Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σε ρωτησω εχω περασει το προ τις κοναμι οταν παταω πανω στιν οθονη οταν εχει ξεκινισει το ματσ μου κολαη πολυ ενω οταν δεν παταω το παει αερα αυτο μου το κανει και τωρα και με τιν παλια ρομ αυτο ειναι το μπαγκ φιξ???

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

αυτο ακριβως ειναι , ναι.και θα δεις μεγαλη διαφορα.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι εγω ομος εχω περασει τι. Ρομ με το μπαγκ φιχ γιατι μου το κανει ακομα ? Αν περασω τin Πραιμ και οc kernel θα μου το κολαει παλι μπορεις να το δοκιμασεις και να μου πεις??

Μανώλης

σε εφαρμογες και παιχνιδια υπηρχε το bug που μολις ακουμπουσες το touch ετρωγε πολυ cpu.αυτο διορθωσαν και ειναι εμφανες ειδικα σε games....εγω EOL εχω την prime και το oc kernel επανω το τελευταιο και ειμαι αρχοντας.οταν θελω να τρεξω παιχνιδια τρεχω ενα oc στα 768 ( για την ωρα) και τα παιζει ολα νερο

overclock στα 768mhz ακούω...το δοκίμασες στα angry birds σε αρκετές πίστες τραβάει κολλήματα

Ναι εγω ομος εχω περασει τι. Ρομ με το μπαγκ φιχ γιατι μου το κανει ακομα ? Αν περασω τin Πραιμ και οc kernel θα μου το κολαει παλι μπορεις να το δοκιμασεις και να μου πεις??

το βρηκα το προ. το δοκιμαζω και ενημερωνω

@dgeorge4 : το angry birds οχι , αλλα pocket legends , nfs shift , dungeon defenders τρεχουν μια χαρα.

@@ : το προ μου βγαζει προβλημα στο update....εκανες κατι ιδιαιτερο?βαριεμαι να ψαχνω κιολας τωρα..

Edited by patrik85

Γιατι ρε παιδια καθε φορα που επιτρεπω την μεταφορα δεδομενων μεσω δυκτιου αρχιζει και στελενει δεδομενα.??...δεν εχω εγκαταστισει καμια εφαρμογη με διαφημισεις και με το που ξετικαρω την επιλόγη απο την status bar αρχιζει και μια λαμβανει μια στελνει.

Παιδιά έχω το κινητό ένα μήνα περίπου και πριν από καμμιά εβδομάδα μου κάνει νερά στο θέμα των κλήσεων.Δηλαδή: όταν μιλάω πάνω από 10 λεπτά περίπου ή και μερικές φορές λιγότερο,το κινητό σε κάποια φάση νεκρώνει,η οθόνη γίνεται μαύρη και φυσικά η επικοινωνία διακόπτεται,και μετά από κανά 5λεπτο επανέρχεται κάνοντας στην ουσία reboot(μου ζητάει PIN και τέτοια).Μήπως έχει κανείς καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;;;

Το κινητό είναι εντελώς απείραχτο από θέμα root

Μήπως το έχω παραφορτώσει εφαρμογές(καμμιά 25αριά έχω βάλει) ή κάνει τίποτα το Android Assistant που τρέχει backround συνέχεια;

Ευχαριστώ...!!!

Παιδιά έχω το κινητό ένα μήνα περίπου και πριν από καμμιά εβδομάδα μου κάνει νερά στο θέμα των κλήσεων.Δηλαδή: όταν μιλάω πάνω από 10 λεπτά περίπου ή και μερικές φορές λιγότερο,το κινητό σε κάποια φάση νεκρώνει,η οθόνη γίνεται μαύρη και φυσικά η επικοινωνία διακόπτεται,και μετά από κανά 5λεπτο επανέρχεται κάνοντας στην ουσία reboot(μου ζητάει PIN και τέτοια).Μήπως έχει κανείς καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;;;

Το κινητό είναι εντελώς απείραχτο από θέμα root

Μήπως το έχω παραφορτώσει εφαρμογές(καμμιά 25αριά έχω βάλει) ή κάνει τίποτα το Android Assistant που τρέχει backround συνέχεια;

Ευχαριστώ...!!!

φιλε μου το ιδιο προβλημα ειχα και εγω τον 1 μηνα...αργοτερα δεν μου το εμφανισε καθολου...λες και εφτιαξε απο μονο του...μαλλον θελει να δουλεψει λιγο...χρησιμοποιω 2G δυκτιο...

το βρηκα το προ. το δοκιμαζω και ενημερωνω

@dgeorge4 : το angry birds οχι , αλλα pocket legends , nfs shift , dungeon defenders τρεχουν μια χαρα.

@@ : το προ μου βγαζει προβλημα στο update....εκανες κατι ιδιαιτερο?βαριεμαι να ψαχνω κιολας τωρα..

όχι τίποτα δεν έκανα το κατέβασα το εγκατέστησα και μετά μου ζήτησε να κατεβάσει το game 50mb μόλις το κατέβασε ξεκίνησε από μονο του!!!

Μανώλης

Παίδες, συγγνώμη.

Τον τρόπο που δείχνει ο τύπος εδώ για root, τον έχει δοκιμάσει κανένας ?

Υσχύει για τα ελληνικά τηλ ?

http://lgoptimusonep500.blogspot.com/2010/12/rooting-lg-optimus-one-p500.html

(Σόρρυ αλλά είμαι ασχετός).

Παίδες, συγγνώμη.

Τον τρόπο που δείχνει ο τύπος εδώ για root, τον έχει δοκιμάσει κανένας ?

Υσχύει για τα ελληνικά τηλ ?

http://lgoptimusonep500.blogspot.com/2010/12/rooting-lg-optimus-one-p500.html

(Σόρρυ αλλά είμαι ασχετός).

Ναι αυτος ειναι ο τροπος.ολοι ετσι ειμαστε ροοτ...

Παιδιά έχω το κινητό ένα μήνα περίπου και καμια φορά μου πετάει έξω την κάρτα SIM (με την SD δεν έχω πρόβλημα).

Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Να σημειώσω οτι η SIM είναι λιγο παλία. Γράφει Panafon ακομα. :p

Παίδες τι συμβουλεύετε, void, Prime ή Megatron;
Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Παιδες αρχικα να πω οτι εδω και 3 βδομαδες χρησιμοποιω μια καρτα μνημης Transcend 4 gb class 6 και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.

Τωρα ηθελα να ρωτησω για τις ρομ. Διαβασα αυτα που εχετε γραψει σε προηγουμενες σελιδες και με ενδιαφερει να βαλω custom rom. Αν εχω καταλαβει σωστα πρεπει πρωτα να το κανω root απο εδω http://lgoptimusonep500.blogspot.com/2010/12/rooting-lg-optimus-one-p500.html και μετα μπορω να περασω ρομ. Σωστα? Επισης ποια ρομ προτεινετε για μεγιστη αποδοση? Και αν εχω κανει root θα μπορω να παω σε 2.3 οταν βγει?

Απο εδω θα κανεται root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682

το εχουν γραψει σε αρχικες σελιδες....

΄΄ - Συνδέουμε το κινητό μας με το pc μέσω usb.

- ΔΕΝ κάνουμε "ενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου".

- Πηγαίνουμε στο κεντρικό μενου - Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Ανάπτυξη και ενεργοποιούμε το "Εντοπισμός σφαλμάτων USB".

- Κατεβάζουμε το πρόγραμμα SuperOneClick και το αποσυμπιέζουμε στον δίσκο μας.

- Κάνουμε Δεξί Κλικ στο "SuperOneClick.exe" και το τρέχουμε σαν Administrator "Run as Administrator".

-Από το κεντρικό παράθυρο του προγράμματος πατάμε το "Root". Το πρόγραμμα τρέχει κάποιες εντολές, μέχρι

που τελειώνει και μας ενημερώνει ότι η συσκευή μας είναι πλέον Root!

Για να το ελέγξουμε, στις εγκατεστημένες εφαρμογές πλέον πρέπει να υπάρχει το εικονίδιο "Superuser".

Αυτή είναι η εφαρμογή που παίρνει τον έλεγχο της συσκευής και επιτρέπει οποιαδήποτε εγκατάσταση...

Στη συνέχεια από το κεντρικό παράθυρο του προγράμματος πατάμε το "Allow Non Market Apps (requires root)".

Το πρόγραμμα τρέχει κάποιες εντολές, μέχρι που τελειώνει και είμαστε έτοιμοι! ΄΄ ( Απο παλιο ποστ...)

Λιγα ακομα παραγματα απο εμενα, θα κατεβασεται την εκδοση superoneclick 1.6.3 , θα εκτελεσεται την ομονυμη εφαρμογη μεσα απο τον φακελο σαν <<Διαχειριστης>> (με δεξι κλικ) και στη συνεχεια απο το παραθυρο θα διαλεξετε επανω δεξια Exploit : rageagainstthecage και μετα το μπλε κουτι επανω αριστερα Root και αυτο ηταν

προτιμοτερο ειναι το z4root.μετα ομως θελει λιγη δουλιτσα. εγω χρησιμοποιω prime v2 με oc kernel - touch bug fix.

γιατι το λες αυτο? τι καλυτερο εχει? απλα ενημερωτικα ρωταω γτ δε ξερω καθολου

γινεται πιο ευκολα η διαδικασια με ενα κλικ μεσα απο το τηλεφωνο χωρις να χρειαστει να συνδεσεις το κινητο με το pc

προτιμοτερο ειναι το z4root.μετα ομως θελει λιγη δουλιτσα. εγω χρησιμοποιω prime v2 με oc kernel - touch bug fix.

Tι εννοεις δουλίτσα εμενα δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα μετα την εγκατάσταση τα έκανε όλα σε 30 δευτερα το z4root πιο απλό δεν γίνετε

Tι εννοεις δουλίτσα εμενα δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα μετα την εγκατάσταση τα έκανε όλα σε 30 δευτερα το z4root πιο απλό δεν γίνετε

το superoneclick ποσο χρονο χρειαζεται για να το κανει root?

Απλά κάτι δευτερόλεπτα....:)
κάτι δεν έκανα σωστά. περίμενα αρκετά λεπτά αλλά οκ δεν έβγαλε. δοκίμασα με z4root και από τι καταλαβαίνω το κινητό είναι ποια root. (στα εικονίδια στο βασικό μενού δεν έχει σηματάκι που έχω ακούσει ότι εμφανίζεται. ένα εικονίδιο καινούργιο το "superuser" εμφανίστηκε μονό. και τώρα μια ερώτηση πως κάνω απεγκατάσταση τις αρχικές εφαρμογές του κινητού πχ. το app advisor? τα φώτα σας παρακαλώ έχω μπερδευτεί.

Φιλε EOL σε ποια ρομ εχεις(?) καταληξει τελικα? βασικα θελω να μαθω αν εχεις προβληματα με sd ή επανεκινησης γιατι εμενα τον τελευταιο καιρο δεν την παλευει... κανει καθε 2 μερες μια με δυο φορες επανεκινησεις το συστημα και μετα δε βλεπει την sd...

Του εχω κανει root και του εχω περασει πολλες εφαρμογες στην εργοστασιακη ,το τονιζω, sd και εχω κανει 60+ mb !!! χωρο στην μνημη του κινητου δε ξερω ομως πως ριχνω την ταχυτητα του επεξεργαστη για εξοικονομιση ενεργειας ,τρεχω ηδη το setcpu και δεν εχω δει κ τρελη διαφορα...

πως μπορω να διαγραψω εφαρμογες προεγκατεστημενες? αν βαλω νεα ρομ το κινητο ειναι γυμνο ή εχει οτι ειχε κ πριν?