Te_salat Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 στην CM7 χρειαζεται ext2 to 3 to 4 κλπ? Το εψαξα λίγο το θέμα επειδή διάβασα την απάντηση του BOYKIOY και βρήκα αυτο: Though it is not a necessity for this ROM, I would suggest partitioning your SD card to create swap and ext partitions. The ext partition will come in use if you want to install apps onto your SD card later. This is different from what you see in Froyo versions of Move to SD option. Partitioning will format your SD card, so make sure you backup your SD card as mentioned in Step 3. Go back to the recovery menu again and select ‘Partition sdcard’. Then select ‘Partition SD’. Create a swap partition of size 0 and ext partition of size 512. Once done hit Back to go again to the ‘Partition sdcard’ menu. Convert the partition you just created to ext 3 and then ext4 using the options ‘SD:ext2 to ext3’ and ‘SD:ext3 to ext4’. Άρα λοιπόν αν κάποιος επιθυμεί να εγκαταστήσει πολυ μεγάλο αριθμο εφαρμογών το ext3 η 4 είναι απαραίτητο. Στο Galaxy S1 το κάναμε για άλλους λόγους και στην αρχη μου φάνηκε παράξενο να χρειάζεται κι εδω. Δεν σκέφτηκα όμως τον περιορισμό των MB για εγκατάσταση εφαρμογών. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Μπορέις να γραφτέις στην beta και να το κατεβάσεις από ουσ δημιουργούς του https://beta.swype.com/android/create/ Αλλιώς κατέβασε αυτό, το οποίο δουλέυει αλλά είναι πιό παλιό. http://www.mediafire.com/?qfwwewce9xd4e27 Το είχα κάνει παλιά αυτο με την beta αλλά δεν εβγαλα ακρη.Τhanks για την 1.60 δουλεύει αψογα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Σχετικά με την κατανάλωση: έχοντας cyanogen 6.3 Launcher pro plus με 5 widgets, fancy pro και overclocking στα 720MHz, η κατανάλωση μου ήταν με ελάχιστη χρήση (μια ματιά στις ειδήσεις και κάποιες αλλαγές ρυθμίσεων) στο 2.36% ανα ώρα. Κλειστό μόνο το 3g. Ενεργός ο αυτόματος συγχρονισμός σε mail και twitter Facebook ανα 1 ώρα. http://tapatalk.com/mu/29c49113-ec24-bc4c.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) Κλείνει με μετά από 15 λεπτά όταν δέν το χρησιμοποιείς, δέν ισχύει αυτό που λές. ΔοκΊμασε να ακούσεις μουσική από το Ίντερνετ και μην το πειράξεις, θα δείς ότι θα κλείσει μόνο του παρόλο που το εικονίδιο θα παραμένει ανοιχτό. στην stock με το που εκλεινες την οθονη μετα απο 10s εκλεινε και το εικονιδιο του wifi...εδώ μένει ανοιχτό πάντα....και πέρνει mail και foursquare με κλειστή οθόνη(κλειστο data εννοειται)...όχι πως ειναι τραγικό, δεν εχει μεγάλη διαφόρα στην κατανάλωση....αλλά μου τη σπάει που δε λειτουργει κάνενα data management πρόγραμμα....(ίσως γιαυτό λέγεται και beta θα μου πεις...) Edited May 22, 2011 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Υπαρχει η δυνατοτητα να στελνεις μηνυματα απο το pc ενω εχεις συνδεδεμενο το κινητο? Εννοω κατι σαν της Nokia Pc Suite. Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει Pleaseee? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 στην stock με το που εκλεινες την οθονη μετα απο 10s εκλεινε και το εικονιδιο του wifi...εδώ μένει ανοιχτό πάντα....και πέρνει mail και foursquare με κλειστή οθόνη(κλειστο data εννοειται)...