Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

voltron πως την παλευεις ειδικα εσυ με stock rom? :p

ε σιγα δεν ειναι και δυσκολο :p

δε μου αρεσει να πειραματιζομαι με κινητα.

εδω και το E51 που ειχα δε το ειχα πειραγμενο. περνουσα σπασμενες εφαρμογες με signed key :lol:

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσπαθω να μπω facebook απο το 0.facebook.com εχοντας ανοιχτο τα data(3G) μεσω του ιντερνετ explorer που εχει ηδη το κινητο αλλα δεν μπαινει. Τι να συμβαινει?

οχι κανονικα αυτο δε γινεται. το προγραμα διαβαζει το κινητο σου τηλεφωνο και σου δινει το καταλληλο update αναλογα εταιρειας η χωρας που ειναι διαθεσιμο.

τωρα πρεπει να πας σε καταστημα για να σου περασουν την ελληνικη 10h. εκτος αν θες εσυ να την περασεις με το kdz.

οτι δε γινεται ροοτ ειναι γνωστο. και η 10b εχει το ιδιο lg keyboard και το android keyboard.

τα keyboards δεν αλλαξαν στην 10h. δε καταλαβα το προβλημα σου :wacko:. τι θα αλλαξει αν πας στην 10b?

Ευχαριστώ Voltron. Θα προσπαθήσω πρώτα μόνος με kdz.

Έβαλα την ελληνική V10H. Τρέχω τώρα το Update Notification μέσα από το κινητό και μου βγάζει ότι το τελευταίο software version είναι το V10Q_00. Μέσα από το xda-developers διαπίστωσα ότι το κινητό είναι καταχωρημένο στη Vodafone Πορτογαλίας. Οπότε έχει να πέσει κράξιμο αύριο. Edited by joemod

Παιδιά βοηθήστε με παρακαλώ γιατί χάνομαι..... Το κινητό κολλάει στο λόγκο της LG και δεν προχωράει!!!

Ακούστε τι έκανα:

-έκανα root με το z4root, την πρώτη δε δούλεψε, με τη δεύτερη οκ.

-κατέβασα titanium, market enabler, ROM manager.

-διαβασα ότι το τελευταίο μπορεί να κάνει γενικό backup και είπα να ξεκινήσω από εκεί.

πήγα να κάνω backup το ROM (stock v 10b) και ζήτησε να κάνω install to Clockwork Recovery. παταω οκ και μου δινει λίστα με μοντέλα (περίπου 7 και αυτά άκυρα... μόνο Huawei, Geekphone κλπ). Επιλέγω ένα "commitiva" γιατί έλεγε και more. λέει δε γίνεται. επιλέγω ένα άλλο commitiva ή κάτι τέτοιο και κάνει οκ εγκατάσταση.

-πατάω για backup, κάνει restart και από τότε δεν ανοίγει....

Σας εκλιπαρώ παιδιά.... βοηθήστε γιατί καίγομαι..... :(:(:(:(:(:(:(

Φιλε ακριβως το ιδιο ειχα παθει, με το rom manager την πατησα γιατι κανει μονο για αμερικη μου φαινεται. τα δικα μας τα διαλυει...πρεπει να ξεκινησεις ολα απο την αρχη...kdz , load original firmware κλπ...lgoptimusonep500.blogspot.com πηγαινε flash original firmware και ακολουθησε πιστα οδηγιες, ειναι μανουρα,μην απογοητευτεις

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε αλλά μόλις το κατάφερα και είμαι πάλι on track!!!!! :)

http://androidforums.com/optimus-one-support-troubleshooting/237642-bricked-lg-optimus-one-help.html

να σε ρωτήσω, όταν διάλεγες code για την Ελλάδα για το firmware, πήρες τον πρώτο ή τον δεύτερο; Παίζει ρόλο;

Τι ακριβως κανει το Market Enabler?

στην Ελλαδα το android market δινει μονο δωρεαν εφαρμογες

με το market enabler το ξεγελας με εναν ξενο provider οπως π.χ. το T-MOBILE και σε δινει εκτος απο τις δωρεαν και εφαρμογες επι πληρωμη

θελει root το κινητο για να δουλεψει το market enabler

πάμε μια χαζή ερώτηση αλλά ποτέ δε τα πήγαινα καλά με συγχρονισμούς και τέτοια....έχω όλες τις επαφές στο gmail....πώς τις περνάω στο κινητό;

πάμε μια χαζή ερώτηση αλλά ποτέ δε τα πήγαινα καλά με συγχρονισμούς και τέτοια....έχω όλες τις επαφές στο gmail....πώς τις περνάω στο κινητό;

Αν έχεις το κινητό στα αγγλικά:

Settings-> Accounts & Sync -> Πατάς στο λογαριασμό του gmail -> Sync Contacts

Αν δεν έχεις το λογαριασμό του gmail, πρέπει να τον βάλεις.

Έβαλα την ελληνική V10H. Τρέχω τώρα το Update Notification μέσα από το κινητό και μου βγάζει ότι το τελευταίο software version είναι το V10Q_00. Μέσα από το xda-developers διαπίστωσα ότι το κινητό είναι καταχωρημένο στη Vodafone Πορτογαλίας. Οπότε έχει να πέσει κράξιμο αύριο.

ε ναι ρε. μα στο ειπα και πριν. δε γινεται περιπτωση λαθους αφου διαβαζει το IMEI και το S/N της συσκευης για να παρεις το update. οποτε για να σου τραβηξει το πορτογαλεζικο απο εκει προηλθε.

καποιος θα εκανε παραεισαγωγη φαινεται :p

Παιδες ψαχνω να βρω εφαρμογή που να αναβοσβηνει το φως των πληκτρων οταν εχω αναπαντητη η μηνυμα.προσοχη δεν θελω να αναβοσβηνει η οθονη αλλα τα πληκτρα, εχεται να προτεινετε κατι;

ευχαριστω!!!!!

frastgr

Παιδιά Καλησπέρα.Θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας που παρατήρησα. Είδα ότι στο widzetaki με τον καιρό και την ώρα της LG το ρολόι πάει πίσω κατά 5 λεπτά από την ώρα στο notification bar.Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?Περίεργο μου φαίνεται! Edited by M_Andreas

Ρυθμισεις ωρας και ημερομηνιας βαλτα στο αυτοματο, αν το εχεις ηδη τοτε ειναι κουλο, βγαλε το widget και ξαναβαλτο

Καλημέρα...όλα καλά με το κινητό ακομα και με την 10h είναι λίγο πιο γρήγορο και νομίζω και καλύτερα πάει και η μπαταρία με το wi-fi ανοιχτό στο σπίτι...και ας μην γίνεται ροοτ ακόμα να είναι καλά το α....νετ ;) :)

Εχω 2 ερωτήσεις...

α)πως γίνεται να προσθέσω το προφίλ του facebook μου στην δικιά μου επαφή που έχω τους αριθμούς των τηλεφώνων μου?(μπερδευτήκατε?)

β)και οι επαφές του τηλεφώνου γιατί δεν μεταφέρονται στο LG pc suite??? ή στο Outlook και αντίστροφα?Συγχρονίζω το κινητό μoυ με το PC suite και μου συγχρονίζει 1 επαφή μόνο :cry: !!!

Never Underestimate The Dark Side...

Ρυθμισεις ωρας και ημερομηνιας βαλτα στο αυτοματο, αν το εχεις ηδη τοτε ειναι κουλο, βγαλε το widget και ξαναβαλτο

Σε ευχαριστώ!Έτσι έφτιαξε!Αν και ειχα κατεβάσει άλλα widgetakia για την ώρα και τον καιρό που αυτά πήγαιναν κανονικά.Υπάρχει ένα ψευτο 3d αρκετά καλό!

No led αλλα ειναι στην οθονη. δοκιμασε το

missed message flasher free

ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά αυτά τα προγράμματα δεν είναι αυτό που ψάχνω. Τα δοκίμασα και βλέπω ότι ανάβει η οθόνη το οποίο δεν το θέλω αλλά μόνο τα πλήκτρα. Απ΄ότι έψαξα δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή (κάτι αντίστοιχο των Νοκια κινητών) εκτός αν μου διέφυγε αλλά δε νομίζω......

ΑΑΑΑΑΑΑΑ... και κάτι άλλο: Διαπίστωσα ότι δεν στέλνει κενό SMS. Θέλω να μάθω το υπόλοιπο των μονάδων μου στέλνοντας κενό μήνυμα άλλα το τηλέφωνο δεν στέλνει κενό μήνυμα άλλα μόνο όταν έχει χαρακτήρες. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να το κάνω ή πρέπει να βρώ εφαρμογή στο μάρκετ;

ευχαριστώ!!!!!!

Edited by frastgr
frastgr

ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά αυτά τα προγράμματα δεν είναι αυτό που ψάχνω. Τα δοκίμασα και βλέπω ότι ανάβει η οθόνη το οποίο δεν το θέλω αλλά μόνο τα πλήκτρα. Απ΄ότι έψαξα δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή (κάτι αντίστοιχο των Νοκια κινητών) εκτός αν μου διέφυγε αλλά δε νομίζω......

ΑΑΑΑΑΑΑΑ... και κάτι άλλο: Διαπίστωσα ότι δεν στέλνει κενό SMS. Θέλω να μάθω το υπόλοιπο των μονάδων μου στέλνοντας κενό μήνυμα άλλα το τηλέφωνο δεν στέλνει κενό μήνυμα άλλα μόνο όταν έχει χαρακτήρες. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να το κάνω ή πρέπει να βρώ εφαρμογή στο μάρκετ;

ευχαριστώ!!!!!!

ναι υπαρχουν εφαρμογες στο μαρκετ που θα σου λυσουν τα χερια γιατι τα παιρνεις ολα ετοιμα μεσα απο το προγραμμα χωρις να χρειαστει να στελνεις sms

mywhatsup για το whatsup της cosmote

myCU για το cu της vodafon

myF2G για την wind F2G

ναι υπαρχουν εφαρμογες στο μαρκετ που θα σου λυσουν τα χερια γιατι τα παιρνεις ολα ετοιμα μεσα απο το προγραμμα χωρις να χρειαστει να στελνεις sms

mywhatsup για το whatsup της cosmote

myCU για το cu της vodafon

myF2G για την wind F2G

οκ ευχαριστώ αλλά μια απορία εάν κάποιος δεν έχει internet στο κινητό πως θα δει το υπόλοιπο του πχ από το myF2G; υποθέτω αυτές οι εφαρμογές δουλεύουν μέσω internet;

frastgr