suspect21 Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Παίδες ασχολούμαι λιγο-πολύ αυτές τις ημέρες με το κινητάκι μετα την αναβάθμιση σε froyo.. δεν είναι οτι έχω δει και την τρελή διαφορά στην ταχύτητα, αλλά μετά από διάβασμα του forum έκανα ενα reset από το μενού απόρρητο... να δω αν έχει αλλάξει κάτι... ΕΡΩΤΗΣΗ Από το φόρουμ "κατέβασα" το MarketAccess και το έκανα εγκατάσταση... το άνοιξα και μου έχει 3 tabs με ρυθμίσεις... τι κάνω?? δεν μπορώ να δω κανένα πρόγραμμα επί πληρωμή... πάω στην κανονική μάρκετ του κινητού και μοθ δείχνει τα δωρεάν μόνο... ήταν root το κινητό... τωρα με το ρεσετ γύρισε στο un-root λογικά... καμμιά ιδέα??? ΟΧΙ δεν γυρισε σε un-root... έχουν σβηστεί όλες οι εφαρμογές μοθ αλλα το εικονιδιο superuser υπάρχι στις εφαρμογές... ??????? Edit: φαίνεται πιο γρήγορο λίγο το κινητό μετά το reset... για να δούμε στην Ελλαδα δεν εχεις τη δυνατοτητα να αγορασεις ακομη εφαρμογες και επομενως δεν στις εμφανιζει, το εχουμε πει παρα πολλες φορες... το εικονιδιο superuser υπαρχει στις εφαρμογες? παιδια οταν λεμε factory reset, δεν εννοουμε διαγραφη δεδομενων της εσωτερικης sd απο τις ρυθμισεις, αλλα την επιλογη wipe data factory reset απο το recovery mode... :) οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Γιατί φυσικά; Εξήγησέ το αν θέλεις για να μην κάνουμε καμιά πατάτα. Γιατί κι εμένα μου φαίνεται πιό λογικό να βάλεις την αναβάθμιση πάνω σε μια "καθαρή" συσκευή. Για να πω την αλήθεια δεν είχα κάνει ποτε reset πριν , όμως σε όλα τα φόρουμ (και στην πράξη) έχω δει ότι , όταν κάτι δεν πάει καλά μετά απο εγκατάσταση ρομ, πάντα προτείνεται ένα reset για να διορθωθούν τα πράγματα. Από την εποχή που είχα το magic και του πέρναγα ρομ ΠΆΝΤΑ έκανα reset μετά , όπως έκανα και τώρα με το froyo στο galaxy και δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε σταθερότητας ούτε ταχύτητας. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissk_2 Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 (edited) Ναι και εμένα η λύση του μετά με παραξενεύει. Αλλά δεν ξέρω πως λειτουργεί το android/linux οπότε δε μπορώ να φέρω άποψη. Λογικά σε τύπου windows λειτουργικό θα έκανες εκκαθάριση πριν για να καθαρίσει η registry απο τα άχρηστα, ώστε ότι μπει να πατήσει σε καθαρό λειτουργικό. Μπορεί να κάνω και τελείως λάθος υπόθεση, αλλά μπορεί να εξηγηθεί περισσότερο αυτό για την αναβάθμιση του android? O dalvik interpreter εχει αλλαξει σε JIT compiler και πρεπει να καθαρισει καποιο cache που κανει ωστε να ξαναγινουν re-build οτι binaries χρειαζονται στις εφαρμογες. Ειχα το ιδιο προβλημα και μετα το reset και clear cache, ολα καλα. Πρεπει να γινει ΜΕΤΑ την αναβαθμιση ωστε να εχει αναβαθμιστει και ο dalvik. Δεν εχει σχεση με το linux, μονο με dalvik - android. Επισης το linux ΔΕΝ χρησιμοποιει registry και τετοιες μ****ιες Edited December 1, 2010 by chrissk_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 αν και έχει απαντηθεί στο παρελθόν δεν μπόρεσα να το βρω. τι πολιτική