όχι πως ειναι τραγικό, δεν εχει μεγάλη διαφόρα στην κατανάλωση....αλλά μου τη σπάει που δε λειτουργει κάνενα data management πρόγραμμα....(ίσως γιαυτό λέγεται και beta θα μου πεις...) Μακάρι να συνέβαινε και στο Nexus μου αυτο. Θα ήμουν ευτυχισμένος. Με τις ανοησίες της samsung στους drivers, δεν μπορείς να ακούσεις Internet radio και αν δεν έχει την συσκευη με data δεν παίρνεις notifications ούτε σε ειδοποιει αν κάποιος σε καλέσει στο Tango. Μάλιστα το δικο μου, πιθανώς και αλλα nexus για να λάβει notifications με κλειστη οθόνη πρέπει να έχω απενεργοποιησει το wifi πριν. Κάποιο confing γίνεται και όταν έχω μαζι wifi και 3G data ενεργοποιημενα δεν μου στέλνει. Μόλις κλείσω το wifi λαμβανω κανονικά ειδοποιησεις με κλειστη οθόνη. Θέλω να το δοκιμάσω και σε άλλο wifi μήπως έχει πρόβλημα με το κανάλι η με κάποια θύρα. Πάντως το LG δουλεύει άψογα σ αυτο το ρουτερ αλλα και τα iPhone iPad. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) παίδες καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει βήμα-βήμα πως μπορώ να κάνω overclocking και με ποιο πρόγραμμα; επίσης ποιες είναι οι default (min και max) τιμές συχνότητας του επεξεργαστή; ευχαριστώ ΥΓ Το τηλέφωνο είναι rooted. Edited May 22, 2011 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Μολις εβαζα την ρομ π.χ. LOL ειχα 68mb ελευθερα ενω με την μαμα ρομ 160 οποτε μετα επρεπε να βαζω επιλεκτικα τις εφαρμογες. Οποτε δηλαδη κανω wipe και δεν θα εχω προβλημα με τον χωρο?? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για Το θέμα αυτό γιατί αν είναι έτσι δεν με συμφέρει να βάλω άλλη ρομ. Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) παίδες καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει βήμα-βήμα πως μπορώ να κάνω overclocking και με ποιο πρόγραμμα; επίσης ποιες είναι οι default (min και max) τιμές συχνότητας του επεξεργαστή; ευχαριστώ ΥΓ Το τηλέφωνο είναι rooted. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007244 Δες στην Τρίτη παράγραφο. Είναι η πιο απλη μέθοδος. (Procedure of installing Custom Recovery using a terminal emulator from your phone instead of installing android SDK on your PC and connecting your phone to PC is mentioned in the last section.) UPDATE - 3 May 2011 : Very simple way of installing Custom Thunderg Recovery by AmonRa/modified by Drellisdee version 1.2. Originally posted by ungaze in this post. 1. Download Android Terminal Emulator from Android Market. Install it on your rooted phone. 2. Download the file "amon_ra_recovery_installer.zip" from here or here. Check the MD5 hash value of the downloaded 'zip' file using tools like HashTab etc. before proceeding further. Correct MD5 value : 86db8a52b01f049cadb8f097a4c5bd9e 3. Extract the contents of the 'zip' file to the root of the sd card (ie. not inside any folder) using tools like 7-Zip or WinRAR or any other similar tool. 4. Open the terminal emulator app on your phone and type in the command 'su' without the qoutes. This will prompt a popup on your phone from the SuperUser app asking you whether you want to give root permissions to the terminal emulator app. Click 'Allow' and proceed. You will notice that the shell prompt has changed from the previous user shell '$' to root shell '#' in the emulator app. 5. While in the root shell '#', type in the following command and press Enter. Wait and the phone will reboot into the Custom Recovery. Code: sh /sdcard/rf.sh Εγω με αυτο τον οδηγο το εκανα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για Το θέμα αυτό γιατί αν είναι έτσι δεν με συμφέρει να βάλω άλλη ρομ. Sent from my LG-P500 using Tapatalk Νομίζω όπως είπαμε πριν κάνοντας partition στην SD card σε ext3 η ext4 Προφανώς ο χώρος σου μειώθηκε γιατί κάποιες εφαρμογές κυρίως παιχνίδια έχουν εγκατασταθεί στην εσωτερική μνήμη. Πήγαινε ρυθμίσεις διαχείριση εφαρμογών και τσεκαρισε μια μια τις εφαρμογές που είναι αρκετά ΜΒ. Αν είναι εγκατεστημενα στην εσωτερική μνήμη το τηλεφώνου επέλεξε μετακίνηση στην CD card. Θα γλυτωσεις έτσι πολλα ΜΒ. Edited May 22, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Mιας και το έχω παραγγείλει και το περιμένω να κάνω ακόμη μια ερώτηση πριν σας πρήξω για τα καλά... Αν έχουμε συνδεδεμένο το handsfree και λάβουμε μια κλήση, ο ήχος κλήσης ακούγεται και στα ακουστικά η μόνο απο την συσκευη? Υ.Γ. να πω με αίσθημα πραγματικής ευγνωμοσύνης ένα τεράστιο ευχαριστώ για την βοήθεια που προσφέρετε σε όλους μας -τους αρχάριους και μή- και μας γλιτώνετε από τόνους προβλημάτων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Νομίζω όπως είπαμε πριν κάνοντας partition στην SD card σε ext3 η ext4 Προφανώς ο χώρος σου μειώθηκε γιατί κάποιες εφαρμογές κυρίως παιχνίδια έχουν εγκατασταθεί στην εσωτερική μνήμη. Πήγαινε ρυθμίσεις διαχείριση εφαρμογών και τσεκαρισε μια μια τις εφαρμογές που είναι αρκετά ΜΒ. Αν είναι εγκατεστημενα στην εσωτερική μνήμη το τηλεφώνου επέλεξε μετακίνηση στην CD card. Θα γλυτωσεις έτσι πολλα ΜΒ. Εδώ είναι η πλακα οτι δεν εχω εγκατεστημενο εκεινη την στιγμη τιποτα αλλο εκτος απο την καθεμια ρομ μονο,ουτε παιχνιδια ουτε εφαρμογες, για αυτο ρωταω τι κανω λαθος οταν εγκαθιστω την custom rom χωρις εφαρμογες ή παιχνίδια και πιανει τοσο πολυ? ή μαλλον τι δεν κανω σωστα και πιανει τοσο χωρο? Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Εδώ είναι η πλακα οτι δεν εχω εγκατεστημενο εκεινη την στιγμη τιποτα αλλο εκτος απο την καθεμια ρομ μονο,ουτε παιχνιδια ουτε εφαρμογες, για αυτο ρωταω τι κανω λαθος οταν εγκαθιστω την custom rom χωρις εφαρμογες ή παιχνίδια και πιανει τοσο πολυ? ή μαλλον τι δεν κανω σωστα και πιανει τοσο χωρο? Sent from my LG-P500 using Tapatalk Μάλλον τότε το πακέτο με τις εφαρμογές που δεν περιέχονται στην ρομ και τις περνάς εκ των υστέρων παει εκει. Εγω με στημενο το τηλέφωνο, έχω 51MB free αλλα δεν έχω περάσει navigator και τα παιχνίδια που έχω είναι μόνο 4. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulgas Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 καλησπερα,κατεβασα το tapatalk pro και κανω αναζητηση http://www.myphone.gr και κολλαει στο processing για παντα!πως συγχρονιζει αυτο το πραγμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 καλησπερα,κατεβασα το tapatalk pro και κανω αναζητηση http://www.myphone.gr και κολλαει στο processing για παντα!πως συγχρονιζει αυτο το πραγμα?? Δοκίμασε να κάνεις log out-log in. Εμένα μου λειτουργεί κανονικά πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoskart Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Εδω κ 3 μερες εχω το εξης προβλημα.Οταν πας να σερφαρω στο ιντερνετ (συνδεση μεσω wifi),ανοιγω τον browser (τον ιδη εγκατεστημενο αλλα κ με dolphin εχω δοκιμασει) την ωρα που παει να ανοιξει την εκαστοτε σελιδα(site) κλεινει ο browser κ με πεταει στην αρχικη οθονη. Σε οποια αλλη ενημερωση μεσω ιντερνετ εχω δοκιμασει(καιρος,android market κτλ) παιζει κανονικα κ φορτωνει στοιχεια.Οπωτε δεν ειναι θεμα wifi.Το κινητο δεν ειναι rooted κ παιζει με την v10h. To προβλημα αρχισε εντελως ξαφνικα μετα απο περιηγηση αρκετη ωρα μεσα στους εγκατεστημενους Χαρτες(google map). Oποια σκεψη-βοηθεια ειναι θεμητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) Μακάρι να συνέβαινε και στο Nexus μου αυτο. Θα ήμουν ευτυχισμένος. Με τις ανοησίες της samsung στους drivers, δεν μπορείς να ακούσεις Internet radio και αν δεν έχει την συσκευη με data δεν παίρνεις notifications ούτε σε ειδοποιει αν κάποιος σε καλέσει στο Tango. Μάλιστα το δικο μου, πιθανώς και αλλα nexus για να λάβει notifications με κλειστη οθόνη πρέπει να έχω απενεργοποιησει το wifi πριν. Κάποιο confing γίνεται και όταν έχω μαζι wifi και 3G data ενεργοποιημενα δεν μου στέλνει. Μόλις κλείσω το wifi λαμβανω κανονικά ειδοποιησεις με κλειστη οθόνη. Θέλω να το δοκιμάσω και σε άλλο wifi μήπως έχει πρόβλημα με το κανάλι η με κάποια θύρα. Πάντως το LG δουλεύει άψογα σ αυτο το ρουτερ αλλα και τα iPhone iPad. Δεν εχει επιλογη για wifi sleep policy? Η στοκ του optimus παντως εχει επιλογη never (και αυτη ειναι στη πραγματικοτητα επιλογη του λειτουργικου, αρα και το nexus πρεπει να την εχει) και παιρνει μια χαρα ειδοποιησεις με σβηστη οθονη Ηταν απο τα πρωτα πραγματα που με ενοχλησαν στο τηλεφωνο και εψαξα να βρω Sent from my LG-P500 using Tapatalk Edit μεχρι και το galaxy 3 εχει σχετικη επιλογη, το κοιταξα μολις Μπες: settings/wireless /wifi settings πατα το menu επελεξε advanced και θα βρεις το sleep policy Sent from my LG-P500 using Tapatalk --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited May 23, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Με την 6.5 βλέπω τρελο battery drain ακομα και οταν το χρησιμοποιώ μονο σαν τηλεφωνο (1 μερα max)....σκέφτομαι να γυρίσω σε stock :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Δεν εχει επιλογη για wifi sleep policy? Η στοκ του optimus παντως εχει επιλογη never (και αυτη ειναι στη πραγματικοτητα επιλογη του λειτουργικου, αρα και το nexus πρεπει να την εχει) και παιρνει μια χαρα ειδοποιησεις με σβηστη οθονη Ηταν απο τα πρωτα πραγματα που με ενοχλησαν στο τηλεφωνο και εψαξα να βρω Sent from my LG-P500 using Tapatalk Βεβαίως και έχει την επιλογη. Αλλα ποιος είπε ότι δουλεύει :lol: Αστα η samsung τα έχει κάνει για μια ακόμα φορα μουσκεμα. Πριν απο λίγο ανακαλυψα ότι και το optimus ενω είναι στο never μετα απο κάποια λεπτά ακροασης μουσικης απο το tunein διακόπτει. Βέβαια εδω είναι διαφορετικά γιατί σ αφήνει να ακούσεις 15 λεπτά μουσικη πριν ανοίξεις την οθόνη για ανανέωση. Απλα αγορασα την Pro έκδοση του Tunein για να μπορω να κάνω ηχογραφιση του προγράμματος ώστε να τα ακούω οπότε θέλω. Ζω στο εξωτερικο και είναι ο μοναδικός τρόπος να ακούω ελληνική μουσικη πέρα απο αυτήν που έχω στο pc μου. Στο Nexus κλείνει σε μισο λεπτο Γι αυτο παραδέχομαι την apple. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Έχω ανάλογες εφαρμογές που ηχογραφουν ραδιοφωνικα προγράμματα και δεν διακόπτεται το streaming. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Τωρα που το λες αυτο με το tune in το χω προσεξει κι εγω.. αλλα τις υπολοιπες ειδοποιησεις τις παιρνω κανονικα. Δε νομιζω οτι κλεινει το wifi , γιατι απο talk ειδικα (αλλα και mail ) παιρνω συνεχεια Θα ξαναδοκιμασω αλλη μια το tune in παντως.. Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Gingerbread-2.3.4-rc2 έχει δοκιμάσει κανείς? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=909242 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Gingerbread-2.3.4-rc2 έχει δοκιμάσει κανείς? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=909242 Τον μπελά σου ψάχνεις να βρεις?:D Ένα σωρο bugs έχει. Ασε που δεν λέει τίποτα ούτε στο nexus που είναι official. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Εδω κ 3 μερες εχω το εξης προβλημα.Οταν πας να σερφαρω στο ιντερνετ (συνδεση μεσω wifi),ανοιγω τον browser (τον ιδη εγκατεστημενο αλλα κ με dolphin εχω δοκιμασει) την ωρα που παει να ανοιξει την εκαστοτε σελιδα(site) κλεινει ο browser κ με πεταει στην αρχικη οθονη. Σε οποια αλλη ενημερωση μεσω ιντερνετ εχω δοκιμασει(καιρος,android market κτλ) παιζει κανονικα κ φορτωνει στοιχεια.Οπωτε δεν ειναι θεμα wifi.Το κινητο δεν ειναι rooted κ παιζει με την v10h. To προβλημα αρχισε εντελως ξαφνικα μετα απο περιηγηση αρκετη ωρα μεσα στους εγκατεστημενους Χαρτες(google map). Oποια σκεψη-βοηθεια ειναι θεμητη. Mήπως πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα εγκατέστησεςτο adobe flash player 10.1 για το Ρ500? Γιατί εμένα το ίδιο μου έκανε το κινητό όταν εγκατέστησα την εφαρμογή αυτή. Την απεγκατέστησα και μετά όλα οκ. Θυμήσου τι έκανες τελευταία φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Υπάρχει flash player για το κιν μας? Για την κατανάλωση .Απεγκατέστησα όλα τα widgets ,απενεργοποίησα τον αυτόματο συγχρονισμό, έκανα wipe το battery status ,έχω το launcher της rom .Το κιν το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο ,δεν κάνω κλήσεις ,ούτε sms .Το internet το απενεργοποιώ με το apndroid όποτε δεν το χρησιμοποιώ. Και με ελάχιστη περιήγηση στο ιντερνετ και κανά 2-3 ώρες παιχνίδι με το angry birds και την υπόλοιπη ώρα σε αναμονή μου έβγαλε μόνο 1 μέρα .Τι άλλο να κάνω? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Υπάρχει flash player για το κιν μας? Όχι καθώς δεν υποστηρίζεται από το hardware... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoskart Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Φιλε mmitr11 εχεις δικιο.Ο flash player εφταιγε. Thanx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts