newlynx Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Απλά ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268909 προσαρμοσμένες για Froyomod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Φιλε καλησπερα. Υπαρχει καπου οδηγος πως βαζουμε τη συγκεκριμενη ρομ; ειμαι με 2.2.1 προς το παρον. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Επίσης υπάρχει ένας αναλυτικότατος οδηγός για οτιδήποτε, εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=983516 ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Μετά απο αρκετές μέρες με την CM7.1 RC3 είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έβαλα το greekIME για τα μηνύματα, έβαλα το supercharger script και στις ρυθμίσεις overclock έβαλα min 250Mhz-32vsel max 1Ghz-56vsel. To κινητό πετάει, δεν μου έκανε κανένα κόλλημα/reboot και η μπαταρία κρατά πάρα πολύ. Με minimum χρήση (10min ομιλια,15min wifi,20min games, 1h γενικά ψάξιμο) κράτησε 2+ μέρες!!! Η κάμερα βρήκα οτι δουλεύει τέλεια (720x480@25fps) στην επιλογή "youtube". Υπάρχει κάποιος τρόπος να γράφουμε απεριόριστο βίντεο? Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Νέα version CM 7.1.0 RC6 από τον nadlabak και για πρώτη φορά 1% βήμα για την μπαταρία. :D Μπράβο στο παληκάρι που το βρήκε και στο nadlabak που το μόνταρε. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Νέα version CM 7.1.0 RC6 από τον nadlabak και για πρώτη φορά 1% βήμα για την μπαταρία. :D Μπράβο στο παληκάρι που το βρήκε και στο nadlabak που το μόνταρε. Τωρα να δεις απογοητευση για την μπαταρια:p Αυτο δεν ηταν θεμα κερνελ; Πως το παρεκαμψαν;; Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Τωρα να δεις απογοητευση για την μπαταρια:p Αυτο δεν ηταν θεμα κερνελ; Πως το παρεκαμψαν;; Δεν κατάλαβα πώς, αλλά ότι δουλεύει δουλεύει..! Εγώ πριν λίγο το έβαλα για φόρτιση, ήταν στο 15%. Με την 7.1 CM5 και φυσιολογική χρήση μου έβγαλε 2.5 μέρες. Δεν μπορώ να ζητήσω τίποτε καλύτερο. :D Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Δεν κατάλαβα πώς, αλλά ότι δουλεύει δουλεύει..! Εγώ πριν λίγο το έβαλα για φόρτιση, ήταν στο 15%. Με την 7.1 CM5 και φυσιολογική χρήση μου έβγαλε 2.5 μέρες. Δεν μπορώ να ζητήσω τίποτε καλύτερο. :D Εγώ για τώρα είμαι με την RC3 και θα την αλλάξω μόνο αν βγει μια που να δουλεύει ποιο καλά η κάμερα μιας και κατα τα άλλα είναι τέλεια! Τώρα στην επιλογή youtube είναι καλούτσικα αλλα και πάλι κάνει κάποια ψιλά κολλήματα, χάνει λίγο ο ήχος και δυστυχώς έχει 15 λεπτά max video recording :( Αλήθεια, δοκίμασες να γράψεις βίντεο? Πως τα πάει η RC6? Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Εγώ για τώρα είμαι με την RC3 και θα την αλλάξω μόνο αν βγει μια που να δουλεύει ποιο καλά η κάμερα μιας και κατα τα άλλα είναι τέλεια! Τώρα στην επιλογή youtube είναι καλούτσικα αλλα και πάλι κάνει κάποια ψιλά κολλήματα, χάνει λίγο ο ήχος και δυστυχώς έχει 15 λεπτά max video recording :( Αλήθεια, δοκίμασες να γράψεις βίντεο? Πως τα πάει η RC6? Σ' εμενα κρασαρει... λεω να παω στην rc7. 7.1.0-RC7-11.05.27 (2.3.4) - 1% battery steps made optional (CyanogenMod settings>Interface>Status bar tweak) to help those who are using incompatible third party batteries or weak third party AC adapters - over 100% battery reading fixed - upstream updates: database fsync optimization, phone blacklist wildcards, external/jpeg update, etc. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Εγώ δοκιμαστικά ξαναπαω gingerbread γιατι η froyo έχει παλιό kernel και κανει τα δικά της. Μέχρι στιγμής την εχω κανα 24ωρο με το σκριπτ για multitasking.(για cyanogen πάντα μιλάω) Είναι πιο αργή,αλλά φαίνεται πιο σταθερή. Ίδωμεν. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 CyanogenMod 7.1.0 RC8 με καλιμπραρισμένη μπαταρία, ανοικτό το βράδυ κανονικά. Η μπαταρία είναι στο 30% και έχουμε φτάσει 2 μέρες και 17 ώρες ήδη. Εξαιρετικά πιστεύω. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 CyanogenMod 7.1.0 RC8 με καλιμπραρισμένη μπαταρία, ανοικτό το βράδυ κανονικά. Η μπαταρία είναι στο 30% και έχουμε φτάσει 2 μέρες και 17 ώρες ήδη. Εξαιρετικά πιστεύω. Με 3G/wifi on? Γενικά με τι χρήση? Εγω είμαι με την RC3 και κρατά σχεδόν 3 μέρες αλλα με 3G/wifi off (το ανοίγω όταν το θέλω), min250Mhz@32vsel - max1Ghz@56vsel και γενικά πολύ λίγη χρήση. Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 - 3G κλειστό (δεν μου χρειάζεται) - WiFi ανοίγω για μερικά Mail, ανανέωση καιρού και Market - Κλήσεις και SMS. - Standard ρυθμίσεις της CM7. Δεν έχω αλλάξει κάτι σε θέμα overclocking. Χρησιμοποιώ μόνο το Script του Zeppelnirox για Multitasking. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Νέος κάτοχός του Motorola. Ποια Rom προτείνετε για καθημερινή χρήση χωρίς κοληματα κατά προτίμηση με Android 2. 3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Σε Android 2.3.4 -> CyanogenMod 7.1.0 Αν δεν θες να έχεις ότι πιο τελευταίο/πρόσφατο θα πρότεινα την εργοστασιακή 2.1, ή την Telus Lite (πάλι με 2.1) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Βασικα την πρώτη που αναφέρεις εχω αλλά δεν έχει το market. Το εχω κατεβάσει σαν apk αλλά όταν το εγκαθιστώ δεν τρέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Πρέπει να εγκαταστήσεις και τα Google Apps μετά την εγκατάσταση της Cyanogen. Γι' αυτό δεν είχες το Market. http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Latest_Version#Google_Apps ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ... αυτό ήταν!!! Έβαλα και το Greek input από το market για ελληνικα από το hardware πληκτρολόγιο. Κάποιος εύκολος τρόπος εναλλαγής ελληνικών-αγγλικών με αυτό υπάρχει? Με καμία συντόμευση στο πληκτρολόγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Κάποιος εύκολος τρόπος εναλλαγής ελληνικών-αγγλικών με αυτό υπάρχει? Με καμία συντόμευση στο πληκτρολόγιο? GREEK IME (input method) -> shift + space Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Και αν θέλω να εχω σαν on screen keyboard το HTC IME πως θα εχω ελληνικα στο hardware keyboard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Δεν. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) Βγήκε και η 7.1.0 RC10 από τον nadlabak σήμερα, που (απ' ότι κατάλαβα..) υπόσχεται ότι λύνει το DSI Error. Όχι πώς ήταν και τίποτα σημαντικό ή συχνό.. Updated, με μία πολύ σημαντική προσθήκη: - 'Incoming call in background' option (Settings>Call settings) - option to inform about incoming call only via notification & ringtone while not leaving the currently active application in foreground, when screen is on Το δοκίμασα κατά την διάρκεια Πλοήγησης με το Navigon 3.6.0, όλα κομπλέ. Ακουγόταν το Ringtone, στην notification bar έβλεπα ποιος καλεί, αλλά η Πλοήγηση συνεχιζόταν κανονικά. Για μένα κάτι που έλειπε και είναι πραγματικά χρήσιμο. Edited June 15, 2011 by babis200sx Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Πως κάνω overclock στα 1. 2 σε android 2. 3? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Διάβασε λίγο από εδώ και κάτω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=13662007#post13662007 - Εν ολίγοις: μπαίνεις με τον Root Explorer και βρίσκεις το αρχείο "10overclock" στον φάκελο /etc/init.d/10overclock - Πατάς Mount R/W πάνω δεξιά (για να μπορείς να το επεξεργαστείς) -Το ανοίγεις και επεξεργάζεσαι τις τιμές που θες. Η μεγαλύτερη πχ 1000000 είναι τα Hz, κάνε το 1200000 και δίπλα άλλαξε και το vsel με ότι θέλεις. Σώνεις, reboot και έτοιμος. Αν δεις ότι κολλάει στο σήμα της Motorola κατά το boot up, σημαίνει ότι το vsel είναι μικρό. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Διάβασε λίγο από εδώ και κάτω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=13662007#post13662007 - Εν ολίγοις: μπαίνεις με τον Root Explorer και βρίσκεις το αρχείο "10overclock" στον φάκελο /etc/init.d/10overclock - Πατάς Mount R/W πάνω δεξιά (για να μπορείς να το επεξεργαστείς) -Το ανοίγεις και επεξεργάζεσαι τις τιμές που θες. Η μεγαλύτερη πχ 1000000 είναι τα Hz, κάνε το 1200000 και δίπλα άλλαξε και το vsel με ότι θέλεις. Σώνεις, reboot και έτοιμος. Αν δεις ότι κολλάει στο σήμα της Motorola κατά το boot up, σημαίνει ότι το vsel είναι μικρό. Το έκανα αλλά δεν έγινε overclock. Ενώ το αρχείο έχει τι τιμές που εχω βάλει στο cyanogen settings μου δείχνει max 550 και δεν βγάζει μεγαλύτερες τιμές και το κινητό σέρνεται. Βάζω τις αρχικές τιμές στο 10overclock και δεν αλλαζει. Πάλι στο settings μου βγάζει 550. Καμία ιδέα πως να το επαναφέρω? Edit: τα κατάφερα. Είχα κάνει βλακεία. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Όλα ok λοιπόν. Αν θέλεις γράψε τι έκανες, μην τυχόν κάνει και άλλος στο μέλλον το ίδιομ να ξέρει πώς να το διορθώσει. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts