WindowsNT Δημοσιεύτηκε September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 30, 2010 (edited) Βενζίνη online για android... από τις πληροφορίες του Υπουργείου Οικονομικών. Market search: Βενζινη :) ή αλλιώς market://details?id=greekfuel.v1 http://qrcode.kaywa.com/img.php?s=8&d=market%3A%2F%2Fdetails%3Fid%3Dgreekfuel.v1 http://img706.imageshack.us/img706/606/99197638.png http://img707.imageshack.us/img707/8785/32460941.png Με ενδιαφέρει η γνώμη σας για την τοποθέτηση στους χάρτες. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι σαφείς. Edited September 30, 2010 by WindowsNT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 φιλε μπραβο για την εφαρμογη να μην ειχε τις διαφημισεις ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. September 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Ε τι να γίνει. Σχεδόν όλες οι δωρεάν εφαρμογές android έχουν. Ελπίζω να μήν είναι ενοχλητικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmaskos Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Με htc Wildfire δεν μου βγάζει την εφαρμογή στο Market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. October 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Σίγουρα η τοποθεσία είναι ελλάδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmaskos Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Σίγουρα η τοποθεσία είναι ελλάδα ? Ναι, το έκανα και με τον κωδικό, και εψαξα στο Μαρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Με htc Wildfire δεν μου βγάζει την εφαρμογή στο Market. Eπιβαιβεωνω το παραπανω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Ε τι να γίνει. Σχεδόν όλες οι δωρεάν εφαρμογές android έχουν. Ελπίζω να μήν είναι ενοχλητικές. διαφημισεις και να μην ειναι ενοχλητικες ; :lol: unistalled...sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Όντως δεν εμφανίζεται σε wildfire. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Guys τουλάχιστον να δεχόμαστε διαφημίσεις από Έλληνες προγραμματιστές μπας και δούμε καμία προκοπή στα ελληνικά android apps. Ναι στις διαφημίσεις αλλά να μπαίνουν όταν μια έκδοση είναι ψιλό-stable, και έχει να δώσει κάποια χρήσιμα features. Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 μια χαρα η εφαρμογη καλη προσπαθεια οσο για τις διαφημισεις ολες οι free ετσι δουλευουν σιγα πως κανετε ετσι :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Μπορεί κανείς να ανεβάσει κάπου και ένα apk για όσους έχουμε wildfire?? Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) εκανα εγκατασταση την εφαρμογη αλλα οταν παει να κατεβασει τις πληροφοριες μου λεει απετυχε -ακυρο εφτιαξε , αλλα οταν πατας λιστα σου βγαζει 5 ενω οταν πας στο χαρτη δε βγαζει ας πουμε καμια για τα γλυκα νερα Edited October 1, 2010 by super_sayian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. October 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) 1. APK gia wild fire http://www.turboirc.com/tools/gf.apk .Αν σας το κατεβάσει σαν .apk.zip, απλά μετονομάστε το σε .apk. 2. Σχετικά με την πληρότητα των αποτελεσμάτων. Το Υπουργείο Οικονομίας (από το οποίο παίρνω την λίστα) δεν έχει όλα τα βενζινάδικα. Λογικό είναι λοιπόν κάποιες περιοχές να καλύπτονται πλήρως, κάποιες ελλιπώς και κάποιες καθόλου. 3. Σχετικά με τους χάρτες Για να δώσω τις τοποθεσίες στο χάρτη ρωτάω το google maps, και είναι ευνόητο πώς σε ορισμένα μέρη θα δίνει ελλιπή ή καθόλου αποτελέσματα. Θα έλεγα ότι καλύτερα είναι να κοιτάτε την λίστα γιατί οι χάρτες, τουλάχιστον εκτός Αθήνας, δεν είναι πολύ αξιόπιστοι. Edited October 1, 2010 by WindowsNT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) Φίλε μου καταπληκτική εφαρμογή. Πρόσθεσε μόνο (αν θελεις και μπορείς) τη δυνατότητα επιλογής περισσότερων από 1 περιοχές, ώστε να μπορεί κάποιος να βλέπει σε 2-3 περιοχές που είναι κοντά-κοντά τι βενζινάδικο υπάρχει με τις τιμές τους. Να'σαι καλά. ΥΓ. Έχεις πολλή δουλειά τώρα με τον καλλικράτη, για αλλαγές ονομάτων κλπ κλπ. :lol:) Edited October 23, 2010 by koolxs2973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Δουλεύει σε Milestone. Πολύ ωραίος,συνέχισε να φτιάχνεις αξιόλογες ελληνικές εφαρμογές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Μπράβο κι από εμένα! Συνέχισε έτσι φίλε μου :-) Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Πολύ καλό και χρήσιμο αλλά χρειάζεται μια ανανέωση νομίζω.. Βενζινάδικα που τα έβγαζε πριν λίγο καιρό τώρα δεν τα βγάζει.. HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. February 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Δεν εξαρτάται από εμένα αλλά από την ιστοσελίδα fuelprices.gr του υπουργείου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Αα..Νόμιζα πως ίσως έχει αλλάξει κάτι στη δομή της σελίδας από όπου παίρνει πληροφορίες..Οκ! HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgakos Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 πολύ καλό! Εκεί που εχει πάει η βενζίνη θέλει πολύ ψάξιμο. Thanks:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Σιγά ρε παιδία πως κάνετε έτσι για τις διαφημίσεις; Δεν σας ζήτησε λεφτά ο άνθρωπος. Φίλε μου συνέχισε την καλή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Φιλε πολυ καλή εφαρμογή και πολύ χρήσιμη ! Ηθελα να ρωτήσω γιατί στη λίστα εχει πιο πολλα βενζινάδικα απο οτι στον χάρτη ? Επίσης οι τοποθεσίες που δειχνει ο χάρτης είναι ακριβείας γτ σαν να μου φαίνεται οτι δεν ειναι ακριβειας ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 δεν εχω συνδεση με wifi αλλα υποτιθεται οτι δουλευει με gps αλλα δεν νομιζω κανω κατι λαθος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 αψογη εφαρμογη μπραβο και παλι μπραβο...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts