krikelis Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 κατεβασα την τελευταια εκδοση του kies και πηγα κατω δεξια εκει που λεει αναβαθμιση υλικολογισμικου,αλλα δυστυχως δεν.μου βγαζει ενα μυνημα οτι δεν ειναι δυνατη η αναβαθμιση λογισμικου αυτης της συκευης.τι κανουμε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Don't worry, το ίδιο βγάζει σε όλους μας ... Όταν βγεί επίσημα και η Ελληνική 2.2 βλέπουμε. Εσύ είχες περάσει ποτέ unofficial ή beta rom ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 παιδια αν ακοθλουθησω τον οδηγο για τηα αλλαγη του bootloader μετα την αναβαθμιση σε φρουο 2.2 , θα χρειαστει να ξανακαω το ιδιο ή ειναι μονιμο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 κατεβασα την τελευταια εκδοση του kies και πηγα κατω δεξια εκει που λεει αναβαθμιση υλικολογισμικου,αλλα δυστυχως δεν.μου βγαζει ενα μυνημα οτι δεν ειναι δυνατη η αναβαθμιση λογισμικου αυτης της συκευης.τι κανουμε; προς το παρον περιμενουμε.......τις επομενες μερες που θα γινει και για την ελλαδα διαθεσιμη η αναβαθμιση λογικα θα αλλαξει και το μυνημα που σου βγαζει εως τοτε υπομονη!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Παιδιά σήμερα το πήρα και εγώ από ένα παιδί από εδώ. να ρωτήσω λοιπόν: Εκδ. firmware: 2.2 Βασικό φάσμα: I9000XXJPK Kernel: 2.6.32.9 root@sep-51 #1 Αριθμός κατασκευής: FROYO.XWJP6 Είμαι ενημερωμένος ή υπάρχει κάτι ποιο καινούργιο??? Όταν πάω στα widgets δεν βλέπω samsung widgets. Που είναι:: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krikelis Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 δεν εχω κατεβασει unofficial ή beta εκδοση.εχω κατεβασει στο παρελθον και τον εχω πιει,οποτε τερμα οι πειραματισμοι.απο δω και μπρος μονο επισημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 παιδια να κανω μια ερωτησουλα μιας και ψαχνομαι για smartphone γενικοτερα αμα το παραγγειλω απο εξωτερικο (e-bay) θα υπαρχει θεμα με την εγγυηση? επισης στο θεμα της γλωσσας θα μπορω να το βαλω στα ελληνικα? ευχαριστω :) οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Παιδια καπου ειχε αναφερθει το APN για WIND..... android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 @@@Tonysac Αντώνη όταν κανείς update με kies ΚΑΤ αρχας σου ζητά πριν να αποθηκευσεις τις επαφές σου. Μετα όταν βγαίνει ο πίνακας έχει επιλογή για το αν θες να κρατήσει τα δεδομένα σου η να κάνει καθαρή εγκατάσταση. Δεν υπάρχουν πλέον εφαρμογές που δεν παίζουν στο froyo, εφόσον είναι updated. Αν έχεις κάποιες που δεν είναι απο το market να τις τσεκαρεις. Αλλα και να μην παίζουν δεν θα συμβεί τίποτα. Δεν θα ανοίγουν και απλα θα τις διαγραψεις. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) Πως μπορούμε (αν μπορούμε) να δούμε το Product Code της συσκευής μας σε μη rooted τηλέφωνο ; - Αν εχεις 2.1 firmware: *#272*HHMM#* οπου ΗΗ η ωρα και ΜΜ τα λεπτα σε 24ωρο που δειχνει εκεινη τη στιγμη η μπαρα - Αν εχεις 2.2 firmware μπορεις μεσω registry: εναρξη/εκτελεση/regedit/HKEY_CURRENT_USER/software/samsung/kies/deviceDB/και ψαξε στους φακελους (1,2,3,4,5,6,7,8,9.... ) ,σε καποιον απ' αυτους υπαρχουν συνολικα τα στοιχεια της συσκευης (imei,product code,firmware version ..... ) ,θα το βρεις ευκολα. --- Αλλο --- - Εχει βγει αναβαθμηση του kies .......82, αλλα οσο κι αν προσπαθησα δεν την εβλεπε .... κολλουσε στην αναζητηση της ενημερωσης .... ετσι κι εγω κατεβασα τo νεo αρχειο απο την σελιδα της samsung απεγκαθιστωντας το υπαρχων. Στην registry τωρα ,στον φακελλο deviceDB, εχουν μεινει 3 φακελλοι ,απο 9 που υπηρχαν. - Επισης με την JP6 πλεον λειτουργουν κανονικα ολες οι επιλογες στο USB settings :) - Παρατηρησα επισης τοσο στην JPM οσο και στην JP6, οτι η ισχυς του wifi εχει μειωθει :!: . Για καντε μια δοκιμη οσοι την εχετε βαλει. - Χρησιμοποιω την συσκευη σε συγκεκριμενες θεσεις και πλεον δεν εχει επικοινωνια, ή ειναι αμυδρη και χανεται .... πρεπει να πλησιασω 2 μετρα περιπου για να εχω συνδεση σχετικα με πριν. - Πρωτα σε συγκεκριμενο σημειο ειχα ενταση σηματος μια τελεια ,αλλα η επικοινωνια ηταν απροσκοπτη .... τωρα μολις ενεργοποιω το wifi στο ιδιο σημειο με πριν, περιμενω αρκετα για να εμφανιστει η τελεια και αφου εμφανιστει ,o browser βγαζει unable connection, ομως αν πλησιασω 2 μετρα περιπου προς τον ρουτερ ,εμφανιζεται σταθερα η τελεια και συνδεεται κανονικα :( - Το ιδιο παρατηρησε και καποιο μελος στους xda's ... μαλλον μειωσαν την ισχυ για να εξοικονομησουν ρευμα ... - Βλεπω πως αρκετοι εχετε προβλημα με την αναγνωριση της συσκευης απο το kies. Εγω ειχα παρομοιο προβλημα στην αρχικη επισημη JF3 !!! .. επρεπε να κανω reboot την συσκευη καθε τοσο για να την αναγνωρισει .... εκτοτε δεν αντιμετωπησα προβλημα αναγνωρισης. Edited October 16, 2010 by hitech - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Με την original JP6 δεν είχα κανένα πρόβλημα στο wifi. Δες μήπως δεν έχει το ίδιο modem αυτή που περάσες απο το samfirmware. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimudis Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Παρατήρησα μόλις τώρα κάτι σχετικό με το ΚΙΕΣ και την σύνδεση με το GALAXY. Όταν συνδέω το καλώδιο USB και ανοίγει από μόνο του το κιεσ και κάνει αναζήτηση της συσκευής δεν την βρίσκει ποτέ. Όταν όμως ανοίξω πρώτα το κιεσ και μετά συνδεσω το καλώδιο USB τότε το βρίσκει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogefo Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 --- Αλλο --- - Εχει βγει αναβαθμηση του kies .......82, αλλα οσο κι αν προσπαθησα δεν την εβλεπε .... κολλουσε στην αναζητηση της ενημερωσης .... ετσι κι εγω κατεβασα τo νεo αρχειο απο την σελιδα της samsung απεγκαθιστωντας το υπαρχων. Στην registry τωρα ,στον φακελλο deviceDB, εχουν μεινει 3 φακελλοι ,απο 9 που υπηρχαν. - Επισης με την JP6 πλεον λειτουργουν κανονικα ολες οι επιλογες στο USB settings :) - Παρατηρησα επισης τοσο στην JPM οσο και στην JP6, οτι η ισχυς του wifi εχει μειωθει :!: . Για καντε μια δοκιμη οσοι την εχετε βαλει. - Χρησιμοποιω την συσκευη σε συγκεκριμενες θεσεις και πλεον δεν εχει επικοινωνια, ή ειναι αμυδρη και χανεται .... πρεπει να πλησιασω 2 μετρα περιπου για να εχω συνδεση σχετικα με πριν. - Πρωτα σε συγκεκριμενο σημειο ειχα ενταση σηματος μια τελεια ,αλλα η επικοινωνια ηταν απροσκοπτη .... τωρα μολις ενεργοποιω το wifi στο ιδιο σημειο με πριν, περιμενω αρκετα για να εμφανιστει η τελεια και αφου εμφανιστει ,o browser βγαζει unable connection, ομως αν πλησιασω 2 μετρα περιπου προς τον ρουτερ ,εμφανιζεται σταθερα η τελεια και συνδεεται κανονικα :( - Το ιδιο παρατηρησε και καποιο μελος στους xda's ... Απο JPK που ειχα δεν βρηκα διαφορα με το JP6 και θα ηταν εμφανες αν ειχα λιγοτερο σημα γτ ειμαι μακρια απο τον ασυρματο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimudis Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Και κάτι άλλο πατάω να κάνω αναβάθμιση, λέει ότι πρέπει να αποθηκεύσω τις επαφές και φτανει στο 73% και εκεί κολλάει. Τέλος μου βγάζει μήνυμα ότι δεν ανταποκρίνεται η συσκευή και αμέσως μετά μου βγάζει το μήνυμα ότι έχει την τελευταία και δεν χρειάζεται αναβάθμιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) Παιδιά σήμερα το πήρα και εγώ από ένα παιδί από εδώ. να ρωτήσω λοιπόν: Εκδ. firmware: 2.2 Βασικό φάσμα: I9000XXJPK Kernel: 2.6.32.9 root@sep-51 #1 Αριθμός κατασκευής: FROYO.XWJP6 Είμαι ενημερωμένος ή υπάρχει κάτι ποιο καινούργιο??? Όταν πάω στα widgets δεν βλέπω samsung widgets. Που είναι:: Εκ πρώτης όψεως δείχνει ότι έχει περαστικη η Νορβηγικη έκδοση froyo. Δες τα screen shots που έχω ανεβάσει 3-4 σελίδες πιο πίσω να σιγουρευτεις ότι είναι τα σωστά και ότι έχει κατέβει μέσω kies και όχι με Odin. @@dimoudis Βάλε κάποια άλλη version του kies. Κι εμένα μου το έκανε. Διέγραψε απο το κομπιούτερ την υπάρχουσα και πέρασα μια παλιότερη που είχα το exe. Με αυτήν δεν είχα κανένα πρόβλημα. Edited October 16, 2010 by Te_salat Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Εκ πρώτης όψεως δείχνει ότι έχει περαστικη η Νορβηγικη έκδοση froyo. Δες τα screen shots που έχω ανεβάσει 3-4 σελίδες πιο πίσω να σιγουρευτεις ότι είναι τα σωστά και ότι έχει κατέβει μέσω kies και όχι με Odin. @@dimoudis Βάλε κάποια άλλη version του kies. Κι εμένα μου το έκανε. Διέγραψε απο το κομπιούτερ την υπάρχουσα και πέρασα μια παλιότερη που είχα το exe. Με αυτήν δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το μόνο που διαφέρει με σένα είναι η έκδοση βασικού φάσματος. Επίσης μου λείπουν οι χάρτες της γοογλε. Μπορώ να κάνω αναβάθμιση μέσω kies??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Παιδια καπου ειχε αναφερθει το APN για WIND..... τις εχω ανεβασει ολες στο Blog Μου φιλε. εδω ειναι : http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/internet-mms.html και εδω για mms για αλλες εταιρειες (Q, Cyta) : http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/mms.html LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 - Αν εχεις 2.1 firmware: *#272*HHMM#* οπου ΗΗ η ωρα και ΜΜ τα λεπτα σε 24ωρο που δειχνει εκεινη τη στιγμη η μπαρα - Αν εχεις 2.2 firmware μπορεις μεσω registry: εναρξη/εκτελεση/regedit/HKEY_CURRENT_USER/software/samsung/kies/deviceDB/και ψαξε στους φακελους (1,2,3,4,5,6,7,8,9.... ) ,σε καποιον απ' αυτους υπαρχουν συνολικα τα στοιχεια της συσκευης (imei,product code,firmware version ..... ) ,θα το βρεις ευκολα. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, θα μου ήταν χρήσιμη και μια επιπλέον διευκρίνηση, υπάρχει μια ολόκληρη λίστα επιλέξιμων product code ! Ερωτήσεις - Γιατί δίνεται η δυνατότητα επιλογής ; - Σε περίπτωση που ο χρήστης επιλέξει κάτι διαφορετικό από το προεπιλεγμένο τι συμβαίνει και ποιες οι επιπτώσεις ; - Στο δικό μου η προεπιλογή είναι στο COS, τι σημαίνει αυτό ; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις διευκρινήσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Ποιες ρυθμισεις πρεπει να κανω να εχω 3G,διοτι δεν εχω συμβολο τα βελακια... android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Ποιες ρυθμισεις πρεπει να κανω να εχω 3G,διοτι δεν εχω συμβολο τα βελακια... δεν περασες τις ρυθμισεις για το apn ? ειδες την απαντηση μου παραπανω ? LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Ποιες ρυθμισεις πρεπει να κανω να εχω 3G,διοτι δεν εχω συμβολο τα βελακια... διαβασε 2 ποστ πιο πανω και πηγαινε στο blog του tonyk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 το lag δε το διορθωσαν με το 2.2 δυστυχως ε? :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 ειδα στο skroutz.gr μπαταρια gia galaxy s 1500ara 1ον ειναι οντος αυθεντικη κ κανει για το galaxy s 2ον σε περηπτωση που την παρω θα δω διαφορα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Το μόνο που διαφέρει με σένα είναι η έκδοση βασικού φάσματος. Επίσης μου λείπουν οι χάρτες της γοογλε. Μπορώ να κάνω αναβάθμιση μέσω kies??? Είναι περασμένη με Odin. Δεν έχει μόνο διαφορετικό βασικό φάσμα. Και ο kernel είναι διαφορετικός. Χρησιμοποίησαν φάσμα και kernel απο την JPK. Αν μπορείς να την περάσεις απο το kies καντο. Έτσι όπως είσαι, είσαι εκτός εγγύησης. Αν ο φίλος hitech έχει την ίδια με σένα απο το samfirmware πιθανώς γι αυτο έχει προβλήματα με το wifi. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) ειδα στο skroutz.gr μπαταρια gia galaxy s 1500ara 1ον ειναι οντος αυθεντικη κ κανει για το galaxy s 2ον σε περηπτωση που την παρω θα δω διαφορα? μα 1500αρα εχουμε!!!!!εκτος αν θες να την παρεις για 2 ερωτηση προς ναυτιλομενους αν με το καλο ερθει και ελλαντα το γιαουρτακι πρεπει να φλασαρω αυτη που ειχα αρκετα για να κανω την αναβαθμιση μεσω @#$!@ κιες? για να μην εχω γενικα προβληματα βλεπε παραπανω ποστ? Edited October 16, 2010 by mantzaros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts