Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα απο αρκετες μερες χρηση, ενας σοβαροτατος λογος να μην παρετε το τηλεφωνο αυτο ειναι η ελειψη LED ειδοποιησης χαμενων κλησεων, SMS/mail και φορτισης. Φαινεται αδιανοητο να προσφερουν ενα σωρο λυσεις και να μην κανει το αυτονοητο για τηλεφωνο. Τελικα αυτα τα smartPhone δεν ειναι και τοσο smart...

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετα απο αρκετες μερες χρηση, ενας σοβαροτατος λογος να μην παρετε το τηλεφωνο αυτο ειναι η ελειψη LED ειδοποιησης χαμενων κλησεων, SMS/mail και φορτισης. Φαινεται αδιανοητο να προσφερουν ενα σωρο λυσεις και να μην κανει το αυτονοητο για τηλεφωνο. Τελικα αυτα τα smartPhone δεν ειναι και τοσο smart...

Υπάρχουν apps στο market που ειδοποιείσαι με ήχο ή με στιγμιαίο άνοιγμα οθόνης όταν έχεις χαμένη κλήση ή μύνημα ή mms. Ψάξτε το λίγο μην είστε απόλυτοι. Επίσης υπάρχει ένα πρόγμαμμα (tasker) που σου δίνει άπειρες δυνατότητας παραμετροποίησης. Το android είναι έτη φωτός μπροστά και το τηλέφωνο είναι value for money

Χριστόφορος :music:

Στον φάκελο στην sd card θα σου εμφανίζονται σαν αρχείο Vcard. Αυτό θα το πάρεις στον υπολογιστή σου και θα μπεις στο gmail σου. Από εκεί δεν θα πας στα mail σου, αλλά θα πατήσεις πάνω δεξιά που λέει Επαφές.

Μόλις μπεις εκεί θα πας στο Περισσότερες Ενέργειες -> Εισαγωγή και θα επιλέξεις το αρχείο Vcard με τις επαφές σου. αμέσως θα στις εμφανίσει στο gmail σου.

Μπορείς να κάνεις όποια παραμετροποίηση θέλεις από το gmail. Μετά βάζεις το gmail σου στο κινητό και αυτόματα κάνει τον συγχρονισμό επαφών.

Έτσι το έκανα και εγώ. Αν ακολουθήσεις αυτά που γράφω δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

σε ευχαριστώ πολύ το έκανα με επιτυχία!!

Μανώλης

παιδιά το τηλεφωνώ είναι όλα τα λεφτά τα σπάει για την κατηγορια του δεν πιστεύω είναι υπάρχει καλύτερο προσωπικά μιλάω πάντα....άμα κάνω root το τηλεφωνώ χάνω τίποτα ????
Μανώλης

παιδιά το τηλεφωνώ είναι όλα τα λεφτά τα σπάει για την κατηγορια του δεν πιστεύω είναι υπάρχει καλύτερο προσωπικά μιλάω πάντα....άμα κάνω root το τηλεφωνώ χάνω τίποτα ????

προσωπική εκτίμηση ειναι οτι καλύπτεσαι και χωρις root. εγω εβαλα οτι χρειαζομουν απο το market και επιπλεον χωρις root navigon και sygic aura(απλα κορυφαιο). οποτε δε βρισκω λογο να το κανω root.

Για root δες αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=860901

Edited by giokspy

καλησπέρα παιδιά όχι πρόβλημα δεν μου διαβάζει το κινητό με usb που θα βρω τους drivers γιατί δεν μου τους βρίσκει το pc έχω windows 7 για να το κάνω και root...

ευχαριστώ!!

Μανώλης

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε ενα προγραμμα που να μπορείς να το μετακίνησεις στην SD? οτι έχω βάλει απο το market δεν μπορώ να το μετακινήσω από τη μνήμη του τηλεφώνου...υστερα σου λένε froyo...
Χριστόφορος :music:

Παιδιά η εγγύηση του κινητού είναι onsite? Κάνουν οντως αντικατάσταση? Επίσης μιας και ενδιαφέρομαι να το αγοράσω, η οθόνη έχει καλή απόκριση?

Το τηλέφωνο, δεν θα πάρει Gingerbread τελικά παίδες...

LG Optimus One P500 won't be getting Gingerbread update

Ίσως να μην αποτελει μεγάλο πρόβλημα τελικά, αλλά αν τα αντίστοιχα μοντέλα του ανταγωνισμού, πάρουν, θα είναι foul της LG!

Ίσως να μην αποτελει μεγάλο πρόβλημα τελικά, αλλά αν τα αντίστοιχα μοντέλα του ανταγωνισμού, πάρουν, θα είναι foul της LG!

απιστευτο κρεμασμα... :mad:

κατι ασχετο, υπαρχει εφαρμογη για backup συμβατη με το Ρ500 που να μη χρειαζεται rooting ?

επισης, ποιες εφαρμογες για πλοηγηση εχετε εγκαταστησει κ δουλεψαν χωρις προβληματα ?

(αν ειναι δυνατο, μπορειτε να πειτε κ την αποψη σας για τους χαρτες τους ?)

ειδα μια προσφορα για το sygic aura με 19.90 χαρτης eastern europe (κ η ελλαδα μεσα) κ μου γυαλισε...

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

αν διαβασατε προσεχτικά για να τρεξει η Gingerbread χρειαζεται 1GHz για να τρεξει. Ε ποσα μοντελα εκτος απο το nexus S εχουν αυτα τα χαρακτηριστικα?? θα παει αναβαθμιση σε κανα Desire HD και ανω!! τα υπολοιπα της κατηγοριας ουτε καν σε froyo αναβάθμιση δε θα παρουν. και στο κατω κατω τι παραπανω εχει η Gingerbread??

Καλησπέρα σε όλους!

Αγόρασα το Optimus P-500 και έχω την εξής απορία......

Πώς κανω την σύνδεση με το PC??? Κατέβασα το "Εργαλείο Υποστήριξης LG Mobile" αλλά δέν μου το τρέχει!

Ενημερώνω οτι έχω Windows XP (άν παίζει κάποιο ρόλο...)

Ευχαριστώ.

Λοιπον παιδια μιας και βγαινει το κινητο που περιμενα καιρο το Nexus S προκειται να βαλω το Optimus σε αγγελεια.Ειναι μολις 2 εβδομαδων αγρατσουνιστο και θα το δωσω σε super τιμη.Αγορασμενο απο τον γερμανο σε χρωμα γκρι.Οποιος ενδιαφερεται pm.

Μετά τον ιντερνετικό σάλο που έγινε με την δήλωση της LG USA Mobile στο Facebook ότι δεν θα πάρει το optimus one το Gingerbread, αναγκάστηκε μόλις πριν λίγο να πάρει τις δηλώσεις πίσω και να βγάλει επίσιμη ανακοίνωση http://www.lg.com/us/mobile-phones/publicnotices/lg-mobile-optimus-facebook-posting.jsp ...κοινώς αυτό που συνέβη είναι ότι ο διαχειριστής της σελίδας στο FB βιάστηκε να απαντήσει :rolleyes:

απιστευτο κρεμασμα... :mad:

κατι ασχετο, υπαρχει εφαρμογη για backup συμβατη με το Ρ500 που να μη χρειαζεται rooting ?

επισης, ποιες εφαρμογες για πλοηγηση εχετε εγκαταστησει κ δουλεψαν χωρις προβληματα ?

(αν ειναι δυνατο, μπορειτε να πειτε κ την αποψη σας για τους χαρτες τους ?)

ειδα μια προσφορα για το sygic aura με 19.90 χαρτης eastern europe (κ η ελλαδα μεσα) κ μου γυαλισε...

Προσωπικά έχω δοκιμάσει το iGo (με χάρτες TeleAtlas και Navteq) και το Sygic Aura. Το Sygic δεν μου άρεσε μιας και εστιάζει στην «κοινωνική δικτύωση». Για παράδειγμα αν δύο φίλοι έχουν Sygic μπορεί να ξέρει ο ένας που βρίσκεται ο άλλος. Επίσης λέει ότι είναι φιλικό προς τους περιπατητές, αλλά αφού δεν αναγνωρίζει την πυξίδα αυτό δεν μπορεί να ισχύει σε καμία περίπτωση. Η πυξίδα είναι πολύ χρήσιμη όταν περπατάς μιας και μπορείς να δεις άμεσα τον προσανατολισμό σου και όχι να πρέπει να πας 30 μέτρα δεξιά για να δεις ότι τελικά θα πρέπει να πας αριστερά :(

Δοκίμασε το google maps όπου δουλεύει η πυξίδα και θα δεις τι εννοώ. Στα πλην επίσης οι κακές κριτικές που θα διαβάσεις στο νετ για τους χάρτες Ελλάδας.

Το iGo είναι δοκιμασμένη λύση. Είναι γρήγορο και οι χάρτες ανανεώνονται συχνά (Για Ελλάδα υπάρχουν χάρτες δεύτερου τετραμήνου 2010 και από TeleAtlas και από Navteq). Ούτε εδώ δουλεύει η πυξίδα. Οι χάρτες της Navteq δεν έχουν τελικό ς αλλά σ αλλά κατά τα άλλα είναι ΟΚ. Δοκιμάζεις και τους δύο και βλέπεις στην περιοχή που είσαι ποιος είναι καλύτερος. Επίσης μπορείς να βρεις pois (points of interest) από το http://www.pois.gr και να τα βάλεις μέσα.

Αν κάποιος φίλος έχει δοκιμάσει κάποιο άλλο πρόγραμμα ας πει τη γνώμη του.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Το έκανα κάπως αλλιώς! Κάποιος χρήστης σύστησε το myphoneexplorer! Το εγκατέστησα κι έτσι έκανα αυτό που ήθελα! Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας!

ειναι θετικο οτι το πηραν συντομα πισω για το Gingerbread και θεωρω οτι θα το βγαλουν τελικα (εφοσον πληρει τις προυποθεσεις).Εξαλλου το χαρακτηριστικο αυτου του τηλεφωνου σε σχεση με τον ανταγωνισμο του ειναι οτι εχει πιο ενημερωμενη εκδοση android απο τα αλλα

και κατι αλλο που διαβασα στο review του gsm arena και επιβεβαιωνει κατα την γνωμη μου οτι το κινητο για τα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο

http://www.gsmarena.com/lg_optimus_one_p500-review-544p4.php

κοιταχτε τον πινακα και δειτε σαν τηλεφωνακι πως τα παει.

Μόλις χθες απεκτησα και εγω το κινητακι αυτο.Νεος χρηστης του android και ομολογω οτι είμαι υπερευχαριστημενος.Εχω καποιες αποριουλες όμως.

Το ξυπνητήρι οταν το κινητο ειναι κλειστο δεν χτυπαει(αν δεν κανω λαθος).Μήπως υπάρχει καποια εφαρμογή με την οποια θα καταφερουμε να το κανουμε να χτυπαει??

Καποιο καλυτερο προγραμμα διαχείρισης μηνυματων απο αυτό που έχει ήδη το κινητό?Εγκατεστησα το handcent sms..Αν υπαρχει κατι καλυτερο,θα σας ημουν ευγνώμων..thanks :D:rolleyes:

Υπάρχουν apps στο market που ειδοποιείσαι με ήχο ή με στιγμιαίο άνοιγμα οθόνης όταν έχεις χαμένη κλήση ή μύνημα ή mms. Ψάξτε το λίγο μην είστε απόλυτοι. Επίσης υπάρχει ένα πρόγμαμμα (tasker) που σου δίνει άπειρες δυνατότητας παραμετροποίησης. Το android είναι έτη φωτός μπροστά και το τηλέφωνο είναι value for money

Αυτο που περιγραφεις το κανει ηδη το τηλεφωνο δεν χρειαζεται επιπλεον εφαρμογες. Το LED ειδοποιησης που εχουν τα κινητα δεν ειναι για στιγμιαια ειδοποιηση αλλα για μια παραμενουσα ειδοποιηση αν χασεις την στιγμη. Οσο για το Android, Windows και παλι Windows αλλα αυτη ειναι αλλη κουβεντα.

και κατι τραγικο που ανακαλυψα σημερα, δεν ξερω αν εχει ξαναγραφει. Δεν παιρνει ρυθμισεις proxy και ετσι δε μπορει να μπει σε δικτυο που απαιτει τετοιες ρυθμισεις. απαραδεκτο για τη google και δεν το διορθωνει ουτε στη 2.3 εκδοση

και κατι τραγικο που ανακαλυψα σημερα, δεν ξερω αν εχει ξαναγραφει. Δεν παιρνει ρυθμισεις proxy και ετσι δε μπορει να μπει σε δικτυο που απαιτει τετοιες ρυθμισεις. απαραδεκτο για τη google και δεν το διορθωνει ουτε στη 2.3 εκδοση

το κανεις root και στηνεις το app Transparent Proxy http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=766569

και δουλευει μια χαρα. εγω το χρησιμοποιω χωρις προβλημα ;)

καλησπέρα παιδιά μόλις έσπασα το τηλέφωνο το έκανα root...τώρα που το έκανα τι μπορώ να κάνω στο τηλέφωνο??...και αν ξέρετε κάνα site για να κατεβάζουμε όλες τις εφαρμογές δωρεάν σαν το installus στο iphone....που ειναι όλες σπασμένες

ευχαριστώ πολύ!!

Μανώλης