υπάρχει στο καμένο pixel; στο σέρβις αλλάζουν την οθόνη οπότε πας κάνα τρίμηνο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 στην Ελλαδα δεν εχεις τη δυνατοτητα να αγορασεις ακομη εφαρμογες και επομενως δεν στις εμφανιζει, το εχουμε πει παρα πολλες φορες... το εικονιδιο superuser υπαρχει στις εφαρμογες? παιδια οταν λεμε factory reset, δεν εννοουμε διαγραφη δεδομενων της εσωτερικης sd απο τις ρυθμισεις, αλλα την επιλογη wipe data factory reset απο το recovery mode... :) Αν δεν κάνω λάθος αυτό που εχει γραφτεί στο φόρουμ ειναι οτι μπορείς να δεις τις επι πληρωμή εφαρμογές απλά πρεπει πρωτα να κανεις root και μετα να εγκαταστήσεις το MarketAccess.... το εκανα αλλα δεν ξέρω τι να κανω μετα... Εχω μπερδευτεί αρκετα με το factory reset / hard reset κτλ... έκανα reset τις εργοστασιακες ρυθμισεις του τηλ. (γυρισε και στα γερμανικα παλι.. :Ρ) Τι πρεπει να κανω για να γινει σωστά το reset???? μετα το reset που εκανα στις εργοστασιακές ρυθμισεις βλεπω οτι το τηλ ειναι ακομη ROOTED και τωρα που εβαλα το oclf μου συμβαινει κατι περιεργο... μου λεει απο την μια οτι υπαρχει ήδη καποιο lagxif (και ειναι κοκκινο δηλ unavailable η εγκατασταση) αλλα ΔΕΝ μου ενεργοποιει την δυνατοτητα undo!!! ειναι UNAVAILABLE (κοκκινη και αυτη η δυνατοτητα) και μου λεει οτι δεν εχω lafxif!!!!... δεν ξερω... εχω μπερδευτει... τι ρεσετ πρεπει να κανω για να σβηστούν τα παντα απο το κινητο (πλην του λειτουργικου) συμπεριλαμβανομενου του ρουτ και του λαγκφιξ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 (edited) Αν δεν κάνω λάθος αυτό που εχει γραφτεί στο φόρουμ ειναι οτι μπορείς να δεις τις επι πληρωμή εφαρμογές απλά πρεπει πρωτα να κανεις root και μετα να εγκαταστήσεις το MarketAccess.... το εκανα αλλα δεν ξέρω τι να κανω μετα... Εχω μπερδευτεί αρκετα με το factory reset / hard reset κτλ... έκανα reset τις εργοστασιακες ρυθμισεις του τηλ. (γυρισε και στα γερμανικα παλι.. :Ρ) Τι πρεπει να κανω για να γινει σωστά το reset???? μετα το reset που εκανα στις εργοστασιακές ρυθμισεις βλεπω οτι το τηλ ειναι ακομη ROOTED και τωρα που εβαλα το oclf μου συμβαινει κατι περιεργο... μου λεει απο την μια οτι υπαρχει ήδη καποιο lagxif (και ειναι κοκκινο δηλ unavailable η εγκατασταση) αλλα ΔΕΝ μου ενεργοποιει την δυνατοτητα undo!!! ειναι UNAVAILABLE (κοκκινη και αυτη η δυνατοτητα) και μου λεει οτι δεν εχω lafxif!!!!... δεν ξερω... εχω μπερδευτει... τι ρεσετ πρεπει να κανω για να σβηστούν τα παντα απο το κινητο (πλην του λειτουργικου) συμπεριλαμβανομενου του ρουτ και του λαγκφιξ... Κάνε μέσα από το lagfix την επίλογή που λέει restore boot animation ή κάτι τέτοιο. Μετά θα σου ενεργοποιηθούν oι επιλογές. Αν θες να το βγάλεις, κάνε πρώτα undo lagfix, μετά αν θες unroot, και τέλος βγάλτο απ'τη διαχείριση εφαρμογών. Αν και δεν πρόκειται να δεις paid εφαρμογές αν δεν είσαι root. Με το market access λογικά θα μπορείς να διαλέξεις κάποιον άλλο πάροχο ξέρω γω αμερικάνικο, και έτσι ξεγελιέται το market... κάποιος που το'χει βάλει ας μας πει ακριβώς. Εγώ δεν το χρειάζομαι γιατί δεν είμαι Ελλάδα και έχω πλήρη πρόσβαση στο market. Edited December 1, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Μήπως η μπαταρία σου τώρα είναι κάτω από 50% ? Γι' αυτό είναι κόκκινες οι επιλογές στο lagfix. Φόρτισε φίλε μου το κινητό να πάει πάνω από 50% και θα γίνουν πράσινες οι επιλογές. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 ευχαριστω παιδια για τις φρηγορες απαντησεις... μου ελεγε το προγραμμα οτι επρεπε να ειναι πανω απο 40% η μπαταρια για να ενεργοποιηθει... περιμενα αλλα οταν δοκιμασα στο 42% δεν εγινε τιποτα... θα περιμενω να παει πανω απο 50... ;) επισης, με το ΜαρκετΑξες τι πρεπει να κανω?? το κανω εγκατασταση αλλα μετα ζηταει κατι ρυθμισεις... ενεργοποιω και καλα αλλον παροχο αλλα μετα τι?? καποιος που το εχει κανει ας μας δώσει τα φωτα του... :)))) EDIT: 54% η μπαταρια αλλα ακομη ολα στο κοκκινο...θα δοκιμασω το reset boot animation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 ευχαριστω παιδια για τις φρηγορες απαντησεις... μου ελεγε το προγραμμα οτι επρεπε να ειναι πανω απο 40% η μπαταρια για να ενεργοποιηθει... περιμενα αλλα οταν δοκιμασα στο 42% δεν εγινε τιποτα... θα περιμενω να παει πανω απο 50... ;) επισης, με το ΜαρκετΑξες τι πρεπει να κανω?? το κανω εγκατασταση αλλα μετα ζηταει κατι ρυθμισεις... ενεργοποιω και καλα αλλον παροχο αλλα μετα τι?? καποιος που το εχει κανει ας μας δώσει τα φωτα του... :)))) EDIT: 54% η μπαταρια αλλα ακομη ολα στο κοκκινο...θα δοκιμασω το reset boot animation... Δεν είναι η μπαταρία. Αν ενεργοποιήσεις άλλον πάροχο, λογικά μετά θα βλέπει όλο το market... δοκίμασες; - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Σε ευχαριστω και παλι φιλε... μολις εκανα reset boot animation ενεργποιηθηε η επιλογη και εκανα το φιξ V2.2... :) αλλα βρε παιδι μου.... αν δεν το ξερεις αυτο, αν δεν εχεις καποιον να στο πει.... που να ξερεις τι να κανεις???? ειναι πολυπλοκα τα ατιμα... οσο για το μαρκετ... μου βγαζει το εικονιδιο του marketaccess στις εφαρμογες, το ανοιγω, ενεργοποιω καποιον παροχο τυχαια (ΙΤ λεει, ιταλια μαλλον) το ενεργοποιει και μετα ανοιγω την εφαρμογη μαρκετ την μαμα, αλλα παλι δωρεαν βλεπω... οχι οτι με καιει αλλα οταν ξεκιναω κατι θελω να το τελειωνω... :Ρ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Σε ευχαριστω και παλι φιλε... μολις εκανα reset boot animation ενεργποιηθηε η επιλογη και εκανα το φιξ V2.2... :) αλλα βρε παιδι μου.... αν δεν το ξερεις αυτο, αν δεν εχεις καποιον να στο πει.... που να ξερεις τι να κανεις???? ειναι πολυπλοκα τα ατιμα... οσο για το μαρκετ... μου βγαζει το εικονιδιο του marketaccess στις εφαρμογες, το ανοιγω, ενεργοποιω καποιον παροχο τυχαια (ΙΤ λεει, ιταλια μαλλον) το ενεργοποιει και μετα ανοιγω την εφαρμογη μαρκετ την μαμα, αλλα παλι δωρεαν βλεπω... οχι οτι με καιει αλλα οταν ξεκιναω κατι θελω να το τελειωνω... :Ρ Αν πας εκεί που λέει Providers πάνω, στην μέση, σου βγάζει μια λίστα σωστά; εκεί επιλέγεις το TIM, το αφήνεις να κάνει emulate και μετά κλείνεις την εφαρμογή πας στο μάρκετ και λογικά βλέπεις paid...μην ξεγελαστεις αν πάνω πάνω βλέπεις δωρεάν...κάνε scroll προς τα κάτω και λογικά θα τις δεις Sent from GALAXY! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 ευχαριστω tony.... θα το δοκιμασω και σας λεω.... και τωρα μια πραγματικα τεραστια ερωτηση.... Μπορω να κατεβαζω τορρεντς στο κινητο απευθειασ???? αν γινεται κι αυτο τοτε υποκλινομαι στο ανδροειδες... αν καιηδη χαιρομαι που αφησα το symbian... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 ευχαριστω tony.... θα το δοκιμασω και σας λεω.... και τωρα μια πραγματικα τεραστια ερωτηση.... Μπορω να κατεβαζω τορρεντς στο κινητο απευθειασ???? αν γινεται κι αυτο τοτε υποκλινομαι στο ανδροειδες... αν καιηδη χαιρομαι που αφησα το symbian... γινεται και υπαρχουν και clients στο μαρκετ... ειχα κατεβασει και εγω εναν μια φορα, αλλα ηθελε ηθελε κατι ρυθμισεις και δεν ασχοληθηκα... οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 tony δουλευει μια χαρα!!! απλα επρεπε να σκρολαρω λιγο πιο κατω για να δω τις επι πληρωμη εφαρμογες... ευχαριστω! :) Για τα τορρεντς φιλε, ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ?????? ειμαι στα προθυρα ενθουσιασμου... αλλα στην αγορα εχω βρει εφαρμογες που κανουν remote ελεγχο στα τορρεντς, αρα φανταζομαι ελεγχω τα τορρεντσ στον υπολογιστη μεσω του κινητου... εγω θελω να μπω κατευθειαν στο σιτε με τα τορρεντσ, να επιλεξω ενα μικρο και να το κατεβασω στο κινητο... (οπως θα εκανα στον υπολογιστη)... υπαρχει κατι αντιστοιχο με το μτορρεντ για ανδροειδες συστημα??? θυμασαι καποιον client??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 αυτό με τα samsung apps επειδή έχω κάνει μερικά φλασαρίσματα παρατήρησα οτι τα αππς είναι εκεί, απλά για κάποιο περίεργο λόγο δεν φένονται στην 2.2 ******* της samsung είναι σίγουρα γιατί δεν νομίζω να μην είναι συμβατά με την 2.2 το μόνο αρνητικό της 2.2 πάνω στο κινητό είναι οτι λείπει η ποιο κουλ ζωντανή ταπετσαρία :( μπορω να κανω βιντεοκληση απο το galaxy σε iphone4 χωρις εξτρα application τυπου tango μονο με το μαμα λειτουργικο? ένας φίλος μου είχε αυτό το πρόβλημα και έκανε το εξής: έβαψε μπλε το iphone4 και μετά το πέταξε στη θάλασσα χωρίς πλάκα τώρα όμως δεν μας φτάνουν τα δικάς μας προβλήματα πρέπει να λύσουμε και του αιφον τώρα; με το μαμά λειτουργικό του αιφον δεν πας ούτε στο περίπτερο. jailbreak it.. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 το μόνο αρνητικό της 2.2 πάνω στο κινητό είναι οτι λείπει η ποιο κουλ ζωντανή ταπετσαρία :( Ποια λες; Αυτή με το νερό και τα νούφαρα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Ποια λες; Αυτή με το νερό και τα νούφαρα? ναι.. πόσο γαμάτη παίζει να ήταν :( Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Δεν εχω περασει ακομα 2.2 αλλα... σοβαρα? Καλα ειναι απιστευτοι.. Γιατι βγηκε η ταπετσαρια? Δεν ηταν συμβατη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 παιδια σημερα δεν μου χτυπησε το ξυπνητηρι στο galaxy!! το ειχα βαλει στις 8 και με πηραν απ'την δουλεια στις 9 γιατι αργησα!:(:( σε οσα κινητα ειχα πρωτη φορα μου συμβαινει!τραγικο παντως! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 και το πληρωσες φιλε το προγραμμα και δεν κατεβαζει??? στειλε μηνμα στον κατασκευαστη! Τωρα παρατηρησα οτι παρ' ολο φαινομενικα δεν κατεβαζε τιποτα, εν τουτοις στον φακελο downloads μου περασε το αρχειο avi που κατεβαζα!!! ΑΛΛΑ, αρνειται πεισματικα να το παιξει ο mvideoplayer και ο κλασικος player του κινηου... το περναω στον υπολογιστη να δω αν θα παιξει εκει... φαινομενικα ειναι ολα καλα... 212ΜΒ κατεβασμενα αλλα δεν παιζει το βιντεο... περιεργο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Καλημέρα, ξαφνικά χάθηκαν τα 3g από το κινητό μετά την αναβάθμιση σε 2.2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 παιδια σημερα δεν μου χτυπησε το ξυπνητηρι στο galaxy!! το ειχα βαλει στις 8 και με πηραν απ'την δουλεια στις 9 γιατι αργησα!:(:( σε οσα κινητα ειχα πρωτη φορα μου συμβαινει!τραγικο παντως! Σου χτυπαγε αλλες μερες?Μηπως αλλαξες κατι στο κινητο?¨Εβαλες μηπως καποιον task manager και τον ρυθμισες να σκοτωνει καθε καποια ωρα εφαρμογες που τρεχουν?Αν ναι ειναι αυτο,βγαζει εκτος και το ξυπνητητηρι.;) Αν παλι ειχες σβηστο το κινητο μην περιμενεις να χτυπησει το ξυπνητηρι,οπως ειπε και ενας φιλος πριν κανα δυο μερες,το να εχεις κλειστο ενα smartphone και να περιμενεις να χτυπησει το ξυπνητηρι ειναι σαν να περιμενεις απο εναν κλειστο υπολογιστη να σου κανει υπενθυμιση για κατι.:lol: Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Σου χτυπαγε αλλες μερες?Μηπως αλλαξες κατι στο κινητο?¨Εβαλες μηπως καποιον task manager και τον ρυθμισες να σκοτωνει καθε καποια ωρα εφαρμογες που τρεχουν?Αν ναι ειναι αυτο,βγαζει εκτος και το ξυπνητητηρι.;) Αν παλι ειχες σβηστο το κινητο μην περιμενεις να χτυπησει το ξυπνητηρι,οπως ειπε και ενας φιλος πριν κανα δυο μερες,το να εχεις κλειστο ενα smartphone και να περιμενεις να χτυπησει το ξυπνητηρι ειναι σαν να περιμενεις απο εναν κλειστο υπολογιστη να σου κανει υπενθυμιση για κατι.:lol: καποια smartphones χτυπανε και οταν ειναι κλειστα... βλεπε nokia ;) οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 το κινητο ηταν ανοιχτο,χτυπαει καθε μερα ποτε δεν ειχα προβλημα με το συγκεκρμενο! μολις σηκωθηκα κοιταω να δω γιατι δεν χτυπησε και ειδα οτι ολα ηταν σωστα,ηταν πρασινο δεξια το ξυπνητηρη αλλα δεν χτυπησε! και κατι τελευταιο το εχω βαλει να χτυπαει καθε 3 λεπτα,οποτε αποκλειεται να χτυπουσε καθε 3 λεπτα για μια ωρα και να μην ξυπνησα!:p εχω task Killer αλλα δεν τον εχω ρυθμισει να κανει μονος του κατι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Τι κουφη συμπτωση (pun intented lol). Και εμενα δεν χτυπησε σημερα το ξυπνητηρι και αργησα :p Παιδια ερωτηση, ειμαι με επισημη JPA και παρατηρω πως δεν εχει το τελευταιο youtube. Στο μαρκετ ομως δεν βγαζει update. Το ειχα αν θυμαμαι καλα με την JPO. Καμια ιδεα? Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts