GreekCharmed Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Κυκλοφόρησαν και άλλα leaked tracks της Britney Spears που ήταν κανονικά demos απο το 2005 για το album The Living Doll (αν το θυμάμαι καλά). Everybody, You..., Been A While, Got Me High και Heaven On Earth. Για μένα απο όλα αυτά το Been a while είναι το καλύτερο. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsekis_han Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Κυκλοφόρισε ολόκληρο το cd του Κιάμου "Γύρνα σε μένα"...Με 15 καταπληκτικά τραγούδια...Μερικά από αυτά που ακούγωνται πολύ είναι τα "Στη φωτιά το χέρι μου" "Κακιά συνήθεια" "Θα βγαίνω, θα πίνω" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Παιδια εχετε δει πουθενα το νεο cd single του Serj Tankian (απο soad) με ονομα : Empty Walls ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Το Νοέμβριο βγαίνει το dvd της Shakira's από το Oral Fixation Tour :D Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demmie_88 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Geia sas paidia! Mipws exei akousei kaneis to neo cd toy Sokrati Malama??''Dromoi'' legetai...To psaxnw sto limewire alla den to vriskw...:worry: Thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theotreli11 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 το έχω εγώ.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Σημερα επιτελους Serj Tankian - Elect The Dead :yahoo: !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidf Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Μήπως έχει κανείς τίποτα απόJoy Division ή ξέρει που μπορώ να βρω ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Μήπως έχει κανείς τίποτα απόJoy Division ή ξέρει που μπορώ να βρω ευχαριστώ!!! Έχω :p Τι θες? Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidf Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Έχω :p Τι θες? Με ξέχασες!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 ακουσα επιτελους ολοκληρο τον δισκο της anouk-who´s your momma.. δυστυχως με απογοητευσε..καμια σχεση με τις δυο προηγουμενες δουλειες της.. μονο σε 2 τραγουδια (τα οποια ειναι και τα μοναδικα που ξεχωρισα)η φωνη της θυμιζε την παλια καλη Αnouk..σε ολα τα αλλα ηταν καπως πιο..τσιριχτη! κριμα.. και μια που ξεκινησα να σχολιαζω νεες δουλειες να πω πως δεν περιμενα απο το παρτσακλο britney spears να κανει μια τοσο δυνατη δουλεια... η J.LO δεν μου αρεσε στο νεο της Cd,οπως επισης και τα κοριτσια-μπαχαρικα(spice girls) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 εγώ βρήσκω εδώ πρίν κυκλοφορήσουν πολλά τραγούδια και δίσκους. δοκιμάστε το http://xclusivemedia.wordpress.com/ ξέρετε κανένα εσείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Έχει κυκλοφορήσει ο καινούριος δίσκος του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τίτλο "Ζωντανά στον Λυκαβηττό"; Πόσα καινούρια τραγούδια περιλαμβάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Που μπορώ να βρω το Δεν κοιμάμαι του Χριστοδουλόπουλου? Το εχω ψάξει παντου αλλα...Ξέρει κανείς? Thanks εκ των προτερων. Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosPaok Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Έχει κυκλοφορήσει ο καινούριος δίσκος του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τίτλο "Ζωντανά στον Λυκαβηττό"; Πόσα καινούρια τραγούδια περιλαμβάνει; 4 και μονο τα 2 αξιζουν.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLEVERTWINS Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 SCHILLER SEHSUCHT ME DESPINA VANDI KOMMATARA! DESTINY!!!! KAI OF COURSE 10 XRONIA MAZI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Το καινούριο CD του ΕΜΙΝΕΜ αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα; Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει στο ΦΟΡΟΥΜ ότι θα το βλέπαμε στην αγορά τον Μάρτιο του 2008. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coupling Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 σε λιγες μερες κυκλοφορει η χριστινα κολετσα το νεο της δισκο με τιτλο ''6η αισθηση''....θα παθετε την πλακα σας ολοι με το τραγουδι αυτο....το χριστινακι ειναι τελειο και αξιζει τα παντα...μπραβο.... χριστινα κολετσα θεα.........το διαφημιζει ο αντ1 συνεχεια....... ετοιμαστειτε για ενα καλοκαιρι με ''6η αισθηση'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 σε λιγες μερες κυκλοφορει η χριστινα κολετσα το νεο της δισκο με τιτλο ''6η αισθηση''....θα παθετε την πλακα σας ολοι με το τραγουδι αυτο....το χριστινακι ειναι τελειο και αξιζει τα παντα...μπραβο.... χριστινα κολετσα θεα.........το διαφημιζει ο αντ1 συνεχεια....... ετοιμαστειτε για ενα καλοκαιρι με ''6η αισθηση''AAAA...!!! Τελικά της Κολέτσα είναι αυτά τα υπέροχα πόδια στο trailer της νεάς δισκογραφικής δουλειάς της Heaven...Πάντως, από το δείγμα της μουσικής που παίζεται, το τραγούδι ακούγεται να είναι πολύ δυνατό.....! Θα δούμε και στην συνέχεια...:):):) Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 σε λιγες μερες κυκλοφορει η χριστινα κολετσα το νεο της δισκο με τιτλο ''6η αισθηση''....θα παθετε την πλακα σας ολοι με το τραγουδι αυτο....το χριστινακι ειναι τελειο και αξιζει τα παντα...μπραβο.... χριστινα κολετσα θεα.........το διαφημιζει ο αντ1 συνεχεια....... ετοιμαστειτε για ενα καλοκαιρι με ''6η αισθηση'' Αυτό τώρα τι σχέση έχει με τα φετινά τηλεοπτικά;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω. Καταρχην εμενα σαν σε διαφημιση μου εκανε... Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω. Καταρχην εμενα σαν σε διαφημιση μου εκανε... λες να το κανε η ιδια η κωλετσα......????:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Γιατι το γελάς?Μπορει να ειναι η ξαδελφη της ΓΚΟΛΕΤΣΑ!!!! Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Γιατι το γελάς?Μπορει να ειναι η ξαδελφη της ΓΚΟΛΕΤΣΑ!!!! καλα δεν θα ξαναγελασω:X:X:X:X:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Υστερα από περίπου πέντε χρόνια απουσίας από την Ελλάδα, ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Ηeaven», Γιώργος Λεβέντης, επέστρεψε, και η επιστροφή του αυτή ταυτίστηκε και με την επιστροφή του στον όμιλο ΑΝΤ1. Οχι, αυτήν τη φορά δεν αναλαμβάνει... μουσικό πόστο, αλλά... τηλεοπτικό. Ο Γιώργος Λεβέντης είναι ο νέος γενικός διευθυντής τηλεόρασης του ΑΝΤ1, μία θέση στην οποία τελευταία είχε βρεθεί η Χαρά Ζλατάνη.Η Μάρα στο Μαρούσι Αν θυμάμαι καλά ο Λέβεντης είχε φύγει τότε (είχε αφήσει και το πόστο του κριτή στο fame Story) για να δουλέψει σε δισκογραφική της αμερικής νομίζω. Τι έγινε και επέστρεψε. Του έπεσε .....βαρύς ο αέρας του εξωτερικού?:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts