυδουλευει. Γιατι συμβαινει αυτο;

Sent from my iPhone using Tapatalk

PaOk RE!!!!

Εμενα που δε μου γυαλιζει κανενα παλι...αντε λιγο το arc...

Zipperant κλεισε το data

Μόλις έβαλα την CyanogenMod 7 6.5.1 ,έκανα και όλα τα patched libsquid και τα P500 TWEAKS .Εντυπώσεις από αύριο .
Θοδωρης

Προφανώς δέν ξέρει κανένας την απάντηση σε αυτό, γιαυτο και να μην σου απαντούν.. Δέν το έχω συναντήσει πουθενά παντωσ, δέν νομίζω να γίνεται.

Ποια απαντηση φιλε μου. Ρωταω......με αλλα λογια...αν συνδεσετε το συγκεκριμενο σας κινητο στον υπολογιστη, τοτε απο το προγραμματακι της LG μπορειτε να στειλετε μηνυμα οπως κανεις με τα Nokia μεσω Pc Suite.

Ολοι το εχετε και ολοι το συνδεετε στο pc σας. Eνας δεν μπορει να πατησει ενα ναι ή ενα όχι πια?

Εμενα που δε μου γυαλιζει κανενα παλι...αντε λιγο το arc...

Zipperant κλεισε το data

Κλειστα ειναι τα δεδομενα δικτυο εχω μονο gsm και επιλογη δικτυα 2g που λεει

PaOk RE!!!!

Έχω ένα προβληματάκι με τις επαφές μου.

Αρχικά να πω ότι τις έχω αποθηκευμένες στην κάρτα sim... Κατέβασα ένα προγραμματάκι που προτείνατε στο φόρουμ για αντιγραφη των επαφών στη μνήμη του τηλεφώνου και έδωσα εντολή να γίνει όμως:

1) Η αντιγραφή μάλλον δεν έγινε :(

2) Οι επαφές αν τυχόν έχουν αντιγραφεί, πώς θα τις κάνω να εμφανίζονται πρώτες έναντι των επαφών της sim έτσι ώστε να μπορέσω να βάλω και εικόνα στην κάθεμια;

Ευχαριστώω

Υπάρχει πολύ πιο απλός τρόπος.

1) Πας στις επαφές

2) Πατάς το κουμπάκι επιλογών (κάτω αριστερά hardware) και διαλέγεις "Εισαγωγή/Εξαγωγή"

3) Διαλέγεις "Εισαγωγή από κάρτα sim" και αν θες διαλέγες να τις περάσει στον λογαριασμό σου Gmail ώστε να γίνονται συνεχώς backup

Τώρα για να εμφανίζεις μόνο αυτές τις επαφές

Πάς πάλι στις επαφές και πατάς το κουμπί επιλογών->Επιλογές προβολής-> Και στην "επιλογή επαφών προς προβολή" βάζεις τον τύπο επαφών που έφτιαξες πριν...;)

Ποια απαντηση φιλε μου. Ρωταω......με αλλα λογια...αν συνδεσετε το συγκεκριμενο σας κινητο στον υπολογιστη, τοτε απο το προγραμματακι της LG μπορειτε να στειλετε μηνυμα οπως κανεις με τα Nokia μεσω Pc Suite.

Ολοι το εχετε και ολοι το συνδεετε στο pc σας. Eνας δεν μπορει να πατησει ενα ναι ή ενα όχι πια?

Το πρόγραμμα της LG δεν σου δίνει αυτή την δυνατότητα.Αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που σου δίνει αυτή την δυνατότητα δεν γνωρίζω...

Edited by athanaso77

Σαν πρωην κατοχος n97, εδω στην lg δεν υπαρχει αυτο που θες...

Του έχεις κάνει καμιά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;

Καινουριο ειναι γιατι να το κανω επαναφορα; Την 10b εχει αν βοηθαει σε κατι. Ποσες μερες σας παει η μπαταρια;

PaOk RE!!!!

Τα πρώτα συμπεράσματα απο τον kernel V13 είναι πολυ θετικά.

Δεν δείχνει πιο γρήγορος σε σχέση μ αυτόν που είχε η CM7 6.3, αλλα δείχνει να έχει απόλυτα ομαλη λειτουργία με εξαιρετικό touching & scrolling και φοβερη διαχείριση της μπαταρίας.

Τα benchmark δεν είναι εντυπωσιακά (900-950), δεν έχει όμως καμία σημασία αυτο. Δοκίμασα διάφορα games. Τρέχουν με άνεση. Το ίδιο και προβολή βίντεο.

Νομίζω ότι είναι αυτο που χρειάζεται κάποιος που θέλει ναι μεν βελτιωμένη συσκευη αλλα με την σταθερότητα και αυτονομία της official.