Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν κάνεις αναβάθμιση πρέπει το όποιο lag fix έχεις να το βγάζεις...

Μιας και λέμε lag fix έχω βγάλει το one click fix απο μάρκετ το οποίο είχα για πάνω από μήνα στο κινητό, και τελικά πέρασα το voodoo beta 4 του supercurio για να το δοκιμάσω και αυτό...αρχικές εντυπώσεις πολύ καλές quantrant χαμηλότερο βέβαια πράγμα όμως ασήμαντο..η τιμή που μου έδινε στο One click ήταν σταθερά > 2200 τώρα με το voodoo είναι στα >1700...το έβαλα να το δω και αυτό ώστε εν οψη γιοπλέ να ξέρω τι θα περάσω αφού δυστυχώς βλέπω ότι μάλλον πάλι χρειάζεται..έτσι και αλλιώς ήδη και το voodoo είναι σε beta 5 για froyo και δείχνει ότι και εκεί παίζει καλά..σε λίγες μέρες θα έχω σχηματίσει καλύτερη εντύπωση και για αυτό έστω και σε 2.1 που είμαι τώρα..

Να σου πω την αληθεια δεν εχω ασχοληθει με το voodoo, αλλα αφου εχεις χρησιμοποιησει και τα δυο ποιο συστηνεις και γιατι? Εγω ειμαι κλασικα με το oclf και ναι μου φαινεται πως χρειαζεται και στο froyo οποτε το εβαλα.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να σου πω την αληθεια δεν εχω ασχοληθει με το voodoo, αλλα αφου εχεις χρησιμοποιησει και τα δυο ποιο συστηνεις και γιατι? Εγω ειμαι κλασικα με το oclf και ναι μου φαινεται πως χρειαζεται και στο froyo οποτε το εβαλα.

Κοίτα το παρακολουθώ αρκετές μέρες τώρα (αν και την πάτησα σαν βλάκας με το Backlight modification) το έβαλα απλά για να το τσεκάρω εν όψη froyo..ακόμα δεν μπορώ να πω πολλά απλώς μου δίνει την αίσθηση ότι το τηλέφωνο αναπνέει καλύτερα και μέχρι τώρα πραγματικά καθόλου lag και γρήγορα κατεβάσματα από μάρκετ...είναι νωρίς όμως για συμπεράσματα...μπες αν θες στο voodoo thread του xda και ριξτου μία ματιά ειδικά στις τελευταίες σελίδες που γίνεται χαμός γιατί το βάζουνε πλέον και το κοιτάνε στο froyo σαν beta 5 έκδοση!

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

παιδια και με την απεγκατασταση του lagfix παλι τα ιδια!οποτε θα πειμενω!δεν κανω αλλα πειραματα γτ το καημενο το κιν μου εχει γινει πειραματοζωο οπως και το pc μου

απο JM2σε JM5 μετα μια beta του froyo(αλλα δεν θημαμαι πια ακριβως)μετα JM8 και τωρα ξανα JM5.

μην με ρωτατε γτ!εχω μανια να ψαχνω διαφορακαι απο την πρωτη μερα που το πηρα προσπαθουσα να βαλω froyo.αλλα τωρα σταματαω γτ στα τελος θα με βρισει το κινητο το ιδιο.

Edited by kavoukoglouE

παιδια μαια ερωτηση το product code του κινητου μου ειναι Cos αλλα εγω το εβαλα Eur θα υπαρξει καποιο προβλημα? εγω το πηρα απο oteshop και το Cos σημαινει οτι ειναι κυπριακο πως γινεται αυτο? θα περιμενω την αλλη εβδομαδα να βγει το froyo το θεμα ειναι οτι εχω την JM8 πως θα κανω το kies ωστε να εντοπισει την αναβαθμιση και να αναβαθμισω?
υπογραφή εκτός ορίων

παιδια μαια ερωτηση το product code του κινητου μου ειναι Cos αλλα εγω το εβαλα Eur θα υπαρξει καποιο προβλημα? εγω το πηρα απο oteshop και το Cos σημαινει οτι ειναι κυπριακο πως γινεται αυτο? θα περιμενω την αλλη εβδομαδα να βγει το froyo το θεμα ειναι οτι εχω την JM8 πως θα κανω το kies ωστε να εντοπισει την αναβαθμιση και να αναβαθμισω?

Το cos σημαίνει "cosmote". Δε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Τελικα με εμας που το πηραμε απο Γερμανια με amazon εμαθε καποιος ποτε θα ερθει το froyo ; Εχουν δωθει ημερομηνιες για αλλες χωρες εκτος απο τις Βορειες ;

Εχω το Galaxy σχεδον ενα μηνα και δεν εχω πειραξει τιποτα και επειδη ειναι το πρωτο μου smartphone και επειδη δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα μαζι του. Οποτε περιμενω το επισημο froyo. Σημερα ομωσ δεν αντεξακαι ειπα να κανω ενα απλο mod ;) Οποτε εβαλα απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765419&highlight=battery+percentage το battery mod για I9000XXJM1. Βεβαια μολις τωρα ειδα οτι γραφει rev3 :worry:

Ενω το update εγινε κανονικα, μου κανει κατι κολλιματα οταν χεκιναει το κινητο. Αργει να φωρτωσει τις οθονες και οταν μου βγαζει το εικονιδιο του low battery μου λεει οτι δεν εχει sim μεσα :blink: Βεβαια ενα τηλ που δοκιμασα να κανω παιρνω κανονικα. Επισης εκει που γραφει slide to unlock μολις ειδα οτι μοθ εκοψε το slide και γραφει μονο unlock με τα βελακια. Ελεος!!!

Εχει καποιος αλλος καποιο προβλημα με αυτο το mod?

Edited by ChaosAD
Get BIG and RIPPED or DIE trying!

Σήμερα στο xda έλεγε ότι μετά την αναφορά ότι το froyo πάει για την επόμενη βδομάδα..κάποιοι εκεί είπαν ότι δεν έβλεπαν το Σκανδιναβικό froyo πια για να το περάσουν μέσω registry..

Λοιπόν παιδιά, επιβεβαιώνω πλέον και εγώ ότι το registry hacking για να πάρουμε το νορβηγικό/σουηδικό froyo δεν παίζει πλέον. Από την JF3 που βάζουμε "δήθεν" σαν firmware σου προτείνει για αναβάθμιση την JM2 και όχι την JP6. Γέλασα βέβαια γιατί αυτήν την firmware έχω ήδη. Αυτά που αναφέρονται στο xda ότι η samsung πήρε χαμπάρι το πράγμα και κάπως μπλόκαρε τη διαδικασία είναι αλήθεια.

Μάκης

Εχω το Galaxy σχεδον ενα μηνα και δεν εχω πειραξει τιποτα και επειδη ειναι το πρωτο μου smartphone και επειδη δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα μαζι του. Οποτε περιμενω το επισημο froyo. Σημερα ομωσ δεν αντεξακαι ειπα να κανω ενα απλο mod ;) Οποτε εβαλα απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765419&highlight=battery+percentage το battery mod για I9000XXJM1. Βεβαια μολις τωρα ειδα οτι γραφει rev3 :worry:

Ενω το update εγινε κανονικα, μου κανει κατι κολλιματα οταν χεκιναει το κινητο. Αργει να φωρτωσει τις οθονες και οταν μου βγαζει το εικονιδιο του low battery μου λεει οτι δεν εχει sim μεσα :blink:

Περιεργο. Με update.zip το εκανες? Εγω δεν ειχα προβλημα ουτε στο eclair oυτε στο froyo. Εγω θα του περνουσα παλι το original αρχειο.

Λοιπόν παιδιά, επιβεβαιώνω πλέον και εγώ ότι το registry hacking για να πάρουμε το νορβηγικό/σουηδικό froyo δεν παίζει πλέον. Από την JF3 που βάζουμε "δήθεν" σαν firmware σου προτείνει για αναβάθμιση την JM2 και όχι την JP6. Γέλασα βέβαια γιατί αυτήν την firmware έχω ήδη. Αυτά που αναφέρονται στο xda ότι η samsung πήρε χαμπάρι το πράγμα και κάπως μπλόκαρε τη διαδικασία είναι αλήθεια.

Τι κουλο ειναι παλι αυτο? Δηλαδη τι προβλημα εχει η sammy αν εμεις βαζουμε το Νορβηγικο ή whatever firmware? Ετσι κι αλλιως επισημο ειναι.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Περιεργο. Με update.zip το εκανες? Εγω δεν ειχα προβλημα ουτε στο eclair oυτε στο froyo. Εγω θα του περνουσα παλι το original αρχειο.

Ναι με update.zip το εκανα. Το original αρχειο που το βρισκω???

Ναι με update.zip το εκανα. Το original αρχειο που το βρισκω???

Yπαρχει στο ιδιο thread.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Yπαρχει στο ιδιο thread.

Sorry δεν προλαβα να αλλαξω το post μου πριν. Το ειδα στο ιδιο thread απλα δεν ξερω σιγουρα αν ειμαι rev3 :worry:

Έχω αναφερθεί παλιότερα στις διάφορες βουντου vs oclf (νομίζω ήταν στο πρώτο μέρος τύπου νήματος) επειδή είμαι εκτός και δυσκολεύομαι να ψάξω οποίος ενδιαφέρεται ας κάνει μία εύρεση και θα το βρει σίγουρα! επίσης μπορείτε να ψάξετε στο xda, υπάρχουν πολλά νήματα με τις «κόντρες» supercurio vs ryanza. Προσωπικά προτιμώ βουντου για 3 βασικούς λόγους

1. Ext4 (vs ext2)

2. Native (vs loop)

3. Uncorruptable (vs corrupt over time)

Το μεγάλο μείον του βουντου είναι ότι στην τρέχων έκδοση δεν είναι συμβατό με rom manager! Έχει ανακοινωθεί ότι θα υποστηριχτεί στις επόμενες βέβαια αλλά προς το παρόν..

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Sorry δεν προλαβα να αλλαξω το post μου πριν. Το ειδα στο ιδιο thread απλα δεν ξερω σιγουρα αν ειμαι rev3 :worry:

Δεν εχω ιδεα. Δοκιμασε να δεις στο Settings>about phone αν γραφει κατι αναλογο. Βεβαια για να μην λειτουργησε σωστα αυτο που εβαλες. λογικα δεν εχεις την rev3. Λογικα παντα.

Έχω αναφερθεί παλιότερα στις διάφορες βουντου vs oclf (νομίζω ήταν στο πρώτο μέρος τύπου νήματος) επειδή είμαι εκτός και δυσκολεύομαι να ψάξω οποίος ενδιαφέρεται ας κάνει μία εύρεση και θα το βρει σίγουρα! επίσης μπορείτε να ψάξετε στο xda, υπάρχουν πολλά νήματα με τις «κόντρες» supercurio vs ryanza. Προσωπικά προτιμώ βουντου για 3 βασικούς λόγους

1. Ext4 (vs ext2)

2. Native (vs loop)

Το μεγάλο μείον του βουντου είναι ότι στην τρέχων έκδοση δεν είναι συμβατό με rom manager! Έχει ανακοινωθεί ότι θα υποστηριχτεί στις επόμενες βέβαια αλλά προς το παρόν..

Βασικα δεν καταλαβαινω τα 1,2,3 καν που αναφερονται :lol:

Αυριο θα ψαξω το ποστ που λες.

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

ειμαι στο 1ο μηνα με το κινητο κ το εχω ξεφτυλισει στις τουμπες...σημερα εφαγε μια καλη στο πεζοδρομιο και χαλασε το ασημενιο περιβλημα! ξερουμε αν γινεται να αλλαχτει ?

ειμαι στο 1ο μηνα με το κινητο κ το εχω ξεφτυλισει στις τουμπες...σημερα εφαγε μια καλη στο πεζοδρομιο και χαλασε το ασημενιο περιβλημα! ξερουμε αν γινεται να αλλαχτει ?

φυσικα και αλλαζει.

μπορεις να βρεις και στο ebay προσοψη,αλλιως στην αντιπροσωπεια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πηγαίνεις στο site της Samsung

Κατεβάζεις το αρχείο http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=GR&CttFileID=3032461&CDCttType=SW&ModelType=N&ModelName=GT-I9000&VPath=SW/201010/20101015082300359/Kies_1.5.3.10093_82.exe και το σώζεις στον υπολογιστή σου

Έπειτα το τρέχεις ώστε να σου εγκαταστήσει το Kies αλλά και τους drivers για την συσκευή σου

Και.....είσαι έτοιμος

κατέβασα το αρχείο,το έτρεξα,ακολούθησα τα βήματα που μου έλεγε&οταν ημουν έτοιμος να πάω στο 4ο βήμα(απο τα 5) μου έβγαζε ενα παράθυρο που έλεγε:''Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο διακομιστή αρχείων.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις δικτύου.'' πάτησα οκ &έγραψε οτι η εγκατάσταση ματαιώθηκε...τι συμβαίνει??

Δεν εχω ιδεα. Δοκιμασε να δεις στο Settings>about phone αν γραφει κατι αναλογο. Βεβαια για να μην λειτουργησε σωστα αυτο που εβαλες. λογικα δεν εχεις την rev3. Λογικα παντα.

Βασικα δεν καταλαβαινω τα 1,2,3 καν που αναφερονται :lol:

Αυριο θα ψαξω το ποστ που λες.

Στο filesystem φυσικά :) Εάν ψάξεις λίγο θα καταλάβεις γιατί μιλάω. Όχι ότι πρέπει να μπαίνει σε τεχνικές λεπτομέρειες ο μέσος χρήστης αλλά λέμε τώρα.. Πάντως κακώς καθιερώθηκαν "lagfixes" στην ουσία Filesystem conversion κάνουμε..

Ενω το update εγινε κανονικα, μου κανει κατι κολλιματα οταν χεκιναει το κινητο. Αργει να φωρτωσει τις οθονες και οταν μου βγαζει το εικονιδιο του low battery μου λεει οτι δεν εχει sim μεσα :blink: Βεβαια ενα τηλ που δοκιμασα να κανω παιρνω κανονικα. Επισης εκει που γραφει slide to unlock μολις ειδα οτι μοθ εκοψε το slide και γραφει μονο unlock με τα βελακια. Ελεος!!!

Έχεις πρόβλημα επειδή έβαλες άλλη έκδοση. Αποκλείεται να έχεις το XXJM1 και να είναι το τηλέφωνό σου Ελληνικό.

- Alex

μπορει να μου πει κανεις μια καλη ROM σε JP6 που να εχει και καλη μπαταρια? Τωρα θα δοκιμασω την SuperLite του Tayutama με Voodoo-5-pre3-Froyo. φοβαμαι το θεμα της διαρκιας της μπαταριας λιγο. Ευχαριστω :)

1. Ext4 (vs ext2)

2. Native (vs loop)

Επειδή έχω τεχνικές γνώσεις, αλλά όχι σε βάθος.. άρα δεν έχω!

Εγώ κάπου διάβασα ότι κάποιοι βάζουν voodoo και από πάνω ocfl ... Το οποίο όντος κι έκανα και βελτιώθηκαν τα scores . . . και νιώθω ότι είναι και πιο responsive η συσκευή (placebo) ! Αλλά πραγματικά όπως είμαι τώρα δεν έχω κανένα παράπονο, όλα πάνε σφαίρα!

(JM8+Voodoo+OCFL) ... Τώρα όταν φύγει το voodoo από beta για το JP6 , λέω να γυρίσω σε FroYo. Ποιά είναι η γνώμη σας?

κατέβασα το αρχείο,το έτρεξα,ακολούθησα τα βήματα που μου έλεγε&οταν ημουν έτοιμος να πάω στο 4ο βήμα(απο τα 5) μου έβγαζε ενα παράθυρο που έλεγε:''Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο διακομιστή αρχείων.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις δικτύου.'' πάτησα οκ &έγραψε οτι η εγκατάσταση ματαιώθηκε...τι συμβαίνει??

Περίεργο..:blink:

Επειδή το πέρασα σε 2 laptop και έναν σταθερό υπολογιστή και δεν μου έκανε τίποτα παρόμοιο, τα μόνα 2 πράματα που θα έλεγα είναι

1ον τρέξε το αρχείο στον υπολογιστή ως administrator, μήπως και συμβαίνει κάτι με αυτό

ή

2ον επειδή χρησιμοποιεί την σύνδεση σου έτσι κι αλλίώς, μήπως έχει να κάνει με τους αισχρούς servers της Samsung, οπότε δοκίμασε κάποια άλλη στιγμή

Τέτοια ώρα το μυαλό μου δεν μπορεί να πάει κάπου αλλού :confused:

Matt

Εγώ κάπου διάβασα ότι κάποιοι βάζουν voodoo και από πάνω ocfl ... Το οποίο όντος κι έκανα και βελτιώθηκαν τα scores . . . και νιώθω ότι είναι και πιο responsive η συσκευή (placebo) ! Αλλά πραγματικά όπως είμαι τώρα δεν έχω κανένα παράπονο, όλα πάνε σφαίρα!

δηλαδη τι κανεις? το μετατρεπεις πρωτα σε ext4 και μετα σε ext2?

πολυ κουλο μου ακουγεται αυτο...

και γιατι δεν βαζεις εξαρχης το oclf που το κανει ext2 να τελειωνει η υποθεση?

Βασικά βάζει ext2 πάνω σε native ext4, όπως τώρα μπαίνει πάνω στο rfs... παρ'όλα αυτά δε βλέπω το λόγο να γίνει αυτό, και δεν ξέρω κατά πόσο είναι χωρίς προβλήματα... κάποιοι λένε ότι βλέπουν αποτελέσματα, κάποιοι όχι. Αφού σου κάνει, κράτα το, τί να πούμε εμείς :)

Το θέμα με το oclf είναι ότι δεν αντικαθιστά τελείως το rfs, απλά χρησιμοποιεί τη λεγόμενη loopback device για να ...κάτσει πάνω του, ας πούμε. Το voodoo το αντικαθιστά τελείως, γι'αυτό και θέλει flash καινούριο kernel.

O Ryanza ετοιμάζει ένα καινούριο native ext2, που δε θα χρειάζεται flash, αλλά είναι ακόμα ασταθές.

Anyway, όρεξη να'χουμε βασικά, εγώ πάντως έχω κάτσει στ'αυγά μου και περιμένω το Veloutela μου :)

- Alex

Ναι κι εμένα κουλό μου ακούστηκε, αλλά μετά που πέρασα το OCLF πάνω από το voodoo είδα σημαντική αύξηση στα scores....

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...