Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρησιμοποιει το V1.2 του amonra.

Είναι πολυ εύκολος τρόπος και γρήγορος. Η Custom recovery που εγκαθιστα περιέχει κι εδω όλες τις δυνατότητες.

Εγω πάντος εβαλα την 3.1.0.0 πολύ ευκολα και απλα με την εφαρμογη Rom Manager.Εχει επιλογή για flash clockworkMod Recovery (την κατεβάζει μεσω wi-fi και μετά την εγκαθιστά)

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είχαν διαβάσει εδώ στο φόρουμ ότι ο rom manager δημιουργεί προβλήματά στο P500.

Στο Nexus φλασαρω μονό απ αυτόν.

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ο mik_os στο xda έκανε ένα clockworkmod recovery για να λειτουργεί καλά με το ROM Manager,αλλά από ότι μου είπε ο BOYKIOY για να φλασαριστούν τα zips με το clockworkmod recovery θέλουν άλλο sign αν κατάλαβα καλά...

Ο mik_os στο xda έκανε ένα clockworkmod recovery για να λειτουργεί καλά με το ROM Manager,αλλά από ότι μου είπε ο BOYKIOY για να φλασαριστούν τα zips με το clockworkmod recovery θέλουν άλλο sign αν κατάλαβα καλά...

Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να μπερδευτουμε με αυτο.

Είναι τόσο απλο το φλασαρισμα έτσι κι αλλιώς.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ποια ακριβώς η λειτουργία αυτού ;

Αφού έτσι κι αλλιώς Από το 2.2+ δεν υπάρχει app2sd υποστήριξη από το λειτουργικό;

Γιατί να βάλουμε και τί κερδίζουμε με το παραπάνω;

Το μονο προβλημα που ειχα ηταν οταν μου περναγε την recovery που εφαγε 1-2 force close μεχρι να νιωσει...απο εκει κ περα την CM7 την φλασαρα απροβλημάτιστα.

Το μονο προβλημα που ειχα ηταν οταν μου περναγε την recovery που εφαγε 1-2 force close μεχρι να νιωσει...απο εκει κ περα την CM7 την φλασαρα απροβλημάτιστα.

Έχεις ακόμα την cyanogen?

Έχω ένα προβληματακι που μάλλον οφείλεται σ αυτήν.

Όταν ανοίγω την κάμερα κάνει σαν να αυξομειωνεται η φωτεινότητα και οι φωτο βγαίνουν σκοτεινές.

Στα βίντεο είναι χειρότερα τα πράγματα γιατί είναι σαν να τρεμοπαιζει το φως.

EDIT

τελικά αυτο προκαλείται απο το overclocking. Μόλις το γυρίσω στο 600 σταματα. Θα δοκιμάσω να δω απο πιο σημείο και μετα το κάνει.

Edited by Te_salat

Παίζει κανένας οδηγός για να φλασαρω παλι σε stock?...δεν την παλευω με την μπαταρια στην CM7 :(

Εχετε παρατηρησει αυξημενη θερμοκρασια στο κινητο μετα απο κλησεις?

Edited by sakiss

Παίζει κανένας οδηγός για να φλασαρω παλι σε stock?...δεν την παλευω με την μπαταρια στην CM7 :(

Εχετε παρατηρησει αυξημενη θερμοκρασια στο κινητο μετα απο κλησεις?

Για πήγαινε στις ρυθμίσεις/ cyanogenMod settings/Performance/CPU settings/Max CPU frequency

Και δες στο πόσο ειναι ρυθμισμενη. Αν είναι πάνω απο 600MHz γύρισε το στα 600

Εγω χθες εκανα wipe battery status και το φόρτωσα στον υπολογιστη μου. Εκανα calibration με μια εφαρμογη απο το market και σήμερα με αρκετή χρήση απο το πρωι, στην οποία περιλαμβάνεται μισή ώρα σαν hot spot, είμαι στο 70% καθόλου άσχημα.

Για πήγαινε στις ρυθμίσεις/ cyanogenMod settings/Performance/CPU settings/Max CPU frequency

Και δες στο πόσο ειναι ρυθμισμενη. Αν είναι πάνω απο 600MHz γύρισε το στα 600

Εγω χθες εκανα wipe battery status και το φόρτωσα στον υπολογιστη μου. Εκανα calibration με μια εφαρμογη απο το market και σήμερα με αρκετή χρήση απο το πρωι, στην οποία περιλαμβάνεται μισή ώρα σαν hot spot, είμαι στο 70% καθόλου άσχημα.

Δεν το εχω πειραξει στο 600 το εχω αφησει που ειναι το default...απλως εκανα τικ στην επιλογη set on boot.Εντωμεταξυ ηταν στο 50% και το ανοιγοκλεινω για να αλλαξω sim και μου βγαζει ενδειξη μπαταριας στο 5% :blink:.....επειδη ειναι καινουριο το κινητο,το φλασαρα με την μια και δεν εχει κανει ακομα ουτε καν 4ις κυκλους φορτισης σκεφτομαι μηπως ειναι κ αυτο.....απο widget παντως μονο fb και twitter εχω βαλει και εχω αλλαξει τον launcher απο adw σε LPP.

http://img835.imageshack.us/img835/1638/snap20110525162511.th.png

Uploaded with ImageShack.us

Είναι καθαρα θέμα calibration.

Αν τελικά αποφασίσεις να γυρίσεις στην official, αν έχεις κρατήσει nandroid backup είναι απλο. Πας recovery και κανεις restore from nandroid.

Αν δεν έχεις κρατήσει διάβασε εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=875881

Υπαρχει καπιος τροπος να βλεπω το ποσοστο στο εικονιδιο της μπαταριας στην stock rom?? τα χρωματα δεν πολυ βολευουν και δεν θελω να βαλω ακομα ενα widget..

Μιας κι εγώ με CM έχω καλύτερη αυτονομία από την froyo,έχετε δοκιμάσει τo battery tweak που υπάρχει εδώ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=999064

Με αυτό κι ένα wipe battery stats με φρεσκοφορτισμένο κινητό στο 100% ίσως δείτε μεγάλη διαφορά...;)

Υπαρχει καπιος τροπος να βλεπω το ποσοστο στο εικονιδιο της μπαταριας στην stock rom?? τα χρωματα δεν πολυ βολευουν και δεν θελω να βαλω ακομα ενα widget..

Νομίζω πως το Gauge Battery Widget από το market δίνει αυτή την επιλογή.

Αν τελικά όχι,πες μου α το ψάξω καλύτερα...;)

Edited by EOL

Δεν το εχω πειραξει στο 600 το εχω αφησει που ειναι το default...απλως εκανα τικ στην επιλογη set on boot.Εντωμεταξυ ηταν στο 50% και το ανοιγοκλεινω για να αλλαξω sim και μου βγαζει ενδειξη μπαταριας στο 5% :blink:.....επειδη ειναι καινουριο το κινητο,το φλασαρα με την μια και δεν εχει κανει ακομα ουτε καν 4ις κυκλους φορτισης σκεφτομαι μηπως ειναι κ αυτο.....απο widget παντως μονο fb και twitter εχω βαλει και εχω αλλαξει τον launcher απο adw σε LPP.

http://img835.imageshack.us/img835/1638/snap20110525162511.th.png

Uploaded with ImageShack.us

Είναι επειδή είναι καινούργιο το κιν, δέν έχει γίνει calibration ακόμα στην μπαταρία. Με τον καιρό θα φτιάξει.

Απο την στιγμή που έχει τις default ρυθμίσεις μή βάζεις το set on boot.

Edited by sakiss

Νομίζω πως το Gauge Battery Widget από το market δίνει αυτή την επιλογή.

Αν τελικά όχι,πες μου α το ψάξω καλύτερα...;)

Καλο το gauge battery αν και τωρα εχω 2 battery notifications αλλα δεν πειραζει.

Υπαρχει η δυνατοτητα να στελνεις μηνυματα απο το pc ενω εχεις συνδεδεμενο το κινητο? Εννοω κατι σαν της Nokia Pc Suite.

Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει? Ευχαριστώ

Καλο το gauge battery αν και τωρα εχω 2 battery notifications αλλα δεν πειραζει.

Sorry,λάθος κατάλαβα φίλε...

Εσύ θες ποσοστό στην μπαταρία σε stock rom.Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό,αλλά αυτό που σίγουρα γίνεται είναι με κάποιο από αυτά τα προγράμματα να βάλεις μία δεύτερη μπαταρία με ποσοστό στο tray.

Δεν το εχω τεσταρει αλλά δοκίμασε.

http://search.4shared.com/q/1/circular%20battery%20indicator.apk?suggested

Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις το 3D Digital Weather Clock. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ... σου δείχνει καιρό, ώρα, μπαταρία, ξυπνητήρι, κλπ.

ss-0-320-480-160-0-283d34624c2b5cb78d72cd058449cb8bcfe4a05d

μπαινω μεσα στην επαφη αλλα δεν μου βγαζει αστερι.. :/

βασικα εχω τις επαφες μου απο την sim...δεν τις ξαναεγραψα οταν το αγορασα...μηπως παιζει αυτο ρολο γιατι οταν κανω νεα επαφη τοτε μου βγαζει αστερι...ενω στις επαφες που εχω δεν μου βγαζει..

Μπορείς να αποθηκεύσεις μια επαφή ως "αγαπημένη", μόνο αν είναι αποθηκευμένη στη μνήμη του τηλεφώνου. Επέλεξε τις επαφές που θες, κάνε εξαγωγή από sim, και θα σου εμφανίσει το αστεράκι.

• Administrators
Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις το 3D Digital Weather Clock. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ... σου δείχνει καιρό, ώρα, μπαταρία, ξυπνητήρι, κλπ.

Μα δεν είπε ότι δεν θέλει άλλο ένα widget; :confused:

Άσχετα πάντως με αυτό... το συγκεκριμένο είναι ένα από τα πολλά που κυκλοφορούν αλλά όντως αξιόλογο.

Modpic.gif

Μα δεν είπε ότι δεν θέλει άλλο ένα widget; :confused:

Άσχετα πάντως με αυτό... το συγκεκριμένο είναι ένα από τα πολλά που κυκλοφορούν αλλά όντως αξιόλογο.

Του πρότεινα το συγκεκριμένο γιατί σου βγάζει πολλές πληροφορίες σε ένα μόνο widget. Για να μην έχει άλλο widget για το ρολόι, άλλο για τον καιρό, κλπ. Με έχει βολεψει πολύ πάντως.

Edited by tsintsIgnis

Του πρότεινα το συγκεκριμένο γιατί σου βγάζει πολλές πληροφορίες σε ένα μόνο widget. Για να μην έχει άλλο widget για το ρολόι, άλλο για τον καιρό, κλπ. Με έχει βολεψει πολύ πάντως.

Για την ακριβεια επεσες μεσα εχω για καιρο οποτε με βολευει αρκετα.ευχαριστω τους παντες.

Και το fancy weather μπορει να σου δείχνει το ποσοστο της μπαταρίας.

Συν άλλες σημαντικές πληροφορίες, όπως πατώντας στην ώρα να σου εμφανίζει την εφαρμογη Ρολόι, πατώντας την ημερομηνία σου εμφανίζει το ημερολόγιο.