Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:dash::dash::dash::p

@bladerunner82 μου εφιαξες το βραδυ με την απαντηση σου με τα emoticons στο ποστ τουsuper_sayian ,ακομη γελαω :lol:

Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το 3g. Όταν είμαι ίντερνετ το εικονίδιο 3g αλλαζει σε Η ή Ε. Τι σημαίνουν αυτα τα σύμβολα; είναι αργό σε κάθε περίπτωση.

Sent from my GT-I9000

Και αυτο ακομα διορθωνεται με το autostarts και εναν task killer. Για μενα εγινε must κυριως η πρωτη εφαρμογη σε ολες τις rom ανεξαρτητως lag ή οχι. Με την απλη λογικη πως αφου δεν θελω μια εφαρμογη (κυριως 3rd party) να τρεχει αν δεν της πω εγω να το κανει, πολυ απλα την περιοριζουμε :)

Καλησπερα παιδια. Δυο ερωτησεις:

1) το autostarts υπαρχει στο market? Εχω ψαξει και εχω βρει το autostartkiller το οποιο δεν εχω εγκαταστησει γιατι ειδα αρκετα αρνητικα σχολια απο κατοχους sgs.

2) οι εφαρμογες που τρεχουν στο background εκτος απο το να καταλαμβανουν καποια Mb ram, μπορουν να κανουν χρηση των αδειων που ζητανε κατα την εγκατασταση? Ρωταω γιατι εχω παρατηρησει οτι καποιες εφαρμογες, αφου εγκατασταθουν, αποκτουν επιπλεον αδειες χωρις να με εχουν πληροφορησει. Συνηθως αποκτουν αδεια για το περιεχομενο της sd.

Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να δουλέψει πρέπει να... ΑΝΟΙΞΕΙ!

Επισης οσι θελετε battery mod, κατεβαστε αυτο το προγραμματακι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=826870 με το οποιο διαλεγεις το εικονιδιο της μπαταριας που θελεις. Στην ουσια κανει αυτοματοποιημενα αυτην την διαδικασια http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765419 και χρησιμοποιει το θεμα αυτο σαν repository. Ουτε update.zip (που εμενα δεν μου λειτουργησε) και βασικα ο,τι πιο απλο υπαρχει :)

.

TEΛΕΙΟ!!!

THANX

Παιδιά τα έχω παίξει με την συλλογή.Εκτός από το ότι δεν βλέπει τις φωτογραφίες που έχω στην κάρτα sd από το προηγούμενο κινητό μου τώρα ας πούμε έχω στον φάκελο bluetooth μερικές φωτογραφίες κάποια βίντεο και κάποια τραγούδια και ενώ τα τραγούδια και τα βίντεο τα βλέπει το κινητό οι φωτογραφίες δεν είναι πουθενά.Να πω πως έχω ψάξει για no media αρχεία.

storm ασε τα voodoo και το απαραδεκτο oclf και βαλε overkill rfs με false στο db bind to dbdata.

Για δωσε μου ενα λινκ γιατι δεν εχω προχειρο. :lol: Ειμαι σιγουρος πως εκει θα καταληξω τελικα λολ

Καλησπερα παιδια. Δυο ερωτησεις:

1) το autostarts υπαρχει στο market? Εχω ψαξει και εχω βρει το autostartkiller το οποιο δεν εχω εγκαταστησει γιατι ειδα αρκετα αρνητικα σχολια απο κατοχους sgs.

2) οι εφαρμογες που τρεχουν στο background εκτος απο το να καταλαμβανουν καποια Mb ram, μπορουν να κανουν χρηση των αδειων που ζητανε κατα την εγκατασταση? Ρωταω γιατι εχω παρατηρησει οτι καποιες εφαρμογες, αφου εγκατασταθουν, αποκτουν επιπλεον αδειες χωρις να με εχουν πληροφορησει. Συνηθως αποκτουν αδεια για το περιεχομενο της sd.

1) Ειναι επι πληρωμη. Το autostartkiller το ειχα βαλει, δεν ειναι κακο αλλα δεν εχει πολλες επιλογες. Φαινεται καπως "φτωχο".

2) Καταλαμβανουν μνημη και καταναλωνουν μπαταρια. Επιπλεον αν ειναι internet εφαρμογες μπορει να καταναλωνουν και data (αν εχεις data plan το αγνοεις αυτο).

Λογικο να αποκτουν αδεια για το περιεχομενο της sd αφου γραφουν δεδομενα εκει.:)

TEΛΕΙΟ!!!

THANX

Απλως μην την πατησει κανενας και βαλει mod για αλλη εκδοση ε? :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

kalimera paidia.eimai kai ego enas poli eytyxis idiokthths enos galaxia.alla distixos exo kai merikes apories pou makari na brethei kapios na mou tis lisi.

loipon ksekinao.

1) katarxin pos mporo na metafero tragoudia,video ktl stin karta tin eksoteriki?apo to kies?

2) pos mporo na balo ena ringtone apoklistika se ena atomo?i gia ixo minimatos?

3) iparxei kapou i dinatotita oste na rythmiso to kinito na min mporei na mpei meso tou diktyou(wind) sto internet para mono meso wifi otan thelo ego?

4) kai telos diabasa pos anaferoun gia tous xartes pos einai kalitera na min einai tsekarismeno kai to gps para mono to 3g.auto exei kamia xreosi stin etairia?i apo tin stigmi pou eimai se wifi ola kala?epeidi den ta poliksero gia auto sas rotao akoma kai ta pio apla.eyxaristo poli

Καλώς τον.

1) Τα greeklish απαγορεύονται στο forum.

2) Διάβασε πρώτα αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103 και όσες περισσότερες σελίδες μπορείς από αυτό το thread και μετά εδώ είμαστε :).

Μάκης

kalimera paidia.eimai kai ego enas poli eytyxis idiokthths enos galaxia.alla distixos exo kai merikes apories pou makari na brethei kapios na mou tis lisi.

loipon ksekinao.

1) katarxin pos mporo na metafero tragoudia,video ktl stin karta tin eksoteriki?apo to kies?

2) pos mporo na balo ena ringtone apoklistika se ena atomo?i gia ixo minimatos?

3) iparxei kapou i dinatotita oste na rythmiso to kinito na min mporei na mpei meso tou diktyou(wind) sto internet para mono meso wifi otan thelo ego?

4) kai telos diabasa pos anaferoun gia tous xartes pos einai kalitera na min einai tsekarismeno kai to gps para mono to 3g.auto exei kamia xreosi stin etairia?i apo tin stigmi pou eimai se wifi ola kala?epeidi den ta poliksero gia auto sas rotao akoma kai ta pio apla.eyxaristo poli

Κατ'αρχην μην χρησιμοποιεις λατινικους χαρακτηρες.

1) Συνδεοντας την συσκευη σε mass storage

3) Apn toggle απο το market

4) Κατι αλλο θα διαβασες. Το 3g σε χρεωνει ναι. Λιγο βεβαια.

Και επισης καλο ειναι να περασεις μια βολτα απο εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

ευχαριστω πολυ παιδια.οσον αφορα για το 3γ ο αλλος εγραψε αυτο συγκεκριμενα.

- Θα με πιστεψεις!!!! ... δε το ειχα δοκιμασει .... τωρα ερχομαι απο το μπαλκονι .... ανοιξα την εφαρμογη maps και πηγα απο το μενου στο my location .... μου βγαζει σε μπανερακι να ενεργοποιησω τα δεδομενα στα σεττινγκς/location ... ή κατι τετοιο.

- Παω σεττινγκς /location και ενεργοποιω μονο το 3G ,... οχι το gps .... γυρναω στην εφαρμογη και με το που παταω my location .... μου εβγαλε τον χαρτη και το στιγμα μου σε λιγοτερο απο 5 δευτερα !!!!!!! .... ρε σας λεω παει σφαιρα .... .. τι να πω ... να μου κανει πλακα ;!! ... και εχεις καποιους να λενε δεν κανει για καθημερινη χρηση .... !!

Ουτε update.zip (που εμενα δεν μου λειτουργησε) και βασικα ο,τι πιο απλο υπαρχει :)

Ερωτηση: Τι διαφορα εχει το OCLF με το Voodoo? Πρακτικα.

To update.zip ΔΕΝ λειτουργεί και μπορεί και να κάνει ζημιά αν δεν έχεις 2e recovery. Oπότε γι'αυτό και η μέθοδος που διάλεξες τελικά σου το επανέφερε.

Το OCLF βάζει το ext2 filesystem πάνω από το rfs χρησιμοποιώντας loopback, ενώ το voodoo αλλάζει όλο το kernel και περνάει ext4 αντί για rfs. Γι'αυτό το oclf είναι πιο ασφαλές, αλλά το voodoo μάλλον καλύτερο. Αλλά μάλλον κι αυτό θα το φάει το jfs που λέει ο bladerunner82.

Ας έχει χάρη που καίγομαι για το ελληνικό swype αλλιώς θα είχα ήδη περάσει froyo...

Sent from GALAXY!

Μπορείς να το βάλεις εσύ το ελληνικό Swype :)

Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το 3g. Όταν είμαι ίντερνετ το εικονίδιο 3g αλλαζει σε Η ή Ε. Τι σημαίνουν αυτα τα σύμβολα; είναι αργό σε κάθε περίπτωση.

Sent from my GT-I9000

Η=ΗSDPA

E=EDGE

To 3G είναι ανάμεσα. Το Η είναι το πιο γρήγορο, αλλά φαίνεται ότι το σήμα δεν είναι καλό εκεί που είσαι, γι'αυτό ανεβοκατεβαίνει έτσι.

Εβαλα και εγω την JPO μεσω Kies. Αποφασισα να μην περιμενω την ελληνικη καθως το Swype με αφηνει αδιαφορο, so why bother? Δεν εχω εντυπωσεις ακομα βεβαια.

Αlex για πετα ενα λινκ για τον rage against the cage root τροπο. Εγω βρηκα ενα SuperOneClick v1.5.4 και ενα CF-Root v1.2. To universal lag fix ειναι το δευτερο?

Έλειπα και διάλεξες ήδη, οπότε δεν έχει σημασία... πληροφοριακά πάντως, το superoneclick χρησιμοποιεί τη RATC μέθοδο, αυτοματοποιημένα (εγώ την έκανα χειροκίνητα για να είμαι σίγουρος). Το universal lag fix είναι άσχετο μ'αυτά. Αλλά με το 2ο μπαίνει ευκολότερα, γιατί το 2e recovery που σου βάζει επιτρέπει το clockwork mod, μέσω του οποίου γίνεται. Με το πρώτο πρέπει να το βάλεις μόνος σου το 2e, αλλά το προτίμησα γιατί δεν ήθελα να αλλάξω το kernel. (To standard recovery του froyo είναι το 3e, που απαγορεύει τα ανυπόγραφα update.zip για λόγους ασφαλείας).

- Alex

Παιδιά τα έχω παίξει με την συλλογή.Εκτός από το ότι δεν βλέπει τις φωτογραφίες που έχω στην κάρτα sd από το προηγούμενο κινητό μου τώρα ας πούμε έχω στον φάκελο bluetooth μερικές φωτογραφίες κάποια βίντεο και κάποια τραγούδια και ενώ τα τραγούδια και τα βίντεο τα βλέπει το κινητό οι φωτογραφίες δεν είναι πουθενά.Να πω πως έχω ψάξει για no media αρχεία.

Να ψάξεις για .nomedia και τον ASTRO File Manager αν έχεις.

Την είχα πατήσει εγω.

1. Εγώ βαριόμουνα και δεν το έκανα.. και έπρεπε μετά να βγάλω κάποια προγράμματα που δε δούλευαν... είναι επιλογή σου, αν δε βαριέσαι κάντο, θα είναι καθαρότερο ίσως.

2. Μάλλον ατύχησες, η MLS είναι χειρότερη από τη Samsung σε υποστήριξη :p

τυχερακια

πηρα χθες το πρωι την mls σε αθηνα και θεσσ/νικη και ρωταω τι θα κανετε με το σαμσουνγκ galaxy s οταν γινει 2.2 γιατι το προγραμμα σασ τρεχει σε 2.1. η απαντηση τους......

ας γινει 2.2 κυριε μου το κινητο σας και βλεπουμε!κατι θα κανουμε καποια βελτιωση χαχαχαχαχαχαχααχχα

galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

παιδες με φρογιο δεν κανει συγχρονισμο τις επαφες στο facebook , me to ημερολογιο του ειναι κομπλε

καμια ιδεα?καποιος που να το εκανε?

Για δωσε μου ενα λινκ γιατι δεν εχω προχειρο. :lol: Ειμαι σιγουρος πως εκει θα καταληξω τελικα λολ

Νομίζω για αυτό μιλάει:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814228

Δεν το έχω κάνει αλλά υποθέτω πως θέλει να το flash με το odin..

Επίσης καλό είναι να μάθουμε τι σβήνει και τι όχι και γενικά την διαδικασία γιατι είναι αρκετά risky lag fix σε σχέση με τα άλλα...

To update.zip ΔΕΝ λειτουργεί και μπορεί και να κάνει ζημιά αν δεν έχεις 2e recovery. Oπότε γι'αυτό και η μέθοδος που διάλεξες τελικά σου το επανέφερε.

Το OCLF βάζει το ext2 filesystem πάνω από το rfs χρησιμοποιώντας loopback, ενώ το voodoo αλλάζει όλο το kernel και περνάει ext4 αντί για rfs. Γι'αυτό το oclf είναι πιο ασφαλές, αλλά το voodoo μάλλον καλύτερο. Αλλά μάλλον κι αυτό θα το φάει το jfs που λέει ο bladerunner82.

Μπορείς να το βάλεις εσύ το ελληνικό Swype :)

Η=ΗSDPA

E=EDGE

To 3G είναι ανάμεσα. Το Η είναι το πιο γρήγορο, αλλά φαίνεται ότι το σήμα δεν είναι καλό εκεί που είσαι, γι'αυτό ανεβοκατεβαίνει έτσι.

Έλειπα και διάλεξες ήδη, οπότε δεν έχει σημασία... πληροφοριακά πάντως, το superoneclick χρησιμοποιεί τη RATC μέθοδο, αυτοματοποιημένα (εγώ την έκανα χειροκίνητα για να είμαι σίγουρος). Το universal lag fix είναι άσχετο μ'αυτά. Αλλά με το 2ο μπαίνει ευκολότερα, γιατί το 2e recovery που σου βάζει επιτρέπει το clockwork mod, μέσω του οποίου γίνεται. Με το πρώτο πρέπει να το βάλεις μόνος σου το 2e, αλλά το προτίμησα γιατί δεν ήθελα να αλλάξω το kernel. (To standard recovery του froyo είναι το 3e, που απαγορεύει τα ανυπόγραφα update.zip για λόγους ασφαλείας).

Δώσε κάνα λινκ ρε αλεξ για ελληνικό swype γιατί μέχρι τώρα αποτυχημένες προσπάθειες βλέπω!

Sent from GALAXY!

Αντώνης

Τι πρέπει να βάλω ρε παιδιά στο registry του kies για να πάρω JPO;

Χάθηκα πάλι!

Sent from GALAXY!

Aντωνη βαλε "ProductCode"="GT-I9000HKDXEU"

και "HIDSWVER"="I9000XXJF3/I9000OXAJF3/I9000XXJF3/I9000XXJF3"

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Aντωνη βαλε "ProductCode"="GT-I9000HKDXEU"

και "HIDSWVER"="I9000XXJF3/I9000OXAJF3/I9000XXJF3/I9000XXJF3"

Σε ευχαριστώ...αρχίζω την μάχη...μετά λέω να βάλω το speed mode που έχει universal lagfix, που έχει root, και μετά το εικονίδιο της μπαταρίας που ποσταρες πιο πάνω και το ελληνικό swype (ευχαριστώ τους φίλους για το pm)..θα γίνει της Κορέας!

Sent from GALAXY!

Αντώνης

Παίδες είναι ιδέα μου η με το JPO δεν καίει καθόλου μα καθόλου battaria στο standby??Είμαι στην πρώτη φόρτιση μετά την εκγατάσταση και με την παρούσα κατανάλωση θα βγάλει άνετα 2 μέρες..Θα ποστάρω screenshot..

Επίσης μου φάνηκε πιο agreessive στο να σκοτώνει εφαρμογές,προσπαθούσα χ8ες να ανοίξω όσες μπορούσα και δεν έπεφτε κάτω από 150mb ram ενώ σκότωνε πολύ πιο συχνα από την eclair...

Παιδιά γνωρίζει κανείς , αν το κινητό έχει την λειτουργία wi-fi hotspot?

Και αν ναι, πως ενεργοποιείται ?:confused:

Χάρης

εχει σιγουρα.και ειναι ρυθμισεις wifi καπου εκει αν θυμαμαι καλα.

Ακριβώς! Πάρε μία ιδέα από δω..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814228

Εγώ βέβαια θα προσπαθήσω να περάσω το Speedmod...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756

που περιέχει και το παραπάνω

Sent from GALAXY!

Tο εβαλες? Ειμαι περιεργος τι επιπτωσεις θα εχει στην μπαταρια το overkill...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

αν είσαι με 2.1 πας ρυθμίσεις > ασύρματη επικοινωνία > ρυθμίσες ΑΡ για κινητά και τικάρεις το μοναδικό κουτάκι που έχει. Θα σου δώσει το ασύρματο κλειδί για να μπουν οι άλλες συσκευές στο δίκτυο του κινητού. Σήμερα το είχα ενεργό στο αυτοκίνητο και μπήκαν η κοπέλα μου και ο κολλητός μου με iPod touch ταυτόχρονα. Στο τέλος βαρέθηκα επειδή εγώ οδηγούσα και τους είπα να το κλείσουν γιατί πήγαινε πολύ καλά παρόλο που ήταν μέσα δύο συσκευές και ξεχάστηκαν :mad::p

καλησπερα, μηπως γνωριζει καποιος ποτε θα μπει στο samsung kies η αναβαθμιση για το galaxy s στην ελλαδα ?

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...