giannas7 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Καλησπερα παιδια!προσπαθω να διαγραψω τους χαρτες απτο κινητο για να μπω μετα απτο ovi suite να κατεβασω μονο της ελλαδας γιατι αυτοι που ειναι περασμενοι μεσα τωρα πιανουν 1.5gb.Συνδεω λοιπον το κινητο στον υπολογιστη μπαινω στην καρτα μνημης για να διαγραψω τον φακελο cities αλλα μου εμφανιζει ενα μηνυμα οταν παταω διαγραφει και μου λεει οτι υπαρχει προστασια εγγραφης και πρεπει να την αφαιρεσω και μετα να ξαναπροσπαθησω!Μπορει καποιος να με βοηθησει?Μπορω να τους διαγραψω καπως μεσα απτο κινητο?Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saqis Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Ρε παιδια ξερει κανεις τι παιζει με αυτο ξυπνητηρι?γιατι δεν απενεργοποιηται με τιποτα οταν χτυπαει και οτι πατησεις κανει 10 λεπτα αναμονη και ξαναχτυπαει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapanto Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Καλησπέρα παιδια. Σημερα πηρα το κινητο και εγω. Δεν ασχολουμαι και παρα πολυ οποτε συγχωρεστε μου "χαζες" ερωτησεις... Μπορειτε να μου πειτε λοιπον αν χρησιμοποιησω το gps που εχει, αν χρεώνομαι κατι? και επισης αν υπαρχει περιπτωση να χρεωνομαι ιντερνετ χωρις να το καταλαβαινω? να τρεχει δηλ. κατι απο ...πισω?? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 ναι και ναι. καταρχήν η νόκια σου προσφέρει δωρεάν πλοήγηση με τους νόκια μαπς. ΑΛΛΑ αν δε θες να χρεωθείς θα πρέπει να απενεργοποιήσεις το υποβοηθούμενο gps (a-gps) μπορεί να τρέχει κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο, όλα είναι πιθανά. απλά θα πρέπει να απενεργοποιήσεις την "αυτόματη ενημέρωση" ή να κλέινεις ο ίδιος τις εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapanto Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 ναι και ναι. καταρχήν η νόκια σου προσφέρει δωρεάν πλοήγηση με τους νόκια μαπς. ΑΛΛΑ αν δε θες να χρεωθείς θα πρέπει να απενεργοποιήσεις το υποβοηθούμενο gps (a-gps) μπορεί να τρέχει κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο, όλα είναι πιθανά. απλά θα πρέπει να απενεργοποιήσεις την "αυτόματη ενημέρωση" ή να κλέινεις ο ίδιος τις εφαρμογές ευχαριστω για την αμεση απαντηση. αν σου ειναι ευκολο μου λες και πως γινονται αυτα που περιγραφεις... ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 δεν έχω τη συσκευή στα χέρια μου για να σε βοηθήσω παραπάνω... :) περίμενε να σου απαντήσει κάποιος χρήστης της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Το πήρα και 'γω για τον πατέρα μου 26 ευρώ με επιδότηση. Είχε φυσικά το λογισμικό της Vodafone το όποιο το ξαπόστειλα με το Phoenix. Βέβαια δοκίμασα να ξαναεγκαταστήσω το λογισμικό της Vodafone, έτσι για την εγγύηση αν χρειαστεί και δεν εκκινεί το τηλέφωνο. Τέλος πάντων unbranded είναι καλύτερο. Ο μοναδικός λόγος που το πήρα είναι για να έχει και ο πατέρας το Garmin Mobile XT με τους λεπτομερέστατους Ελληνικούς χάρτες. Η 5.00.50 παίζει άψογα, όπως και στο Vivaz Pro. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι η ανυπαρξία Flash και κουμπιού για άμεση φωτογράφιση. Κατά τ' άλλα πιστεύω είναι ένα πολύ καλό κινητό. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Το πήρα και 'γω για τον πατέρα μου 26 ευρώ με επιδότηση. Είχε φυσικά το λογισμικό της Vodafone το όποιο το ξαπόστειλα με το Phoenix. Βέβαια δοκίμασα να ξαναεγκαταστήσω το λογισμικό της Vodafone, έτσι για την εγγύηση αν χρειαστεί και δεν εκκινεί το τηλέφωνο. Τέλος πάντων unbranded είναι καλύτερο. Ο μοναδικός λόγος που το πήρα είναι για να έχει και ο πατέρας το Garmin Mobile XT με τους λεπτομερέστατους Ελληνικούς χάρτες. Η 5.00.50 παίζει άψογα, όπως και στο Vivaz Pro. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι η ανυπαρξία Flash και κουμπιού για άμεση φωτογράφιση. Κατά τ' άλλα πιστεύω είναι ένα πολύ καλό κινητό. Μεγειές! :) Όντως είναι απόστευτα σπαστική η έλλειψη κουμπιού για να τραβάς φώτο...:mad:Έχω μπερδέψει άπειρες φορές τα κουμπιά της λήψης και το ''έξοδος''... Επίσης είναι ιδιαίτερα αντιπρακτικό για ποζέρια που τραβάνε την μούρη τους κάθε τρεις και λίγο... :lol: Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Καλησπερες παιδια. Το πηρε ενας φιλος μου και λεει οτι δεν μπορει να βρει τροπο για να περασει τις επαφες του απο το gmail στο κινητο. Ψαχνει να βρει το mail for exchange για να το κανει αλλα μου λεει οτι δεν υποστηριζει τη συγκεκριμενη συσκευη. Εχεις κανεις καμια ιδεα? Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_tonia_ Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 καλησπερα σας!ειμαι καινουργια στο φορουμ, προσφατα αγορασα κι εγω το nokia c5-03 και εχω καποιες αποριες..ισως να φανουν χαζες αλλα δεν βρισκω ακρη..:O ηθελα να ρωτησω, πώς μπαινω στο ιντερνετ?αν βρω ενα δικτυο μπορω να συνδεθω, αλλιως δεν γινεται? μου ηρθε ενα μηνυμα απο την vodafone (καρτοκινητο) οτι εχω δωρεαν 500ΜΒ ως τις 30 σεπτεμβριου ομως δεν μπορω να συνδεθω..επισης ενεργοποιησα καποιο προγραμμα με ορισμενο οριο ΜΒ ομως και παλι τιποτα..και εχω κανει τις απαραιτητες ρυθμισεις. τι αλλο πρεπει να κανω?κανω κατι λαθος? ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 καλησπερα σας!ειμαι καινουργια στο φορουμ, προσφατα αγορασα κι εγω το nokia c5-03 και εχω καποιες αποριες..ισως να φανουν χαζες αλλα δεν βρισκω ακρη..:O ηθελα να ρωτησω, πώς μπαινω στο ιντερνετ?αν βρω ενα δικτυο μπορω να συνδεθω, αλλιως δεν γινεται? μου ηρθε ενα μηνυμα απο την vodafone (καρτοκινητο) οτι εχω δωρεαν 500ΜΒ ως τις 30 σεπτεμβριου ομως δεν μπορω να συνδεθω..επισης ενεργοποιησα καποιο προγραμμα με ορισμενο οριο ΜΒ ομως και παλι τιποτα..και εχω κανει τις απαραιτητες ρυθμισεις. τι αλλο πρεπει να κανω?κανω κατι λαθος? ευχαριστω :) Καλημέρα και καλορίζικο η συσκευή!! Για να συνδεθείς στο ίντερνετ μέσω τις vodafone θα πρέπει να έχεις περασμένες τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Συνήθως αυτές "κατεβαίνουν" με το που τοποθετήσεις την sim και ενεργοποιήσεις την συσκευή. Για να δεις αν όντως έχεις τις ρυθμίσεις πήγαινε στην διαδρομή Μενού > Ρυθμίσεις και Συνδεσιμότητα > Προορισμοί. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sty11 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 για σας εχω ενα c5-03 και πριν μια εβδομαδα μου επεσε στο νερο .:cry: τελικα το ανοιξα και δουλευαν ολα αλλα δεν εχει καθολου σημα καθολου. παραγγειλα και αλλαξα ολο το πισω μερος που εχει την κεραια αλλα παλι τα ιδια. μαλλον κατι επαθε η πλακετα ... που μπορω να βρω κανενα link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 για σας εχω ενα c5-03 και πριν μια εβδομαδα μου επεσε στο νερο .:cry: τελικα το ανοιξα και δουλευαν ολα αλλα δεν εχει καθολου σημα καθολου. παραγγειλα και αλλαξα ολο το πισω μερος που εχει την κεραια αλλα παλι τα ιδια. μαλλον κατι επαθε η πλακετα ... που μπορω να βρω κανενα link? εγω στην θεση σου δεν θα το εφτιαχνα καθολου.μετα απο υγρασια το κινητο ειναι για πεταμα.μπορει να δουλεψει..αλλα τ "ψωμια" του ειναι λιγα.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_tonia_ Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Καλημέρα και καλορίζικο η συσκευή!! Για να συνδεθείς στο ίντερνετ μέσω τις vodafone θα πρέπει να έχεις περασμένες τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Συνήθως αυτές "κατεβαίνουν" με το που τοποθετήσεις την sim και ενεργοποιήσεις την συσκευή. Για να δεις αν όντως έχεις τις ρυθμίσεις πήγαινε στην διαδρομή Μενού > Ρυθμίσεις και Συνδεσιμότητα > Προορισμοί. Ευχαριστω για την απαντηση!απ'ο,τι φαινεται δεν εχω τις ρυθμισεις..μπηκα στην ιστοσελιδα της vodafone και εκανα καποιες ρυθμισεις ομως και παλι δεν μπορω να συνδεθω. τι ακριβως πρεπει να κανω για να εγκαταστησω τις ρυθμισεις αυτες?μονο της κοσμοτε μου βγαζει στο κινητο, κοσμοτε ιντερνετ, κοσμοτε wap κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο στις πληροφορίες της vodafone για να σου πουν την διαδικασία ;) . Συνήθως είναι ένα μήνυμα :) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagal Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) Καλησπέρα σας, εχω το nokia c5-03 μελειτουργικό Symbian OS S60 5th Edition. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα....τα αρχεία σε μορφή MPEG-4 δε μπορεί να τα κάνει αναπαραγωγή και συγκεκριμένα ακούγεται ο ήχος του βίντεο μόνο και δεν έχω εικόνα. Συγκεκριμένα μου εμφανίζει μήνυμα '' αδυναμία αναπαραγωγής κλίπ ήχου ή βίντεο. επιχειρείται μερική αναπαραγωγή'' . Γνωρίζει κάποιος τι χρειάζεται για να λειτουργήσει (π.χ ειδική εφαρμογή να κατεβάω απο το ovi store). Eυχαριστώ. Edited September 29, 2011 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 αν σε ενδιαφερει ακομα,μπορεις με το coreplayer να παιξεις οτι βιντεο θες...βεβαια,δεν θυμαμαι αν το βρηκα στο Ovi store η στο ιντερνετ,αλλα ειναι ο,τι καλυτερο...πολυ δυνατος player... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Οντως, η καλυτερη λυση ειναι να χρησιμοποιησεις καποιον αλλον player εκτος του default Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapanto Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 καλησπερα σε όλους. Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Εχω στον ΗΥ το nokia pc suite, το οποιο και χρησιμοποιουσα για το παλιο μου νοκια κινητο. Θελω να συνδεσω το νεο μου κινητο, c5-03 και δεν το ...βλεπει. οταν συνδεω τα καλωδια , στην οθονη του κινητου δεν εχει επιλογη για nokia pc suite, αλλα για ovi suite. Τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 καλησπερα σε όλους. Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Εχω στον ΗΥ το nokia pc suite, το οποιο και χρησιμοποιουσα για το παλιο μου νοκια κινητο. Θελω να συνδεσω το νεο μου κινητο, c5-03 και δεν το ...βλεπει. οταν συνδεω τα καλωδια , στην οθονη του κινητου δεν εχει επιλογη για nokia pc suite, αλλα για ovi suite. Τι πρέπει να κάνω? Το τηλέφωνό σου δεν είναι συμβατό με το pc suite γι' αυτό και το κινητό όταν το συνδέεις δεν σου βγάζει την επιλογή pc suite αλλά ovi suite. Καλύτερα κατέβασε το ovi suite είναι συμβατό με όλα τα τελευταία νοκια και πιο εύκολο στην χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapanto Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Το τηλέφωνό σου δεν είναι συμβατό με το pc suite γι' αυτό και το κινητό όταν το συνδέεις δεν σου βγάζει την επιλογή pc suite αλλά ovi suite. Καλύτερα κατέβασε το ovi suite είναι συμβατό με όλα τα τελευταία νοκια και πιο εύκολο στην χρήση οκ ευχαριστω πολυ.. και κατι αλλο.. η χρηση των χαρτων ειναι δωρεαν? τους δοκιμασα, καποια στιγμη πατησα "χωρις συνδεση" και δουλεψε κανονικα. δεν πιστευω να υπαρχει καμμια "κρυφη " χρεωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 δωρεάν είναι η πλοήγηση. το μόνο που μπορεί να χρεώσει είναι το a-gps :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltmaster3 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Το τηλέφωνό σου δεν είναι συμβατό με το pc suite γι' αυτό και το κινητό όταν το συνδέεις δεν σου βγάζει την επιλογή pc suite αλλά ovi suite. Καλύτερα κατέβασε το ovi suite είναι συμβατό με όλα τα τελευταία νοκια και πιο εύκολο στην χρήση οχι φιλε εγω το δουλευω κανονικα στο Pc suite απλα βαζω την επιλογη ovi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Σίγουρα τα πιο πολλα που θα ρωτησω εχουν απαντηθει ξανα... 1.Δωρεαν εφαρμογη pdf 2.Δωρεαν εφαρμογη για ανοιγμα αρχειων exe 3.Πως χρησιμοποιω το Gps χωρις να χρεωθω? 4.Δεν μπορω να ποσταρω στο σωμα κειμενου στο cyclist.gr μηπως φταιει ο προεπιλεγμενος φυλλομετρητης? 5.Πως καθαριζω την μνημη για να σερφαρω ανετα? 6.Ειμαι συνδρομητης Cosmote αλλα τα 100MB δεν επαρκουν.Τι αλλες επιλογες εχω? Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Σίγουρα τα πιο πολλα που θα ρωτησω εχουν απαντηθει ξανα... 1.Δωρεαν εφαρμογη pdf 2.Δωρεαν εφαρμογη για ανοιγμα αρχειων exe 3.Πως χρησιμοποιω το Gps χωρις να χρεωθω? 4.Δεν μπορω να ποσταρω στο σωμα κειμενου στο cyclist.gr μηπως φταιει ο προεπιλεγμενος φυλλομετρητης? 5.Πως καθαριζω την μνημη για να σερφαρω ανετα? 6.Ειμαι συνδρομητης Cosmote αλλα τα 100MB δεν επαρκουν.Τι αλλες επιλογες εχω? Ευχαριστω... Καλημέρα. 1) Δοκίμασε το AlternateReader 3) Απλά απενεργοποιείς το AGPS μέσα από τις ρυθμίσεις, αν δεν θες να έχεις μικρές χρεώσεις των 4kb για να βρίσκει πιο γρήγορα την θέση σου. Οι χάρτες και οι φωνητικές εντολές κατεβαίνουν μέσω ovi suite ή από το nokia maps μέσω wifi. Δεν υπάρχει άλλη χρέωση, το πρόγραμμα είναι 100% δωρεάν. 5) Έχε επιλογή μέσα από τον ενσωματωμένο browser να κάνεις διαγραφή τα προσωρινά αρχεία. Άλλος τρόπος είναι να σβήσεις τον φάκελο cache από την διαδρομή C:/System.Αυτό γίνεται μόνο μέσω file manager όπως είναι ο X-Plore. 6) Οι άλλες επιλογές σου είναι να αλλάξεις πακέτο και να πας σε κάποιο μεγαλύτερο ώστε να έχει πιο πολλά ΜΒ. Ενδεικτικά το 45 απεριόριστα δίνει 350ΜΒ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts