mastmast Δημοσιεύτηκε October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 9, 2010 Καλημέρα στην ομάδα και σε όλα τα μέλη! Θα ήθελα να ανακοινώσω το νεο μου site και θα ήθελα να ακούσω απορίες! http://www.forumania.gr Μόλις σήμερα το ανέβασα και περιμένω αιτήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 φιλε πως φτιαχνεις site??και τι ειναι αυτο το site που εφτιαξες?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastmast Δημ. October 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Ειναι φτιαγμενο με PHP, PERL και MYSQL! Προφανώς δεν το κοίταξες αρκετά για να κάνεις αυτήν την ερώτηση! Είναι μια φόρμα αναζήτησης αποκλειστικά μόνο για φόρουμ! Σήμερα το ολοκλήρωσα! Διάβασε το και πες μου αν δεν καταλαβαινεις κάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Ειναι φτιαγμενο με PHP, PERL και MYSQL! Προφανώς δεν το κοίταξες αρκετά για να κάνεις αυτήν την ερώτηση! Είναι μια φόρμα αναζήτησης αποκλειστικά μόνο για φόρουμ! Σήμερα το ολοκλήρωσα! Διάβασε το και πες μου αν δεν καταλαβαινεις κάτι! δηλαδη γραφω myphone και βρισκει τα τοπικ?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastmast Δημ. October 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 oxi, δίνεις λέξεις κλειδιά και σου δίνει αποτελέσματα απο πολλά φόρουμ! Τις λέξεις κλειδιά τις αναζητεί απο την βάση δεδομένων μου. Για να γεμίσω όμως την ΒΔ μου θα πρέπει να κάνω Crawl με το robotaki που έχω φτιάξει διάφορα φορουμ και να εισχωρήσω στην βάση μου , τίτλους με το αντίστοιχο λινκ του! Είναι κάτι αντίστοιχο με το skroutz! Ομως δεν γνωρίζω το εξής: Θα πρέπει να πάρω άδεια απο τον διαχειριστή του φόρουμ για να το διαβάσει το ρομπότ μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Ομως δεν γνωρίζω το εξής: Θα πρέπει να πάρω άδεια απο τον διαχειριστή του φόρουμ για να το διαβάσει το ρομπότ μου? Θεωρητικά όχι, αρκεί να ακολουθείς τις οδηγίες του ./robot.txt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastmast Δημ. October 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 πως μπορώ να το κάνω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Ψάξε στο Google για robot.txt και θα το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastmast Δημ. November 10, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Όγκος δεδομένων : 169955 τίτλοι θεμάτων απο 15 forums http://www.forumania.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 απο οτι ειδα εχουμε μπει και εμεις μεσα:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Πολύ καλή προσπάθεια, μπράβο φίλε mastmast! Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Μπράβο και από μένα φίλε mastmast!Καλή αρχή:) Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastmast Δημ. November 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 ευχαριστώ πολύ παιδιά για την υποστήριξη! Οποιαδίποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastmast Δημ. November 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Μολις ανανεωθηκε με καλύτερη αναζήτηση, καθώς σύστημα εγγραφής χρηστών για webmasters ρίξτε μια ματια: http://www.forumania.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ποια η χρησιμότητά του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Πάντως δίνοντας στην αναζήτηση HTC HD2... μου έβγαλε όλα τα θέματα σχετικά με τις RADEON HD2XXX. Χρειάζεται δουλειά ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts